FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, January 23, 2020

HZ -- BENJAMIN FULFORD:20:01:2020


Rothschildi izbačeni iz Rusije i Japana, a svjetska revolucija se širi

20. siječnja 2020.

Svjetska revolucija se odvija povijesnim događajima koji se događaju u Africi, Kini, Francuskoj, Japanu, Rusiji i drugdje dok se stara planetarna mreža kontrole i dalje urušava, slažu se brojni izvori.
Krenimo od revolucije koja je prošlog tjedna najavljena u Rusiji. U osnovi, David Rothschild je izbačen, a ruska središnja banka je nacionalizirana, zbog čega je polovica vlade otpuštena, kažu nam izvori iz FSB-a. Evo što su naši FSB izvori rekli na tu temu:


"Revolucija je trebala započeti u studenom 2019. kada je premijer Dmitrij Medvedev trebao biti ubijen u sjedištu FSB-a, ali zbog prisutnosti ogromnog broja najbogatijih Židova na svijetu (Rothschildi, Sheldon Adelson itd.), ova operacija je odgođena.

"Tada je krajem prosinca polovica našeg novca dana jednoj strukturi koja je organizirala ovu iznenadnu ‘smrt’ židovskog premijera Medvedeva. Ova struktura će nadgledati razna ministarstva i svi novi ministri biti će imenovani pod njenim nadzorom.

"16. siječnja, predsjednik [Herman] Gref iz Federalne središnje banke Sberbank toliko se od tuge napio da je odveden u bolnicu Odintsovo stradavši od akutnog trovanja alkoholom. Zato je iznenada otkazao svoj govor na Gaidar forumu."


18. siječnja, Gref je rekao Tass Newsu: "Trebali bismo se pripremiti za kolaps postojećeg svjetskog poretka. Bit će to vrlo bolno."


Izvori FSB-a također izvještavaju da su, kad je prošlog tjedna otpuštena Elvira Nabiullina, šefica ruske središnje banke, svi mobiteli zaposlenika središnje banke zaplijenjeni, a ogromna hrpa dokumenata je oduzeta.

Još jedna stvar o kojoj su nas izvijestili bila je da će Jevgenij Ziničev, „šef Ministarstva za izvanredna stanja, postati šef FSB-a, ali to također neće dugo trajati.“


P3 masonska loža, koja izvješćuje puno vrlo čudnih stvari, kažu nam da je Medvedev koji je uklonjen zapravo "vanzemaljac."

Rothschildov rob, predsjednik Emmanuel Macron iz Francuske, također je pod opsadom. Prošli tjedan bio je prisiljen pobjeći iz kazališta usred nereda koji traju više od godinu dana. Dolazi nova francuska revolucija, obećavaju izvori francuskog otpora.

Jednako dramatični, ako manje javni, odvijali su se događaji prošlog tjedna u Japanu. Prvi rođak bivšeg cara Hirohita kaže nam da je Bank Of Japan nacionalizirana, a Rothschildi kao i Rockfelleri više nemaju kontrolu nad ovom zemljom.

Izvori iz britanske kraljevske obitelji to potvrđuju i kažu da su car Naruhito i carica Masako ovog proljeća pozvani u Veliku Britaniju gdje će, između ostalog, razgovarati o stvaranju svjetske agencije za planiranje budućnosti.


Predstavnici P3 masonske lože, Britanskog Commonwealtha i azijskih tajnih društava planiraju se sastati u Londonu, možda u veljači, kako bi razgovarali o stvaranju ove agencije. Oni će također razgovarati o pripremama za ljudsku kolonizaciju svemira, kažu izvori P3.


Početni dogovor je da će agenciju za planiranje voditi odbor od sedam članova koji će odluke donositi većinom glasova, rekao je izvor uključen u pregovore. U tih sedam bit će uključen po jedan predstavnik iz Afrike, Amerike (sjever i jug), Azije izvan Kine, Kine, Europe, uključujući Rusiju, Indiju i muslimanski svijet. Veto bi bio ograničen na regiju koja ga traži. Na primjer, ako je svijet odlučio zabraniti svinjetinu, Kinezi bi mogli uložiti veto na to i nastaviti jesti svinjetinu u Kini.

Govoreći o svinjetini i Kini, izvori CIA-e u Aziji kažu da se vodi velika ofenziva na tu zemlju. "Zapadni mediji ne raspravljaju o pokolju nekoliko stotina milijuna svinja zbog izbijanja nove vrste virusa afričke svinjske gripe (stvorenog, naravno, umjetno)", kaže jedan izvor, napominjući:

„Svinjetina je glavna hrana Kineza. Konzumira se svaki dan. Amerika ne može zamijeniti izgubljenu svinjetinu nakon masovnog pokolja. Možete zamisliti što će se dogoditi s kineskim narodom bez svinjetine, koja im je glavni izvor bjelančevina. Iz očitih razloga o ovome se malo govori. Kina je pola svjetske opskrbe svinja s populacijom većom od 700 milijuna svinja. To osigurava glavni izvor proteina za 1,3 milijarde ljudi."

Izvori su nam također rekli sljedeće:

"Xi Jinping i njegovi prisni prijatelji u pozadini su prosvjeda u Hong Kongu. Njegov plan je srušiti Hong Kong i pretvoriti Macau i Šangaj u nova financijska središta. Kina financira prosvjednike od samog početka.

"HSBC je u procesu preseljenja svog regionalnog sjedišta u Singapur.

"Kineska vlada planira poništiti sve zakupe sklopljene s UK, što znači da će preuzeti zemlju i zgrade u Hong Kongu. Također planiraju ukinuti HK dolar i omogućiti da se u roku od 6 mjeseci svi HK dolari zamijene za Yuan. Kao što vidite, Kina će uništiti Hong Kong. Oni će, naravno, pucati u nogu, da tako kažem, jer je HK njihova veza s novcem sa Zapada. Kina će implodirati iznutra."

Nadalje, izvor kaže:

„Kina je izbačena iz Laosa, Myanmara i Vijetnama. Kinezi više nisu poželjni ili potrebni. Isto je i u Australiji. Australcima ih je dosta."

Američki vojni obavještajni izvori također su izveli sofisticirani napad na Kinu preko Japana. U vijestima se to vidjelo kao borba Južne Koreje i Japana oko povijesnih pitanja. U stvari, to je bilo samo pretvaranje da se zaustavi izvoz japanske ključne opreme za proizvodnju poluvodiča u Južnu Koreju. To zauzvrat ima za posljedicu gašenje kineske industrije poluvodiča, kažu izvori.

Nova tiha borba za vlast također se s Kinezima vodi zbog Afrike. Primjer je ova dezinformacija koja je poslana (vjerojatno Kinezi) o sastanku na vrhu o Africi koji su vodili Britanci. Prema ovoj dezinformaciji:

„U organizaciji Borisa Johnsona, ovaj samit će ugostiti mnoge šefove država i vlada, poduzeća, međunarodnih institucija, međunarodnih špijunskih organizacija za špijunažu i kontrašpijunažu, i tajna društva kako bi prezentirali mogućnosti ulaganja u Africi i razmotrili implementaciju Novog svjetskog poretka. To će uključiti diskusiju vrhovnog odbora pod nazivom: „melanin i kontrola crnaca.“

Stvarni sažetak samita koji je objavila britanska vlada glasi:

„Domaćin Samita biti će premijer i okupit će tvrtke, vlade i međunarodne institucije kako bi pokazali i promovirali širinu i kvalitetu mogućnosti ulaganja u cijeloj Africi. Samit će ojačati partnerstvo Velike Britanije s afričkim državama radi izgradnje sigurne i prosperitetne budućnosti za sve naše građane. To će mobilizirati nova i značajna ulaganja za stvaranje radnih mjesta i potaknuti obostrani napredak."


Drugim riječima, konačno vidimo zapadnjački odgovor na Kinesku Belt and Road inicijativu.

U svakom slučaju, kineski masoni, sa svoje strane, kažu da se priča o kineskoj imploziji vodi desetljećima i uvijek se pokazalo da je pogrešna. Kažu da je vrijeme na njihovoj strani jer imaju superiorni sustav vladavine i ekonomskog upravljanja, tako da će nastaviti rasti brže od Zapada.

Kinezi također preuzimaju vodeću ulogu u zaštiti okoliša, kažu izvori. Najnovije vijesti koje podupiru to uključuju kineske planove za zabranu plastike za jednokratnu uporabu i desetogodišnji moratorij na ribolov na Jangceu.



Ofenziva na Kinu odvija se u kontekstu još neslavnog kolapsa američke korporativne vlade u Washingtonu. Tamošnji režim paraliziran je sukobima i scenskim događajima. Najnovije je okupljanje u Virginiji na kojem su sudjelovali krizni akteri, lobisti s oružjem, gorile, tajni policajci, građani novinari itd. Također se odvija lažna predstava optuživanja američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Lažni show odvraća od vrlo stvarnih zločina evanđelika kraja vremena koji sada okružuju predsjednika Trumpa. Govorimo, primjerice, o nedavnom pokušaju započinjanja Trećeg svjetskog rata u Iranu s ubojstvom iranskog generala Qasema Soleimanija i obaranjem ukrajinskog civilnog aviona.

Činjenica da je avion bio daljinski otet i odletio prema iranskoj vojnoj bazi - očiti je ratni zločin – kako sada izvještavaju novinska izdanja.


Također, u znak stvarnog pogoršanja u anglosaksonskom svijetu, kanadski premijer Justin Trudeau optužuje Ameriku za rušenje ukrajinskog aviona. To se događa kako je ministar obrane Velike Britanije Ben Wallace rekao da njegova zemlja prekida svoj vojni savez s Trumpovim režimom.



Izvori iz Pentagona također jasno daju do znanja da su umorni od političkih trikova u Washingtonu. Na primjer, izvori napominju da je "U znak ukora bivšim predsjednicima, mornarica je odlučila imenovati svoj najnoviji nosač po afroameričkom mornaru umjesto po Bushu mlađem, Clintonu, ili Obami."

Pentagon se također umorio boreći se kao izraelski punomoćnik na Bliskom istoku, kažu izvori. "Kongres tvrdi da je broj poginulih od iranskih raketnih napada na američke baze u Iraku najmanje 139, čineći povlačenje trupa izbornim pitanjem", kažu oni.

Jasan znak koliko je američki režim postao loš, bio je kada je državni tajnik Mike Pompeo rekao, „Uništenje Soleimanija je primjer nove američke strategije usmjerene da odvrati njihove protivnike. To se jednako odnosi na Iran, Kinu i Rusiju. "Netko bi trebao naglasiti Pompeu da je atentat dvosmjerna ulica.


Trumpov režim također radi stvari poput prijetnji Europi i povlačenja iz NATO vojnih vježbi.



I na kraju, slušamo sve vjerodostojnije informacije o bitkama koje se vode u dubokim podzemnim bazama iz više izvora. Prvo pogledajte seizmograme indijskog podzemnog nuklearnog testa u odnosu na prirodni potres.


Nedavni potresi u Portoriku, oko podzemnih baza China Lake u Nevadi i Kaliforniji, u Kumamotu u Japanu itd., svi oni nose znakove umjetnih potresa.


Mnogobrojni izvori nam govore kako su pronašli djecu u kavezima i o drugim strahotama u nekim od tih baza koje su sada preuzeli ili uništili bijeli šeširi. Japanski izvori nam kažu da se svake godine proda 14.000 japanske djece kazarskoj mafiji. Statistika FBI-ja pokazuje da 40.000 djece svake godine nestane u Sjedinjenim Državama, a mnogi od njih sada se spašavaju iz kaveza u podzemnim bazama, kažu izvori Pentagona. 38-minutni videozapis na donjem linku pruža dobre osnovne informacije o ovom, ne baš vrlo tajnom ratu.


Za kraj, rekli su nam naši izvori s Antarktike da je ono što se sada događa na površini planeta mnogo važnije. Obećali su nam više informacija o ovoj temi drugom prilikom.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers