CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, January 23, 2020

NL -- BENJAMIN FULFORD:20:01:2020


De Rothschilds uit Rusland en Japan geschopt terwijl wereldrevolutie zich ontvouwt
Benjamin Fulford -  20 januari 2020
Een wereldrevolutie ontvouwt zich met historische gebeurtenissen in Afrika, China, Frankrijk, Japan, Rusland en elders nu het oude planetaire controlenetwerk steeds verder instort. Daar zijn meerdere bronnen het over eens.
Laten we beginnen met de revolutie die vorige week in Rusland werd bekend gemaakt. In wezen werd David Rothschild eruit geschopt en de Russische centrale bank genationaliseerd, en dat was de reden waarom de halve regering is ontslagen, vertellen FSB-bronnen (FSB is de geheime dienst van Rusland). Dit is wat onze FSB-bronnen over het onderwerp hebben gezegd:

“Het lag in de verwachting dat dit in november 2019 zou beginnen toen premier Dmitry Medvedev werd gedood in het FSB-hoofdkantoor, maar vanwege de aanwezigheid in het land van een groot aantal van de rijkste Joden in de wereld (de Rothschilds, Sheldon Adelson, enz.) werd de operatie uitgesteld.”
 “Dan aan het eind van december, werd de helft van ons geld gegeven aan één alles omvattende organisatie, die dit plotselinge ‘vertrek’ van Joodse premier Medvedev had geregeld. Deze organisatie zal toezicht houden op verschillende ministeries en alle nieuwe ministers zullen worden aangesteld onder haar supervisie.”
“Op 16 januari, was de president van de Federale centrale bank [Herman] Gref zo dronken geraakt van verdriet dat hij naar het Odintsovo Hospital werd gebracht wegens een acute alcoholvergiftiging. Daarom cancelde hij plotseling zijn rede voor het Gaidar Forum.”
Op 18 januari zei Gref tegen Tass News: “We moeten ons voorbereiden op de ineenstorting van de bestaande wereldorde. Dat zal veel ongemak en problemen geven.”
De FSB-bronnen rapporteren ook dat toen Elvira Nabiullina, het hoofd van de Russische centrale bank, vorige week werd ontslagen, alle zaktelefoons van centrale bank medewerkers en heel veel verborgen documenten in beslag werden genomen.
Nog een andere zaak die ze ons vertelden was dat Yevgeny Zinichev, het hoofd van het Ministerie van Emergency (Dit Russische ministerie heeft een veelzijdige taak, zoals burgerbescherming, zoek- en redding-service, financiële redding-activiteiten, enz.) het nieuwe hoofd van de FSB zal worden, maar dat dit ook niet voor lang zou zijn.
De P3-Vrijmetselaarsloge, die heel veel vreemde dingen rapporteren, vertellen ons dat Medvedev die is verwijderd in feite een “alien” (buitenaards wezen) was.
Rothschild-slaaf President Emmanuel Macron van Frankrijk wordt ook scherp bekritiseerd. Hij werd vorige week gedwongen om voor zijn leven te vluchten uit een theater vanwege rellen die nu al meer dan een jaar doorgaan. Een nieuwe Franse revolutie komt eraan, beloven bronnen van het Franse verzet.
Net zo dramatisch, hoewel minder bekend, waren gebeurtenissen die vorige week in Japan plaatsvonden. Een eerste nicht van de vroegere keizer Hirohito vertelde ons dat de Bank van Japan is genationaliseerd en dat de Rothschilds zowel als de Rockefellers zijn verwijderd uit de controle over dit land.
Bronnen uit de Britse koninklijke familie bevestigen dit en zeggen dat keizer Naruhito en keizerin Masako zijn uitgenodigd voor een bezoek aan de U.K. dit voorjaar waar ze naast andere zaken, de oprichting van een nieuw wereldtoekomst-planbureau zullen bespreken.
Vertegenwoordigers van de P3-loge, het Britse Gemenebest en Aziatische geheime genootschappen plannen voor een ontmoeting in Londen, waarschijnlijk in februari, om de oprichting van dit planbureau te bespreken.
De initiële overeenstemming is dat het planbureau zal worden geleid door een commissie van zeven en dat beslissingen gemaakt worden door meerderheid van stemmen. De zeven zullen bestaan uit één vertegenwoordiger elk van Afrika, de Amerika’s (Noord en Zuid), Azië buiten China, China, Europa inclusief Rusland, India en de Moslim wereld. Veto’s zouden beperkt moeten zijn tot de regio die het geeft. Bij voorbeeld: wanneer de wereld besluit om varkensvlees te verbieden, de Chinezen hier een veto op zouden kunnen geven en varkensvlees blijven eten.
Nu we het toch over varkensvlees en China hebben, CIA bronnen in Azië zeggen dat een ingrijpend offensief plaatsvindt tegen dat land. “De westerse media hebben het niet over de slachting daar van honderden miljoenen varkens als gevolg van het uitbreken van het nieuwe virustype van de Afrikaanse varkensgriep (gecreëerd in vitro = in de reageerbuis, natuurlijk),” zegt één bron, opmerkend dat:
“Varkensvlees het hoofdvoedsel van de Chinezen is. Het wordt iedere dag gegeten. Amerika kan het door de massale slachtingen verloren gegane varkensvlees niet vervangen. Je kunt je voorstellen wat er met het Chinese volk zal gebeuren zonder varkensvlees, dat hun hoofdbron van proteïne is. Dit wordt heel stil gehouden om voor de hand liggende redenen. China had de halve wereldvoorraad van varkens met een populatie van meer dan 700 miljoen varkens. Dit voorziet in de hoofdbron van proteïne voor 1,3 miljard mensen.” 
De bronnen vertelden ons ook het volgende:
“Xi Jinping en zijn maten zitten achter de protesten in Hong Kong. Zijn plan is om Hong Kong ten val te brengen en Macau en Shanghai de nieuwe financiële centra te maken. China heeft de protesteerders vanaf het begin gefinancierd.”
“HSBC (Hong Kong and Shanghai Banking Corporation) is bezig zijn hoofdkantoor te verplaatsen naar Singapore.”
“De Chinese overheid maakt plannen om alle huurovereenkomsten die met de U.K. zijn gemaakt te cancelen, wat betekent dat ze het land en de gebouwen in Hong Kong zullen overnemen. Ze maken ook plannen om de HK-dollar te cancelen en zullen 6 maanden de tijd geven om alle HK-dollars om te wisselen voor Yuan. Zoals je kunt zien is China druk bezig Hong Kong kapot te maken. Uiteindelijk hebben ze daar alleen zichzelf mee omdat Hong Kong hun verbinding is met geld van het Westen. China zal van binnenuit imploderen.”
Verder zeggen de bronnen:
“China is Laos, Myanmar en Vietnam uitgegooid. Ze zijn niet langer gewenst of nodig. Datzelfde geldt voor Australië. De Aussies hebben er genoeg van.”
De U.S. heeft ook een geraffineerde aanval op China uitgevoerd via Japan, volgens bronnen van de Japanse militaire inlichtingen. Dit was in het nieuws te zien als een gevecht tussen Zuid Korea en Japan over historische kwesties. In werkelijkheid echter was het een voorwendsel om de Japanse export van halfgeleider-productieapparatuur naar Zuid Korea te stoppen. Dit had vervolgens als resultaat het sluiten van de Chinese halfgeleider-industrie, zeggen de bronnen.
Een nieuwe stille machtsstrijd is ook gaande met de Chinezen over Afrika. Een voorbeeld daarvan is deze opzettelijk onjuiste informatie die is uitgezonden (vermoedelijk door de Chinezen) over een door Engeland geleide top over Afrika. Deze opzettelijk onjuiste informatie luidt:
“Deze top wordt georganiseerd door Boris Johnson en hij zal als gastheer veel staatshoofden en regeringsleiders, bedrijven, internationale instituten, internationale spionageorganisaties van spionage en contraspionage en geheime genootschappen ontvangen om investeringskansen in Afrika te presenteren en om de implementering van de nieuwe wereldorde te bespreken. Een belangrijke plek in deze top zal worden ingeruimd voor een discussie met het hoofdbestuur getiteld “melanine (donker pigment in de huid) en de controle over zwarte mensen.”  
De werkelijke inhoud van de top die door de Engelse overheid is gepubliceerd gaat als volgt:
De top zal worden voorgezeten door de premier en zal bedrijven, overheden en internationale instituten bij elkaar brengen om de ruimte en de kwaliteit  van investeringskansen in heel Afrika onder de aandacht te brengen en te promoten. De top zal het partnerschap van de U.K. met Afrikaanse landen verstevigen om een stabiele en welvarende toekomst voor alle bewoners op te bouwen. Er zullen nieuwe en solide investeringen worden gemobiliseerd om banen te creëren en wederzijdse voorspoed te stimuleren.”
Met andere woorden: we zien eindelijk een Westers antwoord op het Chinese initiatief van de Nieuwe Zijderoute.
Hoe dan ook, Chinese vrijmetselaars van hun kant, zeggen dat verhalen over een Chinese implosie al tientallen jaren rondgaan en dat ze altijd onjuist zijn gebleken.
De Chinezen nemen nu ook het voortouw in milieubescherming, zeggen de bronnen. Recentelijke nieuwsberichten ondersteunen dit. De Chinese plannen gaan over een verbod op eenmalig gebruik van plastic en een 10-jarig visverbod op de Yangtze.
Het offensief tegen China vindt plaats in samenhang met een zich nog altijd ontvouwende ineenstorting van de U.S. Corporate overheid in Washington, D.C. Het regiem daar is verlamd door onderlinge machtsstrijd en op touw gezette gebeurtenissen. De laatste daarvan is een bijeenkomst in Virginia met in de hoofdrol crisis acteurs, wapen- lobbyisten, idioten, undercover politieagenten, plaatselijke journalisten, enz. Er is ook een schijn-impeachment vertoning gaande tegen U.S. President Donald Trump.
Deze schijnvertoning leidt af van de heel wezenlijke misdaden van de eindtijd-evangelisten die nu President Trump omringen. We hebben het dan bijvoorbeeld over de recente poging om W.O. III uit te lokken in Iran met de moord op de Iraanse generaal Qasem Soleimani en het neerhalen van een Oekraïens passagiersvliegtuig.
Het feit dat het vliegtuig op afstand was gekaapt en in de richting van een Iraanse militaire basis werd gevlogen – een uitgesproken oorlogsmisdaad – wordt nu door de voornaamste nieuwskanalen gerapporteerd.
Nog een teken van een echte breuk in de Angelsaksische wereld is dat premier Justin Trudeau van Canada de U.S. de schuld geeft voor het neerhalen van het Oekraïense passagiersvliegtuig. Dit gebeurt terwijl de Minister van Defensie van de U.K. Ben Wallace zegt dat zijn land het militaire bondgenootschap met de Trump-regering beëindigt.
Ook Pentagon-bronnen maken het duidelijk dat ze de politieke hacks in Washington D.C. zat zijn. Bijvoorbeeld: de bronnen vermelden dat “als afkeuring van vorige presidenten, de Marine heeft besloten om hun nieuwste vliegdekschip te vernoemen naar een Afrikaans-Amerikaanse soldaat in plaats van Bush jr. Clinton of Obama.
Het Pentagon is het ook spuugzat om te vechten als Israëlische gevolmachtigde in het Midden Oosten, zeggen de bronnen. “Het congres is des duivels dat het aantal slachtoffers van Iraanse raketaanvallen op U.S. basiskampen in Irak minstens 139 is en dat maakt troepenterugtrekking tot een verkiezingspunt,” zeggen ze.
Een duidelijk teken van hoe immoreel het U.S. regiem is geworden kwam toen Secretary of State (een soort staatssecretaris) Mike Pompeo zei: “De vernietiging van Soleimani is een voorbeeld van een nieuwe U.S. strategie die is gericht op het afschrikken van haar tegenstanders. Dit geldt evenzeer voor Iran, China en Rusland.” Iemand zou Pompeo erop moeten wijzen dat moordaanslagen een interactie zijn waarin twee partijen gelijkelijk geven en nemen.
Het Trump-regiem doet ook dingen zoals het bedreigen van Europa en het zich terugtrekken uit militaire oefeningen van de NAVO.
Ter afronding: We horen in toenemende mate ongelofelijke informatie over veldslagen die plaatsvinden in diep-ondergrondse bases. Kijk eens naar de output van seismografen van een Indische ondergrondse nucleaire test vergeleken met die van een natuurlijke aardbeving.
De recente aardbevingen in Puerto Rico, ondergrondse bases rondom China Lake in Nevada en Californië, in Kumamoto, Japan enz. vertonen allemaal aanwijzingen van kunstmatige aardbevingen.
Meerdere bronnen vertellen ons dat ze kinderen hebben gevonden in kooien en andere verschrikkingen in sommige van deze bases die nu worden ingenomen of vernietigd door de witte hoeden. Japanse bronnen vertellen ons dat 14.000 Japanse kinderen elk jaar werden verkocht aan de Khazariaanse maffia. FBI-statistieken laten zien dat 40.000 kinderen per jaar worden vermist in de U.S. Velen van hen worden nu gered uit kooien in ondergrondse bases, zeggen Pentagon-bronnen. De 38-minuten durende video in onderstaande link geeft goede achtergrondinformatie over deze, niet langer uiterst geheime oorlog.
En dan nog een laatste bericht. Ons werd door onze Antarctica-bronnen verteld dat wat er nu gebeurt aan de oppervlakte van de planeet veel belangrijker is. Ons werd beloofd dat we later meer informatie over dit onderwerp zullen krijgen.
Benjamin Fulford
Nederlandse Vertaling: Martien


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers