FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, January 30, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 28:01:2019


Bemachtigen van olie uit Venezuela door Cabal mislukt; faillissement van V.S.-corporatie doemt op
28 januari 2019
De strijd om de planeet Aarde wordt heviger terwijl de satanisch geleide Westerse cabal in een hoek wordt gedreven, gevaarlijk en letterlijk vechtend voor zijn leven. De cabal vecht nu wanhopig om aan de macht te blijven door het stelen van oliereserves van Venezuela omdat ze gedoemd zijn als ze de controle verliezen over het financiële systeem en dus hun mogelijkheid om bescherming in te huren. Meer en meer klokkenluiders komen naar buiten en bevestigen dat ze echt martelingen uitvoeren en kinderen vermoorden en doorgaan met te proberen om de meerderheid van de bevolking van de aarde te vermoorden.

Bijvoorbeeld, de Britse krant The Guardian bevestigd nu wat we allang hebben gemeld, namelijk dat HIV/aids opzettelijk werd verspreid in een poging om Afrika te ontvolken.

Jaren geleden meldden we dat Dr. Michael Meiring ons vertelde dat hij samen met poliovaccin pionier Dr. Jonas Salk, participeerde in de verspreiding van HIV door het in poliovaccins toe te voegen die aan 2 miljoen Afrikanen werden gegeven. De eerste ligging van de uitbraak van HIV/aids in Afrika correspondeert precies met de geografie van de poliovaccin campagne. We zullen er niet opnieuw induiken in detail maar we verzekeren je dat ebola, SARS, aviaire griep enz. ook opzettelijk werden verspreid als onderdeel van deze ontvolkingsplannen.

We horen ook van meer klokkenluiders die beschrijven hoe leden van de Westerse heersende elite kinderen offerden als onderdeel van hun aanbidding van Ba’al, beter bekend als Moloch, Set, Satan enz. We zullen een paar van de laatste gruwelijke onthullingen hieronder bespreken maar laten we eerst kijken naar de voortgaande globale machtsstrijd.
In hun laatste gambiet, probeert de satanische Khazariaanse maffia nu de controle te behouden over het op de petrodollar-gebaseerde financiële systeem door het in beslag nemen van oliereserves van Venezuela. De door zichzelf als Satanist beschreven Leo Zagami roept alle Vrijmetselaars op om “oppositie leider en Vrijmetselaar Juan Guaido te steunen” als president die vecht voor “Vrijmetselarij en Christendom,” tegen de communistische Paus Francis en de “communistische Jezuïeten.”

Venezuela heeft 303 miljard vaten olie, de grootste olievoorraden van de wereld en zijn pogingen om deze olie te verwijderen uit het Khazariaanse maffia petrodollar systeem is de werkelijke reden voor de poging om President Nicolas Maduro omver te werpen.

In feite is het falen om Maduro omver te werpen een “vallen van de Berlijnse muur” type moment voor de Khazariaanse maffia. Zoals Pentagon bronnen het uitleggen, “de Neocon coup tegen Maduro mislukte, want het leger van de V.S., het Vaticaan, Mexico de EU, Zuid-Afrika, Rusland, China, Iran, Turkije, India, Cuba, Nicaragua, Bolivia en andere naties gaan hierin niet mee.” Ook, “weigeren Brazilië en Colombia om hun bases binnen te vallen of toestemming om ze te gebruiken. Er is geen VN-erkenning voor de marionet Guaido en zelfs de Organisatie van Amerikaanse Staten faalde (26 van de 34) om genoeg stemmen te krijgen.” Het moet ook worden gezegd dat Rusland nucleaire bommenwerpers stuurde om Venezuela te beschermen en elite lijfwachten om Maduro te beschermen.

Tussen twee haakjes, deze hele operatie wordt gerund door veroordeelde Iraanse Contra crimineel Elliott Abrams, Senator Marco Rubio en de satanische misdadige minister van Israël, Benjamin Netanyahu.

Deze actie tegen Venezuela komt terwijl de toegegeven ondemocratische EU een andere slag heeft uitgedeeld aan het Khazariaanse petrodollar systeem door Saudi-Arabië aan te wijzen als een land dat terreur financiert. Deze aankondiging komt terwijl de EU naar voren kwam met een speciaal voertuig om zo Khazariaans geleide sancties tegen Iran te vermijden.


Dit brengt ons naar de arrestatie van Huawei CPO Meng Wanzhou door Canada “voor het plegen van fraude” door te liegen tegen Amerikaanse banken over de banden van haar bedrijf met een telecommunicatie firma die zaken deed in Iran “in strijd met sancties tegen Iran.” Canada’s Zionisten slaven Eerste Minister Justin Trudeau werd gedwongen om de Canadese ambassadeur voor China te ontslaan omdat de ambassadeur de waarheid vertelde door onder andere te melden dat Canada zelfs de “Iraanse sancties” niet steunde waaraan de arrestatie verondersteld werd verbonden te zijn.

Zien jullie dat deze spot in werkelijkheid gaat over controle over het internationale financiële systeem. De Chinezen, via Uawei, hebben een internationaal betalingssysteem opgebouwd dat niet afhankelijk is van het Khazariaans gecontroleerde SWIFT-systeem en dat is waar dit gevecht werkelijk over gaat—niet over “Iranese sancties.”

De Zakelijke V.S.-regering, lijkt ondertussen terugbetalingen van de belastingbetaler te hebben gestolen voor de financiering van drie weken tot 15 februari, het zo mogelijk makend tijdelijk een einde te maken aan de stillegging van de regering. We speculeren dat dit het geval is omdat de aankondiging van een tijdelijke terugkeer naar werk door de regering samenviel met een aankondiging van belasting teruggave die lager zou zijn dan mensen misschien hadden verwacht.


Pentagon bronnen hebben een andere verklaring, ze zeggen dat “Trump de stilzetting van de regering alleen pauzeerde tot 15 februari zodat hij de State of the Union toespraak kan houden, het Hoger Gerechtshof kan blootstellen als meedogenloos, grand jury’s betalen en rechters en Advocaat Generaal William Barr kan aanstellen, terwijl de FBI meer arrestatiebevelen kan uitgeven en dan een nationale noodsituatie kan uitroepen.”

Het leger van de V.S. lijkt te denken dat Trump hun redder is maar tenzij hij zijn declaratie van de noodsituatie verklaart om een jubelfeest aan te kondigen en een grote campagne om de planeet te helpen—gelijkwaardig in schaal als het Chinese OBOR-project—dan is alles wat hij werkelijk probeert te doen het behouden van de failliete zakelijke regering van de V.S.

Sprekend over faillissement, Pentagon bronnen merken op dat, “niet in staat om afkoopsommen van verbolgen belastingbetalers uit Californië te krijgen, Rothschild agent Roger Kimmel ontslag nam uit het bestuur van Pacific Gas en Electricity terwijl de utility faillissement aanvraagt.” Hopelijk zullen de faillissement procedures het gebruik van dat bedrijf van gerichte energiewapens om misleidende genocide Agenda 21 politiek te promoten openbaren.

In ieder geval, ondanks de beroering in de V.S. en de aanval op Venezuela, beweegt de wereld zich in de goede richting terwijl de V.S. zijn militaire campagnes afbouwt in de hele wereld. De laatste actie aan dat front was een vredesovereenkomst die in Afghanistan werd bereikt. Ook lijkt het erop dat een lang lopende guerrilla oorlog in de Filippijnen tot een einde loopt.


Wereldvrede is een voorwaarde om het financiële systeem opnieuw op te starten dus dit zijn erg goede voortekenen.

Een ander goed teken is de toename van insiders van de satanische cultus die naar voren komen met onthullingen over de cult waar ze deel van uit maakten. Hieronder zijn twee van deze onthullingen. De eerste komt van een klokkenluider uit een Europese koninklijke familie die recent contact heeft opgenomen met deze schrijver. Hier is wat hij te zeggen had:

 “Satan is niet een occulte titel voor— een persoon/ding. De satanische elementen zijn een cultus die hun ongewone geloofsovertuigingen in een valse realiteit brengen. Wanneer die valse werkelijkheid beëindigd is, dan bestaat Satan eenvoudig niet; het wordt een paradigma verschuiving in het fysieke genoemd. Ik keek naar het hele onderwerp in de forensische archeologie van de Khazarianen; het voert terug naar de Babylonische cultussen van Ba’al en de mensenoffers, meestal kinderen. Het is getransmuteerd in wat nu openlijk bekend is als de Katholieke Kerk—een hoog satanisch quasi-bloedritueel—de cultus van Ba’al of wie de klokken luidt. De oorsprong van de Jezuïeten voert daar ook helemaal naar terug. Raadpleeg het bewijsmateriaal over het Fukushima incident toen de Jezuïtische [Zwarte Paus Peter Hans Kolvenbach] zichzelf tot Satan uitriep. Het is een hoge zwarte kerk titel net als Paus. Ik laat deze onzin me niet bedreigen; het zijn psychotische criminelen en niets anders dan dat.

“Ik heb de neiging om vanwege zelfbescherming hierboven te blijven staan maar er was een erg ongewone episode hier terwijl ik wat hoogwaardig bewijs van het bovenstaande opnieuw bekeek—een satanisch ritueel in Australië bijgewoond door de politie, waar een zwangere vrouw werd open gespreid van borstbeen tot lies, haar kind werd ontleed en opgegeten, vervolgens paradeerde een rij van gedrogeerde kinderen voorbij die werden onthoofd, niets minder als de gewoonlijke bloed doordrenkte seks orgie als gebeurde bij het baanbrekende World Trade Centre. 9/11 was een bloedoffer om dit bizarre concept te gebruiken van de antichrist of tweede komst—allemaal messiaans. Ik raakte erg uit mijn doen van deze hele zaak en echt erg ziek.

“Er zijn een paar gelijksoortige incidenten die hebben plaatsgevonden in de loop der jaren terwijl ik zo veel heb moeten onderzoeken— gebruik casus scenario’s—om dit financiële systeem te ontwerpen. Het andere kleine goudklompje in deze hele affaire was de LHC CERN, welke de boodschap “Tekel” terugkreeg. Dit is een oude Babylonische zin “Meme tekel Parsin,” of “het schrijven is op de muur” en het gaat terug tot Nebukadnezar. Ik begrijp dat toen dit werd geleerd door de hoog niveau satanische elementen van de verschillende heersende klassen in de wereld, er handen omhoog gingen omdat de financiële systemen welke hen beschermden, hen onderhielden op een einde liepen. In de openbaarheid, werden er vaak NLP-woorden genoemd “Kwantum Verschuiving,” wat verwijst naar dit incident en de werkelijk nogal oogverblindende adoptie van de hele DLT technische revolutie, inclusief het nieuwe financiële systeem van de wereld.”
De andere onthulling werd vorige week gevonden in een chatroom discussie.


Hier is een citaat daaruit:

“Ik kom uit een rijke familie in de auto-industrie maar ben door hen verbannen omdat ik niet van hun soort ben. Niet erg want ik heb voldoende fondsen om voor altijd te blijven, of totdat ik zelfmoord pleeg. Maar voor dat zou ik graag willen uitleggen aan degenen die misschien geïnteresseerd zijn hoe rijke pedofielen individuele of groepen kinderen kunnen kopen. Diensten aangeboden, ook inclusief vernietiging van het bewijs, politiebescherming, seksuele opvoeding van het kind voor de aankoop en verscheping in heel Europa. Het is pedo Amazon voor de hoge klassen. De belangrijkste opslagfaciliteiten opereren vanuit het kanton van mijn familie. Bellinzona is waar je de hoofdstad zal vinden van pedo criminele organisaties. Het wordt gerund door enkele Joden en anderen. Dankzij jullie allemaal, heb ik de waarheid over Joden geleerd.”

Degenen naar wie deze persoon verwijst als “Joden” zijn natuurlijk niet echt Joden maar leden van de cult van Ba’al die doen alsof ze Joods zijn. Ze vermommen zich ook als Moslims, zoals in de Saudische koninklijke familie, of Christenen, zoals in de Bush familie, enz. Hun tijd raakt op.


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers