Tuesday, March 13, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 12:03:2018
Japanska marionetska vlada je sljedeća, jer domine i dalje padaju


12. ožujka 2018.

Autor: Benjamin Fulford 


Konačni poraz kazarske mafije sada je vidljiv na horizontu dok se mreža svjetske kontrole i dalje raspada. Ovo se odnedavna vidi u dramatičnim političkim događajima u Italiji, Japanu, Koreji i SAD-u. Uskoro ćemo vidjeti i promjenu u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj i Izraelu, slaže se više izvora.

Najveća vijest u prošlom tjednu bila je najava planiranog sastanka na vrhu između američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog moćnika Kim Jong Una. Zapravo, dvojica čelnika već su se u tajnosti sastali prošlog studenog, prema izvorima Pentagona. Javno priopćenje samo znači da je postignut sveukupni sporazum o ponovnom ujedinjenju Korejskog poluotoka, kažu ti izvori i izvori azijskih tajnih društava. Sporazum, koji će vjerojatno donijeti Nobelovu nagradu Trumpu, kao i kineskom predsjedniku Xi Jinpingu, osigurat će da američkim vojnicima neće biti dopušteno premještanje sjeverno od 38. paralele u ujedinjenoj Koreji, kažu izvori.


U sličnom razvoju, kazarska robovska administracija japanskog premijera Shinzo Abea uskoro će biti oborena. Očekuje se kako će Rothschildov rob ministar financija Taro Aso podnijeti ostavku prije nego što Abe bude uklonjen, slaže se više izvora. U vidljivom znaku da je to neizbježno, japanska televizija i novine sada su u potpunom modu skandala, izvještavajući o tome kako je japanska vlada prodala zemljište uz ogroman popust školi povezanoj s Abeom, njegovom ženom, plus cijelim nizom političara, a potom se lagalo o tome.


Pravi skandal je, međutim, da je Abeov režim izgradio laboratorij biooružja i tvornicu prikrivenu kao veterinarska škola Kake. To znači da je režim kriv za ratne zločine, a ne samo korupciju. Škola se, usput rečeno, trebala otvoriti ovog travnja, ali nula studenata je podnijela zahtjev za prijemni ispit.

Japanski desničari povezani s carom kažu da se čitav tajni establišment u Japanu, uključujući i jezični centar za strateške i međunarodne studije (CSIS), okrenuo protiv Abeova režima i time on je osuđen.

Član Kabineta Abe, koji je priznao da će njegova vlada uskoro pasti, poslan je prošlog tjedna da se sastane s predstavnikom Društva Bijelog Zmaja (WDS) kako bi molio da se japanskom marionetskom režimu dopusti da nastavi služiti. Također je zamolio da se članu Abeovog kabineta dopusti da sjedi na tekućim pregovorima između američke vojske i kineske vlade o budućnosti Japana "samo da  primi na znanje".

Međutim, niti američka vojska niti Kinezi ne žele imati bilo kojeg predstavnika Abeovog robovskog režima niti u blizini pregovora, kažu izvori uključeni u pregovorima. Američka vojska bijesna je na japanski establišment jer su nedavno saznali da je Kobe Steel namjerno sabotirao američku vojnu opremu prodavši im neispravan čelik, kažu izvori iz Pentagona. Ovo neće proći nekažnjeno, kažu.

WDS je, sa svoje strane, rekao da će japanska vlada (minus Abe i njegovi prisni prijatelji) morati pristati na nacionalizaciju Bank of Japan, slobodne i poštene izbore i najavu jubileja, uključujući ne samo ukidanje svih dugova, nego također i jednokratnu preraspodjelu imovine. Dok se ovo piše, nikakav formalni odgovor nije primljen po ovom zahtjevu.

U međuvremenu u SAD-u, bijeli šeširi i dalje nastavljaju pobjeđivati u velikom stilu. Najveći znak proteklog tjedna bila je ostavka bivšeg predsjednika Goldman Sachsa Garyja Cohna kao glavnog gospodarskog savjetnika Trumpa. "Bijela kuća sada je bez Goldmana Sachsa", zakukurikao je izvor iz Pentagona. Kao rezultat Cohnovog pada, Lloyd Blankfein bio je izbačen s mjesta izvršnog direktora Goldman Sachsa, priopćio je izvor.

To znači da je Trumpov nacionalistički trgovinski savjetnik Peter Navarro, direktor Ureda za trgovinu i proizvodnu politiku, sada je najveći ekonomski hončo Bijele kuće. Objava izuzeća iz američkih čeličnih i aluminijskih tarifa za Kanadu i Meksiko, ali ne i za EU ili Japan, pokazuje kako će to vjerojatno biti američka politika trgovinskog rata. Baš kao što vojska želi izvući jednostavne ciljeve na prvom mjestu, jasno je da trgovinski ratnici ciljaju na EU i Japan kako bi ujedinili Zapad prije nego što se zakače s Kinom. Naravno, sve ovo pregovaračko ponašanje usmjereno na dobivanje koncesija i ne znači da će zapravo biti trgovinski rat.

Drugi veliki razvoj u SAD-u prošlog tjedna bio je da je državni odvjetnik Jeff Sessions "konačno pokazao svoje šiške s tužbom protiv Kalifornije i puštanjem dokumenata Kongresu o brzoj i žestokoj shemi nošenja oružja [bivšeg predsjednika Baracka] Obame". Govoreći o Obami, izvori Pentagona su izjavili kako je američki tajnik Rex Tillerson prošli tjedan odletio u Keniju "da spriječi da Obama dobije azil".

U međuvremenu, u Velikoj Britaniji, izvori iz Pentagona sada govore da "Britanski kraljevski pedofilski prstenovi u Buckinghamu i Westminsteru mogu biti povezani s donacijama u Velikoj Britaniji, Australiji i Kanadi za Clintonovu zakladu po direktivi Kraljice." Zasigurno, pedofilija i gadno ponašanje velikog dijela britanske elite je zastrašujuće. Pogledajte donji link za nedavni primjer.

Međutim, ovaj je pisac prethodno saznao da su tvrdnje protiv Kraljice u vezi s pedofilijom u Kanadi bile izmišljotine koje je platio član obitelji Rockefeller. Događaji će dokazati istinu o ovim najnovijim tvrdnjama. Bez obzira na to, promjena režima dolazi u Velikoj Britaniji, budući da je zagovornik istine za 9/11 Jeremy Corbyn postavljen da zamijeni premijerku Theresu May, ustrajavaju izvori CIA-e.

Promjena režima već je došla u Italiju, gdje su stranke protiv EU i protiv establišmenta osvojile većinu na prošlotjednim izborima. Ipak, ovaj proces će trajati nekoliko mjeseci, jer se nastavljaju detaljni pregovori u parlamentu i među tajnim društvima.

Tu je i veliki potez protiv Rothschildove robovske vlade Emmanuela Macrona u Francuskoj, gdje je osnovano Nacionalno tranzicijsko vijeće za smjenu režima.

Eric Fiorile iz Vijeća objavio je poruku ljudima svijeta koja djelomično glasi: "Govorit ću vam o sadašnjoj i stvarnoj Francuskoj, a ne o Francuskoj, kako vam vaši mediji, vjerojatno korumpirani kao i naši, pokazuju .... Živimo pod apsolutnom diktaturom. Nitko nije siguran u vlastitom domu. Naši političari sada mogu uhititi bilo koga bez tjeralice i iz bilo kojeg razloga. Oni mogu pretražiti i zaplijeniti sve što žele iz domova ljudi. Oni mogu odvesti i zadržati bilo koga u pritvoru bez objašnjenja. "Vijeće, koje okuplja snažnu potporu, apeluje za pomoć građana svijeta.

U Njemačkoj, također, stari režim oko Angele Merkel jedva se održava na vlasti. Međutim, izvori CIA-e kažu kako su u tijeku planovi da se svima da do znanja da je ona Hitlerova kći i obećavaju da je njezin režim osuđen na propast. Divlje uspješan "Q" psy-ops navijestio je to s postom "Tko je Angela Hitler?"


Posljednji domino koji će pasti, međutim, bit će Izrael. Ovdje, izraelska policija se približava sotonskom premijeru Benjaminu Netanyahuu, navodno zbog korupcijskog skandala. Međutim, Netanyahu je masovni ubojica i jedan od glavnih arhitekata napada na dan 11. ožujka 2011. godine na nuklearnu elektranu Fukushima i tsunamija protiv Japana. Netanyahu se očajnički drži vlasti, jer zna da njegov život ovisi o tome. Kad se on i njegovi kolege sotonisti uklone, židovski će se narod osloboditi doslovno tisuća godina babilonskog ropstva.

Kao i obično, puno je toga o čemu još ne možemo pisati, ali dovoljno je reći da se tajni pregovori usmjereni na oslobađanje čovječanstva provode uključivanjem Rusije, Irana, Kine i američke vojske. Dakle, sada je samo pitanje vremena prije no što budemo imali masovna uhićenja i tribunale za ratne zločine, kao i jubilej i novi meritokratski politički i financijski sustav koji je kontroliran od strane ljudi za ljude.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers