FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, June 4, 2015

Hvatski - Benjamin Fulford: 02:06:2015

Hoće li konačno doći do revolucije ove jeseni?


  
2. lipnja 2015
Sve je više znakova da će se svjetskim zbivanjima dopustiti da lagano kuhaju sve do jeseni kada bi konačno moglo doći do revolucije na Zapadu i kraju kabaline vladavine. U stvari, moralna je dužnost svih svjesnih ljudi da osiguraju da se to dogodi i Zapad oslobodi Babilonskog stila dužničkog ropstva.

Najvjerojatniji okidač za revoluciju očekuje se da će biti Grčka. Najnovije vijesti na tom planu su da će Grčka "zapakirati" lipanjsko plaćanje MMF-u. Što to znači, prema britanskoj MI5 obavještajnoj službi, je da "ako Grčka zapakira svoje lipanjsko plaćanje, koje treba prijaviti MMF-u početkom srpnja, to će izvjestiti generalni direktor MMF-a nakon više od 30 dana čemu će uslijediti nekih 3 - 4 tjedna proceduralnih razgovora unutar MMF-a." Drugim riječima, kriza će doći u rujnu.


Činjenica je da je zapadni bankarski sustav, posebno mega-banke, već u stečaju. One su otišle u stečaj na temelju jednostavne činjenice da su, u cjelini, Zapadne zemlje uvozile robu iz ostatka svijeta, posebno Azije, u posljednjih 30 godina koristeći njihovu kreditnu karticu, a ta kartica je istekla. Zapadne banke su se pravile da to nije slučaj, stvarajući stotine milijardi dolara vrijednosti u derivatima. Ti derivati imaju vrlo slabe veze sa stvarnim svjetskim stvarima kao što su prihodi Grka tako da, nešto slično grčkom neplaćanju bilo bi dovoljno da pošalje sustav u završni vrtlog.

Nedavne izjave grčkih dužnosnika jasno daju do znanja da oni neće više cijediti grčke građane da bi pomogli kabalinim bankama. Ovdje je ono što je grčki govornik iz kuće Zoe Konstantopoulou imao za reći o dugu:

"Postoje čvrsti dokazi o nezakonitosti, mržnji i neodrživosti velikog dijela onoga što se smatra da je grčki javni dug."

Dovođenje grčke vlade da napusti EU, pridruži se BRICS banci i prihvati novac od Rusije može biti strategija koja završava kabalinu kontrolu u Europi. Grci imaju povijesnu priliku da vrate demokraciju, njihov izum, zapadu. To bismo trebali saznati ove jeseni.

U međuvremenu visoki indonezijski vladini izvori kontaktirali su Društvo Bijelog Zmaja da ih obavijeste da je glavno skladište zlata u Indoneziji nalazi unutar vojne baze udaljene manje od kilometra od američke ambasade u Džakarti. Točan iznos zlata nije objavljen, ali izvori kažu da je "više od 100.000 tona".

Oni kažu da će bunkeri sa zlatom biti otvoreni u rujnu, čime se daje neovisna potvrda da je neka vrsta financijskog "događaja" planirana za ovu jesen. Međutim, indonezijski iozvori, dok tvrde da su osobno vidjeli zlato, još uvijek nisu u stanju osigurati provjerenu noviju fotografiju. Obećali su da će jednu uskoro dati. Rekli su da depoziti zlata mogu biti identificirani od strane vlada uz pomoć satelita. 

Indonežani su također rekli da nedavno izabrani predsjednik Joko Widodo ne radi ono što je obećao i da će biti uklonjen do kraja ove godine. Amerikanci, Rusi i Kinezi vode proksi rat za kontrolu Indonezije i njezinog zlata, kažu izvori. Oni kažu da su se dužnosnici američkog State Departmenta i neki indonezijski generali sastali u pokrajini Sjeverni Sulawesi gdje postoji značajna kršćanska manjina.

Dužnosnici State Departmenta tražili su od generala da, ako bi započeli nerede između kršćana i muslimana, bilo bi dovoljno da se omogući uspostava vojne vlasti koja bi bila povoljna za Khazarsku kabalu. Dakle, sve dok ne budu zaustavljeni, kabalisti s jambo avionima punim lažnih američkih dolara sletit će u Indoneziju da se angažiraju prosvjednici i krizni akteri. Indonezija će se tako pridružiti Ukrajini, Jemenu, Iraku, Libiji, Siriji itd. kao još jedno mjesto stvorenih teškoća.

Rusi, sa svoje strane, snabdjeli su WDS s mnoštvom detaljnih financijskih podataka o tome, kako oni kažu, da su glavni kabalini instrumenti kontrole: Vanguard Corporation. Ruski dokumenti pokazuju da je Vanguard u vlasništvu obitelji Rotschild, obitelji Rockefeller, obitelji Bush, obitelji Clinton, Donalda Rumsfelda, Dick Cheneya i drugih viših članova Khazarske organizirane bande. Vanguard sa svoje strane kontrolira veliku većinu američkih korporacija, posebno onih poput Monsanta i Greystona (bivši Blackwater, Academi, Xe itd.).

Zajednička istraživanja ruskih, njemačkih i francuskih obavještajnih službi o Vanguardu pokrenuta su uhićenjem suradnika američkog državnog tajnika države Victoria, Nulanda,  u Njemačkoj početkom ove godine. Uhićenik je uhvaćen u pokušaju prebacivanja milijardi dolara kvalitetno krivotvorenih novčanica u Ukrajinu. On potpuno surađuje s europskom operativnom grupom.

On je rekao istražiteljima da su Nuland, senator John McCain, američki državni tajnik John Kerry, direktor CIA-e John Brennan i drugi bili zaposlenici Vanguarda. Prema Rusima, on je posvjedočio da je Vanguard "tiskao milijarde lažnih dolara visoke kvalitete i isplatio ih plaćenicima u Siriji, Iraku, Ukrajini, Libiji itd." Osim toga, ISIS je bio Vanguardova podružnica, prema ovom izvoru.

Početne recenzije ruskih informacija od strane britanske MI5 obavještajne službe kažu "financije su vjerodostojne".

Britanci kažu da su napori Vanguardove podružnice Monsanto da kontrolira svjetsku proizvodnju i dostupnost hrane bili dio "Vanguardove strategije za geo-inženjering svjetske populacije."

Rusi također tvrde da kompanija zvana Gilead Sciences zajedno s farmaceutskim gigantom Pfitzerom (ogranak nacističke IG Farben Corporation) i Bill & Melinda Gates zaklade bile su sve uključene u širenje ebole kao i u prodaju lijekova za ebolu.

U svakom slučaju, objavljivanje Vanguardovih tajni izazvalo je da se njihovi glavni investitori pokušavaju odvojiti od neugodnih podružnica poput ISIS-a. Rezultat je da ISIS sada ima probleme s novcem i morao je pribjeći plaćanju sjevernoafričkim seljanima 3000 dolara po glavi da budu otpremljeni u Italiju, prema MI5.

Dio ruskog izvješća pridodan je na kraju ovotjednih novosti. Nadajmo se da će to potaknuti neke ozbiljne aktivnosti snaga zakona protiv ovih korporativnih monstruoznosti.

U svakom slučaju, postoje i drugi znakovi da je kabala u nevolji. Jedan veliki događaj je ostavka bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira kao specijalnog "Srednjeistočnog mirovnog izaslanika".

To znači da mu je oduzet diplomatski imunitet i sada se može suočiti s optužbama za ratne zločine zbog sudjelovanja u uništavanju Iraka. Blair je poznati cikavac i možete biti sigurni da pjeva poput kanarinca o Bushovima i drugim khazarskim nacistima.  Nadajmo se da će britanci konačno postati dovitljivi i napraviti pristojnu stvar i skinuti ovog masovnog ubojicu i njegove kolege izdajice.

Drugi zanimljivi događaj bila je činjenica da je američki državni tajnik John Kerry "slomio nogu u biciklističkoj nesreći", pa je morao otkazati svoje pregovore s Iranom. Nismo ovo mogli potvrditi, ali, dosadašnje iskustvo nas upućuje da vjerujemo da su Kerryja namjerno napali njegove kolege gangsteri koji su ljuti zbog njegovih iranskih dogovaranja.

Azijski izvori kažu da pregovori o nuklearnom oružju s Iranom nemaju nikakve veze s iranskim dobivanjem nuklearnog oružja, jer je Iran imao nuklearno oružje još od vremena šaha. Rođak iranskog šaha također je to potvrdio. Ono što zapravo  takozvani iranski nuklearni pregovori jesu je pokušaj da se prestane koristiti ruski uran i prebaci na od Zapada kontrolirani torij, kažu azijski izvori. Iranci će vjerojatno prestati koristiti oboje.

U svakom slučaju, domoljubi u američkoj vojsci trebaju ukloniti s vlasti gangstere poput Kerryja, vratiti Američku Republiku i okončati kabalinu korporativnu vladavinu ASAP. Ako ne, Sjedinjene Američke Države će se i dalje spuštati u treći svjetski status. Podaci o stvarnim stopama inflacije u SAD-u koje su iznijeli Chapwood Investments pokazuju da je gospodarstvo SAD-a palo za 21,4% od 2011. godine.

Najnovije kapi u obujmu svjetske trgovine čine jasnim da zapadni dominirajući financijski sustav postaje sve više nefunkcionalan. Američka vojska treba pokrenuti marš na Washington i New York da očisti gnijezda khazarskih kabalista. Kanadske postrojbe spremne su pomoći ako se to od njih zatraži. Vrijeme je za drugu američku revoluciju.


Dodatak:

Ruska istraživanja o Vanguard korporaciji, tajnom kontroloru najvećeg dijela zapadne korporativne strukture moći

Četiri kompanije koje su prisutne u svim slučajevima ispod i u svim odlukama: Vanguard, Fidelity, BlackRock i State Street. Svi oni "idu zajedno", ali ako se pažljivo provjeri bilanca dionica, u stvarnosti ispada da su sve kompanije pod kontrolom Vanguarda. Dakle, svi ti partneri ili "konkurenti" Fidelityja, BlackRocka i State Streeta pripadaju Vanguard Group.

Bacite pogled na najveće kompanije u raznim industrijama, pod kontrolom "Big Four-a", i na završenu inspekcijsku kontrolu od strane Corporation Vanguard:  Alcoa Inc. Altria Group Inc., American International Group Inc., AT & T Inc., Boeing Co., Caterpillar Inc., Coca-Cola Co., DuPont & Co., Exxon Mobil Corp., General Electric Co., General Motors Corporation, Hewlett- Packard Co., Home Depot Inc., Honeywell International Inc., Intel Corp., International Business Machines Corp., Johnson & Johnson, JP Morgan Chase & Co., McDonald’s Corp., Merck & Co. Inc., Microsoft Corp., 3M Co., Pfizer Inc., Procter & Gamble Co., United Technologies Corp., Verizon Communications Inc., Wal-Mart Stores Inc. Time Warner, Walt Disney, the corporation «Halliburton», Viacom, Rupert Murdoch’s News Corporation, CBS Corporation, NBC Universal …

Do danas, nekoliko desetaka milijardi dolara je pod kontrolom tih investitora, i sve glavne globalne korporacije koje kontrolira grupa investitora koji posjeduju  grupu za upravljanje imovinom Vanguarda: Dick Cheney, obitelj Rotschild, obitelj Bush, obitelj Rockefeller, obitelj Clinton, Donald Rumsfeld i mnogi drugi utjecajni ljudi i vlasnici Federalnih Rezervi. Oni su praktično monopolizirali američku obrambenu politiku i gotovo sve glavne korporacije obrane.

Sama grupa Vanguard također kontrolira glavne svjetske medije. Osim toga, korporacija Vanguard radi na brojnim ključnim figurama Central Intelligence Agency  (Središnje obavještajne agencije), uključujući imenjaka predsjednika Vanguarda, direktora CIA-e Johna Brennana. 

Važno je znati tko zaista kontrolira velike banke, a mi ćemo početi od Sjedinjenih Američkih Država:

Na prvom mjestu - JP Morgan Chase s 2,39 trilijuna (2390000000000) dolara aktive. Veliki institucionalni ulagač u JP Morgan Chase je Vanguard Group, Inc. Među deset najvećih ulagača su Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard Institutional Index Fund and the Vanguard 500 Index Fund. 

Na drugom mjestu - Bank of America s aktivom 2,17 trilijuna (2170000000000) dolara. Njezin veliki institucionalni ulagač je Vanguard Group, Inc. Deset najboljih ulagača - investicijski fondovi - Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard Institutional Index Fund, Vanguard 500 Index Fund and Vanguard / Windsor II.

Na trećem mjestu - Citigroup s aktivom 1,88 trilijuna (1880000000000). Najveći ulagač - Vanguard Group, Inc. Prvih deset: Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard Institutional Index Fund, Vanguard 500 Index Fund, Vanguard/Windsor II, Vanguard/Wellington Fund, Inc., Fidelity Contra Fund, Inc. Trebamo uzeti u obzir da neki od njih, na primjer, "Fidelity"- također je Vanguard, i neki drugi, na primjer "JP Morgan" u potpunosti kontrolira Vanguard. "Fidelity" i njegove strukture pripadaju Vanguardu...

I na kraju, Warren Buffetov favorit - Wells Fargo. Aktiva: 1,44 trilijuna (1440000000000), depoziti: 1,01 trilijun (1010000000000). Popis najvećih institucionalnih investitora: Vanguard Group, Inc. samo je na drugom mjestu, ali to je neutralizirano s deset najboljih ulagača - investicijski fondovi: Vanguard Total Stock Market Index Fund, Fidelity Contra Fund, Inc., Vanguard Institutional Index Fund, Vanguard 500 Index Fund and Vanguard / Wellington Fund, Inc. (Svi oni su Vanguardove "sestre")

To je ono na što slika o istrazi ukazuje danas. Najveće kompanije u svijetu - su banke Bank of America, JP Morgan, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs, i Morgan Stanley. Pogledajmo tko su glavni dioničari. Bank of America, State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, FMR (Fidelity), Paulson, JP Morgan, T. Rowe, Capital World Investors, AXA, Bank of NY, Mellon.

JP Morgan: State Street Corporation, Vanguard Group, FMR (to je Fidelity), BlackRock, T. Rowe, AXA, Capital World Investor, Capital Research Global Investor, Northern Trust Corp. i Bank of Mellon.

Citigroup: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital World Investor, JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt i Bank of NY Mellon.

Wells Fargo: Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, Capital World Investors, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe i Davis Selected Advisers

Provjerite opet sami: Kao što sam gore spomenuo, vodeću financijsku kompaniju u potpunosti kontrolira deset institucionalnih kompanija i/ili dioničara koji su jezgra četiri kompanije koje su prisutne u svim slučajevima i u svim odlukama: Vanguard, Fidelity, BlackRock and State Street.

Sve one "pripadaju zajedno", ali ako pažljivo provjerite stanje dionica, ispada da u stvarnosti sve te kompanije kontrolira Vanguard. Tako, svi ti partneri ili "konkurenti" Fidelity, BlackRock i State Street pripadaju Vanguard Group. 

Monsanto

Korporaciju "Monsanto" mrze milijuni ljudi po cijelom svijetu, a posebno u SAD-u, ali njihovi vlasnici ne mare za to: nitko ne misli o svojim pravim domaćinima. 26. kolovoz 2014. Kao vlasnike "Monsanto-a" javnost percipira pojedince: William U. Parfet, vlasnik je 284,642 dionica kompanije, Hugh Grant – 253715, Robert T. Fraley - 95212, Brett D. Begemann – 103523 and David F. Snively 62072 dionica. Impresivno, svi oni - vrlo su bogati i utjecajni ljudi. Ukupno svi pojedinci - vlasnici korporacije "Monsanto" imaju 799,164 dionice.

Međutim, prvi na listi institucionalnih dioničara (što mislite tko je?) Vanguard Group, Inc. od 31201773 dionice, odnosno 39 ili više puta veće od vodećih "vlasnika" kompanije zajedno.

Pogledajmo još jedan popis dioničara "Monsanta" - investicijski fondovi: Vanguard Total Stock Market Index Fund – 8118741 akcija, Vanguard / Primecap Fund – 6663460, Vanguard Institutional Index Fund – 5226511 and Vanguard 500 Index Fund – 517,086.

U ovom trenutku, ne postoji bilo koji novi igrač, ali jedna nova kompanija je uključena: Fidelity Grows Company Fund s 4072871 dionica. Trik je u tome što investicijski fond Fidelity Investment Services usko surađuje s Vanguard Group.

Idite na listu: Vanguard Specialized-Dividend Appreciation Index Fund – Više dionica 3641513. Jesu li vaše oči zaslijepljenje Vanguardom? Ali ne postavlja se pitanje o regulatornim agencijama: dionice su raspoređene u različite fondove, a sve one su različite pravne osobe!

Kao jedna od vodećih figura "Monsanto" poznata u javnosti je Mr. Hugh Grant sa spomenutim 253.715 dionica korporacije. On je služio kao ministar, predsjednik i glavni izvršni direktor. Gospodin Grant ne objašnjava nikome, u čijim rukama su uzde Monsantove moći u stvarnosti!

Google

Google!?! Vi pretražujete, i pretpostavljate da je vlasnik Googlea ruski Židov, Gospodin Sergey Brin.

Prvo, nađite popis vlasnika.  Tu su Eric E. Schmidt - 1,240,463 dionica, John L. Doerr - 2767 dionica, Sergey Brin - 75,000 dionica, David C. Drummond - 21332 udjela i dionica, Paul S. Otellini - 643. Frajeri.

Idi dolje na najvažnije institucionalne investitore, a na prvom mjestu je State Street Corporation sa 22.757.690 dionica, što predstavlja 6,73% od tvrtke jednako kao Google. Pa tko je pravi vlasnik?!

Na drugom mjestu s određenom kraticom je FMRLLC sa svojih 20368861 dionica i 6.02%. Ništa tajanstveno. To je Fidelity Management and Research.

Treći - Vanguard Group, Inc sa 14624137 dionica i 4,32%. U ovoj fazi obračun ukupnog udjela Vanguarda i Fidelity već je 10,34%. Veliki dečki.

Važno!

No, idemo dalje: među najvažnijim investicijskim fondovima investitora Google: prvi je Fidelity Contra fund Inc. s 6925967 dionica ili 2.05%, na četvrtom mjestu – Fidelity Growth Company Fund (1,809,678, 0.54%) a na šestom - Vanguard / Primecap Fund (1,417,843, 0.42%).

Iznos zajedno zbrojenih dionica Vanguard i Fidelity Corporations na 28. kolovoza 2014 je 45.146.486 (četrdeset i pet milijuna sto četrdeset i šest tisuća četiri stotine osamdeset i šest dionica), dok cijeli svijet "zna" da je gospodin Sergey Brin vlasnik Googlea. Gospodin Brin ima sedamdeset i pet tisuća dionica. Već sam vas informirao da je Vanguard vlasnik Fidelityja.

Za razliku od Vanguarda i Fidelityja, imajući dionice s pravom glasa, Brinovi interesi su u prihodima a ne u kontroli, tako da sve njegove dionice pripadaju kategoriji B koja je uknjižena pod člankom 14(A) Zakona iz 1934  "O razmjeni vrijednosnih papira" čije je proglašenje potpisao Eric Schmidt. Broj dionica kategorije A čiji je vlasnik Sergey Brin iznosi 0.

Međutim, Brin kao direktor, koji za glasovanje preko opunomoćenika ne koristi svoje dionice, ali informacije o vlasnicima tih dionica nisam našao, a moguće je da će među vlasnicima tih dionica biti isti Vanguard.

Microsoft

Pogledajte tko kontrolira Microsoft. Da biste to učinili opet ćemo koristiti "dosadne" njemačke podatke, ovaj put na

Popis izravnih vlasnika - pojedinaca kako je bilo 28. kolovoza 2014: Steven A. Ballmer c 333,254,734 dionica, William H. Gates III - c 297,992,934, Mason G. Morfit - 827 dionica, Brian Kevin Turner - 12,95,454, and Steven J. Sinofsky to 11,76,195 dionica.

Popis glavnih institucionalnih investitora otvara Vanguard Group, Inc. s 386749214 dionica, a na četvrtom mjestu ovdje je FMR (Fidelity!), LLC s 272,942,627. Na prvom mjestu na popisu najvažnijih fondacija je Vanguard Total Stock Market Index Fund s 115,585,047 dionica, a ispod njega se nalazi Vanguard Institutional Index Fund-Institutional Index Fund - 75,214,603 and Vanguard 500 Indexm Fund - 74,414,992.

AT&T

Sada ćemo baciti brzi pogled na AT&T. Prvih deset institucionalnih investitora izgleda da su: The Vanguard Group, Inc., State Street Corporation, Evercore Trust Company, NA, BlackRock Institutional Trust Company, NA, Bank of New York Mellon Corporation, BlackRock Fund Advisors, Northern Trust Corporation, Dimensional Fund Advisors LP, Capital Research Global Investors i BlackRock Group Limited. Samo vlasnici Evercore Trust Company nisu prepoznati, ali drugih devet su Vanguard.

Deset najvećih institucionalnih investitora - investicijski fondovi

Deset najboljih institucionalnih investitora - investicijski fondovi: Vanguard Total Stock Market Index Fund, Vanguard 500 Index Fund, SPDR S & P 500 ETF Trust, Vanguard Institutional Index Fund-Institutional Index Fund, Capital Income Builder, Inc., Franklin Custodian Funds - Income Fund, Spartan 500 Index Fund, Shares Core S & P 500 ETF, DFA US Large Cap Value Series and Vanguard Index - Value Index Fund. Iz ovog popisa nije mi jasno tko je vlasnik Shares Core S & P 500 ETF i DFA US Large Cap Value Series. Ostalih osam od deset su Vanguard.

Comcast

Pitate me o Comcastu i njegovoj kupnji 100% dionica Time Warner Cablea, o "kćeri" njegovog najvećeg konkurenta, medijskog konglomerata AT&T Cable. Ovu "kćer", Time Warner Cable kontrolira 60% i na internetu i kablovskoj televiziji u sjedinjenim Američkim Državama. 

96.69% udjela u Comcast je u rukama institucionalnih investitora. Ovdje je prvih pet: STRS Ohio – 150,105,674, Capital World Investors – 134,729,551, Vanguard Group, Inc. – 125 644 169, State Street Corp. – 104 763 362, and FMR LLC -73 866 510.

Pokazao sam vam gore, ali mnogo ostalih Amerikanaca ne zna da State Street i Fidelity (FMR) su Vanguard, također.

Činjenice o eboli

Gilead Sciences,
Ne sjećam se da li su agenti FBI-a zatražili od mene da istražim prijenos beskontaktnog virusa ebole, koji su razvili u tajnom laboratoriju CIA-e u Gvineji stručnjaci američke biotehnološke kompanije "Gilead Sciences", nakon čega se epidemija proširila pokrivši nekoliko zemalja. 

Sjedište "Gilead Sciences" nalazi se u Foster Cityju u Kaliforniji. Ako agenti FBI-a zatraže da istražim ebolu, obaviješćujem vas ispod o stvarnim vlasnicima "Gilead Sciences"! Ako FBI ne zatraži od mene da istražim ebolu, molim vas, obrišite niže navedene podatke.

Normalni vlasnici - pojedinci:  Dr. John C. Martin (predsjednik,  glavni izvršni direktor), Norbert W. Bischofberger, John F. Milligan, Etienne Davignon i James M. Denny.

Strtvarna kontrola velikih istitucionalnih dioničara "Gilead Sciences" pripada Vanguard Group, Inc. Ostali veći dioničari investicijskih fondova:  Vanguard Total Stock Market Index Fund; Vanguard Institutional Index Fund, i Vanguard 500 Index Fund.
Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers