CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, January 8, 2019

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 07:01:2018





7. siječnja 2019.



Bandit i izdajnik Bundy Rancha, bivši čelnik senatske većine Harry Reid, pridružit će se John McCainu i Georgeu Bushu starijem i bit će pogubljen zbog izdaje, kažu izvori iz Pentagona. Kao i McCain, Raid će službeno umrijeti od raka i dobit će, kao i osuđeni ljudi, pravo na nekoliko posljednjih riječi, kažu izvori. Raid je odabrao da ogovara američkog predsjednika Donalda Trumpa.


Dok se starijim javnim figurama kao što je Raid dopušta da umre „prirodno“, ostali će biti pogubljeni smrtonosnom injekcijom, kažu izvori iz Pentagona. Izvori također potvrđuju da su vojni sudovi već počeli i da je vojna pravda brza.


U međuvremenu, gašenje vlade SAD-a sada ulazi u svoj treći tjedan i vjerojatno će dovesti do proglašenja izvanrednog stanja, kažu izvori. Scenarij koji se odvija vidjet će vojnu intervenciju nakon neplaćenih zatvorskih čuvara i radnicima sigurnosti zračnih luka koji napuštaju posao, dok primatelji hrane na bonove počinju nemire zbog gladi. Američkoj vojsci su osigurana sredstva za sljedeću godinu, tako da nema potrebe brinuti se o pobuni neplaćenih vojnika, usput.




„Rimska kurija bi trebala vladati nad svojim kreacijama - trustovima, zakladama, C korpusima, S korpusima, LLC-om i tako dalje. Sada, na njihov račun, kurija je izvagala i likvidirala mnoge komunalne korporacije uključene u kriminalne aktivnosti. Ovo uključuje UNITED STATES, INC., koje su  uvjetovane po Poglavlju 7, na prisilni stečaj. Sada su u procesu "napuštanja" prostorija i moraju se ugasiti i napustiti Washington D.C. u 90 dana ", bilo je ono što je sudac Anna Von Reitz morala izvijestiti o situaciji.


Poput snova koji se ostvario za mnoge, sada također vidimo poteze da se ukinu Službe za unutarnje prihode i preusmjeri odbor Federalnih Rezervi u Ministarstvo financija SAD-a, kažu izvori. Između ostalog, to znači da će porez na dohodak biti ukinut i zamijenjen porezom na promet proizvoda koji nisu bite stavke, kažu oni. Neka neovisna potvrda toga može se pronaći ovdje:


Vojska SAD-a također se priprema za pregovore o financijskim sustavima s Kinom slanjem trupa u Afriku i Brazil kako bi ugrabili ključne resurse i tako se cjenkali (koltan za mobilne uređaje, soju itd.), kažu izvori.

S tim trikovima u ruci, Trump će se 22. siječnja u Davosu susresti s kineskim zamjenikom premijera i financijskim stručnjakom Wangom Qishanom. Ovdje će se odlučiti o globalnoj valutnoj ponudi, kažu izvori. Iako još uvijek treba razraditi mnoge pojedinosti, Kinezi, Amerikanci i europske kraljevske obitelji složili su se da uspostave buduću agenciju za planiranje s proračunom daleko većim od UN-a, MMF-a i Svjetske banke, prema europskim podacima, prema kraljevskoj obitelji i izvorima azijskog tajnog društva.

Europski izvori kraljevske obitelji dodaju da je postignut i dogovor o nacionalizaciji svih glavnih središnjih banaka koje su trenutno u privatnom vlasništvu, uključujući Bank of Japan i Bank of England.

Bankrot američke korporacije također će značiti da će vlasnici fondova prosperiteta, potraživanja farmera i sl. biti plaćeni samo djelomično od onoga što im se duguje, kaže izvor europske kraljevske obitelji.

Druga stvar koja vrijedi napomenuti je da će se Trump / Wang sastanak održati odmah nakon "Super krvavog vučjeg mjeseca" koji se događa 20. i 21. siječnja. Kao što smo već prije primijetili, tajni vladari Zemlje koriste kretanja planeta u vremenima velikih poteza. Indijanci zovu pun mjesec u siječnju Wolf Moon (Mjesec vuk) jer bi tada gladni vukovi pristupali ljudskim naseljima. Činjenica da je riječ o pomrčini Mjeseca, ili krvnom Mjesecu i Supermjesecu, znak je da se planira neka vrsta velikih poteza.


Kineski masoni već dugo govore kako će biti potreban ograničen rat prije konačnog rješenja. Možda su zbog toga sve grupe prijevoznika u SAD-u, zastarjele i ranjive kakve jesu, u svojim domaćim lukama. U tom kontekstu također je zanimljivo primijetiti nedavno povećano zveckanje sabljama zbog Tajvana.

Također je moguće da će doći do čišćenja visokih dužnosnika koji blokiraju globalni reset valuta (GCR). Ljudi kao što su predsjednik Francuske Emmanuel Macron, premijer Shinzo Abe iz Japana i izraelski Benjamin Netanyahu dolaze na pamet kao mogućnosti. Macron je pod opsadom patriotskih žutih prosvjednika koji pozivaju na revoluciju i nacionalizaciju Bank of France. Abe je napadnut zbog prodaje japanskih vodnih resursa kriminalnim korporacijama. Netanyahu se sučeljava s optužnicom za više zločina.

Također, tu je pad američkog dolara, kineskog yuana, britanske funte i australskog dolara i nagli porast cijene zlata i japanskog jena 2. siječnja, nakon čega slijedi protunapad sljedećeg dana, daje nam naznaku o tajnmi igračima iza GCR-a. U osnovi, azijske kraljevske obitelji koje kontroliraju većinu svjetskog zlata napravile su potez protiv naftašima, koji su se onda borili sljedećeg dana. Činjenica da je NASDAQ-ov indeks toga dana zatvoren na sotonskoj cijeni od 6.666 dolara (6.665,94 dolara) očito nije bila slučajnost.

U svakom slučaju, Zapad će se i dalje čistiti od svojih kriminalnih nadređenih u pripremi za planetarni reset. Na ovom frontu, vidimo gomilanje velike dokumentacije o tajnama  9/11, navodno od strane hackerske grupe "Dark Overlord", ali vjerojatno i od strane NSA. Pentagonski izvori kažu da se dokumenti objavljuju na ovaj način kako bi se Trumpu dalo "uvjerljivo zanijekanje".


"Kao što se žaba kuha polako, Trump igra dugu igru kako bi smirio Izrael u vezi Sirije, i premjestio američko veleposlanstvo u Jeruzalem dok se ne okonča s cionistima s objavom 9/11", kako je jedan izvor Pentagona opisao situaciju.

Veliki srodni potez bio je iznenadna i vrlo neobična ostavka prošlog tjedna sultana Muhammada V, kralja Malezije.


CIA-ini izvori u Aziji kažu da je ostavka bila posljedica njegovog sudjelovanja u malezijskom skandalu oko pronevjere 1MDB u kojem su sudjelovali Goldman Sachs, bivši malezijski premijer Najib Razak i mnogi drugi. Ovaj skandal ne odnosi se samo na krađu fondova malezijske vlade, već je također povezan s otmicom Malaysian Air 370/17, masovnim ubojstvom putnika i nuklearnom ucjenom 58 svjetskih lidera u Nizozemskoj tijekom ožujka 2014. godine.

Također će biti otkrivenja o Fukushimi. Viši britanski izvori izvještavanja kažu da su napori Velike Britanije za provođenje suđenja vezanih za masovno ubojstvo u Fukushimi 11. ožujka 2011. zaustavljeno od strane "isusovačkih agenata". Jedan izvor, koji kaže da su ga isusovci trovali i da je skoro umro, tvrdi da su "britanski i irski premijeri David Cameron i Theresa May, koji djeluju u udruženom zločinačkom poduhvatu s Endom Kennyjem i Leom Varadkarom, bili ključni u ovoj aferi." George W. Bush bio je duboko uključen u taj napad, zajedno s bivšim vrhovnim isusovcem Peter-Hans Kolvenbachom, dodali su izvori. Tada američki predsjednik Barack Obama nije bio uključen, rekli su.

Osim 9/11 (11. rujna), 3/11 (3. rujna) i Malaysian Air 370/17, svjetska javnost također može uskoro početi slušati o ljudskim žrtvama i drugim užasima koje je izvršila svjetska elita. Primjerice, ovdje je tajanstveni odgovor koji nam je dao europski kralj kada je upitan o ljudskim žrtvama:

„Djelovanje Devetog kruga Satanskog kulta širom svijeta izvor je vrlo velike sramote. Opet, smatram da je to mreža ljudskog kompromisa kazarske mafije koju treba staviti u kutiju i izvuči je u posljednjem trenutku kada je to potrebno. U svakom kultu, svi su žrtve. To je iznimno ozbiljna stvar i s njom se trebaju baviti visoko obučeni forenzički timovi. To je vrlo mračno poglavlje u povijesti čovječanstva."

Kad se psihopatski vladari Zapada konačno obezvlaste i prisile suočiti se sa svojim zločinima, čovječanstvo će definitivno ući u zlatno doba. Primjerice, upravo je objavljeno da "fotosinteza je hakirana" kako bi se omogućilo povećanje poljoprivredne proizvodnje za 40% bez potrebe da se uništi netaknuta priroda kako bi se napravilo mjesta farmama.


U tom kontekstu, od nas se također tražilo da proslijedimo sljedeće upozorenje predsjedniku Jairu Bolsonarou iz Brazila: Ako uništite čak jedan kvadratni metar Amazone da ga zamijenite farmama soje za hranjenje kineskih svinja, vi i svaki član vašeg kabineta bit će progonjen i ubijen. Ako Bolsonaro bude pametan, može shvatiti da djevičanska priroda može postojati uz visoku gustoću naseljenosti i prosperiteta.

Nakon što novi financijski sustav počne raditi, američka vojska bit će preraspoređena u planetarne zaštitne snage, a jedan od njihovih glavnih poslova bit će zaštita preostalog prirodnog života na ovom planetu. Oni će, naravno, uvijek biti tu kako bi zaštitili slabe i siromašne od nasilnika i eksploatacije.

Na kraju, da citiram iz Zvjezdanih staza, bit će im dopušteno "Istraživati čudesne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići tamo gdje nitko prije nije otišao."



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers