FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, June 10, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 09:06:2015


Grupul G7 neputincios în fata unui faliment matematic infailibil   


Iunie 09, 2015Liderii Grupului celor Sapte Natiuni Industrializate, cunoscute sub  numele de G7, organizeaza o reuniune de urgenta în Germania într-o încercare zadarnica de a evita un faliment inevitabil. Liderii vorbesc despre Grecia, Ucraina, China, Orientul Mijlociu si despre alte prebleme, ca si cum, într-o oarecare masura, ar fi înca în control. Ei au nevoie sa înteleaga ca exista ceva numit realitate, si nu conteaza cît de mult timp încearca sa o evite, ea are întotdeauna o modalitate de a ajunge la ei.

Faptul este ca, în ultimii 40 de ani, cu exceptia Canadei, Japoniei si a Germaniei, G7 si aliatii ei occidentali au fost în deficit cu restul lumii. Subiectul-povara incomod despe care nu vorbeste nimeni, este faptul ca cel mai mare debitor, este compania corporativa cunoscuta sub numele de Statele Unite ale Americii.

Restul lumii a luat o decizie colectiva de a nu finanta aceste guverne occidentale;  si o vor face, doar atunci cînd se vor opri de a provoca razboaie constante si de a fura bogatia colectiva a altor tari. Avînd în vedere ca restul lumii controleaza cea mai mare parte a banilor (de exemplu, banii anexati la bunurile materiale), controleaza de asemenea realitatea implicita. Puteti mînca pîine, dar nu puteti mînca derivatele sau notele de dolari.


Puteti face schimb de lucruri reale, cum ar fi masinile sau petrolul, pe orez sau grîu, dar în cazul în care pierdeti credibilitatea, nimeni nu va schimba promisiunile de plata pe bunuri materiale. Tarile apartinînd lui G7, mai ales compania Statelor Unite ale Americii (spre deosebire de Republica Statelor Unite), a reusit sa amîne inevitabilul prin pregatirea de date economice frauduloase, activele fiind trimise catre offshore si derivatii, valorînd teoric sume astronomice.

Cu toate acestea, nici o cantitate de zerouri adaugate la numerele astronomice în bancile occidentale va face vreo diferenta, pentru ca aceste zerouri nu au nici o legatura cu lumea reala.

Chinezii au insistat asupra platii prin ceva solid, ca aurul, care exista de fapt. Guvernul corporativ american, la fel cum fac cei bogati în timp ce trec prin vremuri grele, a amanetat mostenirea familiei, a împrumutat de la prieteni, a furat si a mintit pentru a plati urmatoarea transa a datoriei. Ei au furat petrolul irakian, aurul Africii, economiile japoneze, si orice altceva pe care au putut pune mîna.

Cu toate acestea, avînd în vedere ca PIB-ul real al Statelor Unite a scazut 21,4% din 2011, este o imposibilitate pentru governanta corparativa a SUA, sa continue sa-si plateasca datoriile care se maresc ca un bulgare de zapada. Raspunsul evident, este de a declara faliment.

Problema este ca astazi foarte putini oameni sunt în viata, care îsi amintesc de ultima data cînd a dat faliment o tara europeana. Nici o tara anglo-saxona a dat faliment de o mie de ani, asa ca americanii sunt mai outin familiarizati cu ceea ce înseamna, cu adevarat falimentul.

Pentru cei care au fost martori în prima mîna, de fapte ca prabusirea basicii japoneze si falimentul Argentinei, viitorul este mai usor de vazut.

Sa comparam aceste doua cazuri, cu ceea ce se întîmpla cu G7, pentru a prezice viitorul.

 În cazul Japoniei, basica sa spart în perioada cuprinsa între 1990 si 1992. Guvernul japonez stia deja în 1992, ca datoria totala era de 200 de miliarde de yeni (aproximativ 2 trilioane de dolari). Cu toate acestea, anunturi publice, au declarat-o în 3 sau 4 miliarde de yeni. Intreprinderea A, a trecut datoria sa la intreprinderea B, care avea sa o treaca la intreprinderea C, fiecare cu un termen contabil diferit. Era ca si cum un individ ar fi folosit cardul sau American Express, pentru a plati contul dvs. Visa, si apoi, ar folosi cardul Visa  pentru a plati contul dvs. Master Card, si apoi ar folosi cardul Master Card pentru a plati cardul American Express. Aceasta înselatorie a cumparat timp, vreau sa spun, a permis sa se tîrîiasca termenul de plata al acestei datorii în acest mod.

Însa, în cele din urma, unele din intreprinderile cu mai mare dificultate financiara, nu mai reuseau sa ascunda faptul ca erau în faliment. Îmi amintesc ca l-am intervievat pe Kichinosuke Sasaki, presedinte al Togensha, una dintre aceste intreprinderi, la sfîrsitul anilor 90’. Cu aceasta ocazie, el era omul cel mai sarac din lume, cu o valoare negativa de 9 trilioane de yeni (aproximativ 90 miliarde de dolari). Purta un costum de matase care trebuie sa fi costat mii de dolari, cînd îl cumparase, dar care era uzat si folosit, atunci cînd l-am intervievat.

El mi-a spus ca bancherii îl pastrau semi-viu, cu o indemnizatie mizerabila. Bancherii nu aveau sa-l lase sa declare faliment, deoarece avea sa provoace un efect domino care ar conduce în mod inevitabil marile banci japoneze în stare de faliment.

În cazul Europei, Grecia joaca rolul de Togensha. Daca i se va permite Greciei sa intre în faliment, atunci Bancile Centrale Europene, vor trebui sa declare ca datoria greaca este în lipsa, si astfel, vor fi fortati sa recunoasca ca ei de asemenea sunt în lipsa. Nu e de mirare ca Managerii vîrfului lui Deutschebank demisioneaza. Nimeni nu vrea sa fie capitanul unei corabii care se scufunda.

Cu toate acestea, experienta japoneza referitoare la basica,face foarte clar, ca, a amîna inevitabilul mareste doar durerea totala. Grecii o stiu deja, pentru ca sunt fortati sa joace rolul Domnului Sasaki, si sa fie storsi de tot ceea ce au, pentru ca bancherii lor sa poata sa se prefaca, ca totul este bine. Venitul mediu grec a scazut 40% în ultimii cinci ani, astfel încît bancherii sa poata sa pretinda ca totul este bine. Totul se va agrava numai, pîna în momentul în care Grecia va declara faliment.

Este mult mai bine sa declari faliment, decît sa fii legat de povara unei datorii care nu poate fi platita.

Starea de faliment nu trebuie sa fie ceva dureros. Primul lucru pe care oamenii trebuie sa înteleaga, este ca finantele sunt o creatie a spiritului, sau a mintii. Daca Grecia intra în faliment, oamenii, cladirile, fabricile, fermele, plajile, constructiile, etc. nu vor  disparea. Singurul lucru care se va schimba, va fi forma în care oamenii decid ce vor face cu aceste active reale, în viitor.

În cazul Argentinei, asa ca si în cazul Islandiei, declaratia de faliment a fost un soc scurt si puternic, urmat de o crestere rapida a nivelelor de trai. Oamenii au fost de asemenea eliberati de ghiarele bancherilor paraziti.

Desigur în cazul în care Grecia intra în faliment, eventual, se va petrece acelasi lucru cu restul tarilor care folosesc Euro-ul.

Recent Angela Merkel a fost sa ceara bani Chinei si Japoniei, dar sa întors cu mîinile goale.

O data ce nu va mai exista o alta sursa de bani suficient de mare pentru a sprijini Euro-ul german, de asemenea este probabil ca, mai devreme sau mai tîrziu, sistemul financiar german va deveni insolvabil.

Rezultatul final va fi o revenire la marca germana, la drahma, si alte valute legate de culturi istorice.

Acum, avem ceva de ponderat. Cladirea Parlamentului Uniunii Europene a fost construita în mod clar, ca sa se asemene Turnului Babel. Puteti verifica pe acest link:

Istoria Turnului babel povesteste ca, la sfîrsit sa darîmat, si toate popoarele au mers pe cai separate. Noul Turn al lui Babel a fost finalizat în 1999. Întrebarea este: existau arhitecti care au stiut mai dinainte, ca proiectul Uniunii Europene era destinat sa mearga pe calea Turnuui Babel ?

Translator

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers