CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, March 12, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 09:03:2020


Predsjednički izbori u SAD-u i Olimpijada u Tokiju otkazani? Projektirana pandemija najavljuje svjetsku vladu

9. ožujka 2020.

Benjamin Fulford

Kontrolirano rušenje financijskog sustava kazarske mafije sada je svima vidljivo. Pad cijena nafte za 30%, pad tržišta dionica i obveznica te zamrzavanje svjetskih putovanja i trgovine orkestrirani su u tandemu s lažnom pandemijom, potvrđuje više izvora. Pandemija, koja je uglavnom medijski događaj, i financijski kolaps, koji je stvaran, pokriće su za najavu svjetske republike, potvrđuju izvori P3 masonske lože, Illuminata i CIA-e. Pokretački događaj bio je rok podmirenja dugova američke korporativne vlade od 16. veljače, kažu izvori.


Cilj ovog kontroliranog rušenja je da se uklone zločinci obožavatelji Sotone, genocidni zločinci s vrha svjetske moći, kažu izvori iz Pentagona i drugi. To će omogućiti oslobađanje zabranjene tehnologije i uvođenje u novo doba čuda, dodaju. Na primjer, starost će uskoro biti izlječivo stanje, kažu izvori.

Da bi to bilo moguće, vladajuća klasa koja nas pokušava ubiti pandemijama, kancerogenima, ratom itd. sustavno se proganja i privodi pravdi, dodaju. Oni razrađuju:

"Američke trupe poslane u Europu na NATO vježbu mogu se također angažirati u uhićenjima cionista i oduzimanju imovine duboke države ne samo u Švicarskoj, već u Bruxellesu, Antwerpenu, Berlinu, Parizu, Amsterdamu i Londonu."

U međuvremenu, američki izborni proces već je prerastao u farsu s tim da je demokratska nominacija očito namještena za senilnog, korumpiranog Joea Bidena. Evo primjera gluposti koje Biden govori:

„Ako želite nominirati demokrata, doživotnog demokrata, ponosnog demokrata, Obiden-Bama demokrata, pridružite nam se."


Jedan izvor CIA-e sažeo je situaciju na ovaj način:

"Trump je postavljen da bude sljedeći predsjednik jer će proglasiti opsadno stanje, naravno kako bi zaštitio ljude. Procjenjuje se da će do 70% Amerikanaca biti zaraženo. On će otkazati izbore. Može li on biti posljednji predsjednik? On je dugo vremena svjestan ovog manevra. Domine počinju padati."

Broj zapečaćenih optužnica u Sjedinjenim Državama sada je blizu 160.000, a 1.613 optužnica već je u postupku. Čini se da će mnogi ovi korporativni prevaranti napokon završiti u zatvoru gdje i pripadaju.


Od siječnja također je zabilježen rekordan broj korporativnih šefova koji su dali otkaz ili izgubili posao. Izvor iz NSA-e detaljno je to opisao riječima: "Predsjednik je naredio cjelovitu istragu svih komunikacija u Gates Foundation, Event 201, WHO, CDC i velikim kompanijama u SAD-u i Velikoj Britaniji koje imaju mogućnost velike zarade od lažne pandemije. Također je u tijeku istraga o insajderskom trgovanju i „podmićenim“ medijskim autorima. Izvori iz CIA-e kažu da je namjera toga zaustavljanje onoga što je otkriveno u proteklom tjednu:

„Novi napadi biološkim oružjem kojima se živi virus širi dronovima i drugim sredstvima u Italiji i Iranu, sa selektiranim kapljicama što se događa u drugim zemljama kako bi se i dalje širio strah.“

U Hong Kongu zdravstveni radnici će započeti klinička ispitivanja još nedokazanog antivirusnog lijeka Remdesivera (Remdesiver je lijek za ebolu) kako bi liječili koronavirus, prema liječniku iz CIA-e. „Cijena će biti oko 1.000 USD po tečaju a vlade će naravno platiti cijenu farmaceutskoj kompaniji“, napominje on.

Kompanija koja stoji iza ovoga je Gilead Sciences koja je u vlasništvu Gates Foundation. „Zamislite samo 10 milijuna doza za početak, globalno. To je 10 milijardi dolara. Plus, pogledajte što će biti s njihovim cijenama dionica.


Na vrhu ove posebne piramide može se naći: George P. Shultz, direktor Emeritus, Gilead Sciences. Shultz iz duboke države bio je američki državni tajnik od 1982. do 1989., a bio je i tajnik riznice. Bio je i šef grupe Bechtel za koju mnogi Japanci vjeruju da je umiješana u zemljotres u Kobeu u kojem je 1995. godine poginulo 6.000 ljudi.

Jedan izvor iz CIA-e je rekao:

„Gilead bi mogao sjedati na blizu 20 milijuna dolara neiskorištene tržišne vrijednosti dionica, pod uvjetom da ima uspjeha s potencijalnim novim cjepivom za koronavirus. Oni će to utopiti za svaki novčić koji njihova pohlepa može ukrasti. Zamislite što je još u cjepivu, možda RFID čip?“


U svakom slučaju, ovaj liječnik i drugi izvori se slažu da cionistička kabala koristi prevaru s koronavirusom kao biološkim oružjem kao pokriće. Čini se da virus ubija samo starije ljude koji su lošeg zdravstvenog stanja, uglavnom s upalom pluća, kažu oni. „Zapazite da do sada djeca i tinejdžeri nisu pogođeni“, napominje liječnik.

Dakle, blagi virus koji uglavnom pogađa starije ljude koji su blizu smrti koristi se za širenje globalnog straha i završit će tako da će većina vlada svih zemalja zatvoriti svoje granice zbog straha od virusa. „Svijet će biti blokiran. Tada će oni pokušati cijepiti svakoga na planetu po službenoj naredbi. Djeca su u totalnoj panici“, predviđa izvor iz CIA-e.

Ovdje u Japanu, cionistički rob – premijer Shinzo Abe pokušava upotrijebiti ovu lažnu, pretjeranu pandemiju da iskoristi izvanredno stanje. Umjesto toga, Abe će biti uklonjen, obećavaju izvori iz CIA-e. Oni također kažu:

Abe zaslužuje sve što će dobiti. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se pokušati dogovoriti i pjevati kao kanarinac. Sigurno će doživjeti fatalnu nesreću ili će se pokliznuti na sapun u kopaonici i pasti i polomiti vrat prije nego uspije odati tajne informacije.

Također i u Vatikanu se vodi bitka. Papa Franjo namjerno je zaražen mutiranim virusom. On će uskoro umrijeti. Vatikan će to pokušati prikriti sve dok ne dobije klona (dvojnika). Na taj način mogu kontrolirati priču za mase“, kažu izvori gnostičkih Iluminata. Izvori P3 masonske lože, međutim, kažu da je papa Franjo imao samo blage simptome i da se oporavlja.

I u Velikoj Britaniji, Brexit je doveo do čistke njemačkih dvojnih agenata, kažu izvori MI6 i Pentagona. Evo više o borbi od izvora iz Pentagona:

“Nakon što je otpušten izvršni direktor UBS. Credit Swisse, izvršni direktor Barclays-a Jes Staley možda je još jedna žrtva jer izgleda da je Jeffry Epstein istimario ovog bivšeg bankara JP Morgana i ucijenio britanski parlament kako bi mu osigurao vrhunski posao.       

Bivši bankar Barclaya optužuje „upravni odbor i izvršni odbor Barclays bank PLC od 2011. godine do danas“ za krađu i otimačinu tehnologije za kvantni financijski sustav.

U međuvremenu, izvor iz vrha MI6 kaže da bi trebalo uhititi sljedeće ljude kako bi se okončala kontrola duboke države nad Velikom Britanijom i Irskom:

„Kraljica Elizabeta na dvoru St. Jamesa, premijer Cameron, May i Johnson, predsjednik Irske Michael D. Higgins, zajednički direktorat MI5/MI6 Andrew Paker i Alex Younger, povjerenici irske civilne policije Noireen O’Sullivan i Drew Harris, Barun Nathaniel Rothschild, tajnici kabineta Velike Britanije i Irske Mark Sidwell i Martin Frazer, obojica njemački dvojni agenti. Ova dva čovjeka u biti vode obje zemlje, neovisno o današnjem premijeru.“

U Saudijskoj Arabiji već je izvršena čistka gdje je osujećen pokušaj cionističkog preuzimanja. Trojica prinčeva i deseci dužnosnika vojske i ministarstva unutarnjih poslova su uklonjeni kao rezultat toga. Odmah nakon čistke, počeo je veliki naftni rat. I Rusija i Saudijska Arabija preplavljuju svijet s naftom čak i sada kad je „pandemija“ radikalno smanjila potražnju. Viši izvor iz CIA-e kaže:

„Nafta je zastarjela i najvjerojatnije će pasti na 10 dolara po barelu prije nego što se s njom završi. Trump je spreman objaviti nove tehnologije za energiju.“

Jedan primjer ove vrste tehnologije na linku ispod učinit će vodik mnogo jeftinijim od nafte.


Ovaj pad cijena nafte privodi kraju prodaju nafte za USD, prevaru koju cionisti koriste za otimačinu od SAD-a i svijeta još od 1970-tih godina. SADA je to oboreno, kažu izvori CIA-e.

Izvori iz Pentagona se slažu s činjenicom da je osoblju izraelskih obrambenih snaga zabranjeno putovanje u inozemstvo jer odlučno pojačani Međunarodni kazneni sud prijeti udarom na ne samo ratne zločine Izraela nego i one koje su počinile američke snage i CIA u Afganistanu.“

Izvori iz Pentagona dodaju da:

„Istraživanja ICC-a mogu se proširiti na CIA-ine udare dronovima, trgovinu afganistanske droge i izraelske ratne zločine protiv Sirije, Jemena, Iraka i Libanona, kao i korištenje aviona kao ljudskog štita.“

Izvori također napominju:

„Treći put nije čar jer ratni zločinac Bibi (Benjamin Netanyahu) može napokon biti svrgnut kao premijer, a Trump je možda uhitio cioniste za ICC.“

Netanyahu, kao i njegova marioneta Abe, pokušava koristiti pandemiju kao izgovor za izvanredno stanje. Ali izraelske oružane snage neće se boriti protiv vlastitog naroda u ime ovog sotonističkog pseudo-Židova, obećavaju Mossadovi izvori.

Također dobivamo mješane obavještajne informacije o situaciji u Kini. Izvori CIA-e u jugoistočnoj Aziji koji su razgovarali s tajlandskim građanima nedavno evakuiranim iz Wuhana kažu:

"Situacija je daleko gora od one o kojoj se govori u medijima. Ljudi sada krvare iz očiju, ušiju i pluća. Širi se mnogo brže nego što se predviđalo. Stvarno umrlih u Wuhanu blizu je 3 milijuna. Grad je najveće groblje na planetu. Ostat će blokiran. Ovo je započelo u blizini Wuhana gdje se dogodila velika katastrofa elektromagnetskog zračenja, povezana s 5G. Eksplozija mikrovalne pećnice spržila je građane iznutra prema van. Oslobađanje virusa dogodilo se otprilike u isto vrijeme da bi se prilagodila priča. Tamošnje ogromno zagađenje doprinijelo je katastrofi. Xi Jinping nije naredio puštanje virusa. Puno paničnog straha. Postoji masovno zataškavanje. Ova nesreća može biti kineski Černobil."

Kineski agent u Tokiju također kaže da je situacija gora nego što vlada priznaje. Upitan o tajvanskim i ruskim izvještajima da je predsjednik Xi Jinping smijenjen, izvor je samo rekao: "Postoji nekoliko Xi Jinpinga." Japanski gospodarstvenici s velikim vezama s Kinom, međutim, kažu kako se proizvodnja vraća u normalu u većem dijelu zemlje.

Ukratko, evo što vidimo:

Zrakoplovi prizemljeni u cijelom svijetu.

Gotovo sva putovanja zaustavljena.

Hoteli, restorani i odmarališta širom svijeta prazni

Pad cijena nafte

Globalno tržište dionica kreće se između 40-50%

Globalni financijski kolaps

"Wall Street će biti zatvoren", P3 masoni obećavaju tako:

Igra, šah, mat. Reset! Feniks se diže i Novo Doba sviće.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers