Tuesday, March 8, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 01:03:20161 Μαρτίου 2016
Μια αντιπαράθεση  σε μια συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της G20 στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα αντικατοπτρίζεται στις δημόσιες εκκλήσεις από την Κίνα για αντικατάσταση του δολαρίου και στις απειλές από τον στρατό των ΗΠΑ για ξεκίνημα ενός πυρηνικού πολέμου. Ο στρατός των ΗΠΑ λέει, επίσης, ότι είναι έτοιμος να επιβάλει οποιεσδήποτε αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης επί εδαφικών διαφορών στη θάλασσα της Νότιας Κίνας.


Με άλλα λόγια, υπάρχει σε εξέλιξη κάποιο σοβαρό παζάρεμα και κοπάνημα τραπεζιών στα ανώτατα επίπεδα της παγκόσμιας οικονομίας.
Δεδομένου ότι οι Χαζάροι τραπεζίτες αρνήθηκαν να δεχτούν τις κινεζικές προτάσεις για μεταρρύθμιση της διεθνούς χρηματοπιστωτικής αρχιτεκτονικής, την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν επίσημα την αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS, για να συμπληρώσουν την ήδη συσταθείσα και λειτουργούσα Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών. Με άλλα λόγια λένε «αν δεν μας αφήσετε να μπούμε στη λέσχη σας, απλώς θα προχωρήσουμε και θα ξεκινήσουμε τη δική μας λέσχη χωρίς εσάς».

Το γεγονός είναι, ότι οι χώρες BRICS γνωρίζουν πως ο χρόνος είναι με το μέρος τους, επειδή οι δυτικές χώρες δεν έχουν πλέον τη βάση της βιομηχανίας ή των πόρων που απαιτείται, για την υποστήριξη της παγκόσμιας κυριαρχίας τους. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει πια αρκετή πραγματικότητα για να υποστηρίξει την ψευδαίσθηση των χρημάτων τους. 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σιγά-σιγά καταρρέουν τα ελεγχόμενα από τη χαζαρική μαφία δυτικά οικονομικά και χρηματοπιστωτικά συστήματα. Αυτό μπορεί να φανεί στην πτώση των χρηματιστηριακών αγορών, των τιμών των βασικών προϊόντων κ.λπ., και στην απελπισμένη κίνηση προς τα αρνητικά επιτόκια.
Οι Χαζάροι τραπεζίτες επίσης, κάτω από την επιφάνεια, έχουν ήδη αναγκαστεί να δοκιμάσουν και να χρησιμοποιήσουν το ελεγχόμενο από τους BRICS σύστημα διεθνών διακανονισμών CIPS, που έχει φτιαχτεί για να αντικαταστήσει το ελεγχόμενο από τους Χαζάρους σύστημα SWIFT.
Αυτό έχει δημιουργήσει μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση, επειδή οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν καταστήσει σαφές, ότι εάν βρεθούν αντιμέτωποι με μια επιλογή ανάμεσα σε μια κατάρρευση τύπου Σοβιετικής Ένωσης ή πόλεμο, θα επιλέξουν τον πόλεμο. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τις δοκιμές πυρηνικών πυραύλων των ΗΠΑ και τις επιθετικές κουβέντες.
Υπάρχει επίσης μια πολύ τεταμένη κατάσταση που εκτυλίσσεται τώρα στην Ινδονησία και στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο και αλλαγή καθεστώτος στην Ινδονησία. Ο Πρόεδρος της Ινδονησίας Joko Widodo, σύμφωνα με πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου εκεί, δέχεται προσφορές τεράστιων δωροδοκιών από τους ιδιοκτήτες του χρυσωρυχείου Freeport McMoRan, για να τους επιτρέψει να διατηρήσουν τον έλεγχο του ορυχείου τους και μυστική στρατιωτική βάση εκεί. Ωστόσο, ο Widodo έκανε δεκτή μια προσφορά υποδομών αξίας τριανταπέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους Κινέζους, οι οποίοι θέλουν να κλείσει η βάση.
Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου προσφέρεται για την επίλυση αυτής της κατάστασης, με τη δημιουργία μιας υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού, που θα επιβλέπει τη μετάβαση του Δυτικού στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος σε κάτι πιο ευεργετικό. Οι Ασιάτες σύμμαχοι την περασμένη εβδομάδα προσφέρθηκαν να υποστηρίξουν την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου με τη διάθεση μεγάλων ποσοτήτων χρυσού, έτοιμου για φόρτωση στο Χονγκ Κονγκ, με έκπτωση 10% στις τιμές της αγοράς.
Η προϋπόθεση γι’ αυτό είναι ότι ένα μέρος του 10% θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει το στήσιμο της υπηρεσίας [μελλοντικού] σχεδιασμού. Για να δείξει την ειλικρίνειά της, η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου μπορεί να αποκαλύψει ότι υπάρχει μια κρύπτη τεσσάρων χιλιάδων τόνων χρυσού, που μπορεί να φανεί στο Google Earth, στις συντεταγμένες 0 μοίρες 00'03.69" Βόρειο Πλάτος, 109 μοίρες 19'19.85" Ανατολικό Μήκος. Είναι σημαδεμένη με μια μεγάλη λευκή γραμμή.
Έχει υπάρξει, επίσης, πολλή μυστική δραστηριότητα σε εξέλιξη με τους Γνωστικούς Ιλλουμινάτους, την χαζαρική μαφία και τις μυστικές υπηρεσίες του αμερικανικού στρατού, με όλους να στέλνουν πράκτορες την περασμένη εβδομάδα, για να συνομιλήσουν με έναν εκπρόσωπο της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου στο Τόκιο.
Ο πράκτορας των Γνωστικών Ιλλουμινάτων «Αλέξανδρος Ρομανόφ», ο οποίος πρόσφατα αναδύθηκε από μια ακόμη περίοδο βίαιου εγκλεισμού σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, είπε ότι υπάρχει μια βόμβα υδρογόνου στο Χαλέπι της Συρίας υπό τον έλεγχο των μισθοφόρων του "ISIS". Ο Romanov είναι το πρώτο πρόσωπο που προειδοποίησε δημόσια για τον ISIS και την 11η Μαρτίου, γι’ αυτό οι πληροφορίες του είναι αξιόπιστες.
Είπε επίσης, ότι οι δυνάμεις του ISIS ήταν έτοιμες να ανατινάξουν ένα φράγμα και να «πλημμυρίσουν την πράσινη ζώνη» της Βαγδάτης, στο Ιράκ. Επί πλέον, μετέφερε απειλές για έναρξη τυχαίων πράξεων τρομοκρατίας στην Ιαπωνία, στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
Προφανώς οι Ναζί, πίσω από τον ISIS και τα προβλήματα στην Ουκρανία, δεν είναι ευχαριστημένοι με την κοινή εκστρατεία Ρώσων-Πενταγώνου ενάντια στις δυνάμεις τους. Οι βομβαρδισμοί των Ρώσων και του Πενταγώνου κατά των δυνάμεών τους στη Συρία, στο Ιράκ και στη Λιβύη πληρώνουν τον φόρο τους. Το ίδιο και η αποκοπή των χρημάτων τους από τα ναρκωτικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προβαίνουν σε φαύλες απειλές.
Σε μια φωτεινότερη ένδειξη, φαίνεται ότι οι μισθοφόροι του ISIS και των Ναζί είναι πρόθυμοι να ξεπουληθούν σε μια λογική τιμή. Ο εκπρόσωπος της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου είπε στον Romanov, ότι αν η ομάδα του κάνει κακό σε αθώους, θα κυνηγηθεί και θα εξοντωθεί. Δόθηκε η ιδέα, ότι τυχαίες πράξεις τρομοκρατίας εναντίον αθώων θα έβλαπτε το έργο τους, αλλά ότι ήταν ευπρόσδεκτοι να κυνηγήσουν τους ενόχους. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί.
Ένα άλλο πρόσωπο, μια αμερικανίδα που θα ονομάζουμε «Εύα», επικοινώνησε με χειρόγραφες σημειώσεις, που παρέδωσε ιδιοχείρως, για να κανονίσει μια συνάντηση με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου. Ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο της χαζαρικής μαφίας στην Ιαπωνία. Είπε ότι επί κεφαλής σ’ αυτό ήταν ένας πρώην αξιωματούχος του State Department με το όνομα Alfredo Salazar, που διοικεί μια ομάδα με το όνομα Winstone.
Ο Salazar παίρνει έγγραφα τεκμηρίωσης από ανθρώπους που πεθαίνουν, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αφορολόγητο άτυπο ταμείο για τους πράκτορές του στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την Εύα. Η Εύα, η οποία φάνηκε πραγματικά τρομοκρατημένη, είπε ότι επικοινώνησε με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, επειδή υποψιαζόταν ότι επρόκειτο να κατηγορηθεί για μια επερχόμενη τρομοκρατική επίθεση στην Ιαπωνία και στη συνέχεια να φονευθεί.
Ο γράφων δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον κ Salazar για να πάρει την δική του άποψη για την ιστορία, αλλά ελπίζει να πάρει νέα του σύντομα. Σε κάθε περίπτωση, η Εύα έδωσε στην Κοινότητα Του Λευκού Δράκου τα ονόματα και τις διευθύνσεις όλων των μελών του δικτύου του Salazar στην Ιαπωνία. Σε περίπτωση που κάτι συμβεί στην Εύα, το δίκτυο θα εκκαθαριστεί.
Ο τρίτος πράκτορας που εμφανίστηκε ήταν ένας αυτοπεριγραφόμενος ως γιος ενός Ιάπωνα πράκτορα της CIA, ο οποίος είπε ότι έπαιρνε το ναρκωτικό σκοπολαμίνη. Σίγουρα φαινόταν αναστατωμένος με έναν παράξενο τρόπο. Έφερε ένα μπουκάλι κρασί από το New Sanno Hotel, στο Τόκιο, το οποίο είναι απαγορευμένο για το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ ή τους κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Είναι γνωστό ως το μέρος, όπου οι Αμερικανοί χειριστές της Ιαπωνίας δίνουν εντολές στους Ιάπωνες λακέδες τους. Αυτό το άτομο ισχυρίστηκε επίσης, ότι ήταν ο υπεύθυνος για τα γεγονότα στις αρχές του 2014, όταν ένα σύνολο τριακοσίων αντιτύπων του Ημερολογίου Της Άννας Φρανκ βρέθηκαν σχισμένα σε τριανταοκτώ βιβλιοθήκες.


Φαινόταν να είναι γνήσιο θύμα του mk-ultra (έλεγχος του νου με βάση το τραύμα), αλλά δεν ήταν σαφές τι δουλειά είχε με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου.
Σε κάθε περίπτωση, η άφιξη αυτών των ανθρώπινων, συμβατικών (σε αντίθεση προς τις ψηφιακές ή διαδικτυακές) επικοινωνιών, δείχνουν ότι μια σοβαρή πάλη για την εξουσία φτάνει σε μια κορύφωση.
Αυτό φαίνεται πιο έντονα στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Antonin Scalia σκοτώθηκε, όχι μόνο επειδή αντιτάχθηκε στην απάτη της εμπορίας άνθρακα, αλλά και επειδή υποστήριζε ομαδικές μηνύσεις εναντίον μεγάλων εταιρειών του χαζαρικού όχλου και επειδή συνεργαζόταν με τον στρατό των ΗΠΑ.
Εκτός από τη δολοφονία του Scalia, ο χαζαρικός όχλος οργάνωσε πρόσφατα αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου John Roberts και του κορυφαίου Αμερικανού στρατηγού Joseph Dunford. Επίσης, ο George Bush ο πρεσβύτερος την περασμένη εβδομάδα ανοιχτά απείλησε να σκοτώσει τον προεδρικό υποψήφιο των ΗΠΑ Donald Trump.


Ο Bush είναι αναστατωμένος, επειδή ο γιος του Jeb αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, λόγω δεσμών με την 11η Σεπτεμβρίου, τη διακίνηση ναρκωτικών, τη χρήση κοκαΐνης, δολοφονίες και άλλα. Ωστόσο, πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι η απόσυρση του Jeb από την προεδρική κούρσα «δεν θα σώσει τους Bush».
Οι επιτυχημένες και αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας έχουν ενισχύσει μόνο την αποφασιστικότητα ενός συνασπισμού του στρατού των ΗΠΑ, της μαφίας, του Βατικανού, των Ελευθεροτεκτόνων και όλων των πατριωτών στις ΗΠΑ, για να καταστρέψουν τη σατανιστική χαζαρική μαφία.
Ήδη, ο μεσίτης εξουσίας του χαζαρικού όχλου και αφεντικό των καζίνων Sheldon Adelson έχει αναγκαστεί να υποχωρήσει από την ανάμιξή του στην πολιτική των ΗΠΑ με τη σύλληψη των δωροδοκημένων αξιωματούχων της αστυνομίας στο Μακάο της Κίνας και με τις κινεζικές απειλές να κλείσουν στο Μακάο την τζογαδόρικη πηγή του μετρητών και ισχύος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Adelson παραμένει στο περιθώριο κατά την τρέχουσα προεδρική κούρσα των ΗΠΑ. Οι Αδελφοί Koch, ένα άλλο πακέτο μεσιτών εξουσίας στις ΗΠΑ, έχουν από την πλευρά τους προσεγγίσει την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, με δειλές προσφορές υποστήριξης.
Ο στρατός των ΗΠΑ, για να ενισχύσει τη συμμαχία του με τη Ρωσία, εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει σε ρωσικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από τις ΗΠΑ για να ψάχνουν για πυρηνικά όπλα ή βρώμικες βόμβες, που μπορεί να είναι υπό τον έλεγχο πρακτόρων της  χαζαρικής μαφίας στο εσωτερικό των ΗΠΑ, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.
Στη Μέση Ανατολή, εν τω μεταξύ, η διακοπή της βοήθειας της Σαουδικής Αραβίας προς τον Λίβανο είναι μια παραδοχή, ότι η χαζαρική μαφία δεν ελέγχει πλέον τη χώρα αυτή. Η Χεζμπολάχ διοικεί τώρα de facto τον Λίβανο, υποστηριζόμενη από την Ρωσία και το Ιράν. Επί πλέον, στρατεύματα της Χεζμπολάχ και του Ιράν έχουν τώρα τοποθετηθεί στα σύνορα με το Ισραήλ, στα Υψώματα του Γκολάν. Είναι εκεί για να εμποδίσουν οποιαδήποτε περαιτέρω μεταφορά βοήθειας από το Ισραήλ προς τον ISIS στο εσωτερικό της Συρίας.
Επίσης, η ελεγχόμενη από τον χαζαρικό όχλο χώρα της Σαουδικής Αραβίας «έχει ετοιμαστεί για καταστροφή», προκειμένου να σταματήσει να υποστηρίζει τον ISIS, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Αυτό θα επιτρέψει επίσης στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να διαγράψει τα οφειλόμενα ύψους πέντε τρισεκατομμυρίων δολαρίων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, λένε οι πηγές.
Τέλος, ας ολοκληρώσουμε αυτή την έκθεση με μερικές καλές ειδήσεις. Πρώτα απ' όλα, το μυστικό πίσω από την ελεύθερη ενέργεια από το νερό έχει πλέον αποκαλυφθεί δημοσίως και γίνεται ανοιχτά διαθέσιμο.


Υπάρχει επίσης αφθονία καλών περιβαλλοντικών ειδήσεων, όπως ότι η Κίνα και η Ινδία καθαρίζουν τα μεγάλα συστήματα ποταμών τους και ότι ο πληθυσμός της πεταλούδας Μονάρχης έχει τριπλασιαστεί. Η δύναμη της ζωής αντεπιτίθεται στην σατανική αντι-ζωή.Source: Antimatrix.org


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers