CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 24, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 22:06:2015


22 Juni 2015
Er zijn in een snel tempo steeds meer aanwijzingen dat het Khazariaanse misdaadsyndicaat dat op illegale wijze de macht greep in de Verenigde Staten en vele Europese landen, systematisch ontmanteld wordt. Een hoger beroep in New York, bijvoorbeeld, kreeg de uitspraak dat ambtenaren die dienst deden tijdens de George Bush Jr. Regering gerechtelijk vervolgd kunnen worden en criminele aantijgingen tegemoet kunnen zien. Dat opent de weg voor de massale arrestaties van de daders van het 911 massamoord incident.

Een ander teken is dat een Franse rechter de politie heeft bevolen om een van de oudste leden van de Rothschild familie, Baron David de Rothschild, te ondervragen over fraude aantijgingen.

Ook, de moord op (Bush) bankiers van J.P. Morgan heeft een nieuw hoogtepunt bereikt met de “plotselinge dood” van hun plaatsvervangende voorzitter en hoog in de macht staande, akkoordjes sluiter, Jimmy Lee. Meer dan een dozijn bankiers van J.P. Morgan zijn kortgeleden plotseling gestorven en het is helder dat iemand iets op het spoor is. Wees er gerust op dat dit spoor leidt naar de Bush/Clinton misdaad familie.


Ondertussen, is er een groeiende eensgezindheid over het feit dat de Griekse crisis spoedig tot een hoogtepunt komt en massale opnames van Euro’s door gewone mensen van Griekse banken laten zien dat een Grieks uitblijven van betalen onvermijdelijk is. Hoewel, een officieel Grieks uitblijven van betalen zou een domino effect opstarten dat Duitsland, Frankrijk en de rest van de Euro zone zal doen omvallen voordat het uiteindelijk de Verenigde Staten zal bereiken.

Om die reden weet de Griekse regering dat de centrale bank van de EU, het IMF en hun  Fed bazen er de stop bij hun niet uit zullen trekken maar in plaats daarvan tijd zullen winnen met allerlei accountant trucjes. Dat is waarom de Griekse minister van Economische zaken vorige week in Moskou zelfverzekerde voorspellingen deed over de Griekse schulden crisis nadat hij een ontmoeting had met Russische ambtenaren.

Ondanks al de valse cijfers en spiegels en rook die van de Westerse regeringen komen, is het Westerse financiële systeem (de Federale Raad van Reserve) al failliet. De gezamenlijk hulptroepen van de Feds, het bestuur van de Verenigde Staten van Amerika aangevoerd door de “handelende president” Barack Obama heeft jarenlang valse financiële cijfers uitgegeven om het erop te laten lijken dat alles in orde is. Recentelijk werd bijvoorbeeld het totale schuldencijfer sinds 16 maart gedurende 100 dagen bevroren op $18.11 biljoen.
De White Dragon Foundation heeft ook opnieuw bevestiging ontvangen dat de Fed al veel langer dan dat failliet is. Enkele oudere Aziatische bankiers die een ontmoeting hadden met Alan Greenspan (toen hij het hoofd van de Fed was) en de VS president van toen Al Gore om te vragen naar Mantsjoerijns goud, ze werden door Greenspan verteld dat de Fed het door hun verschuldigde goud niet terug kon betalen “omdat ze niets hadden”.

Greenspan vertelde ook dat de Fed hen ook niet biljoenen dollars in cash kon betalen omdat “de regering hierdoor een faillissement zou oplopen.” De bankiers vertelden dat ze In plaats daarvan een licentie voor meester handelaar” werd aangeboden. Nadat ze het gebouw van de Federale Reserve in New York verlieten, gingen ze naar een Starbucks voor koffie. Terwijl ze koffie dronken explodeerde hun auto. Ze gingen onmiddellijk met de metro naar het vliegveld en namen de eerst beschikbare vlucht naar de Filippijnen.

Ze gingen vervolgens naar het hoofd van Interpol in Europa. Het hoofd van Interpol nam ze mee naar de P2 Vrijmetselaars die het Vaticaan besturen. De P2 legde ze uit dat er een staatsgreep zal komen in de Verenigde Staten gevolgd door een invasie van Irak “omdat dat was hoe het systeem werkte.” Tot 11 September 2001 dachten ze dat deze mensen krankzinnig waren.

Deze Aziaten hebben nog steeds hun wettelijke claims tegen de Fed en de Feds zal niet worden toegestaan om zich deze keer er uit te redden met een bom. De huidige publieke gezichten van de kabbalistische Fed zijn de marionet president Obama en voorzitter van de Fed Janet Yellen.

Aangezien zij ook het geld niet kunnen betalen dat ze verschuldigd zijn aan de Aziaten, zijn de Aziaten en hun BRICS bondgenoten druk bezig geweest om een alternatief financieel systeem op te bouwen. Er wordt verwacht dat de nieuwe BRICS bank open zal gaan op 7 juli terwijl de Aziatische Infrastructurele Investeringsbank ook verder gaat.

Deze actie wordt vergezeld door grootse computer oorlogsvoering. Over veel ervan wordt gerapporteerd in de media in de vorm van verhalen over data die worden gestolen van alle  Federale werknemers van de VS enz.

Echter, overvloedig anekdotisch bewijs suggereert dat de werkelijke computer-oorlogsvoering plaatsvindt tussen de financiele netwerken in de wereld. Een door de Aziatische Development Bank in Manila ondersteunde oude bankier van de cabal was ongerust over zijn dollar bankrekening in de VS dus vroeg hij om het geld over te maken naar zijn bank in de Filippijnen. De Filippijnse bank vertelde hem dat ze de transfer niet konden uitvoeren omdat het door de cabal gecontrolleerde SWIFT internationale financiele transacties systeem „niet werkte.“

Deze schrijver ondervond ook enige problemen toen hij zijn VISA rekening wilde betalen bij een geldautomaat. Er werd me verteld dat ik contact moest opnemen met een menselijke vertegenwoordiger. Ik ging naar een VISA kantoor en de klerk deed mijn kaart in hun geldautomaat. De rekening die verscheen was veel hoger dan mijn werkelijke rekening en de klerk vertelde me om het te negeren en me er niet druk over te maken maar dat ik gewoon het bedrag dat op mijn papier stond moest betalen. Ze legde uit dat ze bezig waren met “systeem aanpassingen.”

Er gebeurde ook iets grappigs toen deze schrijver vroeg naar financiële details over het Paypal internet transactie systeem. Paypal stuurde me gedetailleerd financiële cijfers die toebehoorden aan een totaal ander persoon. Toen ik vroeg waarom ze me de verkeerde privé gegevens van iemand anders stuurden legden ze uit dat ze “systeem problemen hadden.”

Dit is allemaal grappig maar het feit dat de meesten van de meer dan 50 bankiers die recent plotseling en op een mysterieuze wijze zijn gestorven IT experts zijn laat zien dat de financiële cyber oorlogsvoering zich uitbreidt buiten cyberspace.

Het is een feit dat het Westerse financiële IT systeem honderden biljoenen, zo niet biljarden, triljarden of meer dollars en Euro’s heeft gecreëerd die geen enkele basis hebben in de werkelijkheid. Aan het einde van het liedje, zal de analoge werkelijkheid het winnen en dat is waarom de BRICS alliantie met hun controle van producten en goederen het winnen. Het Pentagon wint ook omdat ze eigenlijk de beschikking hebben over mannen met wapens die bereid zijn om te vechten als dit nodig is.

De mensen die verliezen zijn de Khazariaanse bende. Het feit dat Barack Obama het huisknechtje van Bush/Clinton onder druk wordt gezet om de 28 pagina’s vrij te geven over Saudi Arabië, bewerkt vanuit het officiële rapport van 911, laat zien dat de Saudi’s de volgende Khazariaanse dominostenen zijn die gaan vallen.

Volgens ambtenaren bij het Pentagon stuurde de nieuw aangestelde Saudische Koning Salman vorige week zijn zoon naar Rusland om de Russen de volledige controle over de wereld olie markt aan te bieden in ruil voor inter-continentale ballistische raketten en nucleaire wapens.

De Saudi’s hebben de nucleaire wapens die de Israëliers hebben gegeven maar kunnen ze niet verder afvuren dan Yemen. Dat betekent dat ze geen nucleaire chantage kunnen uitoefenen om het voortgaande uiteenvallen van dat hatelijke regime door witte boorden bij het Pentagon en hun regionale bontgenoten te voorkomen.

Het nazi regiem, geïnstalleerd door de Khazarianen in de Oekraïne, wordt ook hysterisch nu hun bazen duidelijk de strijd om de planeet Aarde verliezen. Volgens Sputnik Nieuws (een mogelijk machtsfront) Vroeg de Oekraïnse president Petro Poroshenko aan het Oekraïnse  Constitutionele Gerechtshof om te bepalen dat de overname van zijn voorganger Viktor anukovich ongrondwettelijk was.

Met andere woorden, een sleutelfiguur in de illegale Khazariaanse staatsgreep tegen zijn voorganger heeft plotseling kritiek op de staatsgreep. Het beste advies dat we Poroshenko kunnen geven is hem adviseren te stoppen met zich in te likken bij de Russen en in plaats daarvan een diep gat te zoeken waarin hij zich kan verstoppen.

Hoewel, het is onwaarschijnlijk dat er ergens op deze planeet of zelfs in het universum een plaats is waar de Khazariaanse Satanisten als Poroshenko zich nog kunnen verstoppen.

De instorting van hun wereldwijde schulden slavernij regiem komt in een versnelling en hun onschendbaarheid voor vervolging voor massa moorden gaat in damp op samen met hun gebakken lucht geld.

De Britten, de Zwitsers, de Duitsers, de Fransen en het Vaticaan hebben de Khazarianen al verlaten en een bondgenootschap afgesloten met de WDS en BRICS alliantie.

Paus Francis bevestigde kortgeleden deze verandering door een pauselijke encycliek uit te geven die om precies hetzelfde vroeg als het WDS, een grootscheepse campagne om armoede en de vernietiging van de natuur te stoppen. Het globale opwarming deel van zijn praatje was niet erg gebaseerd op de werkelijkheid maar het hart van de paus zit duidelijk op de juiste plaats. Onderhandelingen tussen het Vaticaan en de WDS gaan door op vriendelijke wijze. Hetzelfde geld voor de Britten, de Fransen en de Duitsers.

Er komt ook een verandering van regiem in Japan. Er zijn veel dingen die we niet kunnen melden op dit moment maar het marionetten regiem hier loopt op zijn laatste benen. De laatste dominostenen die zullen vallen zijn Washington D.C. Israël en New York.

We willen geen specifieke datums stellen over wanneer dit zal gaan gebeuren maar we melden dat het IMF een vergadering om te besluiten hoe verder te gaan zonder de Verenigde Staten heeft uitgesteld tot september. We merken op dat een jaar van vreugde wordt voorspeld door het Vaticaan, religieuze Joden en vele anderen, een jaar dat zal beginnen op 13 september 2015. 13 september valt dit jaar op zondag dus de laatste handelsdag daarvoor zal 11 september zijn. Herinner, herinner 11 september. Herinner je ook de bloedmaan op 28 september.


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers