Friday, March 4, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 01:03:2016Implozija Zapada će se nastaviti dok G20 završava u mrtvoj točki


1. ožujka 2016Neriješena igra na G20 sastanku ministara financija u Kini prošlog tjedna ogleda se u javnim pozivima Kine da se zamijeni US dolar i prijetnjama američke vojske da će započeti nuklearni rat. Američka vojska također je rekla da se sprema za provođenje svih odluka međunarodnog suda u Hagu u teritorijalnim sporovima u Južnom kineskom moru.Drugim riječima, tu postoji neka ozbiljna neslužbena rasprava i lupanje po stolovima koje se događa na najvišim razinama globalnih financija.

Pošto su kazarski bankari odbili prihvatiti kineske predloge za reformu međunarodne financijske arhitekture prošlog tjedna, Kinezi su formalno pokrenuli BRICS razvojnu banku da nadopune već operativnu Azijsku infrastrukturnu investicijsku banku. Drugim riječima, oni govore: "ako nas ne pustite u vaš klub, mi ćemo samo ići dalje i pokrenuti naš vlastiti klub bez vas."

Činjenica da BRICS zna da je vrijeme na njihovoj strani, jer zapadne zemlje više nemaju industrijsku bazu ili bazu resursa potrebnu da podupru njihovu svjetsku dominaciju. Drugim riječima, ne postoji više dovoljno realističnosti da podupre njihovu iluziju novca. To je razlog zašto kazarska mafija koja je kontrolirala zapadne ekonomske i financijske sustave polako implodira.


To se može vidjeti s padom burze, cijena roba itd. i u očajničkom potezu s negativnim kamatnim stopama. 

Kazarski bankari su također, ispod površine, već prisiljeni da testiraju i koriste CIPS, međunarodni sustav pod kontrolom BRICS-a, koji je uspostavljen da zamijeni SWIFT sustav koji kontroliraju kazari. 

To je stvorilo vrlo opasnu situaciju jer su dužnosnici Pentagona jasno dali do znanja da ako se oni suoče s izborom između raspada u stilu Sovjetskog Saveza ili rata, oni će izabrati rat. To je razlog zašto vidimo američke nuklearne pokuse i agresivni govor.

Tu se također odvija vrlo napeta situacija u Indoneziji i u Južnom kineskom moru, koja bi mogla prerasti u rat i promjenu režima u Indoneziji. Indonezijskom predsjedniku Joko Widodo-u, prema tamošnjim izvorima Društva Bijelog Zmaja, nudi se ogromni mito od strane vlasnika Freeport McMoRan rudnika zlata da im se omogući da zadrže kontrolu nad svojim rudnikom i tajnom vojnom bazom tamo. Međutim, Widodo je također prihvatio 35 milijardi dolara infrastrukturnu ponudu od Kineza, koji žele zatvoriti bazu. 

Društvo Bijelog Zmaja nudi rješenje ove situacije postavljanjem buduće agencije za planiranje da nadgleda tranziciju Zapadnog vojnog industrijskog kompleksa u nešto više dobronamjerno. Azijski saveznici prošlog tjedna su ponudili potporu Društvu Bijelog Zmaja učinivši dostupnim velike količine zlata, spremne za prebacivanje u Hong Kong, s popustom od 10% od tržišnih cijena. Uvjet za ovo je da jedan dio od 10% ode za pomoć za uspostavu agencije za planiranje. Da bi pokazali iskrenost, Društvo Bijelog Zmaja može otkriti da tamo postoji skrovište od 4.000 tona zlata koje se može vidjeti na 0 stupnjeva 0003.69N, 109 stupnjeva1919.85 E. na Google earth. Obilježeno je velikom bijelom linijom. 

Također je bilo puno intrigantnih stvari koje se događaju s gnostičkim iluminatima, kazarskom mafijom i američkom obavještajnom službom koje su sve poslale svoje agente prošlog tjedna da razgovaraju s predstavnikom Društva Bijelog Zmaja u Tokiju.

Agent gnostičkih iluminata "Alexander Romanov", koji je nedavno  izašao iz umobolnice gdje je još jednom bio prisilno zatočen, rekao je da postoji hidrogenska bomba u Aleppo-u, u Siriji, pod kontrolom "ISIS" plaćenika. Romanov je prvi čovjek koji je javno upozorio na ISIS i 3/11, tako da je njegova informacija vjerodostojna. On je također rekao da su snage ISIS-a bile spremne raznijeti branu i "poplaviti zelenu zonu" u Bagdadu, Irak. On je dalje prenio prijetnje za početak nasumičnih terorističkih djela u Japanu, Europi i SAD-u. Očigledno, nacisti koji stoje iza ISIS-a i nevolja u Ukrajini nisu zadovoljni zbog zajedničke kampanje Rusije i Pentagona protiv njihovih snaga. Rusko i Pentagonovo bombardiranje njihovih snaga u Siriji, Iraku i Libiji uzima njihov danak. Tako i prekid dotoka njihovog novca od droge. To je razlog što oni stvaraju opake prijetnje. 

Sa svijetlije strane, čini se da su ISIS i nacistički plaćenici spremni da budu otkupljeni za razumnu cijenu. Predstavnici Društva Bijelog Zmaja rekli su Romanovu da ako njegova grupa povredi nevine, oni će biti ulovljeni i ubijeni. Predloženo je da bi nasumična djela terora protiv nevinih naškodila njihovom slučaju, ali da će biti pozdravljeni na odlasku poslije krivaca. Svi mi znamo tko su oni.

Još jedna osoba, i amerikanka koju ćemo zvati "Eva", komunicirala je koristeći ručnu dostavu, rukom pisanom notom da dogovori sastanak s Društvom Bijelog Zmaja. Ona je tvrdila da ima neke zanimljive informacije o mreži kazarske mafije u Japanu. Rekla je da je bila vođena od strane bivšeg dužnosnika američkog State Departmenta po imenu Alfredo Salazar koji vodi jednu jedinicu zvanu Winstone. Salazar dobiva dokumentaciju o umrlim ljudima kako bi se stvorio novac bez poreza  za podmićivanje njegovih agenata u Japanu, prema Evi. Eva, koja je izgledala istinski preplašena, rekla je da je kontaktirala Društvo Bijelog Zmaja jer sumnja da će biti okrivljena za dolazeći teroristički napad u Japanu, a potom ubijena. Ovaj pisac nije se mogao obratiti gosp. Salazaru da sazna njegovu stranu priče, ali se nada da če je čuti od njega uskoro. U svakom slučaju, Eva je dala Društvu Bijelog Zmaja imena i adrese svih članova Salazarove mreže u Japanu. Ako se Evi bilo što dogodi, mreža će biti izbrisana. 

Treći agent koji se pojavio sam sebe je opisao kao sina japanskog agenta CIA-e koji je rekao da je uzimao skopolamin drogu. On se sigurno pojavio na čudan način. On je donio bocu vina iz New Sanno Hotela u Tokiju, koje je zabranjeno američkom vojnom osoblju ili vladinim dužnosnicima. 

To je poznato kao mjesto gdje američko-japanski rukovoditelji daju naređenja svojim japanskim lakejima. Taj tip također je tvrdio da je osoba odgovorna za incidente početkom 2014, kada je ukupno 300 primjeraka Dnevnika Anne Frank nađeno poderano u 38 knjižnica.


Činilo se da je pravi mk-ultra (trauma temeljena na kontroli uma) žrtva, ali nije bio jasan koji je njegov posao bio s Društvom Bijelog Zmaja.

U svakom slučaju, dolazak tih ljudi, analogne (za razliku od digitalnih ili internetskih) poruke pokazuje da ozbiljna borba za vlast dostiže vrhunac.

To se najslikovitije vidi u SAD-u. Pentagonovi izvori kažu da je sudac Vrhovnog suda Antonin Scaglia bio ubijen ne samo zato što se protivio muljaži, nego i zato što je podržavao podizanje tužbi protiv velikih korporacija kazarske mafije i zato što je radio s američkom vojskom. Osim ubojstva Scaglie, kazarska mafija je nedavno izvršila neuspjeli pokušaj ubojstva suca Vrhovnog suda Johna Robertsa i generala Josepha Dunforda. Također, George Bush stariji otvoreno je prijetio prošlog tjedna da će ubiti predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa.

Bush je uzrujan jer je njegov sin Jeb bio prisiljen da se povuće zbog povezanosti s 9/11, trgovinom drogom, korištenja kokaina, ubojstva i još toga. Međutim, Pentagonovi izvori kažu da povlačenje Jeba iz predsjedničkih izbora "neće poštedjeti Bushove".

Uspješni ili neuspješni pokušaji ubojstva samo su ojačali odlučnost koalicije američke vojske, mafije, Vatikana, Masona i svih domoljuba u Americi da unište kazarsku mafiju - obožavatelje sotone.

Već je kazarski mafijaš, moćnik i gazda kazina Sheldon Andelson bio prisiljen da se prestane miješati u američku politiku kod uhićenja podmićenih policijskih službenika u Macauu, Kinu i kineske prijetnje da će zatvoriti njegov izvor novca i moći iz kockarnice u Macauu. To je razlog zašto Adelson ostaje na marginama u sadašnjoj američkoj izbornoj utrci. Braća Koch, još jedna grupa američkih moćnika, sa svoje strane, prišli su Društvu Bijelog Zmaja s uvjetnim ponudama podrške.

Američka vojska, u cilju jačanja svog savezništva s Rusijom, razmatra dopuštenje ruskim špijunskim avionima da lete iznad SAD-a da traže nuklearno oružje ili prljave bombe koje mogu biti pod kontrolom agenata kazarske mafije u SAD-u, kažu Pentagonovi izvori.

Na Bliskom istoku, u međuvremenu, ukidanje pomoći Saudijske Arabije Libanonu je priznanje da kazarska mafija više nema kontrolu u toj zemlji. Hezbollah sada de facto vodi Libanon potpomognut od Rusije i Irana. Nadalje, trupe Hezbollaha i Irana sada su postavljene na granicu s Izraelom na Golanskoj visoravni. One su tamo da spriječe bilo kakvu daljnju pomoć koja ide iz Izraela ISIS-u u Siriju.

Također, kazarska mafija koja kontrolira Saudijsku Arabiju " dovedena je do uništenja" kako bi se prekinula njihova podrška ISIS-u, prema izvorima Pentagona. To će također omogućiti američkoj vladi da otpiše njihovih 5000000000000 dolara fundusa u Riznici, kažu izvori.

Na kraju, završimo ovaj izvještaj s nekim bitovima dobrih vijesti. Prije svega, tajna slobodne energije iz vode sada je javno objavljena i javno je dostupna.

Tu je i obilje dobrih vijesti o okolišu, jer Kina i Indija čiste svoje glavne riječne sustave i brojnost populacije monarh leptira se utrostručila. Životna sila uzvraća udarac sotonskom anti-životu.

Izvor:

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers