CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, January 9, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 06:01:2020



Očajnički potez cionista da započnu Treći svjetski rati drastično se osvećuje

6. siječnja 2020.

Autor:  Benjamin Fulford

Američko ubojstvo vrhovnog iranskog generala Qasema Soleimanija bilo je ili "sjajan šahovski potez" ili vrlo glupa pogreška, ali u svakom slučaju, teško je naškodila cionistima.

"Žrtvovanje Soleimanija možda je bio sjajan šahovski potez američkog predsjednika Donalda Trumpa da dopusti globalni antisemitizam i dokrajči Izrael, Saudijsku Arabiju, cionizam, Exxon i duboku državu koristeći Iran, Rusiju, Kinu, Tursku, EU, i svoje saveznike", kako je jedan izvor iz Pentagona sažeo situaciju.


Međutim, britanska obavještajna služba dobila je sasvim drugačiju priču od svojih američkih kolega, koji su im rekli da je Soleimani ubijen jer je "namjeravao aktivirati nuklearno oružje u pokušaju započinjanja Trećeg svjetskog rata i dovesti Mahdija ili Mesiju." Britanci ne vjeruju ovom izgovoru i napominju da je „krajnje neobično da Pentagon nije upozorio Veliku Britaniju“, tvrde izvori MI6.

Bez obzira na nevjerojatno cionističko udaranje ratnim bubnjevima, pentagonovi, ruski i kineski izvori se slažu da se neće dopustiti da ovaj incident eskalira u Treći svjetski rat.

"Kako je Einstein rekao: "Ne znam s kojim oružjem će se voditi Treći svjetski rat, ali će se Četvrti svjetski rat voditi toljagama i kamenjem. Moramo osigurati da iranska situacija ne zaprijeti modernoj civilizaciji", je kako je Izvor Azijskog tajnog društva opisao kinesko viđenje ove planirane krize.

"... Eliminacija dužnosnika druge države članice UN-a ... grubo krši načela međunarodnog prava i treba ih osuditi", bio je odgovor ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova na incident. Svjetska zajednica podržat će iranske optužbe za ratni zločin protiv Trumpa i on će na kraju završiti u zatvoru zbog tog zločina, obećavaju ruski izvori FSB-a. 


Veteran's Today izvještava da je američka vlada počinila ratni zločin, službeno pozivajući Soleimanija, pod obećanjem diplomatskog imuniteta i ukidanjem sankcija Iranu, samo da bi ga napali iz zasjede i ubili.


Izvori iz Pentagona kažu da, budući da je Trump bio "prevaren lažnom dojavom izraelske obavještajne službe da naredi udar [na Soleimanija]", „on sada ima razloga i može otpustiti cionističke agente [državnog tajnika Mike-a] Pompeo-a, [ministra obrane Marka] Espera, [šefa CIA-e Gina] Haspela, pa čak i javanku [Jareda Kushnera i Ivanku Trump].

"Crvena zastava džihada proglašena je nad Izraelom i Saudijskom Arabijom, jer je Iran dobio casus belli i globalno odobrenje, dok Trump ima političku pokriće da izvuče američke trupe i američke građane iz opasnosti", kažu izvori.

Također, "američke Specijalne snage mogu čak loviti Izraelce u kurdskom Iraku, Siriji ili negdje drugdje prije odlaska i mogu izvršiti naloge međunarodnog kaznenog suda za uhićenje izraelskih ratnih zločinaca “, predviđaju izvori.

"Kako se zapečaćene optužnice približavaju biblijskom broju od 144 000, kinetičko ratovanje može se kombinirati s ratnim zakonima preko ICC-a i vojnih sudova kako bi se vodio totalni rat protiv cionista", nastavljaju. "ICC može također procesuirati Izrael i Saudijsku Arabiju za ratne zločine u Jemenu, zločine protiv čovječanstva u Siriji, Iraku i Libiji i sve cioniste ili agente duboke države koji pomažu ili podržavaju ISIS [Daesh]", kažu oni.

Cionisti su možda učinili ovaj očajnički pokušaj pokretanja rata protiv Irana zbog mreže koja se nad njima zatvara. Na primjer, u glavnom tisku se pojavljuju dokazi da je napade kemijskim oružjem na Siriju lažirala organizacija za zabranu kemijskog oružja pod kontrolom cionista. To znači da se njihova mreža kontrole informacija urušava.


U svakom slučaju, pokušaj pokretanja Trećeg svjetskog rata s Iranom definitivno je povezan s tekućim pregovorima o bankrotu američke korporacije, slažu se različiti izvori tajnog društva. Do sada, američka korporacija nije pronašla sredstva za nastavak poslovanja nakon 31. siječnja, a to je možda i razlog zašto su opet odigrali svoju ratnu kartu, napomenuo je jedan izvor azijskog tajnog društva.

Sigurno je medijska histerija nad Iranom odvratila pažnju od činjenice da je američko gospodarstvo u slobodnom padu gorem od Lehmanove krize 2008. godine. Evo nekoliko nedavnih znakova toga.

The Baltic Dry Index opao je za 64% u posljednja tri mjeseca jer je svijet prestao trgovati sa Sjedinjenim Državama.


Cijene rabljenih kamiona u SAD-u pale su za 50% na godišnjoj bazi u prosincu, dok je željeznički teretni promet smanjen za 11,5%.



Američka industrijska proizvodnja pala je na najnižu razinu od 2009. odmah nakon Lehmana.

Još jedan pokazatelj da je američka korporacija očajna zbog sredstava je činjenica da NASA (nije svemirska agencija) traži novac za preživljavanje od Japana.


Američka korporacija uspjela je prevariti Kinu i pribaviti sredstva za nastavak svog poslovanja nakon Lehmanove krize obećanjem crnog komunističkog predsjednika - Baracka Obame.

Ovaj put može biti drugačije, jer zasad samo Odbor Federalnih Rezervi kupuje američke dionice i američke obveznice.


Međutim, smiješni novac Odbora Federalnih Rezervi nije prihvatljiv za međunarodne isplate američke korporacije koje dospijevaju 31. siječnja.

Činjenica je da američki dug raste, dok demografske bombe i negiranje stvarnosti sa smiješnim novcem neće riješiti problem.

 

Ono što američki narod mora shvatiti jest da ih svijet pokušava osloboditi iz babilonskog ropstva američke korporacije i obnoviti Republiku Sjedinjene Države. To će dovesti do velikog skoka američkog životnog standarda, sličnog skoro udvostručenju ruskog životnog standarda koje je zabilježeno nakon što je Vladimir Putin izbacio kazarsku mafiju iz svoje zemlje.

Čak i ako se američka korporacija bude financirala nakon 31. siječnja, svijet se upušta u ekstremne turbulencije i veliko čišćenje nakon što cionističke zvijeri budu zbačene, kažu izvori iz Pentagona.

Situacija u Iranu odvratila je pažnju od mnogih radikalnih događaja koji su se odigrali drugdje u svijetu. Na primjer, cionistička štampa ignorira vijest da je njihov venecuelanski čelnik oporbe i samoproglašeni "predsjednik" Juan Guaidó smijenjen s mjesta šefa Nacionalne skupštine, kako su izvijestili brojni mediji u Venezueli. To znači da neće moći koristiti venecuelansku naftu za plaćanje svojih računa.

U međuvremenu, australijska policija i vojni izvori masovne požare koji prijete Australiji sada označavaju kao namjerni napad na tu zemlju. Ovu palež prati velika korporativna medijska kampanja čiji je cilj pokušati natjerati australsku vladu na plaćanje poreza na ugljik kabalistima, javljaju izvori australske tajne obavještajne službe. Policija kaže da je većina požara podmetnuta, a nisu zbog  „globalnog zatopljenja“.


Također, kao u Kaliforniji, neki od australskih požara izgledaju neprirodno. Zašto su spaljena samo vozila, kao što se vidi na slici na donjem linku?


Francuska se sa svoje strane suočava s revolucijom dok se cionisti pokušavaju zadržati na površini krađom francuskog mirovinskog novca baš kao što su već pokrali japanske mirovinske fondove. Ogromni štrajkovi i godina demonstracija samo se pojačavaju jer francuski životni standard i dalje tone pod režimom Rothschildovog roba - predsjednika Emmanuela Macrona.



Izvori P3 masonske lože kažu da će Francuska doživjeti promjenu režima 2020. "Vrijeme je da investirate u tržište giljotina", šalio se jedan izvor.

P3 su također otkrili nešto više o sebi. Kažu da je P1 stvoren prije dva stoljeća, a zamijenio ga je P2 prije šezdeset godina. P2 je zamijenjen s P3 2020. godine. Najveća razlika između P3 i P2 je ta što P3 nema mafioza u svom članstvu, kažu.

P3 kaže kako su Nijemci pod Angelom Merkel sada glavna prepreka svjetskom miru i stvaranju buduće agencije za planiranje. To znači da će Merkel biti pod velikim pritiskom da podnese ostavku u 2020. godini, kaže jedan od izvora. To će se vidjeti u obliku sve destabiliziranije EU, kažu oni.

Drugi slabo izvješćivan, ali drastičan događaj koji se odvija je tajni rat između Kineza i kazarskih sotonista. Kineska opskrba hranom pogođena je "svinjskom ebolom" i "armijom crva", a sada se Kinezi suočavaju sa bolešću sličnom SARS-u..



Također, najviši vojni general Tajvana ubijen je u padu helikoptera što je gotovo sigurno bilo ubojstvo.

Kinezi reagiraju na ove napade koristeći oružje sa skalarnom tehnologijom kako bi pogodili određene Amerikance, prema izvještajima britanske obavještajne službe.

Cionisti također sada zveckaju svojom nuklearnom sabljom, jer sotonistički premijer Benjamin Netanyahu neočekivano namjerno kaže da je Izrael "nuklearna sila."


Oni u posljednje vrijeme višestruko prijete Japanu, tvrde izvori japanske desnice i drugi. Posljednja je obnovljena prijetnja da će koristiti usmjereno energetsko oružje kako bi izazvali erupciju vulkana Fuji.


Gnostički iluminati i drugi prijete da će se osvetiti za bilo koji novi napad na Japan dizanjem u zrak Washingtona, Rima i Jeruzalema nuklearnim bombama od 500 megatona. Također, kazarskoj mafiji je dano do znanja da je stotine potresa zabilježeno na otoku La Palma neposredno nakon napada 11. ožujka 2011. (9/11) na Fukušimu. Ako nesigurne formacije stijena La Palme padnu u more, istočna obala SAD-a i južne Europe bit će pogođena cunamijem visine 100 metara.

Unatoč svim tim prijetnjama i protu-prijetnjama, ne smijemo zaboraviti stvarnost da je svjetski mir daleko vjerojatniji od svjetskog rata. Ljudi širom svijeta odbacuju pokušaj cionista i njihovih kolega u Iranu da izazovu Treći svjetski rat. Američki vojni i europski saveznici odbijaju pozive na rat s Iranom. Kinezi i Rusi također poručuju iranskim tvrdolinijašima da neće biti uvučeni u Treći svjetski rat.

Iranska vlada vodila je mirovne pregovore sa Saudijskom Arabijom i Sjedinjenim Državama, zato je iranski predsjednik Hassan Rouhani nedavno posjetio Japan. Nakon napada na Soleimanija, zaljevske države, uključujući Saudijsku Arabiju, pozvale su na mir.


Svakako, može biti više provokacija cionista jer se njihov sotonistički projekt ruši oko njih. Međutim, oni su izgubili sposobnost zavaravanja i manipulacije da svjetske vojne sile uvuku u svjetski rat. To znači da na zidu piše cionistima, a šita se: "Mir na zemlji, dobra volja ljudima."

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers