FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, June 24, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 22:06:2015


Urmariri în judecata asupra Bush, Rothschild, noi revelatii, Grecia … indicatori ai accelerarii înfrîngerii cabalei


22 Iunie 2015Exista indiciile unei accelerari rápide a destramarii organizatiei criminale Khazar care a luat puterea în mod ilegal în Statele Unite si în multe tari europene. De exemplu o curte de apel din New York a dat o decizie cu privire la liderii oficiali care au servit sub regimul lui George Bush Jr. indicînd ca ei pot fi urmariti si condamnati la nível penal pentru crime diferite. Aceasta deschide calea la pedepse cu condamnari multiple la închisoarre, asupra autorilor atentatului mortal din 11 septembrie.

Un alt indiciu este faptul ca un magistrat francez a ordonat ca unul dintre cei mai proeminenti membrii ai familiei Rothschild, baronul David de Rothschild, sa fie audiat de catre politie în legatura cu un caz de escrocherie. (Rothschild Financial services)

Exista de asemenea, uciderea bancherilor de la banca J.P. Morgan (Bush), care a atins un nou vîrf cu «moartea súbita» a Vice Presedintelui  Consiliului de Administratie si marele negociator al lor, Jimmy Lee. Recent, mai mult de o duzina de bancheri ai J.P.Morgan au murit brusc, si se pare ca cineva urmareste pasii lor. Fiti siguri ca acesta cale duce la família criminala Bush/Clinton.


În acelasi timp, exista un consens în crestere, ca criza din Grecia va ajunge în curînd la punctul culminant, cu fuga masiva de capital de la bancile grecesti, indicînd ca persoanele de rînd stiu ca neplata Greciei este inevitabila. Cu toate acestea, o greseala oficiala a Greciei va marca începutul unui efect de domino, care va face sa cada în primul rînd Germania, apoi Franta si restul zonei euro, înainte de a atinge în cele din urma Statele Unite. Din acest motiv, guvernul grec stie ca Banca Centrala Europeana, FMI si sefii lor de la Fed, nu se vor scoate din priza care îi conecteaza, dar vor încerca mai degraba sa cîstige timp cu diferite vesminte de contabilitate. Acesta este motivul pentru care Ministrul grec al Economiei a fost atît de încrezator în previziunile sale privind criza din Grecia, cu ocazia visitei sale la conducatorii rusi la Moscova, saptamîna trecuta. http://tass.ru/en/world/802620

În ciuda tuturor cifrelor masluite, ecranelor de fum si diferitelor oglinzi prezentate de catre guvernele occidentale, sistemul financiar occidental  (Consiliul de administratie al Rezervei Federale) este deja în faliment. Filiala FED-ului, societatea Statelor Unite ale Americii, condusa de «presedintele în functiune» Dl. Barak Obama, a publicat date financiare masluite timp de ani de zile, pentru a face sa se creada ca totul mergea bine. Recent, de exemplu, cumulul datoriilor lor a înghetat la 18,110 miliarde de dolari  pe 16 Martie, adica, timp de mai mult de o suta de zile.

Fundatia Dragonului Alb (WDF), a avut de asemenea confirmarea ca FED-ul este în faliment, de mai mult timp decît aceasta. Anumiti bancheri foarte importanti îdin Asia, i-au cerut lui Alain Greenspan ( cînd era pe pozitia de Director General al FED-ului) si lui Al Gore sa explice care era situatia aurului Manciurian (în rezerva) si ca ei erau obligati sa-l restituie proprietarilor lui ; la care li sa raspuns ca FED-ul nu puteau sa restituie aurul, deoarece «el nu mai exista». Greenspan le-a spus de asemenea ca FED-ul nu putea sa le reglementeze miile de miliarde de dolari în numerar, deoarece aceasta  «ar pune guvernul în stare de faliment». Bancherii au spus ca în schimb, o «mega licenta de comercializare generala»  le-a fost propusa. Dupa ce au parasit sediul Rezervei Federale din New York, în timp ce se gaseau într-o loja Starbuck pentru a lua o cafea, masina lor a explodat. Ei au luat imediat metroul catre aeroport si au sarit în primul avion cu destinatia catre Filipine.

Apoi sau dus sa se întîlneasca cu liderul Interpolului în Europa. Acesta ia dus la Franc-masonii lojei P2, care conduce Vaticanul. P2 le-a explicat ca ar fi avut loc o lovitura de stat în Statele Unite, urmata de o invazie în Irak «deoarece era în acest mod ca functiona sistemul». Ei au crezut ca oamenii de acolo erau nebuni, pîna la ocazia din 11 Septembrie 2001.

Acesti Asiatici îsi mentin mereu plîngerea lor legitima împotriva FED-ului, si de aceasta data liderilor lor nu li se va mai permite sa-si impuna raspunsul lor, cu ajutorul unei bombe. Personalitatile publice ale cabalei FED-ului de serviciu sunt : Presedintele marioneta Obama si Presedinta FED-ului Janet Yellen.

Din moment ce ei nu pot plati sumele pe care le datoreaza Asiaticilor cu bani, Asiaticii si aliatii lor BRICS s-au grabit sa construiasca un sistem financiar alternativ. Noua Banca BRICS intentioneaza sa-si deschida operatiunile pe 7 Iunlie, în timp ce Banca Asiatica pentru investitii în infrastructura (AIIB) continua sa avanseze.

Acest progres este însotit de o ofensiva razboinica pe un fundal de piraterie informatica. O buna parte este publicata în mass-media principala, în forma de istorii referitoare la datele piratate a tuturor functionarilor guvernului federal american.

Cu toate acestea, nenumarate anecdote lasa sa se înteleaga ca adevaratul razboi cibernetic, are loc între retelele circuitelor financiare mondiale. Un mare bancher al cabalei care sustinea  Banca Asiatica pentru Dezvoltarea Infrastructurii la Manila, si care se preocupa cu contul sau bancar din SUA exprimat în dolari, a cerut ca banii sai sa fie transferati la banca sa în Filipine. Banca din Filipine i-a raspuns ca ea nu putea face transferul, deoarece sistemul SWIFT al trazactiilor financiare internationale controlate de catre cabala « nu functiona».  

Am avut de asemenea, o  mica problema încercînd sa-mi platesc factura mea VISA la un terminal automatic de retragere de numerar. Mi sa spus ca trebuia sa contactez un reprezentant. M-am dus la un birou al VISEI si functionarul a introdus cardul meu în terminalul lor de plata. Factura care a iesit, era superioara facturii mele reale si angajatul mi-a spus sa o ignorez si sa nu-mi fac griji, deoarece era doar pentru a stabili cuantumul pe baza facturii mele de hîrtie. El mi-a explicat ca ei procedau la «ajustari ale sistemului». Un lucru amuzant sa petrecut cu mine, cînd am cerut contul detaliat cu Paypal, pentru tranzactiile prin Internet. Paypal mi-a trimis detaliile financiare ale unei alte presoane. Cînd am întrebat de ce mi-au trimis tranzactiile private ale unei alte persoane, ei au explicat ca «au avut cîteva incidente cu sistemul».

Toate acestea sunt anecdotice, însa, mai mult de cincizeci de bancheri decedati brusc si în mod misterios, toti fiind experti în informatica, dovedeste ca razboiul cibernetic financiar sa revarsat în spatiul cibernetic.

De fapt, sistemul financiar occidental  a creat sute de mii de miliarde , daca nu de cvadrilioane, quintilioane , sau mai mult de dolari si de euro, care nu au nicio baza concreta. În cele din urma, realitatea analoga va cîstiga si de aceea alianta tarilor BRICS, care are controlul materiilor prime si al produselor fabricate, va cîstiga. Pentagonul cîstiga de asemenea, pentru ca controleaza personalul înarmat care este gata de lupta, daca este necesar.

Cei care pierd sunt mafia Khazar. Faptul ca sclavii lor interni Bush/Clinton, Barak Obama, sunt pusi sub presiune pentru a publica 28 de pagini suprimate din raportul oficial asupra lui 11 septembrie referitor la Arabia Saudita, demonstreaza ca  Sauditii sunt urmatorul domino Khazar care va cadea.

Potrivit liderilor Pentgonului, regele saudit Salman recent instalat, a trimis pe fiul sau în Rusia saptamîna trecuta, pentru a oferi Rusilor contriolul complet al pietei mondiale a petrolului, în schimbul rachetelor balistice intercontinentale si focoaselor nucleare. El a revenit cu mîna goala. Sauditii au încarcaturi nucleare furnizate de catre Israelieni, dar nu le pot trimite mai departe decît Yemenul. Acest lucru înseamna ca ei nu pot face un santaj nuclear pentru a evita dezmembrarea actuala a regimului lor odios, de catre castile albe le Pentagonului, si aliatii lor din regiune.

Regimul nazist instalat de catre Khazarzi în Ucraina, se fisureaza pretutindeni, acum ca sefii lor sunt în curs de a pierde în mod clar luptele pentru controlul planetei Pamînt. Potrivit Sputnik News ( o posibila fatada a serviciului de informatii), Presedintele Ucrainian Petro Porosenko a cerut Curtii Constitutionale a Ucrainei, sa se pronunte asupra rasturnarii predecesorului sau Viktor Ianukovici printr-un act inconstitutional.

Cu alte cuvinte, un participant important al loviturii de stat ilegale a Khazarzilor, împotriva predecesorului sau, critica brusc aceasta celebra lovitura de stat ! Cel mai bun sfat pe care putem sa îi dam lui Porosenko, este sa inceteze sa mai linga cizmele rusilor, si sa-si gaseasca un adapost bun subteran, pentru a se ascunde.

Cu toate acestea, este putin probabil ca satanistii khazarzi ca Porosenko, sa-si poata gasi acum un adapost improvizat, pe aceasta planeta, sau chiar în acest univers, ca sa se ascunda.

Colapsul regimului de sclavie mondiala a datoriei se accelereaza si imunitatea legata de urmaririle judecatoresti pentru omorurile în serie, se evaporeaza în acelasi timp ca si banii lor falsi.

Britanicii, Elvetienii, Germanii, Francezii si Vaticanul, au abandonat deja khazarzii si sau aliat la WDS si alianta tarilor BRICS.

Papa Francisco a confirmat recent aceasta schimbare publicînd o enciclica chemînd la aproape acelasi lucru ca si Societatea Dragonului Alb (WDS), adica sa propuna o campanie de informare masiva pentru a pune capat saraciei si distrugerii mediului înconjurator. Partea discursului asupra încalzirii globale nu era în conformitate cu vreo realitate, însa în mod clar inima lui Papa era. Negocierile între Vatican si WDS sunt în curs si sunt prietenoase. Acelasi lucru se petrece cu Britanicii, Francezii si Germanii.

Schimbarea de regim soseste de asemenea în Japonia. Exista multe lucruri despre care nu putem vorbi acum, dar este evident ca regimul marioneta actual este la capatul cursei. Ultimele domino-uri care vor cadea, vor fi la Washington DC, în Israel si New York.

Nu ne place sa anuntam date specifice pentru ceea ce se va întîmpla, însa observam ca FMI a amînat o reuniune pentru a decide cum sa procedeze fara Statele Unite  pîna în Septembrie. Observam ca un an de jubileu, prezis de catre Vatican, Evreii religiosi si multi altii, trebuie sa înceapa pe 13 Septembrie 2015. Ori, 13 septembrie al acestui an cade într-o duminica, si deci ultima zi de tranzactionare la bursa va fi vineri 11 Septembrie. Amintiti-va de asemenea luna rosie din 28 Septembrie.

Translator:
The Light Journalist

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers