CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, January 2, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD: 30:12:2019


In 2020 mogelijke bevrijding voor de mensheid van de satanische Westerse heersende klasse
Benjamin Fulford - 30 december 2019
Met één grote klap kan de mensheid in 2020 bevrijd worden. Volgens het Pentagon, de P3 Vrijmetselaarsloge en andere bronnen zal de sleutel daartoe zijn het forceren van een implosie van het centrale banksysteem voor schuldenslavernij dat in privébezit is van de Khazariaanse maffia. De toenemende scheiding tussen de werkelijke economie en de financiële markt-zeepbel is opzettelijk op touw gezet om voor een systemische (het geheel betreffende) mislukking van de bevrijding van de mensheid in 2020 te zorgen, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen en de P3 Vrijmetselaarsloge. (En nee, P3 is geen tikfout; zie voor details hieronder.)
Deze cartoon van Ben Garrison illustreert de huidige situatie:
https://grrrgraphics.com/the-2019-melt-up
Je kunt Mr. Garrison steunen door hier te klikken:

Onnodig om te zeggen dat de werkelijke economie steeds verder keldert ondanks de recordhoge beursnoteringen en het gejuich van zakelijke media. Het nieuwste teken is de Baltic Dry Index, die naar laagte- records duikt die sinds de Lehman-crisis niet meer gezien zijn. De BDI kan niet gemanipuleerd worden met gefiatteerd waardeloos geld, zoals andere indexcijfers dat kunnen, omdat het de kosten zijn van het fysiek verschepen van bestaande goederen.
Orders voor gebruiksgoederen, een andere op werkelijkheid gebaseerde indicator, kelderen ook:
Een verborgen deel van deze financieel/economische oorlog die nu woedt heeft betrekking op een krachtmeting tussen Oost en West over historische obligaties.
Het U.S. Ministerie van Financiën is begonnen Chinese historische obligaties te kopen in de hoop ze te gebruiken om goudgeld te krijgen zodat ze aan de betalingsdeadline van 31 januari 2020 kunnen voldoen, zeggen Japanse rechtervleugel-bronnen en P3-bronnen.
Ondertussen hebben de Chinezen oude Amerikaanse Corporate obligaties gekocht als tegenaanval, zeggen ze. De “obscure digitale U.S. dollars” worden op deze manier gecreëerd om “monetaire inflatie te veroorzaken van die verrekte U.S. dollar” lichten ze toe.
De obligaties komen óf terecht bij de U.S. geheime dienst in Citybank of bij de Chinese geheime diensten in de Hong Kong Branch van de HSBC Bank, zeggen ze. “Historische obligaties zijn een manier om de vijand te belazeren”, leggen ze uit.
Deze geheime oorlog leidt ook tot een enorme stijging in algemene aan goud verbonden activiteit en is deels de reden dat in de markten gesprekken over een financiële reset een trend aan het worden is.
https://www.zerohedge.com/commodities/signs-swirl-all-around-us-monetary-reset-hand
Deze goud-activiteit leeft op nu het experiment om negatieve rentetarieven te gebruiken om het fiat-financiële systeem veilig te stellen, faalt. Het faalt omdat steeds meer investeerders hun geld onderbrengen in fysiek contant geld (dat immuun is voor negatieve tarieven), goud en andere dingen die echt bestaan. De einduitkomst is dat de werkelijkheid het uiteindelijk altijd wint.
Het feit dat de in het bezit van de Rothshields zijnde Verenigde Naties nu openlijk vragen om cryptovaluta te gebruiken om hun activiteiten te financieren is een teken dat hun fysieke middelen, zoals goud, opraken en dat ze zoeken naar een digitaal ontsnappingsdeurtje. De goud-bezittende Aziaten, van hun kant, zouden liever een nieuwe V.N. in het leven roepen in Azië.
https://www.forbes.com/sites/michaeldelcastillo/2019/12/28/secretary-general-says-united-nations-must-embrace-blockchain/#771cd48e1379
De P2 Loge, Aziatische geheime diensten, het Britse Gemenebest, het Pentagon en anderen hebben geprobeerd een eind aan deze oorlog te maken door een overeenkomst te bereiken over een manier waarop deze wereld geleid wordt.
Voor dat doel is de P2 Vrijmetselaarsloge nu vervangen door de P3 Vrijmetselaarsloge, zeggen bronnen. Er was zelfs een aankondiging hiervan in de Italiaanse pers op 30 december.
https://edicola.iltempo.it/iltempo/pageflip/swipe/iltempo/20191230iltempo
Een teken van verandering in Italia is dat Leo Zagami, die betrokken was bij de Fukushima massamoord-aanval op Japan, moest vluchten naar Palm Springs, Californië om arrestatie te voorkomen wegens lasteraanklachten, ingediend door de Calabriaanse Vrijmetselaars, P3 bronnen zeggen.
Het hoofd van de P3 is een zekere Gianmario Fioramonti, die zegt “de Loge is niet verborgen, noch geheim. Hij is volledig transparant en open voor al mijn vrienden over de wereld, van welk ras, kleur of geloof ook.” De P3 geeft allerlei informatie over Antarctica, buitenaardsen, Nazi’s en andere dingen, die zo verbazend zijn dat ze sterke bewijzen nodig zullen hebben. Als je erin geïnteresseerd bent, adviseren we je hierover rechtstreeks contact met hen op te nemen via de Katholieke Kerk.
Hoe dan ook, de financiële en informatie-oorlog neemt ook een sterke wending en keert zich tegen de Joden die hun gelederen zullen moeten zuiveren van satanisten en radicale Zionisten, en anders geconfronteerd zullen worden met onafwendbare collectieve afstraffing.
Het is goed mogelijk dat Trump al tijdens Hanukka is begonnen met antisemitische aanvallen in New York en elders toen hij tegen de Israeli American Counsel zei: Jullie zijn meedogenloze moordenaars. Jullie zijn helemaal geen aardige mensen, maar jullie hebben op mij gestemd.”
 “De Internationale Strafhof-zaak tegen Israël lijkt ongekende wereldwijde steun te hebben. Ondanks hevig gelobby door Bibi (Israëls Eerste Minister Benjamin Netanyahu), heeft geen enkele wereldleider het lef om vrijuit te spreken ter verdediging van het geïsoleerde Israël of het Internationale Strafhof te veroordelen, zelfs geen Trump, Putin, Xi, Bolsonaro, Modi, Sisi, Koning Abdullay, Mohammed Bin Salman, Macron, Merkel, Trudeau of Bo(ris) Jo(hnson).
De “Joodse pers lijkt stil te zijn over het Internationale Strafhof, aangezien het Hof zelfs terug zou kunnen komen op hun beslissing om martelingen en oorlogsmisdaden van het U.S.-leger en de CIA in Afghanistan niet te vervolgen, maar in plaats daarvan zelfs uit te breiden om ook drone-aanvallen op te nemen.
Het Strafhof zou een ruggengraat-transplantatie en een bestaansreden gegeven kunnen zijn om in onderlinge samenwerking met de militaire tribunalen te helpen de Zionisten, de deep state en pedofielen af te breken. “Het Strafhof-onderzoek lijkt zich te richten op zowel Bibi als Benny Gantz als oorlogsmisdadigers, aangezien het een gevoelige plek raakte, een racistisch, verheven talmoedische anti-goyim-cultuur (cultuur tegen niet joden) blootlegde, en Israëlische plannen om de Jordaan Vallei te annexeren al stopzette.  
 “Omdat de aanklachten niet verzegeld zijn, kunnen er enkele deals gemaakt zijn aangezien het democratische congreslid en burgerrechten- icoon John Lewes kanker heeft gekregen die al in een gevorderd stadium is.”
Met al deze activiteiten als achtergrond, kan de recente uitzending van “Home Alone 2” in Canada, waarin een optreden van Donald Trump is gewist, een soort inside-boodschap zijn geweest. De reden daarvoor is dat Macauley Culkin, de kind-ster uit die film, behoort tot de velen die hebben gezegd dat de filmindustrie-bazen “satanische pedofielen” zijn die “op rituele manier kinderen in de industrie misbruiken.” Culkin zegt dat hij tijdens de filmopnamen van deze film in een kamer werd geroepen waar hij werd gemolesteerd door een industrie-baas. In een interview met French radio, zei Culkin:
 “Hij beval mij om naar zijn schoenen te kijken. Hij zei dat ze waren gemaakt van de huid van kinderen die hij en zijn vrienden hadden vermoord. Hij vroeg me of ik Heather O’Rourke kende.” De suggestie was dat de schoenen van haar huid waren gemaakt.
Dit is wat AP Nieuws in 1988 over haar dood had te zeggen:
“De dood van de 12-jarige ‘poltergeist’-actrice Heather O’Rourke was onmiskenbaar uitzonderlijk.”
Er is een grondige poging gedaan om het Culkin verhaal van het Internet te verwijderen en ook is het oorspronkelijke artikel in het Frans verdwenen, maar in een ander interview zegt Culkin dat zijn vader “een slechte man was die haar zowel psychologisch als fysiek mishandelde.”
Het feit dat Zagami, die zichzelf beschrijft als satanist en eter van menselijke foetus, besloot naar Californië te vluchten om arrestatie in Italië te voorkomen, is ook veelzeggend. Californië is nu een staat die openlijk rebelleert tegen Trump. Dit is te zien aan in Californië-gebaseerde Nancy Pelosi (of de bazen van haar grafische voorstelling of kloon of wat dan ook) die o.a. probeert Trump aan te klagen wegens een politiek misdrijf (impeachment). 
Een invasie van Californië kan ook nodig zijn om een eind te maken aan de voortgaande, niet openlijk verklaarde V.S. burgeroorlog en het Amerikaanse volk te bevrijden, zeggen Pentagon bronnen. Het feit dat diverse explosies (aardbevingen) gerapporteerd worden door militaire bases in Californië en Nevada is een teken dat de invasie al onderweg is, zeggen ze.
Aan een invasie van het kleine Aziatische staatje Brunei wordt mogelijk ook gewerkt, zeggen Pentagon en CIA bronnen. Dit omdat Brunei het belangrijkste centrum is van “dark money” (geld dat gebruikt wordt voor het beïnvloeden van verkiezingen en andere misdaden), zeggen de bronnen. Het gebouw in onderstaande foto, met een piramide op het dak, staat gepland overgenomen te worden om te helpen een eind te maken aan de financiële oorlog, zeggen ze.
 
Hier volgt wat een CIA bron over deze plek had te zeggen:
“Het Ministerie van Financiën heeft daar talrijke non-official cover (NOC = een spionage en inlichtingendienst term voor geheime en vermoedelijk ongebonden operaties) CIA en MI6 speurders die daar werken als adviseurs. Ze assisteren in de actuele transfers van heel grote financiële transacties die gedaan worden in de regio, en die oplopen tot miljarden dollars per maand. Er wordt gezegd dat Brunei het belangrijkste financiële centrum is voor de meeste niet-geregistreerde geldtransfers die gebruikt worden voor clandestiene operaties en andere misdadige financiering. Dit gaat zo al sinds het Iran-Contra schandaal in het midden van de jaren 80. Brunei was in die tijd betrokken bij een zoek zijnde $10 miljoen die naar een verkeerde Zwitserse bankrekening was gegaan. Het geld was in feite bedoeld voor Oliver North. Vóór dit incident, wat alle belangrijke nieuwsuitzendingen over de hele wereld bereikte, hadden de meeste mensen in het Westen nog nooit gehoord van Brunei.”
De satanisten in Japan worden ook in toenemende mate aangevallen door de White Dragon Society en haar bondgenoten. De Japanse strijdkrachten realiseren zich eindelijk dat de bevolking afneemt met meer dan 500.000 mensen per jaar vanwege incompetente satanische vazalleiders. Er wordt gewerkt aan een zuivering, beloven Japanse leden van de rechter vleugel.
Deze oorlog wordt ook persoonlijk voor uw correspondent. Toen ik op 5 december probeerde om geld over te maken naar de teksteditor van dit blog via de Japan Postal Bank, gebeurde er niets. Nadat ik luid geklaagd had kreeg ik op 23 december een brief met de verklaring: “Uw verzoek tot internationale betaling zoals hierboven beschreven is gecanceld als gevolg van onze grondige beoordeling.”
Ook een kerstkaart die naar ons werd gestuurd werd pas vrijgegeven door het Postkantoor na interventie van MI6. Hij kwam beschadigd aan (en was dus waarschijnlijk geopend) zoals je hieronder kunt zien.
  
In een daarmee verband houdende maatregel werden de Top 3 leidinggevenden van Japan Post Holdings op 27 december gedwongen hun ontslag te nemen. Japan Post Holdings werd na Fukushima overgenomen door de Rothschilds en de Rockefellers. De Japanners staan nu op het punt om het terug te nemen.
https://the-japan-news.com/news/article/0006256209?fp=8da53a1c4f654aba97aaaa3ade582d38   Dit artikel wordt niet gevonden op het opgegeven adres
Wij mogen ook geen gebruik meer maken van Western Union, PayPal of andere elektronische manieren om geld te sturen naar onze staf. Dit, samen met veel andere misdaden, is waarom er premies gezet zijn op de eigenaren van deze instellingen. Ze zullen opgejaagd en verwijderd worden. Dit is oorlog mensen, en wij zijn aan de winnende hand.
Ik wil dit laatste rapport van 2019 beëindigen met het goede nieuws dat anti-zwaartekracht technologie nu beschikbaar is voor het grote publiek. Bestaande anti-zwaartekracht vliegtuigen worden nu opzettelijk gevlogen boven dicht-bevolkte gebieden als onderdeel van de onthullingen, zeggen Pentagon bronnen. De laatste werd in daglicht gezien boven New York en dat is te zien via de link hieronder.
Ook laat de video in de link hieronder zien hoe je in feite een anti-zwaartekracht apparaat kunt bouwen in je eigen garage.
2020 zal een jaar worden van gebeurtenissen op bijbelse schaal.
Vertaling: Martien



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers