Thursday, March 24, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 22:03:2016

Er is iets vreemds gaande rondom Antarctica terwijl onderhandelingen over een nieuw financieel systeem plaatsvinden

  


22 maart 2016
Er is deze dagen iets gaande rondom Antarctica dat omhuld is met geheimhouding maar dat ook een hoop zware huurmoordenaars aantrekt. Het bezoek aan Antarctica door Patriarch Kirill, het hoofd van de Russische Orthodoxe Kerk, in februari was het eerste teken dat er iets ongewoons gaande was. Nu deze week zal VS Presidentieel Gespreksvoerder Barack Obama het Zuid Amerikaanse Nazi hoofdkwartier in Bariloche in Zuid Argentinië, bezoeken.

Net voor het bezoek van Obama, werd onthuld dat China een enorme basis voor ruimteonderzoek in Zuid Argentinië heeft gebouwd. Na deze onthulling, rapporteerde de Argentijnse regering dat ze een “Chinese vissersboot” hebben laten zinken, vlakbij een verboden gebied aan de kust van Zuid Argentinië. Pentagon bronnen zeggen dat de boot waarschijnlijk een Chinees spionagevoertuig was omdat een vissersboot gereageerd zou hebben op de Argentijnse waarschuwingen.

Verder, de hardhandige poging van de Khazariaanse maffia om de regering van Brazilië omver te werpen is nu mislukt, waardoor de Khazariaanse maffia beroofd is van Brazilië
 als een plaats om naartoe te vluchten nu het Amerikaanse volk wakker wordt voor de misdaden die zijn gepleegd tegen hen, zeggen CIA bronnen in Zuid Amerika.Nu vertelden CIA bronnen in Azië dat hun connecties deze week allemaal naar “het zuiden vluchten,” en ze gaven daarbij duidelijke hints dat “Zuiden” verwees naar Antarctica. Dit is allemaal erg interessant omdat jaren geleden Paul Laine, een bron bij de militaire geheime dienst van het Pentagon, deze schrijver vertelde dat het toenmalige neusje van de zalm van de UK, de geleide raketvernietiger de HMS Sheffield, gekaapt werd door Nazi`s die opereerden vanuit een onderzeese basis in de regio. De Sheffield werd verondersteld in 1982 gezonken te zijn door een Exocet raket, tijdens de Falklands oorlog tussen Argentinië en het UK.

Deze toename in hoogst geheime activiteit in de Zuidelijke hemisfeer vlakbij Antarctica is op de een of andere manier verbonden aan de gaande onderhandelingen over een goudmijn in Papua, Nieuw Guinea, dat door Laine ook werd aangeduid als de locatie van een geheime Nazi basis.

Amerikaans top spion, James Clapper, vloog naar Australië vorige week in wat in Australische mediaverslagen beschreven werd als een “geheim bezoek.”

http://mobile.abc.net.au/news/2016-03-16/us-spy-boss-makes-secretive-visit-to-australia/7251590

Een onderwerp voor discussie is de openbaarmaking dat een Chinees bedrijf een lease heeft verkregen voor 99 jaar op de Australische haven in Darwin welke inclusief Australische Marine faciliteiten is.

http://www.abc.net.au/news/2016-03-10/australia-nothing-to-fear-from-darwin-port-lease-says-china/7237218

Echter, er wordt ook een andere agenda besproken die verband houdt met goud en geheime bases. CIA bronnen in Azië zeggen dat er ook top Indonesische en Australische militaire beambten aanwezig waren tijdens de ontmoeting. Op het ene niveau, gaan de gesprekken over toestemming voor het leger van de VS om een vloot te stationeren rondom Badua Eiland, dicht bij de Zuid Chinese Zee. Op een ander niveau, gaan de onderhandelingen over enorme nieuwe goud en platina reserves die gevonden werden in het zelfde gebied als waar de enorme Vrijhaven McMoRan mijn en (geheime basis) is gevestigd, zeggen Indonesische bronnen.

Indonesisch President Joko Widodo wordt ook verwacht deze week een bezoek te brengen aan het Indonesische equator monument dat verondersteld wordt de locatie te zijn van een enorme goud voorraad, zeggen de bronnen. Het leger van de VS wil heel graag daar een nieuwe enorme haven bouwen, deels als dekmantel voor een goud terugwinning operatie, zeggen CIA bronnen.

Ondertussen heeft de Aziatische kant meer details over een goudtransactie onthuld waarover onderhandeld wordt met de bedoeling fondsen te hebben voor de oprichting van een bureau voor toekomstplanning. Op dit moment, worden 8000 metrische tonnen goud (met een waarde van ongeveer $320 miljard tegen de huidige marktprijzen) aangeboden door de Aziaten tegen een 13% korting op de marktprijzen. Hiervan komen 4000 ton van Thailand en 4000 ton van China, zeggen bronnen bij de Chinese regering. Van de 13% korting gaat 10% naar het opzetten van het planningsbureau en de overblijvende 3% zijn commissies, zeggen regeringsambtenaren. Het aangeboden goud is wat bekend staat als “zwart goud” of Off-ledger goud. Dit goud, werd grotendeels bewaard door Aziatische families en werd buiten het Westerse financiële systeem gehouden omdat, de Aziaten toestaan om hun goud te cashen hen enorme financiële en dus wereldwijde macht zou geven.

Bij deze overeenkomst zouden de Aziaten dollars krijgen en andere harde valuta die gebruikt kunnen worden in de hele wereld terwijl de naar goud hongerende Westerlingen in staat zouden zijn om hun goudpakhuizen weer aan te vullen. Terwijl op dit schrijven, geen formeel Westerse respons is gekomen voor het 8000 ton aanbod maar er wordt er wel spoedig een verwacht.

In gerelateerd nieuws, heeft deze schrijver deelgenomen aan het opnemen van een Japanse belangrijke tv show waarvan het de bedoeling is dat hij 31 maart wordt uitgezonden en die het Japanse duidelijke bewijs laat zien van de plannen van de Westerse cabal om 90% van de wereldbevolking te vermoorden. De show is inclusief beeldmateriaal van de algemeen bekende Georgia Guide Stones. De show is ook inclusief een segment waarin het waarom van de moord op prinses Diana wordt besproken en een segment over autochtone Amerikaanse contacten met mogelijke Buitenaardsen. Dit lijkt het begin te zijn van een soort van onthullingproces.

Het moet opgemerkt worden dat deze show toestemming moest krijgen van de VS Ambassadeur voor Japan Caroline Kennedy. Kennedy´s vader, President John F. Kennedy, werd deels vermoord omdat hij Aziatisch goud wilde gebruiken om de VS dollar uit de controle van de Khazariaanse maffia cabal te halen.

We horen nu ook van het leger van de VS dat de kortgeleden gezonken “Noord Koreaanse onderzeeër” eigenlijk een Israëlische onderzeeër was die op 11 maart zonk “ter nagedachtenis van Fukushima.” Echter, Pentagon bronnen zeggen dat “Israel nog twee onderzeeërs en nog veel meer moet vergoeden omdat 16 VS schepen die Japan hielpen tijdens operatie Tomodachi na 311 nog steeds besmet zijn.”

Een andere Khazariaanse misdaad die nog volledig bestraft moet worden is het neerhalen van het Maleisische vliegtuig vlucht 370. Pentagon bronnen zeggen dat Goldman Sachs misschien gewend was Maleisisch Eerste Minister Najib Razak $680 miljoen te betalen voor de hulp bij het verhullen van de kaping van dit vliegtuig om zo de terugkeer naar huis te voorkomen van 20 Chinese ingenieurs die werkten voor Freescale Semiconductors. FBI directeur Jim Comey bezocht China op 14 maart, waarschijnlijk als onderdeel van dit onderzoek waaraan ook Russische onderzoekers deelnamen, zeiden de bronnen.

Ook binnen de VS gaat het onderuit halen van de Khazariaanse maffia verder in een steeds sneller tempo. Bijvoorbeeld, met de talrijke doodsbedreigingen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump wordt korte metten gemaakt door de Geheime Dienst en andere autoriteiten die zich bezighouden met wetshandhaving. Met de huur van een bende door George Soros wordt ook afgerekend.

De aanvallen op Hillary Clinton zijn ook geëscaleerd naar een omvang die zelfs de New York Times propagandagrap naar buiten laat komen met verhalen over de Clintons die uraniummijnen in de VS hebben overhandigd aan de Russen die parallel lopen aan donaties aan hun stichting.

http://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-uranium-company.html?_r=2

Ondertussen heeft de poging van Presidentieel woordvoerder Barack Obama om de Khazariaanse Jood Merrick Garland te plaatsen in het Hoger Gerechtshof ter vervanging van Antonin Scalia een enorme tegenbeweging van de oppositie veroorzaakt. Garland was betrokken bij de doofpotaffaire van de Oklahoma stadsbombardementen en verleent steun aan wapencontrole. Zijn afspraak is geopponeerd door Republikeinen, het Vaticaan, het leger, de NRA, militieleden en vele anderen. Het is bijna alsof hij opzettelijk werd gekozen om oppositie aan te moedigen tegen de Khazariaanse benderegering.

Het andere Khazariaanse maffiabolwerk dat onder aanval ligt is de veel beschimpte Monsanto Corporation. Hun poging het labellen van Genetisch gemodificeerde gewassen in levensmiddelen uit te bannen heeft zijn terugslag gehad, en nu hebben verschillende belangrijke voedselproducenten, inclusief General Mills en Campbell Soup, beloofd om Genetisch Gemodificeerde gewassen te vermelden. Verder, onderzoekt de FBI nu verschillende uitbraken van voedselvergiftiging die de Chipotle fastfood keten hebben getroffen nadat het had aangekondigd dat het vrij zou blijven van GMO gewassen. Het eerste bewijs wijst naar Monsanto belagers als de schuldigen, zeggen FBI bronnen.

In het Midden Oosten, zijn ondertussen de VN en de VS begonnen om openlijk de Turkse aanval en Saudi Arabische aanvallen oorlogsmisdaden en genocide te noemen. Dit is de weg effenen voor een enorme militaire campagne voor het eens en voor altijd schoonvegen van die lastige regio.

Turks President Recep Erdogan lijkt onder de druk de controle over zijn gezond verstand te verliezen zoals bewezen werd door recente uitspraken waarin hij journalisten en politici “terroristen” noemde.

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/turkey-s-president-erdogan-wants-definition-of-terrorist-to-include-journalists-as-three-academics-a6933881.html

Het Turkse leger zal hem nu moeten dumpen als ze willen voorkomen dat hun land verscheurd raakt.

Het is misschien al te laat voor Saudi Arabië om hetzelfde te doen. Een Saudische prins, die betrokken was bij een poging om de White Dragon Society $25 biljoen aan te bieden om te verdwijnen, gaf eens toe: “we hebben hen al zo lang gehoorzaamd,” dat zijn landregeerders geen andere koers meer kunnen bedenken. De “hen” was een verwijzing naar de Khazariaanse bende maar, in de context, verwees hij duidelijk naar iets dat zelfs nog ouder is en kwaadaardig. Dit is het menselijke slavenhandelaargilde, in de geschiedenis bekend als de Hyksos, die een wezen met het gezicht van een geit en een gevorkte staart aanbaden waar we naar verwijzen als Satan. Zeker de recente acties van de Saudi’s, zoals het bombarderen van markten en het doden van onschuldige mensen, kan alleen worden beschreven als Satanisch.

In een laatste aantekening, Russische bronnen zeggen dat Paus Francis van plan is om een belangrijke aankondiging te gaan doen, mogelijk in mei, en dat hij zich daarna terugtrekt. Terwijl de ervaring ons heeft geleerd om voorzichtig te zijn met datums of gestelde termijnen, staat het onomstotelijk vast dat er enorme wereldveranderingen plaatsvinden. De WDS, zal op zijn beurt, een soort van aankondiging doen als en wanneer we het, het eerdergenoemde goud werkelijk te zien krijgen.


Webpage: Antimatrix.org


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers