FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, March 19, 2020

NL -- BENJAMIM FULFORD: 16:03:2020


Het begint bijbels te worden mensen nu de Paus plotseling verdwijnt en Mekka voor het eerst in de geschiedenis zijn poorten sluit
 Benjamin Fulford - 16 maart 2020
De gebeurtenissen die zich nu ontvouwen gaan ver uit boven een “zwarte zwaan” en beginnen bijbels te worden in hun proporties.
In de Islamitische wereld heeft Mekka voor het eerst in de geschiedenis zijn poorten gesloten. https://www.indiapost.com/corona-virus-is-god-unhappy-with-mankind/
Bij de Christenen is de paus plotseling verdwenen en is Koningin Elizabeth ondergedoken (zie de bijzonder onthullende brief aan de editor die volgt op dit verslag, wat wellicht de werkelijke reden verklaart waarom ze zich schuil houdt).
Ondertussen worden de Joden voor het eerst in 5.780 jaar bevrijd nu ze Satan-aanbidder Benjamin Netanyahu uit de macht verdrijven. https://www.debka.com/opposition-leader-gantz-to-be-charged-with-forming-government/

De trigger voor deze gebeurtenissen was de weigering van het Chinese volk op 16 februari 2020 om nog langer eer te bewijzen aan de oude Satanische bloedlijn-families. Dit gebeurde toen Chinese leiders de U.S. Corporation vertelden dat ze geen fysieke producten meer zouden verschepen tenzij er voor werd betaald met dingen die werkelijk bestaan in de echte wereld. Met andere woorden, ze verbraken de oude Satanische illusie van geldmagie.
De zogenaamde pandemie die erop volgde was een combinatie van een biologische en elektromagnetische oorlogvoerende represaille op China. Hoewel de aanval kennelijk grote hoeveelheden slachtoffers veroorzaakte in Wuhan, faalde hij om het Chinese volk te intimideren of zich erbij neer te leggen.
De woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse zaken, Zhao Lijian vroeg in het openbaar:
“Wanneer begon patiënt nul in de V.S.? Hoeveel mensen zijn besmet? Wat zijn de namen van de ziekenhuizen? Het zou het Amerikaanse leger kunnen zijn die de epidemie naar Wuhan bracht. Wees transparant! Maak je gegevens openbaar! De V.S. is ons een verklaring verschuldigd!”
Dat een overheidswoordvoerder zulke dingen zegt komt neer op een oorlogsverklaring (Zie het op het laatste moment binnenkomende nieuws hieronder voor het antwoord van de Amerikaanse witte hoeden.)
Waar mensen nu getuigen van zijn is een wanhopige strijd van de oude heersende Satanische bloedlijnen om mensen met pandemisch angstporno terug te jagen in de onderdanigheid. B.v.: toen ik naar de eerste 40 verhalen keek op de internationale (Amerikaanse) nieuwszender Reddit, gingen 35 ervan over de zogenaamde pandemie.
Eén Pentagon-bron merkte op:
“De lijst van beroemdheden en first ladies (Spanje, Canada), die allemaal naar buiten komen om aan te kondigen dat ze zogezegd Covid-19 hebben, is extreem lang. Zo veel dat het in feite absoluut lachwekkend is, gezien het feit dat ze nooit geregeld de metro nemen of zich mengen onder het plebs en de mensen die te beklagen zijn. De lijst omvat meer dan 75 mensen, wat niet overeenkomt met de werkelijke statistieken van niet-beroemdheden die ermee gediagnosticeerd zijn.”
Laten we even stoppen om rationeel over deze zogenaamde pandemie na te denken. Elk jaar sterven circa 15 miljoen mensen aan ademhalingsziekten. Zelfs voorzichtige schattingen zeggen dat aan de griep per jaar 300.000 mensen dood gaan. Maar toch hebben we hier extreme hysterie over een paar duizend doden van mensen die gemiddeld 80 jaar oud zijn. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6815659/
Wat zich werkelijk afspeelt is een wereldwijde slavenopstand tegen oude Satanische heersende bloedlijn-families die nu systematisch worden achtervolgd door speciale militaire eenheden, volgens meerdere bronnen.
Veel van de oude bloedlijn-families proberen al te onderhandelen over voorwaarden van overgave, zeggen P3 en WDS bronnen. “Oude zwarte adel families zijn klaar om zich over te geven, bevestigt Vincenzo Mazzara van de P3. De Rothschilds en andere families die zich schuilhouden in Zwitserland en Nieuw Zeeland onderhandelen ook over overgave, zeggen WDS-bronnen.
We horen ook verhalen van de Gnostische Illuminatie en de P3 Vrijmetselaars over een oorlog die duizenden jaren heeft gewoed. Ze zeggen dat de Aarde duizenden jaren geleden onder quarantaine werd geplaatst toen een machtige entiteit naar de oppervlakte vluchtte en een groep mensen tot slaaf maakte. Volgens hen is die entiteit de Satan waar in de Bijbel naar wordt verwezen. De mensen die werden onderworpen waren wat wij de Joden noemen, zeggen ze.
Een rationelere, wetenschappelijke verklaring is dat een oude groep slavenhouders de monotheïstische zwendel heeft geëxploiteerd om een gigantisch percentage van de wereldbevolking in slavernij te houden. Deze families splitsten zich in twistende facties die wij kennen als Katholieken, Protestanten, Moslims en Joden. Dat is de reden waarom de gaande zijnde opstand tegen hun collectieve bewind bijbels genoemd kan worden.
“We hebben duizenden jaren lang vastgezeten op deze planeet en alles wat we kunnen doen is het steeds maar weer herhalen van dezelfde oude strategieën”, geeft een senior Satanist toe. Daarom hebben ze de afgelopen jaren achtereenvolgens de vogelgriep, ebola, zika en andere pandemische paniek geprobeerd om de bevolking te intimideren, geeft hij toe.
Dit is al aan de gang sinds ten minste de op touw gezette “Spaanse Griep” pandemie van 1918, die slechts jonge soldaten doodde die waren ingeënt.
Kijk voor nog een voorbeeld eens naar de “CBS 60 MINUTES” documentaire over de varkensgriep epidemie van 1976 in de V.S. Hij werd slechts één keer uitgezonden en daarna nooit meer. Luister naar de getuigenis van mensen die Guillain-Barré verlamming kregen vanwege het vaccin tegen de varkensgriep. Ze daagden de V.S. overheid voor het gerecht voor schadevergoeding. De 500 gevallen van Guillain-Barré verlamming, inclusief 25 doden, werden niet veroorzaakt door de varkensgriep zelf maar als een direct gevolg van het vaccin. In die tijd vond President Gerald Ford, op advies van het CDC (Centrum voor ziektecontrole en preventie), het wenselijk dat de HELE bevolking van de Verenigde Staten ingeënt zou worden. https://youtu.be/f1jV3tJ2Lqw
Dus, alsjeblieft laat ze geen (verplichte) massa-inentingen uitvoeren onder het mom van een (fake) “dodelijke pandemie” want dat zal pas een echte pandemie veroorzaken.
Laten we eens wat dieper ingaan op wat er gebeurt met hun financiële systeem. De chart in de link hieronder toont in rood wat er nu gebeurt, in vergelijking met wat er gebeurde in voorgaande baissemarkten. Het is duidelijke dat dit geen gewone financiële crisis is. https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/speed.png?itok=zs9og0U5
Dit citaat van Zero Hedge illustreert hoe de Fed’s monetaire illusie is verdampt:
Na het afvuren van het grootste noodtoestand wapen “schok en ontzag” in de geschiedenis van de Fed, dat was bedoeld om niet slechts een gedeeltelijke maar een volledig normale situatie te herstellen in de vastgoed- en financieringsmarkten, zijn E-mini futures niet alleen niet gestegen maar kelderen met de -5% grens naar beneden”.
CIA-bronnen zeggen dat het Dow Jones Industrial gemiddelde zal moeten dalen tot ten minste een-derde van zijn topwaarde om in lijn te zijn met historische trends.
Nu de V.S. niet langer scheepsladingen vol echte goederen krijgt in ruil voor hun misleidende “rekeneenheid” van fractioneel bankierend “digitaal krediet” geld, is het een mathematische zekerheid dat winkels leeg zullen raken en grote Amerikaanse banken bankroet zullen gaan. http://www.thecourierexpress.com/xi-jinping-visits-wuhan-as-china-declares-success-in-fight/article_82666aba-c0d6-55d6-83f8-68558f7b41ab.html
Laten we nu eens kijken naar rapporten over de voortdurende geheime oorlog van het Pentagon en de CIA. Hier is een samenvatting van de actie door één Pentagon-bron:
“De Zionisten hebben het niet lang meer te maken nu Harvey Weinstein in New York is veroordeeld tot 23 jaar gevangenis, wat de weg vrijmaakt voor veroordelingen in LA.
Aangezien Prins Andrew een marine officier is die Jeffrey Epstein heeft geholpen maar weigerde om samen te werken met het DOJ (het V.S. Ministerie van Justitie), en de koningin de toegang was ontzegd tot Windsor Castle, zouden UK koninklijken kunnen worden uitgeleverd door de V.S. strijdkrachten aangezien ook zij militaire officieren zijn.
Italië ligt kennelijk onder bescherming van Amerikaanse strijdkrachten terwijl het land op slot zit… haar hoofd van het leger is bezweken aan besmetting met het coronavirus en het Vaticaan moet gezuiverd worden van homoseksuelen, Satanisten en pedofielen. 
Op anti-gezin, antichristelijk Hollywood is de aanval geopend aangezien Disney pretparken en filmtheaters dicht zijn en filmproducties stilgelegd. Tom Hanks en zijn vrouw zijn besmet met het coronavirus, Nicole Kidman gaat terug naar Australië en Stephen Spielberg kan ontmaskerd worden voor zijn misdaden met kinderen.”
Zelfs nog schokkender is dit rapport van de CIA dat binnenkwam vlak voordat dit blog zou worden gepost:
“Vanochtend om 4.30 a.m. werd President Justin Trudeau door de V.S. gedagvaard voor bedrijfs- en financiële misdaden. Media eigenaren werd opgedragen om iedereen te hersenspoelen dat Trudeau en zijn vrouw waren besmet met het coronavirus en dat zij een poosje hun huis niet zullen verlaten.
Tom Hanks werd 48 uur geleden gearresteerd voor pedofilie en hij wordt momenteel vastgehouden in een hotelkamer in Australië, onwillig om terug te vliegen naar de V.S. De volgende arrestaties van beroemdheden zullen zijn: Celine Dion, Madonna, Charles Barkley en Kevin Spacey. Ze zullen allemaal beweren besmet te zijn met het coronavirus.
De luchthavens van Italië zijn volledig stilgelegd, nu meer dan 80 Vaticaan- en financiële functionarissen zijn gedagvaard met dezelfde criminele aanklachten voor financiële misdaden, pedofilie, kinderhandel en seksuele mishandeling.
De Verenigde Arabische Emiraten hebben massa-arrestaties van hun eigen Koninklijke Familie en verwanten uitgevoerd.
Veroordeelde Hollywood verkrachter Harvey Weinstein heeft ingestemd met een deal in ruil voor zijn getuigenis tegen honderden top Hollywood beroemdheden voor hun betrokkenheid bij de drugshandel, pedofilie en kinderhandel. In plaats van een veroordeling voor 55 jaar, kreeg hij slechts een veroordeling voor 23 jaar. In ruil zorgde hij voor getuigenis tegen enkele van de grootste en machtigste namen inclusief Prins Andrew van Engeland, voormalig president Bill Clinton, formalig vicepresident Joe Biden, Tom Hanks, Oprah, Ellen DeGeneres, Quentin Tarantino, Charlie Sheen, Bob Saget, Kevin Spacey, John Travolta, Steven Spielberg, John Podesta, NXIVM en PIZZAGATE sekshandel clubs en honderden meer die allemaal rechtstreeks betrokken waren bij Jeffrey Epstein.
Jeffrey Epstein werd op eenzelfde manier toegestaan om een deal te maken en zijn fake zelfmoord te hebben in de gevangenis in ruil voor zijn getuigenis.
CEO’s van enkele grote internationale bedrijven zijn aangeklaagd of gearresteerd en sommige werden gedwongen om ontslag te nemen – dit alles in de laatste 30-60 dagen – zoals o.a. de CEO’s van de NBA, Harley Davidson, de Bill Gates Foundation, Intel, McDonald’s, Cesar Awards, Disney, en de hoofdcommissaris van de Vaticaan politie. Ongeveer 700-800 ontslagen zullen de komende 3 maanden volgen.
Het in de laboratoria gemaakte “nieuwe coronavirus” is de dekmantel voor een verplichte vaccinatie agenda. Nu is het de grootste heimelijke operatie van de V.S. geheime dienst geworden die de wereld ooit heeft gezien. Deze massale operatie – 158.000 arrestaties – zal de grootste kwaaddoende en corrupte politici, beroemdheden en CEO’s, inclusief wereldwijde elites en bankiers zoals George Soro, V.N. ambtenaren en de oprichters van “GRETA Inc.” gevangennemen en verwijderen.
President Trump zal de 2020-verkiezingen winnen en de arrestaties van voormalige presidenten zal vroeg in 2021 gebeuren. Alle belangrijke arrestaties zullen door de media worden afgeschilderd als door ongeval of als complottheorie. Alle gearresteerde personen zullen de “Rommel Dood” aangeboden krijgen, wat betekent dat ze de keuze krijgen tussen hun dood voor het publiek beschreven als een zelfmoord of een dood door ongeval in ruil voor de verzekering dat zijn of haar reputatie in tact zal blijven. Als alternatief kunnen ze kiezen voor een crimineel proces wat zou resulteren in openbare schande.
Er zal een complete sluiting zijn van de meest gewone activiteiten in de wereld, zoals scholen, de aandelenbeurzen, sommige banken, luchthavens, scheepvaart, reizen, evenementen, gala’s, exposities, sportwedstrijden, sportkampioenschappen, muziek award ceremonies, NBA/NHL/Honkbal wedstrijden en scheepscruises. Er zullen voedseltekorten komen en georganiseerd verlies van elektriciteit. Gasprijzen zullen kelderen, prijzen van voedsel zullen omhoog gaan, verkeringen zullen omhoog gaan, goud- en zilverfondsen zullen naar beneden gaan en veel bedrijven zullen of failliet gaan of een aanzienlijk financieel verlies incasseren, zoals in het geval van wat er staat te gebeuren met Air Canada, Disney en Coca-Cola.”
Andere onbevestigde interessante nieuwtjes van geheime dienstbronnen zijn:
“Nancy Pelosi is in de afgelopen 24 uur gestorven. Bij de algemene aankondiging zal het coronavirus hoogstwaarschijnlijk worden gemeld als de doodsoorzaak.”
“Steven Mnuchin zal al heel snel worden verwijderd. Hij is een agent van de Khazariaanse cabal. De tijd is gekomen om hem los te maken aangezien hij te veel weet over hun interne affaires inclusief de diefstallen uit de V.S. schatkist. Zal hij bezwijken aan het coronavirus?”
“De Boeing Company zal ten onder gaan. Het is afgelopen. Alle servicecentra voor vliegtuigen wereldwijd zullen worden gesloten. Onderhoudsvoorzieningen zullen wereldwijd worden gesloten. De verkoop van vliegtuigen is al gestopt. Leases zijn gecanceld. Boeing zal Lockheed-Martin ten val brengen. Hun tentakels gaan de hele wereld rond. Dit zal ook de cabal ten val brengen.”
“Olieprijzen kunnen dalen tot $5 per barrel aangezien niemand meer olie wil. Nieuwe technologieën staan klaar om vrijgegeven te worden.”
Het is eindelijk aan het gebeuren, de mensheid wordt wakker uit een lange en verschrikkelijke nachtmerrie.
Benjamin Fulford
Nederlandse vertaling: Petronella


De bijzonder onthullende brief aan de editor

Biecht op doodsbed herschrijft de Britse geschiedenis van W.O. II
Benjamin Fulford, brief aan de editor 

Dit is een verklaring van een oude geheime dienst man op zijn sterfbed. Ik heb het opgeschreven zoals hij het dicteerde.
Lord Rothschild stuurde zijn vijf zonen naar de hoofdsteden van de wereld om oorlogen teweeg te brengen en daarna het geld uit te lenen om ze uit te voeren. Voorafgaand aan een wereldoorlog vorderen de banken al het geld terug om het daarna in het conflict tegen winst weer uit te lenen.
De 1917 Russische revolutie wordt soms de Joodse revolutie genoemd omdat de Joden het communisme gebruikten om het land en het enorme monetaire vermogen van de Tsaar in de banken van Londen en Parijs in beslag te nemen. Het verzwakken van het communisme was bedoeld om de bezittingen van de mensen, arm en rijk af te nemen en ze te consolideren in de handen van een paar mensen, de elite genaamd, maar op een dusdanige manier dat de mensen dachten dat het voor hen werd gedaan. Rusland werd beroofd, duizenden kerken werden geplunderd en in brand gestoken en miljoenen Christenen werden vermoord.
Rothschild concentreerde zich daarna op Groot-Brittannië, graaide het geld weg terwijl de Jarrow marsen een protest waren tegen armoede en de mensen die de hongerdood stierven. Lord Rothschild vertelde zijn homoseksuele volgers dat een communistische overheid naar Groot-Brittannië  zou komen en hij voorspelde het voor het jaar 2000. Hij vertelde hen dat dit wellicht niet zo genoemd zou worden, maar dat het dat wel zou zijn.
Duitsland onder Adolf Hitler maakte zich los van de internationale bankzwendelaars en verklaarde zijn eigen munteenheid en over het wonderbaarlijke succes hiervan maakten de bankiers zich zorgen omdat andere landen het voorbeeld zouden kunnen volgen en velen in Engeland wilden het Duitse economische systeem overnemen. Charles Lindberg wilde het introduceren in de V.S. Lindberg was een zeer populaire favoriet om mee te doen aan de verkiezingen voor een positie in de politiek, maar de Joden pakten zijn baby zoon en bij een offerplechtigheid tijdens Pasen van Rosh-Chodesh op 1 maart vermoorden ze het kind ritueel. Lindberg moest zich terugtrekken uit de verkiezingsrace en een halve gare Duitse nationalist werd beschuldigd van de misdaad en geëxecuteerd.
En zo werden New York en Londen de belangrijkste gebieden van de Joodse rebellie tegen de Duitsers die het gedurfd hadden om de Joodse bankiers eruit te gooien. Door Joden geleide kranten sloten zich aan bij Hollywood en de BBC in haat zaaiende propaganda om een oorlog te beginnen tegen Duitsland. Dit ondanks Neville Chamberlain’s vierjarige geheime studie naar de doelen en richtlijnen van het Derde Rijk die aantoonden dat Duitsland geen bedoelingen had tegen Groot-Brittannië, maar alleen de constante dreiging van de Sovjet communisten wilde stoppen.
Vanaf rond 1933 maar voornamelijk in 1936 liet Lord Rothschild bulletins voorlezen in elke synagoge over Groot-Brittannië waarin stond: Joodse mensen bereid je voor op oorlog, zorg dat je in elk fabricageconcern komt dat hiermee in overeenstemming is. Herbert Morrison (Peter Mandelson’s grootvader) werd aangesteld door Winston Churchill als Inkoop Minister bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken die er voor zorgde dat alle contracten van het Ministerie van Defensie naar mede-Joden gingen. De Joden werd verteld, vooral vanaf 1936,  om elk klein fabricagebedrijf op te kopen zoals het maken van laarzen, helmen, patroontassen, uniforms, wapens enz. omdat er oorlog aankwam.
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken zou de instructie voor wat het nodig had naar deze bedrijven sturen die dan zouden zeggen hoeveel materiaal er nodig was om de taak uit te voeren. Ze vroegen altijd bijna het dubbele aan materiaal dat nodig was en sommige van deze Joodse bedrijven ontdekte aan het eind van de oorlog dat ze heel rijk waren. Deze Joden zouden leden van het parlement omkopen om te eisen dat de overheid meer uniformen, meer Hillman stafauto’s, meer geweren of meer legershirts zou bestellen of waar de Joodse eigenaar meer van wilde verkopen.
Het was pas na de oorlog toen enorme voorraden van legeroverschotten die 25 jaar in beslag namen om verkocht te worden, dat het kwartje viel dat de Joden het Britse volk weer hadden beroofd. Ik heb zelf de boeken ten tijde van de oorlog gezien van een East End knopenfabriek. Ze maakten knopen voor militaire uniformjassen en de winsten waren astronomisch. Sommige bedrijven gebruikten tot in de vroege zestiger jaren vellen van niet-ijzerhoudend metaal, van overgebleven oorlogsopdrachten. Een bedrijf had een contract om zo veel miljoen gasmaskers te maken en om aan dat contract te voldoen maakten ze die nog steeds in 1968; ze liggen allemaal weg te rotten in een lekkend magazijn.
Dit is waarom de Joden “oorlogsprofiteurs” werden genoemd en wat ze op deze manier verkregen, of het nu voedsel voor werkers of wat dan ook was, werd vaak verkocht voor contant geld. En daarom werden de Joden de “zwarthandelaars” genoemd.
Churchill’s lijfwacht Walter Thompson zei dat Mark en Spencers alle voedselleveranties aan het Ministerie van Binnenlandse zaken behandelde en Burton maakte alle maatuniformen en afzwaai- pakken. Monetaire smeergelden gingen naar Herbert Morrison, Winston Churchill en Lord Lendeman.
Maar Koning George V was niet blij met de Joodse stimulans voor oorlog en begon openlijk te spreken dat hij had gezien hoe zijn land in W.O. I werd geruïneerd en dat hij niet toe zou staan dat dit weer gebeurde. Dus hadden Winston Churchill en Lord Rothschild een gesprek met de arts van de Koning Bertrand Dawson die de Koning een fatale dosis morfine gaf. Maar de Koning realiseerde zich wat ze hadden gedaan en zijn laatste woorden waren voor Dawson: “God verdomme je!” Deze moord was een staatsgeheim, maar zodra het me was verteld, werd de officiële verklaring uitgegeven dat de Koning stervende was en ze versnelden zijn dood nog om de deadline van de ochtendkranten te halen. Later is gerechtigheid geschied toen Lord Dawson van Penn zichzelf tot zwijgen bracht in maart 1945.
Van Koning Edward VIII werd ons verteld dat hij af moest treden om met Wallace Simpson te trouwen. Dit is een leugen. Hij werd gedwongen door Churchill omdat hij bleef proberen vrede te sluiten met Duitsland.
Neville Chamberlain, vermeld als de meest populaire Premier ooit en iemand die Groot-Brittannië buiten de oorlog wilde houden, stierf op mysterieuze wijze in november 1940. Zijn doodcertificaat zei “oorzaak niet gespecificeerd”. Het is zulke onzin voor de belangrijkste man in het land om dit op zijn doodcertificaat geschreven te hebben, dus werd het later veranderd in “”darmkanker”.
Churchill’s lijfwacht Walter Thompson beweerde voor zijn dood dat de dood van Chamberlain, Koning George V, Mahatma Ghandi en de chef van de geheime dienst Vernon Kell, bij een reeks moorden zaten waarvoor opdracht was gegeven door Lord Rothschild en waar Churchill op toe moest zien.
De Churchill-bende vermoordde ook Franklin D. Roosevelt volgens Stalin! 
WIE VERMOORDDE FRANKLIN D. ROOSEVELT?

Het 9 februari 1986 exemplaar van de landelijke zondagsbijlage van het tijdschrift “PARADE”. De Wereldoorlog II Cairo-conferentie tussen President Roosevelt, Premier Churchill en Generaal Chiang Kai-shek eindigde op 26 oktober 1943. Die avond kreeg ik orders om een groep deelnemers van Cairo naar Teheran te vliegen. Tot op dat moment was ik me niet bewust geweest dat er een Grote Vier bijeenkomst van de supermachten in Teheran zou zijn.
Toen ik die ochtend naar het vliegtuig ging om het klaar te maken voor vertrek, kwamen er twee limousines uit de stad aan. Het waren T. V. Soeng’s Chinese afgevaardigden. Ik vloog ze die dag naar Teheran.
Onderweg stopte ik in Habbaniyah in Irak om te tanken en terwijl we aan de grond stonden kwam er een Air Force B-25 binnen, met als vlieger een oude vriend van mij, en met Luitenant Kolonel Elliott Roosevelt, de zoon van de President. Ik introduceerde hem en Roosevelt bij de Chinezen en vice versa.
Ik weet niet of iemand van jullie dit ooit heeft gerealiseerd, maar jaren later bracht het feit dat Elliott Roosevelt naar de Teheran conferentie was gegaan een van de meest verbazingwekkende, niet-vertelde feiten in onze geschiedenis naar boven. Ik kan alleen maar veronderstellen waarom er niet meer over was geschreven.
Omdat Elliott Stalin had ontmoet in Teheran met zijn vader in 1943, vroeg Fardner Cowless, uitgever van het tijdschrift LOOK hem om naar Moscow te gaan om Stalin te interviewen.
Roosevelt accepteerde dit aanbod in interviewde Stalin daar inderdaad. Aan het eind van een lang interview, keerde hij zich naar de Generaal en stelde hem nog één vraag. “Waarom heeft mijn moeder nooit toestemming gekregen om Moscow te bezoeken, ondanks dat ze drie formele aanvragen voor de reis heeft gedaan?”
Stalin keek Elliott dreigend aan en zei: “Jij weet niet waarom?”
Elliott antwoordde: “Nee!”
Snel reageerde Stalin, “Weet je niet wie je vader vermoordde?”
Roosevelt, geschokt, antwoordde: “Nee.”
Stalin stond op van zijn stoel en ging verder: “Wel, Ik zal je vertellen waarom ik haar hier niet heb uitgenodigd. Zodra je vader was gestorven, vroeg ik mijn ambassadeur in Washington om onmiddellijk naar Georgia te gaan met het verzoek om het lichaam te zien.” Stalin geloofde dat als Gromyko het lichaam kon zien, hij zou bevestigen dat de hersenbloeding die zijn dood had veroorzaakt een grote verkleuring en vervorming had veroorzaakt.
Elliott reageerde dat hij niets daarover wist en daarop zei Stalin: “Je moeder weigerde om toestemming te geven het deksel van de kist te openen zodat mijn ambassadeur het lichaam zou kunnen zien.” Er aan toevoegend “Ik heb hem daar drie keer naartoe gestuurd om te proberen haar ervan te doordringen dat het voor hem heel belangrijk was om het lichaam van de President te zien. Ze heeft dat nooit geaccepteerd. Ik heb haar dat nooit vergeven.”
Dit dwong Elliott om zijn laatste vraag te stellen: “… maar waarom?”
Stalin liep even rond in het kantoor, en bijna woedend, brulde hij: “Ze hebben je vader natuurlijk vergiftigd, net zoals ze herhaaldelijk hebben geprobeerd mij te vergiftigen.”
 “Zij, wie zijn zij?” vroeg Elliott
 “De Churchill-bende!” brulde Stalin. “Zij hebben je vader vergiftigd en ze proberen nog steeds mij de vergiftigen… de Churchill-bende!”
Ik had gehoord toen ik in Teheran was, dat Roosevelt en Churchill een harde woordenwisseling hadden gehad in het bijzijn van Stalin en Chiang tijdens de conferentie over het onderwerp dekolonisatie van Zuidoost Azië. Ik heb het gelezen in een overheidspublicatie van die tijd.

Op dat moment werd dit verslag van Elliott’s bezoek aan Moskou in 1946 door hem geschreven en getekend en het verscheen in de uitgave van 9 februari 1986 in de landelijke zondagsbijlage van het tijdschrift “PARADE”.

 (P.S. Velen van ons – inclusief verschillende toekomstige biljoenairs – groeiden op als heel goede vrienden van de broer van de uitgever van het tijdschrift Parade en zijn prachtige familie die toen ook voor Parade werkte in Edina, Minnesota 💰)
De reden? Ga even naar de B.I.S.- (de grootvader van Rothschilds bankimperium) geschiedenis in Wikipedia en “zij” laten die informatie daar gewoon staan zodat IEDEREEN het kan zien👀
De Bretton Woods conferentie in 1944 adviseerde om de Bank for International Settlements zo snel mogelijk te liquideren. Dit had als gevolg dat de BIS onderwerp werd van een meningsverschil tussen de Amerikaanse en de Britse delegaties. De liquidatie van de bank werd ondersteund door andere Europese delegaties, en ook door de Amerikanen (inclusief Harry Dexter White en de Minister van Financiën Henry Morgenthau Jr.) [11] Maar het werd bestreden door John Maynard Keynes, het hoofd van de Britse delegatie.
Keynes went to Morgenthau hoping to prevent or postpone the dissolution, but the next day it was approved.  However, the liquidation of the bank was never actually undertaken.[12] In April 1945, the new U.S.  president Harry S.  Truman ended U.S.  involvement in the scheme.  The British government suspended the dissolution, and the decision to liquidate the BIS was officially reversed in 1948.[13]
Keynes ging naar Morgenthau in de hoop om de opheffing te voorkomen of uit te stellen, maar de volgende dag werd het goedgekeurd. Maar de liquidatie van de bank werd nooit werkelijk ter hand genomen. [12] In april 1945 beëindigde de nieuwe president van de V.S. Harry S. Truman de betrokkenheid met het plan. De Britse overheid stelde de opheffing uit en het besluit om de BIS te liquideren werd officieel teruggedraaid in 1948. [13]
Nederlandse vertaling: Petronella


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers