FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, January 23, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 21:01:2019Fascistische 4e Reich stort in elkaar terwijl het insluiten van oorlogsmisdadigers verder gaat

21 januari 2019

De Verwijdering van Führer George Bush Sr. heeft een nieuwe laag van massa moordende Fascisten om te arresteren of plotseling dood te gaan, blootgelegd in de V.S. en Japan terwijl de oorlog tegen de satanische Khazariaanse maffia verder woedt.
In Japan gaan de fascistische Eerste Minister Shinzo Abe en zijn regiem richting tribunalen voor oorlogsmisdaden. Om te beginnen heeft de Franse politie Tsunekazu Takeda, hoofd van de Japanse Olympische Commissie, aangeklaagd wegens corruptie. Dit is slechts het begin van zijn problemen met de wet. Takeda is de zoon van Prins Tsuneyoshi Takeda, een neef van Keizer Hirohito die verantwoordelijk was voor het opzetten van de beruchte ziektekiemen oorlogsunit 731, volgens militaire politiebronnen in Japan. Het Abe regiem is ook betrapt toen ze probeerden om hun eigen laboratorium voor bio-wapens, vermomd als een faculteit voor diergeneeskunde, op te zetten, zeggen de bronnen.

Ook, de verwachte kosten van de Olympische spelen in Tokyo in 2020, zijn verdrievoudigd naar meer dan $30miljard vanwege omkoopsommen aan gangsters en politici, zeggen de bronnen. Een van de belangrijkste manieren waarop dit geld wordt witgewassen is, regeringsambtenaren die gangsters vertellen waar de locaties worden gebouwd zodat ze het land kunnen kopen en verkopen aan de regering met een enorme winst, zeggen Japanse gangsterbronnen. Het zo verkregen geld wordt verdeeld tussen de corrupte politici en de gangsters. Ander geld gaat naar Olympische “beveiliging,” of betalingen aan gangsters voor “bewakingsdiensten,” zeggen de bronnen.
Dit is om de fondsen te vervangen die ze hebben verduisterd uit de zogenaamde Fukushima “opruiming.” Iedere journalist die werkelijk naar Fukushima gaat met zijn eigen Geigerteller is gedwongen om toe te geven dat er erg weinig straling is. Het voor de “opruiming” toegewezen geld wordt in afvalcontainers gedaan en terug naar Tokyo vervoerd voor omkoopsommen, zeggen de bronnen. Abe en zijn groep moeten naar de gevangenis of naar de hel, zo spoedig mogelijk.
In de V.S. blijkt ondertussen dat speciaal vervolger Robert Mueller de zoon is van Gestapo Chef Heinrich Mueller, volgens bronnen bij de CIA. Terwijl de misdaden van de vader niet de misdaden van de zoon zijn, zal Robert Mueller worden aangeklaagd voor zijn betrokkenheid bij de 9/11 cover-up net als voor zijn deelname in de voortgaande valse Russische heksenjacht in de V.S., zeggen de bronnen.


Het is binnen deze context interessant op te merken dat de politieke topleiders die het fascistisch gerunde World Economic Forum in Davos, Zwitserland bijwonen, Shinzo Abe en de Duitse Kanselier (en dochter van Hitler) Angela Merkel zijn, respectievelijk leiders van de fascistische bondgenoten van de Tweede Wereldoorlog. Ondertussen, zijn de leiders van landen die tegen de fascisten vochten, de Britse Eerste Minister Theresa May, de Franse Minister-President Emmanuel Macron, de President van de V.S., Donald Trump, de Chinese President Xi Jinping, de Russische President Vladimir Poetin en de Indische Eerste Minister Narendra Modi, zij boycotten allemaal Davos. Een moeras van zakenleiders zeggen hun deelname daar ook af, net als ze dit deden voor het Saudische “Davos in de Desert,” afgelopen oktober. Dit is geen toeval, zeggen Pentagonbronnen.
Bronnen bij het (DIA) Geheime Dienst Agentschap, zeggen dat “Het leger van de V.S., samen met de Chinezen en Russen alle Globale Accounts (rekeningen) hebben overgenomen inclusief het Vaticaan en de Federale Reserve Accounts, om zo effectief te kunnen beginnen om de Globale Valuta Reset op te starten.” Bij het eerste deel hiervan zal het afbetalen van “Tier One” rekeninghouders deel van uitmaken, zeggen de bronnen. “Tier One zijn de rekeninghouders en zekere sleutel soevereinen die om praktische redenen afbetaald zullen worden om ‘uit de weg te gaan’ en te stoppen met zich ermee te bemoeien of het globale reset proces te vertragen. Eigenlijk is dit karma dat wordt ingelost. Het betekent dat het aanbod dat aan het Vaticaan, Fed, Jezuïeten, enz. werd gedaan, is om ofwel goud aan te nemen ofwel lood [omkopen of de dood],” zeg een bron.
Over rest van de financiële reset wordt gedebatteerd, maar er is een ruime overeenkomst om een Bureau voor Westerse Toekomstplanning op te richten dat zal werken in harmonie met het Chinese One Belt One Road (OBOR) project, zeggen bronnen bij de Europese koninklijke familie. Het zal een eerste budget hebben van ongeveer $300 miljard, zeggen ze. Ook China is overeengekomen om $ 1 biljoen aan V.S.-export te kopen met de bedoeling het wegvloeien van banen en geld uit de economie van de V.S. te stoppen, zijn verschillende bronnen het over eens.
Een zichtbaar teken van deze reset is het feit dat een wetsontwerp is geïntroduceerd in het V.S. Congres om de V.S. uit de Verenigde Naties te halen en de Verenigde Naties uit de V.S. te schoppen. Herinner je dat de VN een onderneming in privébezit is en niet een echte vertegenwoordiger van de wereldbevolking. De gezonde delen van de VN zullen worden overgenomen door een vervanging voor de VN dat zijn hoofdkwartier zal hebben in Azië—mogelijk Laos, volgens Aziatische geheime dienstbronnen.


Een opschoning van de VN is ook begonnen met een onderzoek naar corruptie in de WHO (World Harm Organization) het misbruik van Ebola fondsen om dingen te doen als te betalen voor reiskostenvergoeding voor een vriendin, worden hierbij meegenomen. De WHO wordt ook beschuldigd van ongebreideld racisme en seksisme. Terwijl deze onderzoeken vorderen, zal de wereld leren over hun rol bij het vervalsen of eigenlijk veroorzaken van pandemieën om zo vaccinatiecampagnes en farmaceutische verkoop te promoten, in ruil voor betalingen.


De topontmoeting tussen Trump en de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong Un is gepland in de tweede helft van februari, na de Aziatische nieuwe jaar maanvakanties en zal waarschijnlijk te maken hebben met de financiële reset en zaken als het fascistische regiem in Japan en Koreaanse hereniging, zeggen bronnen bij het Pentagon en de Aziatische geheime gemeenschap.
De opruiming van de satanische cabal in het Westen zal tegen de tijd dat de topontmoeting plaatsvindt bijna klaar zijn, zeggen de bronnen. Vooral in de V.S., maakt de stillegging van de regering de weg vrij voor een enorme zuivering. “Nadat de stillegging de 30 dagen passeert, kan Trump Federale werknemers ontslaan die zitten op onderdrukkende agentschappen als de TSA, IRS, corrupten als de FBI, DOJ, CIA, Departement van Staten en Deep State agenten of Senior Executive Service (SES) mandarijnen geïnstalleerd door [voormalig V.S. President Barack] Obama,” merken Pentagon bronnen op.
Ook, “met Federale gerechtshoven die zonder fondsen raken, kunnen militaire tribunalen in eerlijkheid op 18 januari beginnen,” zeggen de bronnen.
Verder, gaat de zuivering van de V.S.-regering verder met Congresman Tom Marino die ermee stopt net na de herverkiezing vanwege zijn betrokkenheid bij de opium crisis die nu in de V.S. woedt, merken de bronnen op.
Plus de hervormde FBI is begonnen met het onderzoeken van buitenlandse corruptie in het Congres, zeggen ze. Dit werpt al vruchten af in de vorm van de annulering van verschillende congres delegaties (codels), “beginnend met de reis naar Brussel, Egypte en Afghanistan, van Spreker voor het Witte Huis, Nacy Pelosi en Adam Schiff,” zeggen de bronnen.
“Blijkbaar was het doel van het codel om orders en omkoopsommen van globalisten in Brussel aan te nemen, de Moslimbroederschap in Egypte op te porren dan via de achterdeur naar Israël, via de Sinaï en om drugshandel in Afghanistan te prolongeren,” zeggen de bronnen.
De reis naar Israël was bedoeld om het codel omkoopsommen te verschaffen zodat ze konden vechten voor de bescherming van V.S.-transfer betalingen aan Israël en om de satan aanbiddende Eerste Minister Benjamin Netanyahu te beschermen. Gelukkig konden de omkoopsommen niet worden betaald en nu komen de Israëliërs eindelijk in beweging om hun misdadige minister aan te klagen. Volgens Israëlische nieuwsverslagen, zal de Israëlische Procureur Generaal Avichai Mendelblit volgende maand vervolging van Netanyahu aanbevelen.


Ondertussen, kunnen de verliezers die zich deze week in Davos verzamelen hun mislukkingen overdenken betreffende zowel de dienst aan de mensheid als de bescherming van het milieu. Een verslag van deze week van het Instituut voor Internationale Financiering laat zien dat hun Babylonische schuldenslavernij systeem een 318% BBP-schuldenlast van $244biljoen op de mensheid heeft gelegd. En dit allemaal terwijl 46% van de wereldbevolking met minder moet rondkomen dan $5,50 per dag en de rijkste 6 mensen samen meer bezitten dan de armste 50%.
En natuurlijk, terwijl de superrijken stelen van de rest van ons, worden de armste der armsten gedwongen te stelen van de natuur, met als gevolg dat wat de ergste uitstervingsgebeurtenis wordt in de geschiedenis van deze planeet. Genoeg is genoeg.
Bron: Antimatrix.org
Vertaler: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers