Friday, March 11, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 08:03:2016


Spoor van bewijs leidt naar Turkije terwijl hetwereld netwerk van de Khazariaanse maffia verder uiteen valt

8 maart 2016

Vorige week dreigde Russisch President Vladimir Poetin de Turkse president Recep Erdogan dat hij “Constantinopel (Istanbul) zal terugbrengen naar het christendom en dat hij de Russische maritieme veiligheid zal beschermen door de zee-engte van Dardanelles en Bosporus te bevrijden,” zeggen bronnen bij het Pentagon. “Dit is altijd al het plan geweest net als het bepalen van nieuwe grenzen, waarbij Turkije wordt verbannen van Cypres en gebalkaniseerd wordt,” voegden ze toe.
Dit is misschien wat de Turkse Eerste Minister Ahmet Davutoglu aanzette naar Iran te vliegen om vrede te proberen te sluiten tussen de Islamitische Sunni en Shia facties

Als de beide zijden een vredesovereenkomst sluiten, kan dit betekenen dat de 1384 jaar oude verdeeldheid tussen de twee facties van de Islam misschien eindigen. Dat is waar de Turken op hopen voor ze tegenover de Russische, Westerse militaire alliantie staan die formeel werd toen de Paus en de Russische Orthodoxe Patriarch elkaar ontmoetten op 12 februari, een eerste ontmoeting sinds 962 jaar.
Echter, de situatie is misschien niet zo makkelijk op te lossen vanwege de diepe Turkse betrokkenheid bij de Nazi staatsgreep die plaatsvond in de VS op 11 september 2001. Het lijkt er nu op dat de keuze van die datum voor de aanval op de VS verbonden is aan het feit dat 11 september 1683 de datum was waarop de laatste Turkse poging om het Christelijke Europa te bekeren door wapengeweld faalde. Dit was toen de belegering van Wenen werd opgeheven door een Christelijke coalitie enkele uren maar voor een enorme Turkse buskruitmijn klaargezet werd om de muren die Wenen beschermden open te blazen.

De Nazi/Turkse link heeft diepe wortels in de geschiedenis. Het kan teruggeleidt worden naar Hitler’s nummer 3, Rudolf Hess, die opgroeide in Egypte. Zijn haat tegen het Westen leidt terug naar het feit dat zijn familiefortuin in beslag werd genomen door de overwinnende bondgenoten na de Eerste Wereldoorlog. Hess was ook een lid van een Turks geheim genootschap met oude historische banden aan de Germaanse Thule Society en de Italiaanse fascistische P2 Vrijmetselarij lodge. Deze groepen hebben lang gestreefd naar wraak op het Westen voor de vernietiging van het Duitse Hapsburg en Ottomaanse Turkse koninkrijk na die oorlog.
Tijdens de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog, trainden de Turken volgens de Britse geheime dienst en andere bronnen, honderdduizenden Moslim Broederschap activisten om te vechten tegen de Britse en Franse overheersing in het Midden Oosten. Ze stuurden velen van deze getrainde strijders en pseudomoslim “fundamentalisten” na de Tweede Wereldoorlog naar Saudi Arabië. Deze groep veranderde in Al Qaeda en nu in ISIS.
Hun laatste manoeuvre is Europa overstromen met Moslim vluchtelingen in wat de Paus heeft aangekondigd als een “Arabische invasie.” De Turken en hun Saudi plus Nazi bondgenoten namen wraak op deze kritiek door het vermoorden van vier nonnen en 12 anderen in Jemen.

De daders van deze aanval zijn niet Moslims maar aanbidden eerder een entiteit die ze de Black Sun (de Zwarte Zon) noemen maar die de echte gelovigen al lang kennen als Satan.
Dit Satanische netwerk wordt nu systematisch ontmanteld op manieren die zelfs zichtbaar zijn in de gecontroleerde Westerse gezamenlijke media. Het oprijzen van de presidentskandidaat van de VS, Donald Trump is een sleutelvoorbeeld hiervan. Vorige week zei, Newt Gingrich, de voormalige woordvoerder van het Huis van Afgevaardigden van de VS, op natiebreed Fox Tv van de VS, dat het Republikeinse etablissement doodsbang was voor Trump omdat “Hij niet een van hen is…hij heeft de inwijdingsrites niet doorgemaakt, hij behoort niet tot het geheime genootschap.”
Dit heeft diverse doodsbedreigingen tegen Trump opgeroepen, beginnend met Führer George Bush Sr. maar inclusief anderen.

Echter, het is een feit dat het deze keer de Bushes zijn die bang worden. Volgens bronnen bij het Pentagon, was de recente reis van het Russische Orthodoxe hoofd Kirill naar Paraguay “een boodschap aan de Bushes dat ze nergens veilig zijn.” De gearresteerde Mexicaanse drugsbaron en Bush agent El Chapo wordt uit zijn slaap gehouden totdat hij overeenkomt te worden uitgeleverd aan de VS om te getuigen tegen de Bush/Clinton maffia, voegen de bronnen toe.
Ook het neerhalen van Hillary Clinton gaat steeds sneller. Hillary’s lesbische geliefde en hulp Huma Abedin is aangeklaagd, haar computerman is immuniteit aangeboden in ruil voor zijn getuigenis en een jury is druk bezig mensen te ondervragen om te zien wie gedagvaard wordt voor haar komende aanklacht. Beschuldigingen zullen inclusief het lekken van staatsgeheimen zijn en onder andere het gebruik van de Clinton Foundation soort van geheime regering, zeggen bronnen bij de FBI.
Een ander overduidelijk teken dat de zaken niet als gewoon zijn is het feit dat David de Rothschild, hoofd van de Zwitserse tak van de Rotschild bankiersfamilie, op de vlucht is voor de politie.

De naam van David de Rotschild kwam regelmatig naar voren tijdens onderhandelingen tussen de White Dragon Society en andere Westerse geheime genootschappen voor de 11 maart 2011 tsunami en nucleaire aanval tegen Japan.
Na 311,vertelde de vertegenwoordiger van de Rothschilds, Dr. Michael Van de Meer (voorheen bekend als Michael Meiring) deze schrijver dat de aanval gericht was op het dwingen van 50 miljoen Japanners om te verhuizen van het prominente Tokyo naar Noord Korea waar de Rothschilds van plan waren om hun nieuwe Aziatische hoofdkwartier te vestigen.
Een tijdje na de 311 aanvallen, vertelde de toenmalige Japanse Eerste Minister Naoto Kan tijdens een drukbezochte persconferentie in de Foreign Correspondent’s Club (Club voor Buitenlandse Correspondenten) dat hij sterk ontmoedigd werd na de aanvallen om het prominente Tokyo te evacueren. Ondanks het feit dat zo ongeveer het totale Westerse persleger en alle belangrijke Japanse nieuwsmedia kanalen verslaggevers daar hadden, bracht niemand verslag uit over dit commentaar. Nu is plotseling Kan’s verhaal over gedwongen worden om 50 miljoen mensen te evacueren overal op alle wereldnieuws kanalen terwijl de vijfde verjaardag van deze aanval nadert.


Terwijl Rothschild momenteel gezocht wordt voor fraude, is het slechts een kwestie van tijd voor zijn rol en de rol van zijn familie bij dit massamoordincident onderzocht zal worden.

De Rothschild kolonie van gehersenspoelde Europeanen bekend als Israël wordt nu ook serieus belegerd. De geheime dienst van de VS heeft aan hun Russische tegenhangers verteld dat Israël verdacht wordt van het gebruiken van Turkije als een proxy, “om Russische woede te voorkomen,” bij de recente moord op Russisch GRU militaire en geheime dienst chef Igor Sergun. Dit heeft een terugslag gehad omdat het “alleen de samenwerking tussen het GRU leger en geheime dienst heeft verdiept,” zeggen de VS bronnen.

Om dit te onderstrepen, ging top VS generaal Joseph Dunford naar Israël op 3 maart en waarschuwde de Israëliërs om geen moordaanslag te doen op Trump “of enig andere van de goeie jongens.” Er werd ze ook verteld elke infiltratie van terroristen in Jordanië, Libanon en Syrië te stoppen. Verder, zal Vice President van de VS Joe Biden in Israël zijn op 8 maart om ze te waarschuwen de samenwerking met zowel Turkije als Saudi Arabië te stoppen. 

De Chinezen hebben ook laten zien aan welke kant van de schutting ze zitten door het instellen van een 6 dagenvisa vrij programma voor de Sjanghai regio dat 51 landen als de USA, Japan, Rusland, Frankrijk en de GB insluit maar bewust landen als Israël buitensluit. De Japanse regering beperkt ook visa voor Israëliërs.

 Ondertussen, warmen de dingen op aan het economische front. Wereld scheepvaart blijft in het “diepste dal sinds de Vikingen.”


Het Nazi marionetten regiem in de Oekraïne is failliet geraakt en disfunctioneel terwijl grote Westerse banken doorgaan met overleven door middel van frauduleus boekhouden. De Canadese regering heeft nu openlijk toegegeven dat het zijn laatste officiële goudreserves heeft uitverkocht. 

 Dit is interessant omdat de Canadezen waarschijnlijk de laatste mensen waren op aarde die bereid waren goud te verhandelen voor de Federale Reserve Raad schuldennota’s verkeerd benoemd als “VS dollars.”

De bank voor Internationale betalingen in Bazel, Zwitserland, wereld hoofdkwartier voor centrale banken in privé bezit, verkeert bijna zeker zelf in grote problemen. Van zijn 21 gouverneurs, zijn er slechts vier geen Europeaan of Noord Amerikaan ( er is een symbolische gouverneur voor Brazilië en voor China, India en Japan). Zelfs de BIS raakt misschien zonder goud op dit moment.

Dat is misschien waarom de intriges toenemen aan het goudfront. White Dragon bondgenoten in Darwin, Australië zeggen dat het leger van de VS 4000 troepen heeft die hier trainen voor “een soort van speciale operatie.” Darwin is de meest nabije plaats in Australië voor de door de cabal gecontroleerde Freeport McMoRan goudmijn en Nazi onderzeeër basis in Papoea. Het leger van de VS plant misschien een actie hiertegen, speculeerde de bron.
Een CIA bron in Zuid Oost Azië, was ondertussen geïntrigeerd door het verslag van deze nieuwsbrief over het Perzische Koninklijke familiegoud in Thailand dat op weg was naar Hong Kong. Hij zei dat het Perzische goud licht radioactief werd gemaakt zodat het per satelliet kan worden opgespoord en dat het verslag klopte op het punt dat het in Hong Kong terecht zou komen.
  
De Aziatische bondgenoten zeggen nu dat het goud beschikbaar zal worden gesteld tegen een 13% korting ten opzichte van de marktprijs, en voor orders van minimaal 20 ton. Van de 13% was 10% voor de financiering bestemd voor het nieuwe toekomstplanning bureau en 3% was voor commissies, zeiden ze. Bewijs voor het bestaan van het goud wordt voorondersteld verschaft te worden aan de WDS in Hong Kong mogelijk later in deze maand, zeggen bronnen bij de Chinese regering. Wanneer het bewijs is verschaft, zal het openbaar worden gemaakt, zegt de WDS.

Zoal alles van het bovenstaande laat zien, en waarover meerdere bronnen het eens zijn,staat er iets erg groots en wereldwijds op het punt te gebeuren. Vele ingewijden zeggen dat het zelfs deze maand of in april kan gebeuren. We zullen zien hoe de gebeurtenissen zich ontvouwen. Een ding om in de gaten te houden is te zien of er iets gebeurd rondom 24 maart, wanneer de gezamenlijke gespreksvoerder van de VS regering, Barack Obama een bezoek brengt aan het Zuid Amerikaanse hoofdkwartier van de Nazi’s in Bariloche Argentinië
Source: Antimatrix.org
Translator: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers