FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, January 3, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 31:12:2018


Als we allemaal ons uiterste best doen zal in 2019 deuiteindelijke overwinning op de Khazariaanse maffia worden behaald

31 december 2018

Vele tekenen wijzen er op dat 2019 een doorbraak jaar zal worden in de strijd tegen de satan aanbiddende Khazariaanse maffia. Niet alleen zijn de massa arrestaties begonnen maar ook is het massa moordende deel van het farmaceutische/medische etablissement ook eindelijk uitgeschakeld. Een ander duidelijk teken dat het niet langer meer business as usual is komt van het feit dat het leger van de V.S. zich terugtrekt uit Syrië, Afghanistan, Irak en elders. En deze keer zal de stillegging van de V.S.-regering werkelijk resulteren in formele faillissement procedures tegen de illegale zakelijke regering welke Washington D.C. heeft bezet sinds 1871.
Laten we beginnen met de terugtrekkingen van het leger van de V.S., omdat ze een van de grootste veranderingen markeren die we gezien hebben sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog toen de eeuwigdurende oorlogseconomie van het militaire industriële complex van de V.S., begon. Pentagon bronnen zeggen dat het Kerstbezoek aan Irak van de President van de V.S., Donald Trump, een terugtrekken uit dat land laat zien. Dit volgt op aankondigingen van terugtrekkingen uit Afghanistan en Syrië, net als een staakt het vuren in Jemen. We merken ook op dat bijna alle carrier groepen nu stil staan in hun thuishavens.

Zelfs nog dramatischer zeggen de bronnen is dat: “het de missie van acterend Secretaris van Defensie, Patrick Shanahan zal zijn [om openheid te geven aan het publiek over] ruimte strijdkrachten, het naar huis brengen van troepen, buitenaardse technologie, vrijgeven van achtergehouden technologie, het sluiten van overzeese bases, het veranderen van zwaarden in ploegenscharen en het stoppen met verspillen, terwijl er wordt gebouwd aan een dodelijker leger.” Dit betekent vrede op aarde en goede wil voor allen in een erg werkelijk gevoel tijdens de feestdagen.
De Pentagon bronnen zeggen ook dat de langdurige stillegging van de V.S.-regering “het makkelijker maakt om in de regering ingebedde Deep-Staters te arresteren.” Voorts, zal de eerste senior ambtenaar die in het openbaar terechtgesteld wordt in “Neurenberg 2.0 [voormalig CIA-directeur] John Brennan zijn,” zeggen Pentagon bronnen.
Er is ook een hoop speculatie over de Bush/Clinton misdaadfamilie en hun huisslaaf Barack Obama, sinds ze allemaal blijkbaar zijn verdwenen uit het publieke zicht toen het stilleggen van de V.S.-regering begon. We willen allemaal dat ze een openbaar proces tegemoetzien voor hun vele misdaden tegen de mensheid. Dit gaat over de massamoorden in Haïti, Japan en elders en niet alleen over het verkopen van V.S.-uraniumbronnen aan Rusland in ruil voor omkoopsommen. Hopelijk zal dit op alle T.V.-schermen in de hele wereld te zien zijn en ergens vroeg in het Nieuwe Jaar plaatsvinden.
Het andere ding dat we willen zien is een uiteindelijk omverhalen van de Europese Gemeenschap, welke precies dezelfde structuur heeft als de Sovjet-Unie had, met alleen een rubberen stempel parlement en geheime stemmingen op een enkele kandidaat voor topposities.
Aan dit front, zeggen Pentagon bronnen wordt saaie-eend Duits Kanselier Angela Merkel gedwongen om de Duitse troepen uit Afghanistan terug te trekken terwijl haar belegerde Franse slaven President Emmanuel Macron wordt gedwongen om Franse troepen uit Syrië terug te trekken. Dit zal hun resterende controle over olie en heroïne verwijderen en de neergang versnellen van hun criminele regiems, zeggen CIA-bronnen.
Er waren eindelijk ook verdere tekenen dat grote veranderingen na de maand mei zullen plaatsvinden. Zoals we vorige week opmerkten zal Japan in mei een nieuwe keizer hebben en de afgetreden Eerste Minister van België werd door de koning gevraagd om te blijven tot mei. Nu blijkt dat ook Israël een nieuwe regering zal hebben in mei. Het ontslag van de Israëlische regering vorige week betekent dat de satanische massa moordende Benjamin Netanyahu eindelijk de lang verwachte rechtsspraak moet ondergaan.
https://www.debka.com/new-right-party-takes-off-launches-campaign-for-likud-disaffected/
Senior Britse geheime agenten en leden van de Britse Koninklijke familie zeggen dat deze gebeurtenissen plaatsvinden omdat de geheime diensten van de wereld in het geheim voorbereidingen hebben getroffen om de zakelijke wereldregering omver te werpen vanwege de meerdere afgelopen jaren. Ze gebruikten als hun belangrijkste referentie een studie door het Technical Institute Zurich dat “het GNCG, ofwel Global Network of Corporate Control” openbaar maakte.
https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0025995
 “De Superstructuur van deze overeenkomst is het driemanschap van de Corporations van het District Colombia, de Stad London en de Heilige Zee. Niet verwonderlijk waarom ik zaken besproken hoor worden in de straten, elite cafés en restaurants in London—diplomatie en de vereiste discretie is moeilijk te vinden tussen degenen die worden gedreven door persoonlijke en zakelijke hebzucht— het haalt hun ware aard naar boven, of ‘de duivel’ bevindt zich in de details,’” merkte een lid van het Britse Koningshuis op.

Het plan van actie om dit triumviraat omver te werpen werd uitgewerkt door het National War College van de Verenigde Staten, zeggen de bronnen. “Vloeibaar maken zoals hierboven wordt beschreven, is de meest effectieve methode voor nivelleren van elke superstructuur,” zei de koninklijke bron. Dit is wat leidde naar de discussie om tijdelijk de V.S.-regering stil te leggen, voegde hij toe.
Deze bron zei ook dat het de Europese en Aziatische Koninklijke families waren die besloten om de Rothschilds en andere bankiers dynastieën te verwijderen uit de controle over het financiële systeem. “De Soevereine Hoofden van Staten zullen hiervoor allemaal extreem geschikt en capabel moeten zijn en het is deels waarom de abdicatie (het aftreden) in Japan plaatsvond,” zei hij. Dit was ook waarom de Koningin van Nederland, de Koning van Spanje, de Koning van België, “Paus Maledict,” de Emir van Katar en andere top levenslange regeerders abdiceerden, legden CIA-bronnen uit.
Volgens het lid van de Koninklijke familie zullen, “De nieuwe globale regering—dat wil zeggen, de alliantie van alle Soevereine Staatshoofden—veel slimmer en sterker moeten zijn dan enige van de wereldbedrijven. Ze zullen ook enorm beschermd moeten worden en immuun moeten zijn voor invloeden—alle diplomatieke rechtbanken—moeten nauwkeurig worden onderzocht—een complete forensische zuivering.” Natuurlijk, betekent dit niet dat de gezonde en goed functionerende delen van het banken systeem van de wereld vernietigd zullen worden, zijn de bronnen het allemaal over eens.
De satanische oligarchen zijn ook gedoemd omdat ze een fundamentele fout hebben gemaakt toen ze besloten hun plan uit te voeren om 90% van de wereldbevolking, die ze de “nutteloze opvreters” noemden, uit te roeien. Dat is waarom dezelfde mensen die ze inhuurden voor hun eigen bescherming zich realiseerden dat hun eigen families op het punt stonden om vermoord te worden. Dit is waarom de ingehuurde bewapende Blackwater partners recent een advertentie hebben uitgevaardigd met de boodschap “We komen er aan,” volgens een persoon verbonden aan Blackwater.
https://www.rt.com/usa/447400-blackwater-returns-private-military/
Als een gevolg hiervan wordt, de actie door soevereine regeringen en de bevolking die ze vertegenwoordigen om de controle over bedrijven weer te herstellen steeds zichtbaarder. De regering van Californië heeft bijvoorbeeld besloten om het door de Rothschild gecontroleerde bedrijf Pacific Gas & Energy te vervolgen voor moord tijdens de recente Californiëbranden.
https://www.sacbee.com/news/state/california/fires/article223713155.html
Ook wordt het totale gefabriceerde “Rusland stal de verkiezingen” hysterie in de V.S. ontmaskerd als de oplichterij die het is, met de criminele vervolging van mensen die de Russische oplichterij gebruikten om de recente senator verkiezing in Alabama te stelen.
https://www.al.com/alabama/2018/12/disinformation-campaign-targeting-roy-moores-senate-bid-may-have-violated-law-alabama-ag-says.html
Het Vaticaan, een langdurige vechter tegen misbruik van vaccins voor onvrijwillige geboortebeperking, verspreiding van kanker en andere schandelijke doelen, heeft op zijn beurt de Italiaanse regering overgehaald om het totale vaccin bestuur te vervangen nadat was aangetoond dat geen van de vaccins die geregistreerd zijn de benodigde antigenen bevatte waarvan werd beweerd dat ze die zouden bevatten.
https://newspunch.com/italy-health-board-vaccines/
Ook, wordt de wereldwijde vleesindustrie eindelijk openlijk aangevallen voor het verspreiden van kanker door het vergiftigen van vleesproducten met nitrieten.
https://www.theguardian.com/food/2018/dec/29/nitrites-used-in-bacon-cured-meats-linked-to-cancer-experts-warn
Tenslotte, zouden we dit laatste verslag van 2018 willen beëindigen met een paar tekens van hoop die uit de natuurwereld komen. Hier zien we dat eens kritiek bedreigde diersoorten een comeback maken. Vorig jaar bijvoorbeeld, keerden bevers terug naar Italië en Schotland voor de eerste keer in respectievelijk 500 en 300 jaar. Ondertussen is in Japan de gekuifde ibis niet langer meer in het wild uitgestorven.
Kijk voor meer hoop eens naar de lijst van 25 soorten die zijn teruggekeerd uit de gevarenzone, variërend van adelaars tot panda’s.
http://mentalfloss.com/article/519659/25-species-have-made-amazing-comebacks
De fascisten (bedenk dat fascisme in wezen regering door bedrijven betekent) moeten zich realiseren dat het veel winstgevender zou zijn om de “nutteloze opvreters” te veranderen naar nuttige eters dan om ze te vermoorden. Ze moeten ook begrijpen dat een hoge bevolkingsdichtheid verenigbaar is met maagdelijke natuur, zo lang er goed bestuur is. Dit kan worden gezien op plaatsen als Japan en Cuba.
Dus Gelukkig Nieuwjaar iedereen. Laten we allemaal samenwerken om 2019 een van de beste jaren te maken in de geschiedenis, menselijk of anders.
Vertaler: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers