CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Monday, March 2, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 02:03:2020


Pandemie-show gericht op het lanceren van een wereldregering, Project Blue Beam volgt
Benjamin Fulford  -  2 maart 2020
De fake coronavirus-pandemie die nu over de hele wereld wordt gepropageerd, is gericht op het creëren van een wereldrepubliek, zeggen P3-vrijmetselaar-bronnen. Het coronavirus wordt ook door de U.S. Corporation gebruikt als een excuus voor het niet nakomen van hun betalingsverplichtingen op 16 februari. Net zoals de spreekwoordelijke schooljongen die zei: “De hond heeft mijn huiswerk opgegeten.” Zeggen deze mensen: “Het virus heeft mijn financiële systeem opgegeten.” Dat geeft minder gezichtsverlies dan: “Ik ben afgesloten omdat ik 40 jaar lang mijn rekeningen niet heb betaald.” Hoe dan ook, wat dit betekent is dat ze het vermogen hebben verloren om monopoliegeld te creëren via de centrale bank om markten overeind te houden en zichzelf aan de macht te houden.
De eigenaars van de U.S. Corporation hebben een toevallige beschrijving van een dodelijk virus in een boek uit de tachtiger jaren gebruikt om de boodschap te verspreiden dat ze deze gebeurtenissen jaren geleden hebben gepland. Ze gebruikten het om de Aziaten te vertellen “verleng onze obligaties of aanvaard de consequenties”.

Het propaganda tijdschrift Popular Mechanics, van de 9.11 bullshit schanddaad, heeft bijgedragen tot hun angstzaaiing met de volgende kop: “Wel, wetenschappers hebben 28 nieuwe virusgroepen gevonden in een smeltende gletsjer. Dit is hoe de wereld aan z’n eind komt.”
Bronnen van een Aziatisch geheim genootschap zeggen: Het antwoord dat werd gegeven was “wij zullen de consequenties aanvaarden”. “Zodra de huidige strijd van de mensheid tegen het virus eindigt zal er vast en zeker een nieuwe strijd beginnen”, erkennen ze, daarmee aangevend dat ze rekening houden met een lange tijd.
De goede jongens in het Westen, van hun kant, weten dat de Chinese letters voor crisis 危機  “gevaar” en “kans” betekenen en gebruiken dit niet nakomen van betaalverplichtingen om een onzelfzuchtiger systeem te introduceren om voor de Aarde te zorgen.
Om dat te bereiken heeft de White Dragon Society aan de Angelsaksische “Five Eyes” liga voorgesteld om een soort “Project Blue Beam” gebeurtenis in werking te brengen, zeggen WDS-bronnen. Ze zeggen dat Project Blue Beam een fake-eindtijdscenario is dat gebruik maakt van hologrammen, computer graphics en echt militair vertoon. Het idee zou zijn om dat wat bekend staat als een “liminal event” (een gebeurtenis die verwarring en desoriëntatie veroorzaakt) te ensceneren, zoiets als een huwelijks- of meerderjarig wordende planetaire ceremonie, leggen de bronnen uit. Het idee is tot op dit moment nog niet afgerond, voegen ze er aan toe.
Hoewel pogingen in het werk zijn gesteld om Project Blue Beam in diskrediet te brengen,
kan er geen twijfel bestaan dat het technisch mogelijk is. Het vermogen om gigantische hologrammen in de lucht te projecteren werd bewezen in de strijd tijdens de tweede Iraakse oorlog. Ook het gebruik van computer graphics op TV nieuws zou nu gemakkelijk een W.O. III-achtig scenario kunnen creëren. Door daar militaire strijdkrachten in actie aan toe te voegen, zou het gemakkelijk zijn om de slaapwandelende meerderheid te overtuigen dat de gebeurtenis echt was. Insiders, zoals de lezers van deze nieuwsbrief zouden zich gewoon kunnen ontspannen en van de show genieten. 
Hoe dan ook, er kan geen twijfel bestaan dat de voortdurende coronaviruspaniek beraamd is om de weg te bereiden voor een militair noodbestuur en de start van een wereldrepubliek. Wat mensen echter in gedachten moeten houden is dat het allemaal fake is. Hier b.v. is een frontlijn rapport van Italië over de pandemie: De Italiaanse gouverneur van de Venetië-regio, Zaia zei:
“80% van alle zieke mensen genezen vanzelf, 15% heeft medicatie nodig en 5% heeft ziekenhuis-aandacht nodig. Alle 17 mensen die al zijn gestorven, hadden vergevorderde gezondheidsproblemen. Geen gezond mens die het coronavirus had opgelopen, is gestorven. In het begin reageerden ze op deze manier omdat ze geen wezenlijke informatie hadden over het virus. Maar na te hebben gezien wat het is, is de informatie sterk overdreven.”
Voordat we echter nog meer bedriegerij beschrijven, moeten we ook hebben over een paar heel serieuze gevechten van speciale strijdkrachten die zich ontvouwen in verschillende sleutellocaties van de wereld. De belangrijkste actie vindt nu plaats in Zug, Zwitserland, volgens MI6-bronnen. Een senior MI6-bron zei:
Wij veronderstellen dat Baron Nathaniel Rothschild op een compound in Zug, Zwitserland verblijft. De geheime dienst is er naartoe gestuurd om deze laatste hindernis “met kracht te verwijderen”. Zwitserland is lastig omdat het de zetel is van de CIA, zoals je ongetwijfeld al weet, en ook, in de meer esoterische wereld, van een groep genaamd Swiss Octagon, bestaande uit mensen die zijn overgebleven van de faraonische bloedlijnen en daarbij ook nog behoorlijk onverzettelijke/duistere figuren.”
Het is interessant om te vermelden dat bronnen van de Japanse Koninklijke Familie ons kort geleden hebben verteld dat ook zij afstammen van Egyptische faraonische bloedlijnen. Daarom vindt ook in Japan een serieuze strijd plaats, volgens bronnen uit de Japanse conservatieve vleugel. Om de Zionistische marionettenregering van Shinzo Abe uit de macht te drijven zullen de Tokyo Olympische Spelen van 2020 worden gecanceld, zeggen bronnen uit de Japanse conservatieve vleugel. Dit zal enorme financiële verliezen veroorzaken voor Abe en zijn gangstervrienden en ze zullen blootstaan aan schadeloosstellingen, voegden de bronnen er aan toe.
Op het eerste gezicht is er in Japan al ernstige paniek over het zogenoemde “nieuwe coronavirus”. Tot dusver zijn scholen over het hele land gesloten, concerten en publieke evenementen gecanceld en in winkels raken de voorraden op. B.v. de foto hieronder van een lokale supermarkt laat zien dat al het toiletpapier en de papieren zakdoekjes uit de schappen zijn verdwenen.
CIA-bronnen bevestigen dat de “Zionistische cabal nu wordt ontmanteld (dat is al meer dan een jaar aan de gang).” Ze zeggen dat de absolute top-Zionisten zijn samengekomen in het “hol” in Zug Zwitserland waar ze worden aangehouden en voorbereid voor militaire tribunalen.
De Zionistische cabal vecht letterlijk voor zijn leven en ensceneert een massale propaganda-aanval tegen China met fake video’s van mensen die zich ophangen of uit het raam springen, plus fake nieuws dat half het land al dood is.
Maar de mensen in China waar ik mee spreek zeggen dat het normale leven aan het terugkeren is. Japanse zakenlieden die handel drijven met China vertellen me dat dozijnen fabrieksmanagers waar zij mee te maken hebben hen vertellen dat het werk wordt hervat. Wat niet wordt hervat echter is de handel met de V.S. omdat de U.S. Corporation afgesneden is van krediet, zeggen Chinese bronnen. In plaats van toe te geven dat ze geen dingen van China krijgen omdat ze hun betalingsverplichtingen niet konden nakomen, zegt de Zionistische propaganda daarom dat het komt doordat “iedereen in China is gestorven”.
Vroegere CIA en U.S. Marine operator Robert David Steele beschrijft de V.S.-situatie als volgt:
“President Donald Trump heeft publiekelijk verklaard dat het coronavirus bedrog was, maar werd door het politieke circus gedwongen om terug te krabbelen. Hij weet dat dit een “valse vlag” is, hij weet wie er verantwoordelijk voor is en hij weet dat er tegen hem gelogen wordt zowel door de Dienst Volksgezondheid (die geleid wordt door Nancy Messonnier, zuster van Rod Rosenstein en nooit een Trump aanhanger is geweest) en de CIA (geleid door John Brennan, aanhanger van Gina Haspel) … Het verhaal in al zijn nuances omvat een combinatie van bio-oorlogsvoering, door 5G en satellieten verlaagde immuniteit en stralingsziekten, foutief gediagnosticeerd als het nieuwe virus (wat niet erger is dan vorige virussen), en de informatie-oorlog die door de City van Londen en Wall Street aan de gang wordt gehouden voor handel en winstneming van de insiders.” 
Er zijn nu rapporteringen van fake coronavirus testpakketten die als deel van de zwendel door heel Amerika worden verzonden om de schuld van het faillissement aan een pandemie te geven. Er zijn ook rapporteringen dat HIV en Ebola in het virus is opgenomen. Ook de Paus heeft zich aangesloten bij het circus door te zeggen dat hij het nieuwe coronavirus heeft en spreekt nu het publiek toe vanachter glas.
Maar, voordat je toegeeft aan de neiging om in paniek te raken, denk alsjeblieft even terug aan Fukushima na 11 maart 2011. De media, in het bijzonder de fake media zaten vol met verhalen dat dit een “gebeurtenis van het vernietigingsniveau” was. Maar hier zit ik dan 200 kilometer verwijderd van Fukushima en kan je uit de eerste hand vertellen dat er geen ongebruikelijk hoge straling is en dat er in feite zelfs in Tokyo niet één dode was door straling als gevolg van deze Zionistische angstshow.
Wat echter wel waar is, is dat bijna 20.000 mensen stierven door een tsunami die werd veroorzaakt door nucleaire wapens die in de zeebodem waren geplaatst. Wees ervan verzekerd dat militaire tribunalen de daders voor het gerecht zullen brengen. Let op mijn woorden … Benjamin Netanyahu en anderen zullen terecht staan op een Neurenberg-achtig proces.
De strijd om de Aarde gaat nu een schoonmaakfase in. Eén groep die zich nog steeds niet heeft overgegeven is de Duitse factie. MI6 vatte de situatie op deze manier samen:
“De Duitsers zijn witheet over Brexit dus zullen ze razen en tieren wanneer voor hun ogen hun EU-project uit elkaar valt. Voor het Vaticaan is het al over.”
Hieraan gerelateerd is een enorm gevecht in Maleisië gericht op het voorkomen van de openbare onthulling van vlucht 370-17 wat de Bilderberg-Nazi-Nederlandse koninklijken zou ontmaskeren. Als gevolg daarvan is Premier Mahathir Mohammed tijdelijk ontheven van de macht, maar de strijd is verre van over. In deze context is het zeker geen toeval dat Goldman Sachs voortvluchtige financier Jho Low werd gesignaleerd in Wuhan, China precies rondom de tijd van de “coronavirus-uitbraak”.
In het Midden-Oosten intussen beginnen we een feitelijke alliantie te zien tussen Turkije en Israël aangezien beide landen zich realiseren dat ze alleen samen kunnen voorkomen dat Rusland en de V.S.- strijdkrachten hun regeringen uit de macht verwijderen. Turkije is begonnen Europa weer te overstromen met vluchtelingen terwijl ze dreigen de zeestraat Bosporus af te sluiten. Natuurlijk gebruikt Israël haar gebruikelijke blackmail zij het dan biologisch, seksueel, nucleair of iets dergelijks.
Denk eraan dat in het bestrijden van deze mensen je niets hebt te vrezen alleen de angst zelf. Liefde is de invloedrijkste kracht in het universum en zal vast en zeker overwinnen.
Benjamin Fulford
Nederlandse Vertaling: Petronella


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers