FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, March 28, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 26:03:2018Hetis tijd om China te herinneren wat zijn plaats is

26 maart 2018
Het begin, vandaag (26 maart 2018) van toekomstige oliehandel in door goud ondersteunde Chinese yuan wordt in brede kring gezien als een Chinese overwinning in de huidige financiële oorlog om de controle over de planeet Aarde. Het is ook een goed moment om China er aan te herinneren dat de wereld NOOIT Khazariaanse maffia controle zal verruilen voor een Chinese maffia controle.
Het Westen zal eeuwig dankbaar zijn voor de hulp verschaft door Aziatische geheime genootschappen bij zijn strijd om zichzelf te bevrijden uit de controle van de satan aanbiddende Khazariaanse maffia. Wat we willen zeggen is dat de strijd op het punt staat te eindigen in een overwinning voor de mensheid.
Echter, de Khazarianen, wie nooit onderschat moeten worden, doen een beroep op het ego van zekere Chinese leiders door hen de rol van een Babylonische god koning van de planeet Aarde te beloven. In ruil voor Chinese steun vallen veel Chinese leiders hiervoor en dromen ze van een Chinees dictatorschap over de gehele planeet.
China moet dus aan een paar dingen herinnerd worden. Het eerste is dat het Westen nog steeds de macht heeft om het gehele China uit te roeien. De White Dragon Society (WDS) en zijn bondgenoten vochten hard om een factie in het Westen te verslaan die dat precies ook wilde doen. Dus, in plaats van China uit te roeien, veranderde het Westen opzettelijk zijn industriële en technische expertise met de bedoeling om China te helpen zich te ontwikkelen en te moderniseren. Dat is waarom dit het juiste ding was om te doen en omdat het Westen Azië wil helpen bij een campagne om een einde te maken aan armoede en het de vernietiging van het milieu wil stoppen. Ook werden China en andere Aziatische landen geholpen bij hun modernisering omdat een overeenkomst tussen Oost en West over wereldvrede noodzakelijk is om een einde te maken aan de quarantaine waar de planeet aarde nu onder ligt. Met andere woorden, zekere Chinese radicale facties moeten eraan herinnerd worden dat het einddoel is een win, win oplossing te bereiken voor iedereen.
Laten we, met dat in gedachten kijken naar het laatste nieuws over de huidige strijd om de planeet Aarde. Aan dit front is er serieuze crisisdiplomatie gaande tussen de V.S. en China in de aanloop om een Chinese Goud/Olie/Yuan (GOY) handel te beginnen die terecht wordt gezien als een bedreiging voor de petrodollar en V.S. hegemonie
De reactie van de V.S. was om tarieven op te leggen met een waarde van $60 miljard op Chinese importen en oorlogvoerende radicaal neoconservatief John Bolton in te huren als Nationaal Veiligheidsadviseur voor V.S. President Donald Trump. De boodschap van de V.S. aan China was helder, “We stoppen met het kopen van spullen, snijden jullie bevoorrading van olie uit het Midden Oosten af en gebruiken Noord Korea als een excuus om een oorlog te beginnen.” De Chinese reactie, was in tegenstelling hiervan het zoeken naar een compromis en vredelievende onderhandeling terwijl ze de V.S eraan herinnerden dat het volledig was voorbereid op enige eventualiteit.
Ondanks het V.S. tumult, maakt een vlugge blik op de kaarten die beide zijden in handen hebben het overduidelijk dat China waarschijnlijk naar voren zal komen als schijnoverwinnaar in elke handelsoorlog. Dit kan gezien worden door dingen in het extreme op te vatten en je voor te stellen dat de V.S. alle handel met China stopzet en China dat al zijn V.S. staatsaandelen dumpt. Amerikanen zouden een onmiddellijke dalen van hun levensstandaard ervaren omdat ze de toegang tot goedkope Chinese goederen verliezen terwijl een instortende dollar import uit de rest van de wereld duurder zal maken. Ook zal het vele jaren duren voor de Amerikanen fabrieken hebben gebouwd om de goederen die het van China verkreeg te vervangen, en het eindresultaat zou veel duurder zijn.
China zou op zijn beurt de toegang tot sojabonen en granen uit de V.S. verliezen maar zou in staat zijn deze te vervangen met voorraden uit bronnen als Rusland en Brazilië. Het verlies aan V.S. dollars die ze met de handel met Amerika verkregen zou China ook beroven van veel van de harde valuta die het gebruikt heeft om hun macht in de wereld te vergroten. Echter, het is waarschijnlijk dat China de GOY handel in delen heeft opgezet om een gereedstaande vervanger te hebben voor de petrodollars die het zou verliezen tijdens een handelsoorlog met de V.S.
Het is een interessante aantekening, tussen twee haakjes, dat een van de meest actieve handelaren op de eerste dag van de Shanghai GOY handel de Rotschild firma Glencore was. Het is ook interessant op te merken dat “ongeveer 12 miljoen vaten van Shanghai’s meest actieve september contract in andere handen is overgegaan in de eerste 55 minuten van handelen, meer dan het meest actieve contract voor Brent.”
https://au.investing.com/news/commodities-news/oil-prices-fluctuate-amid-middle-east-tension-launch-of-shanghai-oil-futures-1061044
Aan de oppervlakte, lijkt het er dus op dat de Rothschilds en hun Khazariaanse broeders gelijk hadden om de kant van China te kiezen tegen de V.S. Echter wanneer je de dingen analyseert op een dieper niveau, komt er een heel ander plaatje naar voren. In dit plaatje, zien de Rothschilds en hun Khazariaanse maffiosi maatjes een catastrofale nederlaag tegemoet.
In werkelijkheid, zeggen Pentagon bronnen, “verschaft de oorlog met China een dekmantel aan het leger van de V.S. zodat ze de aandelenmarkt in elkaar kunnen laten storten en wereldwijd biljoenen dollars in beslag kunnen nemen aan gestolen tegoeden.”
“De maart gekte begon op 23 maart toen Trump ‘onwillig’ de $1,3 biljoen spenderende omnibus rekening ondertekende voor de financiering van het leger zodat ze het moeras kunnen droogleggen met verscholen en openlijke operaties overal op de planeet,” zeggen Pentagon bronnen. De zes maanden omnibus rekening geeft Trump carte blanche “zodat hij elk agentschap of programma kan financieren, of de financiering van slechte kan intrekken zoals de CIA of hulp aan Israël,” leggen de bronnen uit.
“De 2,232 pagina’s tellende omnibus uitgave rekening, welke niemand leest, verschaft eigenlijk tonnen geld voor getuigen, GITMO, Diego Garcia en het bekrachtigt en financiert de Inspecteur Generaal in de regering om misdaden van de cabal te onthullen,” zeggen ze.
Ter aanvulling, het “DOJ Inspecteur Generaal verslag van 1.2M bladzijden zal enorme pedofilie, moord, afpersing, corruptie, verraad en gezagsondermijning onthullen terwijl Trump de doodstraf zoekt voor drugshandelaren als in Singapore,” gaan de bronnen verder.
Als er nog iemands nog steeds twijfels heeft dat een zuivering al is begonnen in de hoogste niveaus, moeten ze stoppen en nadenken over het ontslag van “paus Maledict,” de abdicatie (troonafstand) van een hele serie monarchen inclusief de Keizer van Japan, de pensionering van aantallen V.S. senatoren en leden van het Congres en de verdwijning van mensen als George Soros en Bill Gates, enz.
Nu is er een zichtbare aanval die plaatsvindt tegen de Khazariaanse maffia controle van Internet giganten als Facebook en Google. Aan dit front, zeggen Pentagon bronnen dat de kleinzoon van David Rockefeller Mark Zuckerberg (Greenberg) “neer gaat voor spioneren en handel met vooraf kennis net als Steve Wynn (Weinberg) werd gedwongen om uiteindelijk al zijn aandelen te verkopen.” Het moet worden opgemerkt dat Wynn, de voormalige financiële voorzitter van de Republikeinse Partij, de hotels bezat die gebruikt werden bij de massa moord gebeurtenis en poging tot moordaanslag op Donald Trump in Las Vegas in afgelopen oktober.
De zuivering in Europa gaat ook verder met de voormalige Franse President Nicholas Sarkozy die vorige week formeel werd aangeklaagd voor het ontvangen van illegaal campagnegeld vanuit Libië. Ook de Franse Rothschild slaven President Emmanuel Macron ziet zich geconfronteerd met massale stakingen en protesten, vanwege zijn pogingen om de lonen van Franse arbeiders te verlagen met de bedoeling om zijn oligarchen meesters rijker te maken, tegemoet.
In Italië zijn ondertussen de antigevestigde orde Northern League en Five Star Beweging partijen dichtbij het vormen van een regering dat zeker de fascistische EU en zijn Euro valuta zal uitdagen.
De Khazariaanse maffia heeft natuurlijk nog steeds hun fanatieke poging om een Derde Wereldoorlog te beginnen niet opgegeven. In de afgelopen week zijn ze weer opnieuw betrapt bij de fabricage van gifgas aanvallen in Syrië en in het VK in een poging om een oorlog met Rusland te beginnen.
CIA bronnen zeggen dat de Khazarianen V.S. President Donald Trump chanteerden om hem te dwingen een radicale neoconservatieve oorlogsvoerder John Bolton in te huren als Nationale Veiligheids Adviseur. Deze bronnen zeggen net als Pentagon bronnen dat Bolton beschadigd goed is en wordt gechanteerd met pedofiele aanklachten. Echter, de Pentagon bronnen zeggen, “John Bolton zal niet lang aanblijven en hij heeft een mandaat om te zuiveren terwijl het leger aan de touwtjes trekt.
Ook zeggen CIA bronnen dat een plan van de Khazariaanse maffia om Trump te vervangen met Vice President Mike Pence gedoemd is te falen omdat Pence een van de mensen is die gearresteerd zal worden wegens aanklachten voor pedofilie
In ieder geval zeggen WDS broeders dat Bolton een nuttige rol zal vervullen om te dreigen met oorlog tegen Iran en dus een afsnijden van olie uit het Midden Oosten als een troef bij de onderhandelingen met Azië over het nieuwe Financiële systeem.
Russische WDS leden merken op hun beurt op dat Rusland samen met zijn Turkse, Egyptische en Iranese bondgenoten een veto houdt over elk Westers plan om olie uit het Midden Oosten af te snijden. De Russen willen wereldvrede en vriendschappelijke op wetten gebaseerde relaties tussen naties, zeggen de bronnen. Ze zullen het Westen niet volledig vertrouwen totdat oorlogvoerende Khazarianen achter de valse gasaanvallen enz. allemaal verwijderd zijn uit de macht, zeggen ze.
In een laatste aantekening, deze schrijver werd afgelopen week uitgenodigd voor een ceremonie in het Japanse hoofdkwartier van de vrijmetselarij, vlakbij Tokyo. Dit is de eerste keer dat hij ooit aan zo een evenement heeft deelgenomen. De Vrijmetselaars nodigden hem uit als een onderdeel van hun nieuwe campagne om misverstanden over hen te verjagen door hun deuren te openen voor het complete publiek. Wat deze schrijver zag was een volkomen onschuldige ceremonie. Hieronder is een foto van deze gebeurtenis.
Over het algemeen gesproken hebben de Vrijmetselaars een grote impact gehad op de Westerse geschiedenis omdat invloedrijke mensen elkaar ontmoeten en leerden kennen in hun lodges. Voor degenen die meer willen weten, de 97 minuten durende video op de link hieronder geeft een redelijk goed overzicht over wat de Vrijmetselarij inhoud.
https://www.youtube.com/watch?v=OlwsJWkgu7k&t=1s
Voor wat deze schrijver betreft, is het grotendeels accuraat met uitzondering van het beetje waarin ze beweren dat de illuminatie niet bestaan. De illuminatie zijn echt en zijn verdeeld in de Gnostische Illuminatie, die tegen bloedlijn regering zijn en de P2 Lodge Illuminatie die een wereldregering willen gecontroleerd door de oude Romaanse bloedlijnen.
In ieder geval lijkt het er op dat de Vrijmetselaars de doelen van de White Dragon Society en Aziatische Geheime Genootschappen ondersteunen en de vriendschap tussen volkeren.
Source: Antimatrix.org 
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers