CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, March 24, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 23:03:2020


Project Blue Beam gaat met volle kracht vooruit, dus ga gemakkelijk zitten en geniet van de fake Armageddon show
23 maart 2020
Het fake eindtijd-scenario dat zich nu in het Westen ontvouwt zal snel nog fantastischer worden, ga dus gemakkelijk zitten en geniet van de show. Hoewel het soms angstaanjagend mag lijken, het echte doel is het creëren van een betere wereld. “Wij hebben de duur van het theater bepaald op 20 maanden”, zegt een bron van een Europese koninklijke familie. Tot dusver hebben meer dan 30 landen en een miljard mensen een lockdown als onderdeel van de show.
Maar tegelijkertijd horen we, ook van esoterische bronnen, dat een heel echte oorlog die al duizenden jaren heeft gewoed, ten einde loopt. Als de mensheid zegeviert, zal de quarantaine van de Aarde worden opgeheven en zal de mensen worden toegestaan zich in het universum te begeven, volgens bronnen in de familiegroepen die monotheïsme besturen.

Voordat dit echter mogelijk is, moet het oude financiële controle- netwerk ten val worden gebracht en dat betekent dat er onrust en wat ongemak zal zijn, speciaal in het Westen, als de rest van de wereld ermee stopt om respect te tonen voor de Khazariaanse bende, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen.
Voordat we gaan kijken naar wat er zal gebeuren met het financiële systeem, laten we eerst eens een blik werpen op enkele dingen van het project “Blue Beam”, de eindtijd-show die nu in gang is gezet. De P3 Vrijmetselaars stuurden me vorige week de volgende foto’s en video.
De eerste foto is van duivelshorens die verschenen boven een kerk in Oostenrijk.

Daarna verscheen de duivel in de Perzische Golf.

De video is van een duivel die verschijnt op het dak van een kerk in Spanje. Een korte video ervan is hier te zien. https://www.youtube.com/watch?v=apzR0haUcfI
Met een paar klikken van de muis trokken we na wat de P3 ons had gestuurd en ontdekten het volgende: Volgens NASA is de eerste foto een gedeeltelijk eclips van de zon die plaatsvond in 2003. Nieuwsrapporten zeggen dat de tweede foto een gedeeltelijke eclips was op 7 januari 2020. Misschien, maar de P3 heeft echt de technologie om zulke hologrammen in de lucht te projecteren. Ze hebben me dat laten zien toen ik ze een bezoek bracht in 2009.

De waterspuwer of duivel op het dak van de kerk, bleek gecreëerd te zijn door een tiener in Spanje die thuis met zijn computer bezig was. De zes minuten durende video hieronder laat precies zien hoe parallelle werkelijkheid gecreëerd kan worden op Internet. https://www.qhubocali.com/virales/video-demonio-en-la-azotea-el-video-viral-que-aterroriza-a-internet/
Hoe dan ook, de fake pandemie-show die we nu zien, vertegenwoordigt in feite een echte oorlog voor de Aarde. Bronnen van de geheimedienst vertellen ons nu dat Covid19 = Covert Virus Infection Destruction 2019. (Verborgen Virus Infectie Vernietiging 2019)
De vraag is: Wiens vernietiging?
De controleurs van het oude systeem proberen aan de macht te blijven door bio-wapens en G5 elektromagnetische aanvallen uit te voeren om grote delen van de bevolking te doden en de rest te dwingen tot onderworpenheid. De weerstand biedende krachten neutraliseren de bio-wapens en verhinderen de installatie van G5 torens. In een tegenaanval maken ze gebruik van de voortdurende economische ontwrichting om de controle van de Khazariaanse maffia over het financiële systeem te beëindigen. Tot dusver lijken de witte hoeden te winnen.
Ze zeggen dat Italië nu de meeste doden van de pandemie heeft en dat het hele land in lockdown zit. Maar als je naar de gegevens kijkt, dan  zie je dat de gemiddelde leeftijd van de gestorven mensen 80 is en dat 99% ervan al één of meer bestaande medische aandoeningen had. Met andere woorden, alles waar de cabal voor heeft gewerkt is angst verspreidende bullshit.
Aangezien de pandemie-show en de computer graphics wellicht mensen al snel niet meer voor de gek houden, zeggen bronnen van MI6 en de CIA dat de volgende fase “een enorme…
…magnetische stoot zal betekenen die binnen een week door moeder Gaia zal gaan. Dit zal een tijdelijke sluiting veroorzaken van het Internet en de mobiele telefooncommunicatie, zeggen MI6-bronnen.
 “De luchtvaartmaatschappijen zijn al begonnen met voorbereidingen. Vliegtuigen die in de lucht zijn op het moment van de enorme elektromagnetische stoot die door de planeet gaat, zullen uitgeschakeld worden. Let op of er de komende week of zo ergens vliegtuig crashes voorkomen. Zo ja, dan zal dat de oorzaak zijn”, zeggen CIA-bronnen. Het leidt geen twijfel dat het luchtverkeer al steeds meer wordt stilgelegd. https://news.yahoo.com/delta-united-other-airlines-sending-195832455.html
Die voorspelling door NASA van een enorme asteroïde of een asteroïde die ontploft in de atmosfeer kan de “trigger zijn voor een volgende grote magnetische golf die de planeet zal treffen binnen 10 dagen. Dat kan alle elektronische apparatuur op de planeet een paar dagen stilleggen totdat er een herstart is”, zeggen CIA-bronnen. https://www.express.co.uk/news/science/1253324/Asteroid-alert-NASA-tracks-asteroid-close-approach-hit-Earth-asteroid-news
We zullen wel zien. Maar als voorzorgsmaatregel: zorg dat je de nummers van de vaste telefoons of de fysieke adressen hebt van degenen die je het naast staan.
Laten we nu eens kijken naar de economische ontwrichting die de pandemie-show veroorzaakt. Ik herinner me, als junior financieel verslaggever, de onvoorstelbare ophef die ontstond wanneer centrale banken zoiets als een 0,25% verandering in de rentetarieven aankondigden. Wel, en nu hebben we James Bullard, de president van de St. Louis Fed, die een werkeloosheid voorspelt van 30% en een crash in het bruto nationaal product van 50%. Dit zou meer dan twee keer zo erg zijn dan de Grote Depressie van de dertiger jaren. https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-22/fed-s-bullard-says-u-s-jobless-rate-may-soar-to-30-in-2q
Tot dusver heeft de FRB (Federal Reserve Board):
1.    De rentetarieven verlaagd van 1,25% naar 1,15%
2.    Meer dan $700 miljard in de markt gepompt in kwantitatieve verlichting
3.    Een $1.5 triljoen repo programma (verkoop en terugkoop overeenkomst) in de markt gebracht
4.    Nog eens een $1 triljoen repo programma in de markt gebracht … dagelijks!
5.    Aangekondigd dat het een begin zal maken met het kopen van verhandelbare schuldbekentenissen (kortlopende bedrijfsleningen)
6.    Primary dealers (banken of kredietinstellingen die direct met de Fed mogen onderhandelen) toegestaan een begin te maken met het tijdelijk deponeren van activa inclusief aandelen, als onderpand in ruil voor kortlopend krediet.
7.    Aangekondigd dat het zal beginnen met het opkopen van gemeentelijke schulden.
8.    Onbeperkte dollar-swap lijnen naar de wereld geopend.
En het resultaat van dit recordbedrag aan liquiditeitsvoorzieningen: bijna $30 triljoen aan wereldwijde vermogensvernietiging (obligaties en aandelen)…
Deze grafiek hieronder toont hoe de eens almachtige Fed zijn magische kracht volledig heeft verloren. Ze pompen astronomische sommen fake geld in de markt en niemand gelooft ze meer.
De volgende stap zal inhouden het overhandigen van cash geld rechtstreeks aan de mensen. MI6-bronnen zeggen dat ieder mens elke maand $1000 of $2000 toegezonden zal krijgen totdat de crisis voorbij is. De V.S. Minister van Financiën Stephen Mnuchin heeft het al over circa $3000 voor elke familie van vier personen, meer werkeloosheidsuitkeringen en $4 triljoen in cash geld om “de economie te ondersteunen”. Bronnen van Europese koninklijke families zeggen dat een afschrijving van alle schulden nu ook in de maak is. https://www.zerohedge.com/markets/whirr-helicopter-blades-regime-change-coming
Iets anders dat aan de gang is, is dat het Westerse systeem van vriendjes kapitalisme wordt ontmanteld. Aangezien de meeste financiële instellingen en grote bedrijven failliet zullen gaan vanwege de voorspelde 50% val in het bruto binnenlands product, zullen ze uiteindelijk genationaliseerd worden, zeggen P3 Vrijmetselaar-bronnen.
Dit proces is al begonnen in Duitsland waar ze een omvangrijke quasi nationalisering van elke industrie hebben gelanceerd. https://www.zerohedge.com/economics/debt-brake-finally-breaks-austere-germany-issue-eu356bn-new-debt-amounting-10-gdp
Het system zal worden vervangen door een communistisch/kapitalistisch hybride systeem naar voorbeeld van een heel succesvol systeem waarmee in Japan gepionierd is na W.O. II en verbeterd door Singapore en China, zeggen zowel P3- als MI6-bronnen.
Oké, laten we dan nu eens kijken naar andere aspecten van een zich voortzettende hybride oorlog die aan de gang is.
Pentagon-bronnen zeggen dat de “3/11 aardbeving in upstate New York (een deel van de staat New York ten noorden van de hoofdstad) en de 3/18 aardbeving in Salt Lake City, Utah ondergrondse cabal-bases vernietigd kunnen hebben.” Datzelfde geld voor de aardbeving van 22 maart in Kroatië. https://news.yahoo.com/damage-reported-croatian-capital-zagreb-064118573.html
De bronnen zeggen ook:
Dat Trump-bondgenoot, de vroegere house speaker Newt Gingrich de feitelijke Gouverneur van Italië is aangezien hij daar “vast zit” en zijn vrouw de V.S. ambassadeur voor het Vaticaan is.
Plus:
Dat de Zionisten de controle verliezen omdat Israëlische handlanger Nikki Haley gedwongen werd zijn ontslag te nemen bij Boeings raad van commissarissen. Tegelijkertijd tekenden de gewetenloze Israëli hun eigen doodvonnis toen ze weigerden de 9/11 daders en de broncode voor de iron dome, een raketafweersysteem gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetalers, aan de V.S. strijdkrachten te overhandigen.
We hoorden ook van CIA-bronnen in Zuidoost-Azië dat er een “enorme elektromagnetische stralingsramp is geweest bij Wuhan.” Dit veroorzaakte ook een “scheur in het ruimte/tijd continuüm”, zeggen ze. De bronnen voegden er aan toe: “De Chinezen hebben technologie en instrumenten waar we geen weet van hebben.”
Ongeacht deze verborgen gebeurtenissen is het duidelijke dat de economische activiteit in Japan en China aan het terugkeren is naar normaal in weerwil van wat er gebeurt in het Westen. https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/satellite-images-show-resurgence-of-air-pollution-over-china-1.4861849
De Japanners negeren ook opdrachten van hun vroegere Khazariaanse maffia meesters en gaan niet langer mee met de pandemische kunst show. https://www.japantimes.co.jp/news/2020/03/22/national/science-health/japan-coronavirus-testing/
Maar in het Westen is er een hevig conflict gaande waar we allerlei vroegere toppolitici en zakelijke spelers zien verdwijnen. De laatste schijnt de Duitse Bondskanselier Angela Merkel te zijn die “onder thuis quarantaine staat”. Het 27 leden tellende EU-blok heeft zijn grenzen gesloten en België, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië hebben een lockdown terwijl massa-arrestaties beginnen, zeggen bronnen van de Amerikaanse inlichtingendienst. Polen is zelfs zover gegaan dat het ook zijn grenzen met andere EU-landen heeft gesloten. https://apnews.com/046150de70200b0f70a1534458bed939
We zien ook een mogelijke, door de cabal veroorzaakte ecocide (systematische vernietiging van het ecosysteem) in de buurt van Saoedi Arabië aangezien ze dreigen om de Rode Zee te vernietigen door een tanker op te blazen en een enorme olieramp te creëren. https://www.thenational.ae/world/mena/arab-nations-sound-alarm-over-oil-tanker-moored-off-yemen-1.995369

Ondanks al dit soort bedreigingen zijn de wilde dieren teruggekeerd in de steden en floreren als gevolg van de voortdurende veranderingen in ons economisch management. Weldra zal er in onze steden veel groen te zien zijn en zitten ze vol kleine dieren.
Tot slot deze week wil ik iets ongewoons delen dat gisteravond gebeurde. Toen ik me ontspande in een meditatieve staat van bewustzijn, schreef ik het volgende op een doos tissues: “Pseudo Caria effect = placebo springt naar een hogere fractale staat”. Ik kan je verzekeren dat ik geen idee had wat deze boodschap betekende en het kwam niet van mijzelf of mijn onderbewustzijn maar het werd telepathisch aan mij gedicteerd.
Zoeken op Internet leidde tot maar één referentie voor “Pseudo-Caria”. Het komt voor dat bij het planten van één enkele struik in de woestijn, een vlinder-effect (domino-effect) optreedt dat leidt tot een verandering van de woestijn in een bos.
Zo’n soort proces staat ook bekend als “fractal phase change (fractale verandering van de ene thermodynamische staat naar een andere). Een bekend voorbeeld is kokend water. Het water bouwt warmte op totdat het plotseling begint te koken en het water in stoom verandert.
Wat we tot stand proberen te brengen met de “placebo” of fake pandemie en eindtijden is het triggeren van zo’n fractale verandering op planetair niveau. Het doel is om de planeet te transformeren naar een hogere staat, met details in de komende maanden, dus: blijf afgestemd.
Wanneer de White Dragon Society en zijn bondgenoten deze geheime oorlog voor de Aarde winnen, zal het niet lang meer duren of mensen leven op andere planeten aangezien onze soort een exponentiële expansie ondergaat. Dit is wat er gebeurt wanneer sperma een ei in de baarmoeder ontmoet, alleen deze keer zal de baarmoeder Gaia zelf zijn.
Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers