CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 3, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 26:05:2015

Batalia pentru dominarea planetei continua, cu schimbari de regim, amenintari nucleare, colaps financiar iminent, etc


26 Mai, 2015
Autor: Benjamin Fulford


Uneori  stirile par sa se repete. Uneori  stirile par sa se repete. Daca suna repetitiv, este repetitiv. Acest lucru se datoreaza faptului ca multe stiri despre evenimentele recente, pot fi rezumate în cîteva modele repetitive: Grecia este în pericol de a nu plati datoria, Ucraina risca de a nu plati datoria, SUA este din nou fara bani, exista din nou o împuscare falsa în masa, în SUA(de data asta în Waco);China si Japonia se refera la lucruri usor diferite despre Istoria fiecaruia; dupa aceea pilotii zboara catre insule acunse, si-si arata degetele unii altora; siitii, sunitii, evreii si mercenarii occidentali se prefac a fi extremisti musulmani, fac lucruri rele, sau sunt victime de lucruri rele, Coreea de Nord trage o racheta, etc. etc.

În lumea stirilor alternative, vedem ceva asemanator: sunt iminente arestarile în masa a elitei cabalei occidentale; noul sistem financiar a fost anuntat si cecul sau este la cutia postala; OZN-urile au aterizat, sfîrsitul lumii este aproape; presedintele Obama este un extraterestru musulman, un calator în timp si spatiu, etc.


În fata a toate acestea, este de înteles ca multe persoane nu pot face altceva decît sa se întrebe, daca vom vedea vre-o data o schimbare reala.

Cu toate acestea, se întîmpla ca facem parte de o miscare lenta, însa, de fapt, este o miscare  tectónica despre modul în care aceasta planeta este guvernata. A observa vechiul sistem implodînd, este ca si cum am vedea apa scurgîndu-se pe o gaura de drenaj – ea ocoleste si ocoleste, aparent pentru  întotdeauna, dar, dintr-o data, dispare. Va amintiti de caderea Uniunii Sovietice ? În acel timp, totul se parea ca avea loc în camara lenta, dar, în retrospectiva, se pare ca sa întîmplat peste noapte.

Situatia din Grecia este un caz specific despre care vorbim, de fiecare data, înainte si înapoi, iar decizia este amînata cu speranta ca problema va disparea. Ucraina nu-si plateste facturile de gaz, si cu toate astea, gospodinele gatesc pe aragaz. Aceste situatii vor ajunge în cele din urma la maxim, însa, probabil, nu va fi înainte de Toamna, deoarece consecintele (colapsul sistemului financiar occidental) vor fi atît de mari, ca se face tot posibilul, pentru a le întîrzia.

În acelasi timp, continua sa aiba loc întîlniri secrete de summituri, pentru a încerca sa se ajunga la o solutie pe termen lung, pentru aceste si alte probleme putrede. Saptamîna trecuta au avut loc mai multe întîlniri. Una dintre ele a avut loc între reprezentantii Societatii Dragonului Rosu si Societatii Dragonului Alb. Alta a fost între Societatea Dragonului Alb (WDS) si un reprezentant al familiei Rothschild.

Reprezentantul Societatii Dragonuui Rosu, a prezentat propuneri concrete asupra a trei noi tipuri de tehnologii pentru energie. În acest moment, detaliile acestei tehnologii nu pot fi mentionate în mod public, din cauza acordurilor de confidentialitate. Ce putem spune este ca, una era despre energia térmica, alta solar, si restul nuclear. DACA VOR FI REALE, toate vor putea schimba complect scenariul.

Din nou nici un dispozitiv real a fost expus, si asa, pîna cînd fabricantii japonezi vor face probele necesare, trebuie sa tragem concluzia ca: ’Vorba o duce vîntul si marea este de apa’. Reprezentantii societatii Dragonuui Rosu, au dorit de asemenea o finantare, si au fost informati ca acelasi lucru s-ar întîmpla daca ar exista dovezi concrete obtinute de catre tehnicienii care lucreaza acum, în caz ca aceasta tehnologie va functiona.

Discutiile cu reprezentantul lui Rothschild au fost mai detaliate si concrete, si se refereau la propunerea de înlocuire a sclavului japonez al lui Rockefeller, primul ministru Shinzo Abe, cu Ichiro Ozawa. Ozawa este un politician veteran, care a avut o lupta cu Rockefellerii, dupa primul razboi din Golf. Un japonez de stînga a contactat în mod independent Societatea Dragonuui Alb (WDS), pentru a spune ca, de asemenea chinezii îl sprijineau pe Ozawa. Ambele surse au declarat ca Primul ministru Abe, a aprobat personal Ozawa ca înlocuitor al lui.

Societatea Dragonului Alb a spus ca va sprijini guvernul lui Ozawa, daca va reuni urmatoarele conditii:
1)    Sa nationalizeze Banca Japoniei si guvernul sa înceapa emiterea monedei.
2)    Sa faca un decret care sa considere nule toate datoriile japoneze, publice si private.
3)    Sa dea înapoi toate activele financiare japoneze obtinute ilegal de catre Cabala.
4)    Sa scoata din produsele de consum zilnic, toate substantele cancerigene si cauzatoare de infertilitate.
5)    Sa concorde cu crearea unei agentii internationale de planificare económica si sa o sprijine cu 7 trilioane de dolari din Japonia, în exploatarile publice si private, în valuta straina.

Guvernul lui Ozawa, de asemenea este de acord sa continue si sa consolideze alianta militara a Japoniei cu Pentagonul si agentiile din SUA, cu conditia ca sa-si ceara scuze pentru crimele de razboi comis împotriva japonezilor si a germanilor în timpul a celui de-al doilea Razboi Mondial (pîna în prezent, doar învinsii si-au cerut scuze pentru crimele de razboi).

În orice caz, exista deja multe semne ca Primul Ministru sclav Abe, are un nou set de manipulare. Cel mai mare semn a fost schimbarea brusca în política Japoniei fata de China. O delegatie de 3.000 de demnitari japonezi, incluind politicieni locali si nationali, industriali, etc. au sosit în China vineri, în cea mai mare vizita din ultimii 15 ani. Au fost primiti calduros de catre presedintele chinez Xi Jinping.


Este evident ca ceva fundamental sa schibat între Japonia si China, în ciuda tentativelor khazariene de a inflama punctele nevralgice istorice si regionale.

Armata din Sua are înca o pozitie agresiva fat de încercarea  Chinei de a deveni un tiran regional, si are sprijinul majoritatii vecinilor Chinei, pentru ca toti sunt interesati în a o mentine controlata. Cu toate acestea, atîta timp cît SUA nu va nationaliza rezerva Federala si Trezoreria va emite dolari pentru a înlocui dolarul actual al SUA, care de fapt nu are nici un correspondent în metale pretioase, autoritatile militare ar trebui sa înteleaga ca este impossíbil  sa se duca o lupta serioasa cu China, cînd, în acelasi timp, sunt finantati de catre aceasta tara.

Saptamîna trecuta China, a facut o miscare mare în America de Sud, vechea curte a SUA, atunci cînd Xi Jinping a aparut în Brazilia, cu mai mult de 50 de bilioane de dolari destinati finantarii. De fapt proiectele chineze de infrastructura din întreaga regiune sunt vazute de catre guvernele din America de Sud, de preferat revoltelor si loviturilor de Stat, instigate de catre Statele Unite.

Nord-americanii încearca sa contracareze influenta chineza în America de Sud, pentru a relua relatiile cu Cuba, însa tarile Sud-Americane, au început sa învete mantra colegilor de bar asiatici:: ’’ fara bani, nu-i miere.’’

Însa, si mai surprinzator pentru SUA decît evenimentele din America de Sud si Japonia, este miscarea tot mai mare de independenta, a insulelor Sandwich, de asemenea cunoscute sub numele de Havaii. Pe 11 Mai, pentru prima data la Natiunile Unite, o tara membra a ONU, Pakistan, a ridicat problema ca Havaii, de fapt, nu a votat nici o data pentru a face parte din Statele Unite, si tehnic, era o colonie ocupata ilegal. Armata SUA are bazer vitale în aceste insule, si ar fi bine sfatuiti sa sprijine miscarea de independenta havaiana, cu conditia ca bazele militare americane sa ramîna pe acest teritoriu.

De asemenea în Europa, a fost dat înapoi un alt pas mare, fata de cabala khazariana. Polonia terminase de ales un presedinte care facea parte dintr-o factiune probabil moarta de catre cabala khazariana, într-un accident de avion în 2010. Iata ce spune Wikipedia despre acest accident:

‘’Presedintele Poloniei, Lech Kaczynski si sotia sa Maria, ex-presedintele Poloniei în exil, Ryszard Kaczorowski, Seful Statului major si alte înalte patente militare poloneze si rude ale victimelor masacrului din Katyn, calatoreau la Varsovia, pentru a participa  la un eveminent destinat celebrarii a celei de-a 70-ª aniversare a masacrului din Katyn.’’


Aceste persoane au murit într-un moment în care guvernul polonez  luase o atitudine de linie dura, fata de Euro si planuia sa devalorizeze Zlotul polonez. Aceste politici sau schimbat dupa accident, si a condus la o schimbare de guvern.

Presedintele Andrzej Duda, recent ales, era asesorul juridic al presedintelui care murise în accidentul de avion. Duda  îsi aminteste ca,cu doua zile înainte de zborul fatidic ‘’ presedintele îi spusese ca era în progres o schimbare de generatie, si ca avea sa fie Duda si colegii sai acei care aveau sa-si ia responsabilitatea viitorului tarii.’’


Se pare ca o Polonie încrezuta agresiva, se va alatura Greciei si Ucrainei, în vîrtejul titlurilor stirilor, pe care le vom vedea în saptamînile si lunile urmatoare.

Între timp, mafiosii khazarieni sunt înca în curs de a causa problema în Orientul mijlociu, si sunt în crestere amenintarile si retorica. Saptamîna trecuta au amenintat sa foloseasca armata sa pseudo-musulmana ISIS, pentru a distruge relichia culturala nepretuita din Palmira în Siria. Înainte de a retrage aceasta amenintare, de asemenea au raportat ca vor arunca în aer Ambasada Iraniana în Siria, însa li s-a spus ca în represalii, Tel Aviv va fi distrusa.

Pentagonul a reamintit israelitilor ca arsenalul sau de 200 arme nucleare, nu era suficient pentru a destrui lumea, dar, ca o singura arma nucleara era suficienta pentru a distruge Israelul.

Tentativele khazarienilor de a începe un razboi civil, sau tulburarile în masa în interiorul Statelor Unite, de asemenea au esuat în mod spectacular. Evenimentul cel mai recent a fost un motociclist, în mod obviu fals, împuscat, în Waco, Texas. Toti motociclistii au avut uniforme si motociclete noi. Eu nu stiu ce cred ei, dar, toti motociclistii pe care i-am vazut, nu aveau un aspect complect curat, ca si cum terminasera de iesit dintr-un magazin de moda. Probabil ca aceste trupe pe care le dau acum, dau spectacol în timp de criza, ca si cum ar fi terminat de iesit dintr-un dulap si încep sa primeasca pentru spectacolele lor, de teatru pe strada.

Asa cum puteti vedea, wc-ul Istoriei a fost descarcat.

Sursa:
 Translator: Light Journalist

Resultado de imagem para pictures of sherlock holmes clip art


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers