Tuesday, June 11, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 10:06:2019


Engelse alliantie versterkt door het bezoek van Trump aan het Verenigd Koningkrijk zal leiden tot omkering van de fascistische trend na 9/11
Door: Benjamin Fulford / 10 Juni 2019
Het bezoek van de Amerikaanse president Donald Trump aan het Verenigd Koninkrijk vorige week heeft kloven in de Anglo-alliantie geheeld en zal ervoor zorgen dat de fascistische staatsgreep in het Westen van na 9/11 wordt omgekeerd, volgens bronnen van het Pentagon en de Britse Koninklijke familie."Het bezoek aan Groot-Brittannië ging heel erg over de entente cordiale in de Anglo-Amerikaanse as en alle lopende zaken waarvan jullie je al bewust zijn. Brexit is een hele grote deal. Ik zou zeggen dat de reis een succes was en dat de banden tussen beide landen nu sterker zijn ", was hoe een lid van de Koninklijke familie het samenvatte.

Dit betekent dat er een breuk bestaat tussen de Anglo- Amerikanen en de Europese fascistische nazi- aristocraten achter de Bilderberg- Groep. Een semi- officieel rapport van een Bilderberg- deelnemer bevestigt dat er een grote kloof is tussen de door Duitsland geleide EU-factie en de Anglo's, evenals de Italianen.
Bronnen in de Franse inlichtingendienst zeggen intussen dat zij het bewijs hebben gevonden dat de recente verkiezingen voor het Europees Parlement door de Duitse factie beïnvloed zijn. Ze wijzen naar artikelen die nauwkeurig de resultaten van de verkiezingen aankondigden die verschenen voordat de verkiezingen plaatsvonden. De strijd om Frankrijk te bevrijden gaat verder, zeggen de bronnen.
Nederlandse klokkenluiders hebben ondertussen vernietigende informatie verspreid over de Bilderberg die is opgericht door de nazi- Nederlandse Koninklijke familie en hun band met de fascistische Amerikaanse Rockefeller (Clinton), Bush, enz. Factie. Ze melden onder meer dat Boeing bommenwerpers heeft gemaakt en naar Duitsland heeft gestuurd om Amerikanen te bombarderen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Dit is belangrijk, want we hebben nu een 30-jaar Boeing-veteraan, Patrick Shanahan, als 'Acting Defence Secretary' in de Verenigde Staten, gelijk toen alle echte militaire veteranen aan het begin van dit jaar de Trump-administratie verlieten.
Pentagonbronnen vertellen ons dat "de domino-achtige, plotselinge ineenstorting van 26 telefoonpalen langs de hoofdweg die de vele faciliteiten van Seattle langs de oostelijke marginale weg van Boeing bedienden" vorige week "geen toeval" was.
"Dit was een witte hoeden-bericht aan Boeing om op te houden met het gebruik van afstands bedienende technologie in zijn vliegtuigen die worden gebruikt bij zijn 'vliegtuigongelukken', evenals de andere oorlogszuchtige / oorlogsmisdaden / oorlogstechnologieën (die 5G kunnen gebruiken ), zowel publiekelijk als in het geheim ", zeggen de bronnen.
Er zijn nu ook meer tekenen dat een grote financiële gebeurtenis, waarschijnlijk groter dan de schok van Lehman, wordt voorbereid om de Federal Reserve Board en de EU-centrale bank-bezittende nazifactie van de Khazariaanse maffia te beëindigen.
Dit betekent dat de fiat "handelsplatformen", gecreëerd door Bilderberger Henry Kissinger voor de Rockefeller-familie nadat de VS de gouden standaard in 1971 hadden verlaten, zijn gesloten en vervangen door een mandje met valuta's die handelen binnen een ring ten opzichte van de prijs van goud. Dit kan worden bevestigd door te kijken naar een grafiek van valutabewegingen sinds 2012, toen het 100-jarige mandaat van de Federal Reserve afliep. Dit, in combinatie met het gigantische pompen van geld op de aandelenmarkten, heeft geleid tot relatieve financiële stabiliteit.
Zoals de Russische president Vladimir Poetin vorige week opmerkte na een ontmoeting met de Chinese president Xi Jinping: "Het beleid van kwantitatieve versoepeling en de andere maatregelen die werden genomen [na Lehman] hebben de problemen in wezen niet opgelost, maar alleen naar de toekomst geduwd .”
Die toekomst is mogelijk aangebroken. Marktdeelnemers gokken op een enorme, seismische schok voor het financiële systeem. De onderstaande grafiek laat zien hoe de wereldhandel nu is ingestort op een manier die identiek is aan wat er gebeurde ten tijde van de Lehman-schok. Overigens hebben we een systematische poging ondernomen om deze grafiek te censureren vanuit het Engelstalige internet en moesten we naar een Chinese site om het te verplaatsen.
00
De andere grafiek die aangeeft dat er iets groots aan zit te komen, is een grafiek die laat zien hoe de lange termijn rente op de eurodollar-markten nog verder onder de kortetermijnrente ligt dan onmiddellijk vóór Lehman. Dit gebeurt omdat handelaren het gevoel hebben dat er iets groots gaat gebeuren en proberen langdurig, stabiel geld in te sluiten/vast te houden voordat het te laat is.
Financiën van de G20 bijeenkomst van de ministers dit afgelopen weekend in Japan niet helpen verlichten angst in de markt wanneer zij een verklaring dat lezen gedeeltelijk aan een opdracht, “risico's blijven neerwaarts gericht” en dat “de handel en de geopolitieke spanningen zijn geïntensiveerd.” Terwijl de officiële G20-communiqués meestal vriendelijk en vaag verlopen, is dit behoorlijk radicaal.
We vroegen onze Britse Koninklijke familie, Pentagon, CIA en andere bronnen wat deze schok zou kunnen zijn, maar we zijn een zeer doortastend nieuwsembargo tegengekomen. De Britse royal liet doorschemeren dat er vóór september echter niets zou gebeuren.
Het feit dat de meeste VS-tarieven tegen China en sancties tegen Huawei en andere Chinese bedrijven pas in september van kracht worden, geeft ook aan dat er in de tussentijd een soort van wereldomvattende deal zal worden onderhandeld.
Er zijn enkele tekenen van wat de deal zou kunnen inhouden. Volgens bronnen van het Chinese ministerie van Financiën heeft China aangeboden om te helpen bij de wederopbouw van de Amerikaanse binnenlandse infrastructuur en de Amerikaanse productie opnieuw te integreren in wereldwijde ketens. Pentagon-bronnen zeggen intussen dat ze klaar zijn om het afval uit het militair-industriële complex te verwijderen en te betalen voor de wederopbouw van de Amerikaanse economie met wat hightech die ze geheim hebben gehouden.
Het andere grote probleem dat de komende maanden zal worden uitgewerkt betreft de hightech reuzen zoals Facebook, Google, Amazon en Apple. Hier heeft de G20 al afgesproken dat ze hen zullen dwingen om belasting te betalen.
Echter, het echte probleem dat moet worden aangepakt is de censuur en nep-informatie die zich uitbreidt dankzij deze hightech oligopolieën. We merkten bijvoorbeeld op dat alle foto's die we op het internet van King Salman konden vinden, zijn vervangen door foto's van zijn nieuwe en jonge lichaamsdubbel. Ik herinner me duidelijk, net als mijn collega's, dat dit artikel hieronder, sprekend over hoe seniel koning Salman is, en zich niet kan herinneren wat er een minuut geleden gebeurde, een foto gebruikt van een erg oude en afgeleefd lijkende koning. Die foto is vervangen.
Kranten en traditionele media die verslaggevers in de echte wereld hebben die verslag doen van echte gebeurtenissen zeggen ook dat deze hightech oligopolies hen buiten spel zetten. Hoewel de inkomsten uit abonnementen stijgen, heeft high-tech diefstal hun advertentie-inkomsten teruggebracht tot $ 16 miljard in 2017 van ongeveer $ 50 miljard in 2006. Dit heeft hen gedwongen om redactiekamer medewerkers terug te brengen van 74.000 tot 39.000 in dezelfde periode. Jarenlang heeft deze nieuwsbrief ook te lijden gehad van Google-piraterij, censuur op Facebook, enz.
Nu beginnen deze oligopolies duizenden onafhankelijke nieuwszenders af te sluiten onder het mom van 'het bestrijden van haatzaaiende taal', terwijl vaak kan worden aangetoond dat dit pure censuur is.
Toen we vanmorgen bijvoorbeeld klikten op een link van Jimstonefreelance.com naar een artikel in The New York Post over de moord op Hillary Clinton's broer, kregen we een bericht dat de link was gecensureerd. Nu staat er gewoon: "kan het niet vinden."
Deze geïntensiveerde censuur door internetreuzen valt samen met een nieuwe moordcampagne. Pentagon-bronnen zeggen dat Hillary Clinton haar broer Tony Rodham heeft vermoord om hem de mond te snoeren. Ook werden New Yorkse plaatsvervangend hoofd van de politie, Steven Silks en veteraan detective Joe Calabrese vorige week gedood omdat ze in het bezit waren van kopieën van de video van Hillary Clinton en Huma Abedin die een jong meisje martelden en vermoordden, zeggen de bronnen. Ook gedood werd voormalig senator van de staat Arkansas, Linda Collins-Smith. Smith werkte samen met een insider van het Department of Homeland Security om 27 miljoen dollar bloot te leggen wat was gestolen van Child Protective Services door de Clinton Foundation, zeggen bronnen van Vaticaanse P2 vrijmetselaars.
Deze schrijver heeft recent ook doodsbedreigingen ontvangen tegen zichzelf en zijn familie door Khazarian Nazi's, boos op onze blootstelling van hun misdaden. Ze zullen deze keer echter niet in staat zijn om hun weg al moordend uit de gerechtigheid te vinden. Er zijn er te veel van ons om te doden, en we hebben waarheid en gerechtigheid, evenals de militaire en speciale krachten aan onze zijde. Het feit dat Clinton de dood van haar eigen broer moest bevelen, toont aan hoe dichtbij onderzoekers nu zijn. De wielen van gerechtigheid malen langzaam, maar ze malen tot stof.
We sluiten dit rapport af met een update uit Indonesië. De banken en leenkantoren zijn nu weer open gegaan na 9 dagen gesloten te zijn geweest, tot grote opluchting van iedereen, zeggen bronnen daar. Echter, een White Dragon Society-bron daar zegt nu:
"Er is hier absoluut iets aan de hand met de betwiste resultaten van de presidentsverkiezingen.
"Mijn contactpersoon van binnenuit vertelde me dat het constitutionele hof (MK) heeft gepland om zijn mening te geven rond 22 juni. Dit is nog niet voorbij. Er zijn nog een paar verrassingen om te spelen. Het lijkt erop dat 17 miljoen 'ghost'-stemmen zijn bevestigd door onafhankelijke analyses in Midden- en Oost-Java. Allemaal in het voordeel van Jokowi.
"De MK heeft deze informatie samen met het bewijs en de rechters weten dat het authentiek is. Dit kan de resultaten omdraaien en dan zal Prabowo de winnaar blijken te zijn. Ik ben door Indonesische Intel geïnformeerd dat het Constitutionele Hof (MK) zal verklaren dat er een nieuwe stemming zal worden gehouden voor Midden- en Oost-Java. Ze kunnen de harde feiten niet negeren. Verandering zit in de wind. "
Dit is onderdeel van de proxy-oorlog tussen de VS en China die hopelijk in september zal worden afgehandeld.
Benjamin Fulford
Nederlandse vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers