CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, June 4, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 03:06:2019


Reset valuta bruji budući da Indonezija zatvara sve banke i zalagaonice u trajanju od 9 dana, dok Malezija zahtijeva međunarodnu valutu sa zlatnom podlogom

 03:04:2019


Ljudi koji imaju kontakte sa stvarnim svjetskim obavještajnim službama imaju osjećaj da dolazi nešto veliko. Moj dobar osjećaj je da smo vrlo blizu kraja korporacije Sjedinjenih Država. To mogu da kažem jer ono što se događa ovdje u regiji je povezano s tim. Promjena je u zraku. Korumpirane vlade su izložene te će se ili povući ili će ih ukloniti narod, kako je jedan izvor CIA-e u Aziji opisao raspoloženje. Svi naizgled povezani događaji ukazuju na to.

Počnimo sa situacijom u istočnoj Aziji, gdje je Indonezija zatvorila sve svoje banke i zalagaonice na 9 dana počevši od ovog tjedna. Ovaj potez zatvaranja svih trgovina zlatom i međunarodnog bankarstva došao je odmah nakon što je malezijski premijer Mahatir pozvao na zamjenu američkog dolara s valutom za trgovanje sa zlatnom podlogom.


Papua, Nova Gvineja, dom nekih od najvećih svjetskih rezervi zlata, upravo je izabrala Jamesa Marapea za premijera. Marape želi učinkovito nacionalizirati svoje nacionalne mineralne i energetske resurse. [Kopirajte i zalijepite sljedeći URL]


Kralj David Peii II iz kraljevstva blizanaca Papaale i Me'ekamui (Bougainville), de facto-kontrolor Pangune, najvećeg svjetskog rudnika zlata, izjavio je za društvo White Dragon da je bio blizak Marapeu:

„Zanimljivo, dogodilo se da je on moj osobni kolega, prijatelj i klijent U-Vistracta [što se odnosi na valutu koju je kralj David stvorio]. Upravo sam mu poslao čestitku. Kada dođe određeno vrijeme, Bog otvara sva vrata."

Zatvaranje indonezijskih banaka i potezi povezani sa zlatom uslijedili su nakon desetodnevnog bez presedana zatvaranja cijelog japanskog bankarskog sustava od 27. travnja do 7. svibnja. Ovo neviđeno zatvaranje također je dovelo do nagađanja (uključujući i ovog pisca) da će to dovesti do neke vrste financijske najave, ali ništa se nije dogodilo na način koji bi bio vidljiv običnim ljudima. Međutim, sada čujemo od britanske kraljevske obitelji da je zatvaranje bilo potrebno za IT rad povezan s kvantnim financijskim sustavom. To je također povezano s najavom 9. travnja da će Japan izdati novu valutu 2024. godine, kažu izvori.

Svi ovi potezi počeli su se provoditi u ožujku 2019. godine, nakon što je kardinal George Pell, šef Vatikanske banke, proglašen krivim za zlostavljanje dječaka, potvrđuju izvori P2 masonske lože.

Ti će potezi također imati velik utjecaj na Bilderberšku grupu nizozemske kraljevske obitelji i njezine članove, budući da to znači da se sustav petrodolara koji je uspostavio Bilderbergov ključni čovjek, Henry Kissinger, sustavno ukida, kažu P2 i britanski izvori.

Nizozemska kraljevska obitelj također se suočava s egzistencijalnom krizom, budući da se njihovo sudjelovanje u letu 370/17 Malaysian Air-a suočava s javnim, službenim i kriminalnim nadzorom. Malezijski premijer Mahatir, koji je prošlog tjedna govorio u Japanskom klubu stranih dopisnika, javno je priznao da su let 370 Malaysian Aira koji je nestao u ožujku 2014. i let 17 koji je oboren u srpnju 2014. bio isti zrakoplov. Rekao je da su Nizozemci odbili predati crnu kutiju iz zrakoplova Maleziji, iako je let krenuo iz Malezije i imao malezijskog pilota. Mahatir je također jasno dao do znanja da je od samog početka politički motiviran pokušaj da se okrivi Rusija za rušenje zrakoplova. Njegove komentare možete vidjeti ovdje počevši od oznake 40:35.


Zapravo, nizozemski zviždači i drugi već su temeljito izložili cijeli ovaj ubilački incident. Ova veza ovdje govori pravu priču:


Razlog zbog kojeg se ovaj incident sada iznosi jest to što javne izjave šefa države znače da se cijela ova prljava epizoda više ne može gurati pod tepih. Trag istrage zasigurno će voditi do nacističke nizozemske kraljevske obitelji.


Pismo uredniku koje je na ovom mjestu objavio nizozemski zviždač ima mnogo zanimljivih informacija o odnosu između članova nizozemske kraljevske obitelji, nacista, Bilderbergera i EU. Neki važni događaji uključuju:

1.     Vijesti da su Britanci namjerno potopili nizozemsku podmornicu kako bi je ušutkali jer je uočila japansku flotu na putu za Pearl Harbor.
2.     Nizozemska je ostala u tajnosti pod nacističkom kontrolom još od 1945. godine.
3.   Adolf Eichmann je ubijen jer je planirao dati tajne podatke o nacistima.
4.   Hitlerov kabinet tiho je nastavio s radom od 5. svibnja 1945. pod vodstvom nizozemskih    šefova države Wilhelmine, Juliane i Beatrix a sada Belgijanca Étienne Davignona, gdje je nacistički režim preuzela Europska Unija.

Osim toga, u Aziji postoje mnogi drugi znakovi koji pokazuju da se ova neonacistička struktura vlasti sada raspada. Prije svega, primjećujemo da je vlada njemačke kancelarke Angele Merkel (Hitler) u opasnosti od propasti nakon "iznenadne ostavke njenog koalicijskog partnera lidera socijaldemokrata".


Dok se to događalo, Merkel je gostujućem kineskom potpredsjedniku Wang Qishanu rekla da je spremna "poboljšati sustave globalnog upravljanja zajedno s Kinom".

Neonacistički režim u Ukrajini također je u nevolji. Od ovog tjedna Rusija prekida isporuke ugljena, nafte i naftnih derivata. Također su prekinuli tranzit plina preko te zemlje.

U tom kontekstu, pitamo se je li ukrajinski predsjednik u odlasku Petro Poroshenko uklonio sva računala iz ureda predsjednika kako bi sakrio dokaze prije očekivanog pada režima.

Još jedan nacistički režim, od premijera Benjamina Netanyahua iz Izraela, također se ljulja dok je njegov pokušaj formiranja nove vlade propao prošlog tjedna. Izvori britanske kraljevske obitelji potvrđuju da je samo pitanje vremena kada će se i formalno optužiti za ratne zločine.

Izvori iz Pentagona napominju da je Izrael dobio "dvostruku spregu SAD-a i Rusije" na summitu o sigurnosti prošlog vikenda u Singapuru. Također je "pritisnut od strane UN-a i EU da se odrekne svojih potraživanja za 860 kvadratnih kilometara libanonskih voda koje su sada pod ruskom zaštitom jer Francuska, Italija i Rusija vrše bušenja tražeći plin.

Također možemo vidjeti da američka vojska otvoreno prkosi pokušajima cionista da ih izmanipulira, jer je vrhovni general Joseph Dunford javno izjavio da ga neće prevariti lažni događaji, što se očito odnosilo na izraelske pokušaje pokretanja američkog rata na Iran.Američka mornarica također je odbila zapovijed da pošalje operativne snage USS Abrahama Lincolna u Iran, izjavio je Gordon Duff iz Veterans Today.

Izvori iz Pentagona kažu da su velika nastojanja Amerikanaca i Rusa da stvore "veliki mirovni sporazum za Bliski istok" koja će prisiliti Izrael da se odrekne svog nuklearnog oružja, u zamjenu da Saudijska Arabija i Iran obećaju da neće nabaviti oružje za masovno uništenja.

Zanimljivo je primijetiti da je radikalno pomlađeni "kralj Salman" predsjedao hitnim islamskim summitom prošlog tjedna. Izgleda da je duplo tijelo koje popunjava njegovog ubijenog nećaka Mohammeda Bin Salmana otpušteno i zamijenjeno lažnim kraljem. Ova promjena režima u Saudijskoj Arabiji vjerojatno je razlog zašto je Softbank iznenada ostao bez novca.


Činjenica da je Softbank iznenada angažirao Cantora Fitzgeralda (CF) kako bi pokušao dobiti investitore za tehnološki fond od 100 milijardi dolara, također je vrlo zanimljiva, jer je CF glavni diler obveznica s Federalnim rezervama, a ne normalnih vrijednosnih papira.


Drugim riječima, to bi mogao biti znak da ih Softbank sada pokušava iskoristiti za kontakt s novim kontrolorima Feda, jer njegovi bivši Saudijski (Kissinger) podupiratelji više ne mogu stvarati milijarde dolara iz ničega.

To nas, naravno, dovodi do velike kahune - korporacije Sjedinjenih Američkih Država. Ovdje su znakovi da predsjednik Donald Trump gubi trgovinski rat koji vodi s Kinom i gotovo sa svima ostalima.

Službena kineska novinska agencija Xinhua navodi sljedeće:

"Kineska roba vrijedna 200 milijardi dolara, na koju su Sjedinjene Države nametnule dodatne carine, iznosi 41,8 posto kineskog izvoza u tu zemlju, ali samo 8 posto ukupnog kineskog izvoza", rekao je Wang Zhijun, zamjenik ministra industrije i informacijske tehnologija. "Štoviše, oko polovice pogođenih poduzeća su poduzeća koja se financiraju iz inozemstva, uključujući mnoge američke tvrtke", rekao je Wang.

Trumpov predviđeni egzodus proizvođača iz Kine također se ne događa, kaže Xinhua, ističući kako je "službena statistika pokazala da su od siječnja do travnja, stvarna strana ulaganja u kineski proizvodni sektor skočila 11,4 posto na godišnjoj razini."Nasuprot tome, uvoz i izvoz u SAD-u u travnju je pao za 2,7% i 4,2% na godišnjoj razini, pokazujući istovremeno restrikciju gospodarstva i rast trgovinskog deficita.


To je vjerojatno pravi razlog zbog kojeg je Trump iznenada odbacio svoj izmijenjeni trgovinski sporazum s Meksikom i Kanadom nametanjem carina Meksiku. On se također distancira od Indije, Velike Britanije, Australije, Japana i drugih trgovinskih partnera. To zvuči kao da očajnički pokušava pokupiti novac gdje god može kako bi spriječio bankrot.

U tom kontekstu, također je zanimljivo primijetiti da američke obitelji koje posjeduju (ili su koristile?) Federalne rezerve također pokušavaju udariti Poljsku sa smiješnom sumom od 300 milijardi dolara.

Izvori iz Pentagona, sa svoje strane, ne izgledaju zabrinuti zbog bilo kakvog bankrota američke korporativne vlade, već su više fokusirani na obnovu konkurentnosti stvarne američke ekonomije. "Ministarstvo pravosuđa i FTC antitrust akcije protiv Googlea, Amazona i Facebooka prisilit će na veću konkurenciju", primjećuju izvori. G20 također prisiljava te visokotehnološke tvrtke da plaćaju poreze kao i svi drugi, dodaju oni."Tehnološki trgovinski rat s Kinom može završiti s kvantnim financijskim sustavom koji smjenjuje fiat valutu, globalnim resetom valute i oslobađanjem potisnutih i vanzemaljskih tehnologija", predviđa Pentagon.

Source: Antimatrix.org 
Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers