FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, March 14, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 12:03:2018Japanse marionetten regering is de volgende terwijl de dominostenen blijven omvallen

12:03:2018

De laatste nederlaag van de Khazariaanse maffia is nu zichtbaar aan de horizon terwijl hun wereldwijde controlenetwerk verder instort. Dit werd recent gezien in dramatische politieke gebeurtenissen in Italië, Japan, Korea en de V.S. Binnenkort zal ook verandering te zien zijn in het VK, Frankrijk, Duitsland en Israël, zijn meerdere bronnen het over eens.
Het grootste nieuws van de afgelopen weken was de aankondiging van een geplande topontmoeting tussen V.S. President Donald Trump en de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong Un. In feite, hadden de twee leiders al een ontmoeting in het geheim in november vorig jaar, volgens Pentagon bronnen. De openbare aankondiging betekent gewoon dat een er een algehele overeenkomst is bereikt voor het herenigen van het Koreaanse Schiereiland, zeggen deze en Aziatische geheime gemeenschapsbronnen. De overeenkomst welke waarschijnlijk een Nobelprijs zal winnen voor Trump en ook de Chinese President Xi Jinping, zal verzekeren dat er niet aan V.S. troepen wordt toegestaan om zich te verplaatsen naar het noorden van de 38e breedtecirkel in een verenigd Korea, zeggen de bronnen.

In een gerelateerde ontwikkeling, staat de Khazariaanse slavenadministratie van de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe op het punt om te vallen. Van Rothschild slaven Financiële Minister Taro Aso wordt verwacht dat hij eerst ontslag neemt voor Abe zelf wordt verwijderd, zijn meerdere bronnen het over eens. In een zichtbaar teken dat dit staat te gebeuren, doen de Japanse televisie en kranten nu volledig verslag over alle schandalen over hoe de Japanse regering land verkocht tegen een enorme korting aan een school verbonden aan Abe en zijn vrouw en een hele hoop politici en er vervolgens over loog.
Hoewel, het werkelijke schandaal is dat het Abe regime een laboratorium voor biowapens bouwde en een fabriek vermomd als de Kake veteranen school. Dit betekent dat het regiem schuldig is aan oorlogsmisdaden en niet alleen wegens corruptie. Tussen twee haakjes, van de school werd verwacht dat hij in april zou openen maar nul studenten hebben zich aangemeld voor een toelatingsexamen.
Japanse leden van de rechter vleugel verbonden met de Keizer zeggen dat de gehele geheime gevestigde orde in Japan, inclusief het door de Jezuïeten gecontroleerde Centrum voor Strategische & Internationale Studies (CSIS), zich tegen het Abe regiem hebben gekeerd en dus daardoor verdoemd is.
Een lid van het Abe Kabinet, dat toegaf dat zijn regering op het punt stond om te vallen werd vorige week gestuurd voor een ontmoeting met een vertegenwoordiger van de White Dragon Society (WDS) om te smeken voor een marionettenregiem in Japan dat toestemming zou krijgen om verder te blijven dienen. Hij smeekte ook dat een lid van het Abe Kabinet werd toegestaan zitting te nemen in de onderhandelingen tussen het leger van de V.S. en de Chinese regering over de toekomst van Japan “alleen maar om aantekeningen te maken.”
Echter, noch het leger van de V.S. noch de Chinezen willen dat enige vertegenwoordiger van het Abe slavenregiem ook maar ergens bij de onderhandelingen aanwezig is, volgens erbij betrokken bronnen. Het leger van de V.S. is woedend op de Japanse gevestigde orde omdat ze kortgeleden hebben ontdekt dat Kobe Steel opzettelijk uitrusting van het V.S. leger heeft gesaboteerd door hen gebrekkig staal te verkopen, zeggen Pentagon bronnen. Dit zal niet ongestraft blijven, zeggen ze.
De WDS zei op zijn beurt dat de Japanse regering (min Abe en zijn makkers) het er over eens moet zijn om de Bank van Japan te nationaliseren, vrije en eerlijke verkiezingen en de aankondiging van een jubelfeest, inclusief niet alleen een vrijstelling van alle schulden maar ook een eenmalige herverdeling van tegoeden. Terwijl dit wordt geschreven is er nog steeds geen formeel antwoord ontvangen op dit verzoek.
In de V.S. gaan de Witte hoeden ondertussen door met enorme overwinningen te behalen. Het belangrijkste teken was vorige week het ontslag van een voormalige Goldman Sachs CEO, Gary Cohn als chef economisch adviseur van Trump. “Het Witte Huis is nu vrij van Goldman Sachs,” kraaide een Pentagon bron. Als een gevolg van de val van Chohn werd Lloyd Blankfein weggewerkt als CEO van Goldman Sachs, merkte de bron op.
Dit betekent dat de nationale handelsadviseur van Trump, Peter Navarro, Directeur van het Office of Trade (Handelskantoor) en Manufacturing Policy (Fabrieksbeleid), de top economische leider is van het Witte Huis. De aankondiging van een vrijstelling van V.S. staal en aluminium tarieven voor Canada en Mexico, maar niet voor de EU of Japan, laat zien wat de V.S. handelsoorlog politiek waarschijnlijk zal zijn. Net wanneer het leger graag makkelijke doelwitten eerst uitschakelt, is het duidelijk dat de handelskrijgers zich de EU en Japan als doelwit hebben gesteld met de bedoeling het Westen te verenigen voordat ze China aanpakken. Natuurlijk is dit allemaal onderhandelingsspektakel gericht op het verkrijgen van concessies en het betekent niet dat er ook werkelijk een handelsoorlog zal komen.
De andere grote ontwikkeling in de V.S. in de afgelopen week was dat V.S. Procureur Generaal Jeff Sessions “eindelijk zijn tanden liet zien door middel van een proces tegen Californië en het vrijgeven van documenten aan het Congres betreffende [voormalig President Barack] Obama’s Snel en Woedende wapen wedloop planning.” Nu we het over Obama hebben, Pentagon bronnen beweren dat V.S. Secretaris Rex Tillerson vorige week naar Kenia vloog “om te voorkomen dat Obama asiel zou krijgen.”
In het VK, zeggen Pentagon bronnen nu dat “Britse Koninklijke pedofielen netwerken in Buckingham en Westminster misschien verbonden worden aan het VK en aan Australische en Canadese donaties aan de Clinton Foundation en dat onder leiding van de Koningin.” Het is zeker dat pedofilie en obsceen gedrag door een groot deel van de VK elite algemeen voorkomt. Bekijk onderstaande link voor een recent voorbeeld.
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/britains-worst-ever-child-grooming-12165527
Echter, deze schrijver heeft eerder ondervonden dat beschuldigingen aan de Koningin in verband met pedofilie in Canada verzinsels waren waarvoor betaald werd door een lid van de Rockefeller familie. De gebeurtenissen zullen uitwijzen wat de waarheid is over deze nieuwste beschuldigingen. Ongeacht of er veranderingen van regiem komen naar het VK, terwijl 9/11 waarheidsvinder Jeremy Corbyn op het punt staat om de Eerste Minister Theresa May te vervangen, CIA bronnen dringen hierop aan.
Verandering van regime is ook al naar Italië gekomen, waar anti EU en anti gevestigde orde partijen wonnen met een meerderheid bij de verkiezingen van vorige week. Dit proces zal enkele maanden duren, hoewel, uitgebreide onderhandelingen verder gaan zowel in het parlement als tussen de geheime genootschappen.
Er is ook een grote actie die gedaan is tegen de Rothschild slaven regering van Emmanuel Macron in Frankrijk, waar een Nationale Transitie Raad aangesteld is om het regiem te vervangen.
Eric Fiorile van de Raad heeft een boodschap naar buiten gebracht voor de wereldbevolking dat gedeeltelijk leest als: “Ik ga tegen jullie spreken over het actuele en werkelijke Frankrijk, niet het Frankrijk dat jullie media, waarschijnlijk net zo corrupt als dat van ons, jullie laten zien… We leven onder een absoluut dictatorschap. Niemand is veilig in zijn eigen huis. Onze politici kunnen iedereen laten arresteren zonder arrestatiebevel en zonder enige reden. Ze kunnen zoeken en grijpen wat ze uit iemands huis willen. Ze kunnen iedereen oppakken en in gevangenschap houden zonder uitleg.” De Raad welke sterke steun verzamelt, doet een beroep op de wereldbevolking voor hulp.
https://www.conseilnational.fr/international-gbr/
Ook in Duitsland, houdt het oude regiem rondom Angela Merkel nauwelijks de macht in handen. Echter, CIA bronnen zeggen dat er plannen in voorbereiding zijn om iedereen ervan bewust te maken dat zij de dochter van Hitler is en ze beloven dat haar regiem gedoemd is. De woest succesvolle “Q” psychologische oorlogsvoering hierover hintte met de aankondiging “Wie is Angela Hitler?”
https://qanon.pub/
Hoewel, de laatste dominosteen die nog moet vallen zal Israël zijn, Hier sluit de Israëlische Politie steeds meer het net om de satanische Eerste Minister Benjamin Netanyahu, ogenschijnlijk wegens een corruptie schandaal. Echter, Netanyahu is een massa moordenaar en een van de belangrijkste architecten van de 11 maart 2011, nucleaire en tsunami aanval in Fukushima, tegen Japan. Netanyahu klampt zich wanhopig vast aan de macht omdat hij weet dat zijn leven hiervan af hangt. Wanneer hij en zijn satanisten maatjes eenmaal verwijderd zijn, zal het Joodse volk bevrijd zijn van letterlijk duizenden jaren van Babylonische slavernij.
Zoals gewoonlijk is er een hoop waar we nog niet over kunnen schrijven maar het is voldoende om te zeggen dat geheime onderhandelingen gericht op de bevrijding van de mensheid verder gaan met inbegrip van Rusland, Iran, China en het leger van de V.S. Dus, het is nu slechts een kwestie van tijd voordat massa arrestaties, tribunalen voor oorlogsmisdaden, een jubelfeest en een nieuwe meritocratische politiek en financieel systeem gecontroleerd door en voor het volk zullen plaatsvinden.
Vertaling: Lia.


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers