CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, March 7, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 05:03:2018Eindspel voor cabal terwijl  Neurenberg II tribunaal opdoemt

5 maart 2018
De Khazariaanse maffia factie die geprobeerd heeft om de Derde Wereldoorlog te beginnen en 90% van de mensheid te doden loopt nu op zijn laatste benen, zijn meerdere bronnen het over eens. Het duidelijkste teken hiervan was een presidentieel bevel en een bijzondere bepaling van 636 pagina uitgegeven op 1 maart door V.S. President Donald Trump en het Departement voor Defensie dat de weg voorbereidt op Neurenberg-stijl tribunalen.
https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/2018-amendments-manual-courts-martial-united-states/
https://www.regulations.gov/document?D=DOD-2017-OS-0032-0003
De essentie van deze orders was dat alle V.S. burgers onderwerp zullen zijn voor een militaire rechtbank en dat het leger in staat zal zijn om niet militaire juridische deskundigen in te huren om te helpen met de opkomende tribunalen, volgens Pentagon bronnen. De volgende clausule op pagina 2 van Annex 2 is vooral interessant, daarin wordt een uitoefening van militaire rechtspraak beschreven als: “Een tijdelijke regering die tijdelijk de burgerbevolking regeert binnen zijn territorium of een deel van zijn territorium door middel van zijn militaire strijdkrachten wat de noodzaak ook mogen vereisen (krijgswet).”

Pentagon bronnen leggen uit dat, “Trump een Directie order tekende op 1 maart en zo de krijgswet veranderde om civiele wettige hulp te krijgen en het publiek voor te bereiden voor Neurenberg II militaire tribunalen, voor de cabal, voor waarheid en verzoening.” Het lijkt er tenminste op dat enkele massa moordenaars niet weg komen met alleen maar “sorry” te zeggen.
De andere grote actie van de Trump regering vorige week was het afschieten van de eerste salvo’s voor een handelsoorlog. De eerste dreun was een aankondiging dat de V.S. tarieven zal opleggen van 25% en 10%, respectievelijk op staal en aluminium import.
Dit is op zijn minst vreemd om te zeggen omdat de actie voornamelijk V.S. bondgenoten treft. Canada wat $7,7 miljard handelstekort had met de V.S. in 2017, staat voor 16% en 41% respectievelijk van V.S. staal en aluminium importen. China wat een $288 miljard handelsoverschot met de V.S. had in 2017, staat slechts voor 2% en minder dan 1% respectievelijk voor V.S. staal en aluminium import. De andere grote slachtoffers van deze geplande tarieven zijn waarschijnlijk bondgenoten als Japan, Zuid Korea en Brazilië.
Het is ook duidelijk dat deze actie niet verbonden is aan het leger van de V.S. V.S. Defensie Secretaris James Mathis stuurde een brief naar het Departement van Handel opmerkend dat het leger van de V.S. slechts 3% gebruikt van de door de V.S. gefabriceerde staal en aluminium capaciteit en dat hij bezorgd was over de “negatieve impact van de acties op onze belangrijkste bondgenoten.”
https://www.commerce.gov/sites/commerce.gov/files/department_of_defense_memo_response_to_steel_and_aluminum_policy_recommendations.pdf
Aan de oppervlakte lijkt het er op dat de cowboys in het Trump Departement van Handel meer enthousiast zijn om zwakke landen te koeioneren dat om echt af te rekenen met het $800miljard per jaar V.S. handelstekort.
Als het gevecht werkelijk over handel ging dan zou de V.S. tarieven hebben verhoogd op de elektronische uitrusting en machinerie met een waarde van $262 miljard dat het elk jaar importeert vanuit China. De Commercie cowboys maakten China niet als doel om er zeker van te zijn dat China hen meer geld leent om faillissement op afstand te houden.
De werkelijke reden voor het Trump regime om Canada en andere bondgenoten aan te vallen is dat die landen willen zien dat de V.S. gezamenlijke regering failliet gaat en wordt vervangen door een totaal ander regiem. Herinner je dat de Europeanen, inclusief het VK, Duitsland, Italië, Zwitserland, Frankrijk als ook Canada, een andere weg gingen dan de Khazariaanse gangsters die het V.S. financiële systeem onder controle houden om te werken met China aan hun AIIB en nu hun Een Gordel, Een weg (One Belt, One Road, OBOR) initiatief. Het $8biljoen OBOR initiatief is ongeveer 60 keer groter dan dat het beroemde Marshall Plan was. Op dit moment slaat de V.S. de plank mis.
In de volgende grote geopolitieke schaakzet, zal het verhandelen van olie door het gebruik van de door goud ondersteunde yuan op 26 maart beginnen in China. Dit zal nog een andere klap veroorzaken aan de controleurs van de petrodollar, die nu alleen de V.S., Japan, Israël en Saudi Arabië controleren. Alle tekenen wijzen er op dat Saudi Arabië en Japan op het punt staan om te draaien, dus binnenkort komt het alleen nog aan op de V.S. en Israël.
CIA en Pentagon bronnen zeggen beiden dat de aandelenmarkt zal gaan crashen om de resterende cabballisten in de V.S. en Israël failliet te doen gaan en de weg te bereiden voor een nieuwe door goederen ondersteund financieel systeem voor het Westen, als complement voor datgene China op het punt staat te lanceren.
Het leger van de V.S. mijdt het Departement van Handel en opent directe onderhandelingen met China, volgens een Pentagon ambtenaar betrokken bij deze onderhandelingen. Het leger van de V.S. denkt aan verhandelen van high tech, voornamelijk op het gebied van energie en luchtvaart, in ruil voor een V.S. schuldenkwijtschelding en het financieren van de totale herstructurering van de V.S. economie en zijn infrastructuur, zeggen de bronnen. Er zijn ook serieuze plannen onderweg om een Westerse tegenhanger te starten van het Chinese OBOR project dat een niet eerder vertoonde economische stijging zal creëren,” zegt hij.
Het leger van de V.S. is al salarisverhoging beloofd en een groter budget vanuit de rest van de wereld als dank voor hun hulp bij het opruimen van de Khazariaanse maffia. Dus het zijn de niet militaire leden van het Trump regiem—degenen die misschien hun banen verliezen—die proberen door het gebruik van bedreigingen van een handelsoorlog geld af te persen van bondgenoten.
Het zijn ook de niet militaire mensen in de V.S. regering die achter de constant hysterische bedreigingen zaten om een oorlog met Noord Korea te beginnen. Het leger van de V.S. zei terecht dat een oorlog met Noord Korea een totale ramp zou zijn en ze werken er actief aan om zeker te zijn dat dit nooit gebeurt. In plaats daarvan is het leger van de V.S. overeengekomen om zich terug te trekken uit Zuid Korea om zo een Koreaanse hereniging mogelijk te maken, volgens Prinses Kaoru Nakamaru, een nicht van Keizer Hirohito en een Japans kanaal met Noord Korea.
De werkelijke reden voor de hysterie onder zekere delen van de gevestigde orde in de V.S., is natuurlijk niet Noord Korea maar eerder de dreigende en opkomende militaire rechtbanken die aan het begin van dit verhaal werden genoemd. Om een idee te krijgen van hoe groot de tribunalen zullen zijn, er zijn nu meer dan 18.500 verzegelde aanklachten, een getal dat hoger is dan 10 keer groter dan de hoeveelheid mensen die in Neurenberg werden berecht en gerelateerde rechtszaken, zeggen Pentagon bronnen. Ook, de lijst van “kwaadwillende acteurs” van wie de tegoeden zijn bevroren door het Departement van Financiën van de V.S. gebaseerd op de presidentiële order van Trump van 21 december, deze is nu 1.108 bladzijden lang.
https://www.treasury.gov/ofac/downloads/sdnlist.pdf
In een verdergaande actie, heeft de leiding van het leger van de V.S. de veiligheidsmaatregelen omlaag gebracht voor 130 leden van het Trump regiem, inclusief zijn schoonzoon Jared Kushner. De Israëlische Eerste Minister Benyamin Netanyahu’s “Witte Huis Mossad/Chabad bezit Jared wordt geneutraliseerd met verlies van zijn top geheime veiligheidsvergunning en is een doelwit voor geheime operaties van de tegenpartij,” leggen de Pentagon bronnen uit. Verder voegen ze toe dat “zelfs Ivanka [Trump] onder FBI onderzoek is voor haar banden met de Mossad/Chabad terwijl Trump wordt gedwongen om zijn land voor zijn familie te laten gaan en Javanka af te danken.”
Net zo lang als hij het vaderland op de eerste plaats zet wordt Trump misschien gehouden als een lange termijn front voor een stabiel regiem in de V.S., net als Vladimir Poetin en Xi Jinping doen voor Rusland en China, zeggen de bronnen.
Ook, terwijl het leger van de V.S. zich voorbereid op een meritocratie, heeft het de CIA verlaagd tot een afdeling van de NSA, zich zo verzekerend van totale militaire controle over het geheime dienst apparaat,” zeggen Pentagon bronnen. Terwijl het idee van een militaire regering voor velen alarmerend is, benadrukken V.S. militaire bronnen dat het alleen maar een interim maatregel zal zijn totdat de gangsters verwijderd zijn uit de macht en een gezonde civiele regering op zijn plaats gezet kan worden.
Ondertussen, is er ook een hoop gaande met oude militaire rangen en geheime genootschappen. Veel kan nog niet gemeld worden maar het kan bevestigd worden dat onderhandelingen plaatsvinden waarbij de stad Londen, de Tempeliers, de Knights of Malta, Russische legerordes, de Gnostische Illuminatie, de P2 Vrijmetselarij en anderen zijn betrokken. Er is een algemene eenstemmigheid onder hen dat de weg die we zijn gegaan bij het runnen van deze planeet fundamenteel moet veranderen en moet worden opgeknapt.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers