CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, June 18, 2019

NL -- BENJAMIN FUFORD: 17:06:2019


Zionistische Kernsmelting als de Oman-Tankerstunt Faalt in het Manipuleren van Olie Termijn Markten
Benjamin Fulford / 17 Juni 2019
De kernsmelting van het zionistische controle grid is nu openbaar, omdat zelfs de corporatieve mainstream propaganda media van het bedrijf de aanslagen, vorige week op tankers in de buurt van Oman, als "valse vlag" melden. De situatie heeft het punt bereikt dat voormalige Amerikaanse kolonies zoals Duitsland en Japan openlijk en publiekelijk de Amerikaanse President en minister van Buitenlandse Zaken tarten over deze kwestie. Deze surrealistische wending van gebeurtenissen is vergelijkbaar met de val van het communisme en de Sovjet-Unie.
In dit geval zijn we getuige van de val van de Amerikaanse corporate regering en (mogelijk) de wedergeboorte van de Republiek der Verenigde Staten van Amerika. In feite kunnen we zelfs getuige zijn van de val van de macht van de geheime familiegroepen die zich achter monotheïsme verbergen

De 13 bloedlijnen die het monotheïsme hebben gecontroleerd, onderhandelen in feite over een nieuw systeem voor het runnen van de planeet, volgens Europese royals en leden van de White Dragon Society (WDS). Als deze onderhandelingen slagen, wordt het de grootste gebeurtenis in duizenden jaren menselijke geschiedenis. Als ze falen, zal er chaos en bloedvergieten zijn, vooral onder de elite, anti-bloedlijn Gnostische Illuminatie, zeggen bronnen.
Zelfs als dit overdreven klinkt, tonen gebeurtenissen in de werkelijke echte wereld een fundamentele verandering. Laten we beginnen met het falen van de valse vlag aanval aan de kust van Oman. Amerikaanse maritieme inlichtingen- en CIA-bronnen volgden het geld om te zien wie van deze aanval profiteert. Het parcours leidde naar het door Rothshild in bezit zijnde Glencore grondstoffenbedrijf gevestigd in Zwitserland, dat zich had gepositioneerd om te profiteren van een piek in oliefuturesprijzen vlak voordat deze aanval plaatsvond, zeggen de bronnen. Helaas bleek de speer in de olie-futures slechts een gestage kat te zijn en konden de Rothschilds niet profiteren zoals verwacht. Dat komt omdat de markten, en de wereld, genoeg hadden gehad van de zionisten huilende Iraanse wolf, zeggen ze.
Wat interessant is aan deze laatste provocatie, is hoe zelfs een voormalige Amerikaanse kolonie als Japan niet meer meewerkt met het zionistische spelboek. Om te citeren uit bedrijfsnieuwsrapporten: "Zelfs als het de Verenigde Staten zijn die de bewering doen, kunnen we niet simpelweg zeggen dat we het geloven," zei een bron dicht bij de Japanse premier Shinzo Abe. Als ze de expertise hebben die geavanceerd genoeg is om de aanval uit te voeren, zou dit een reden kunnen zijn om te concluderen dat de aanvaller Iran was: "Dat zou ook gelden voor de Verenigde Staten en Israël", zei een bron bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Al sinds ik me kan herinneren, is dit soort openbare Japanse berisping van een zittende Amerikaanse regering nog nooit gebeurd sinds Japan de Tweede Wereldoorlog verloor.
De aanval in Oman kwam toen Abe in Iran probeerde een Iraanse overeenkomst te sluiten voor een nieuw financieel systeem, zeggen Japanse bronnen van militaire inlichtingen. De Iraniërs waren ondersteunend, maar niet als Zionisten als Trump en zijn Rothschild stromannen betrokken waren, zeggen de bronnen. "Ik zie Trump niet als waardig om berichten uit te wisselen," vertelde de Iraanse opperste leider Ali Khamenei aan Abe.
"De mislukte valse vlag om Iran de schuld te geven heeft de zionisten alleen maar verzwakt, en kan leiden tot het ontslaan van [Nationaal Veiligheids Adviseur John] Bolton en de oprechte inspanningen voor een top met Khamenei," zeiden bronnen van het Pentagon.
Iran en andere landen nemen echter een harde lijn aan omdat het duidelijk is dat de VS de handelsoorlog met China verliest. Hier is de bottom line: schepen gaan van China naar de VS vol met echte dingen en worden vervolgens leeg teruggestuurd. Zelfs als China dingen uit de VS wilde kopen, is het te duur en is er niet genoeg van. Dus in de echte wereld, als de handel tussen de VS en China zou stoppen, zouden Amerikanen stoppen met het krijgen van Chinese computers, smartphones, enz. Terwijl de Chinezen stoppen met het krijgen van Amerikaanse IOU's. Met andere woorden, de Chinezen zouden gewoon een klant verliezen die zijn rekeningen niet kan betalen. Het behoeft geen denkwerk om te weten wie er gaat winnen.
Publieke verklaringen vorige week door de respectieve ministers van Handel van beide landen tonen deze machtsonevenwichtigheid. "President Trump heeft zijn sterke verlangen naar een ontmoeting [met Xi Jinping] aangegeven," zei economisch adviseur Larry Kudlow over Trump. Kudlow maakte ook vage bedreigingen.
Hier was het antwoord: "China's houding is heel duidelijk. De Verenigde Staten moeten hun houding veranderen, oprechtheid tonen en de verkeerde praktijken corrigeren als ze willen dat de besprekingen worden voortgezet", zei woordvoerder van het ministerie van Handel Gao Feng op een persconferentie.
Dus nu heeft Trump voor een ontmoeting gevraagd op 28 en 29 juni met Vladimir Poetin tijdens de G-20 bijeenkomst in Japan, in de hoop Russische hulp te krijgen bij de omgang met China.
Echter, Trump dreigt Duitsland met troepenverminderingen en andere sancties als ze gas kopen uit Rusland in plaats van (tegen een veel hogere prijs) uit de VS. Dit was "niets anders dan chantage en een vorm van oneerlijke concurrentie", aldus de woordvoerder van het Kremlin. Dmitry Peskov.
Het feit is dat het Trump-regime nu dreigt of sancties uitvoert tegen Rusland, Iran, India, Turkije, China, Noord-Korea, Duitsland, Venezuela, Japan, enz. Waar deze "sancties" eigenlijk op neerkomen, is een holle bedreiging voor "Koop onze spullen of anders." Met zoveel landen die niet gehoorzamen, begint de bullebak van het schoolplein snel geïsoleerd te raken.
Dit betekent echter niet dat het Amerikaanse militair-industriële financiële complex machteloos is. De Oman-aanval diende als een discrete herinnering dat het Amerikaanse leger nog steeds het technische vermogen heeft om essentiële handelsroutes in de wereld, zoals de Hormuz- of Malacca-straat, te verstikken.
Ook heeft de Engels / Nederlands / Amerikaanse band nog steeds een groot deel van de olie in de wereld, vooral in het Midden-Oosten. Ze onderhandelen achter de schermen met andere oliemachten als Rusland en Frankrijk om een stabieler Midden-Oosten te creëren en Iran terug naar de onderhandelingstafel te brengen. De bronnen van het Pentagon zeggen al: "Libanon is nu een multilateraal protectoraat van niet alleen Rusland, Frankrijk en Italië, maar het VK hoopt daar naar gas te kunnen boren met British Petroleum.
Het Amerikaanse militair-industriële complex heeft nog steeds een enorm militair voordeel ten opzichte van alle andere landen. "United Technologies die Raytheon kopen, zouden een pauze moeten geven aan Boeing en Lockheed en meer concurrentie en innovatie voor het militair-industriële complex bevorderen," zeggen de bronnen van het Pentagon.
Tot slot, zoals de enorme demonstraties die vorige week in Hong Kong hebben aangetoond dat, Aziaten - inclusief India, ASEAN, Japan en het Koreaanse schiereiland - geen totale Chinese overheersing willen. De Aziaten blijven bereid en in staat om het Amerikaanse leger te financieren om hun onafhankelijkheid te bewaken, meerdere Aziatische bronnen komen overeen.
De rest van de wereld wil de zionistische hegemonie ook niet vervangen door Chinees totalitarisme. Dat betekent dat de wereld er uiteindelijk, ondanks de houding, voor zal zorgen dat de VS en China een win-win conclusie bereiken.
De zionisten zwaaien ondertussen als gekken met hun Stuxnet-kaart rond in een poging om te voorkomen dat ze imploderen. Ze hebben vorige week in heel Argentinië een black-out opgevoerd toen dat land zich voorbereidde om de zionistische stroman president Mauricio Macri te verwijderen. Het artikel in de New York Times dat vorige week zei dat de VS het gehele Russische elektriciteitsnet konden sluiten, was ook een voor de hand liggende zionistische Stuxnet-bedreiging.
Stuxnet is misschien de laatste kaart van de zionisten, omdat ze hun greep op de media en het financiële systeem verliezen. (Ze hebben de controle over het leger al verloren.)
De laatste ontwikkeling in de meltdown van hun media was de onthulling dat "een nep-Iraanse activist (hij bestaat niet) 61 artikelen publiceerde in Forbes Magazine (mijn voormalige werkgever)."
Hoewel ik deze 61 artikelen niet heb gelezen, is het een veilige gok dat ze anti-Iraanse angstwekkende propaganda waren.
De onderstaande grafiek laat zien hoe de vlijmscherpe bedrijfsmedia voortdurend harpspelen over moord, terrorisme en zelfmoord, zelfs als mensen afhaken omdat geen van deze problemen de grootste bedreigingen zijn waar we voor staan.
De eeuwenoude bloedlijntaktiek van verdeel-en-heersende angstgevoelens werkt niet langer.
De pogingen van de heersende elite families om de macht te behouden door mensen te vermoorden, falen ook. De vermoedelijke moorden op New Yorkse plaatsvervangend hoofd van de politie, Steven Silks, veteraan-detective Joe Calabrese, en voormalig senator van de staat van Arkansas, Linda Collins-Smith, faalden jammerlijk om lopende onderzoeken naar elitaire pedofilie te stoppen. Het ministerie van Justitie reageerde op deze pogingen met de aankondiging van 11 juni van de arrestatie van 1700 verdachte kinderrovers.
De zionisten staan ook op het punt de financiële controle te verliezen. Pentagonbronnen zeggen "een implosie van de Deutsche Bank zou moeten leiden tot de ineenstorting van de fiat-munteenheid en de lancering van het Quantum Financial System (QFS)."
De mensen achter het QFS onderhandelen nu met de White Dragon Society voor de oprichting van een toekomst planningsbureau en het begin van een massale campagne om 'de planeet te redden', zeggen WDS en Britse koninklijke familie bronnen. Echter, er komt waarschijnlijk geen aankondiging vóór het najaar, zeggen de bronnen. Dit komt omdat het veranderen van de wereld zonder een wereldoorlog tijd kost.
In de tussentijd zullen we zien of de Amerikaanse overheid uiteindelijk failliet gaat in de zomer. Dit wordt in het openbaar gezien als de sluiting van een andere Amerikaanse overheid. Deze keer kan dit echter, zoals vele Amerikaanse patriotten hopen, leiden tot een formele aankondiging van de wedergeboorte van de Republiek der Verenigde Staten van Amerika op 4 juli van dit jaar. Misschien zal Trump tegen die tijd laten zien of hij een Trojaans paard is voor de patriotten, zoals velen nog steeds hopen, of voor de zionisten, zoals zijn eigen openbare woorden en daden lijken te laten zien.
Nederlandse Vertaling: Martien


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers