Saturday, March 26, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford:22:03:2016Κάτι παράξενο συμβαίνει γύρω από την Ανταρκτική, όπωςδιαπραγματεύσεις για το νέο οικονομικό σύστημα


22 Μαρτίου 2016Κάτι συμβαίνει γύρω από την Ανταρκτική αυτές τις μέρες, που περιβάλλεται από μυστικότητα, αλλά επίσης προσελκύει πολλούς ισχυρούς παράγοντες. Η επίσκεψη στην Ανταρκτική του Πατριάρχη Κύριλλου, του επί κεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον Φεβρουάριο, ήταν το πρώτο σημάδι ότι κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει. Τώρα, αυτή την εβδομάδα, ο προεδρικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ Barack Obama θα επισκεφθεί το αρχηγείο των Ναζί της Νοτίου Αμερικής στο Bariloche, στη νότια Αργεντινή.
Λίγο πριν την επίσκεψη Obama αποκαλύφθηκε, ότι η Κίνα έχει στήσει μια τεράστια βάση εξερεύνησης του διαστήματος στη νότια Αργεντινή. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η κυβέρνηση της Αργεντινής ανέφερε, ότι βύθισε ένα «κινεζικό αλιευτικό σκάφος», κοντά σε μια απαγορευμένη περιοχή, στα ανοικτά των ακτών της νότιας Αργεντινής. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι το σκάφος ήταν προφανώς ένα κινεζικό πλοίο κατασκοπείας, δεδομένου ότι ένα κανονικό αλιευτικό σκάφος θα είχε ανταποκριθεί στις προειδοποιήσεις της Αργεντινής.
Επί πλέον, η πολύ έντονη προσπάθεια της χαζαρικής μαφίας να ανατρέψει την κυβέρνηση της Βραζιλίας έχει πλέον αποτύχει, στερώντας από την χαζαρική μαφία την Βραζιλία ως ένα μέρος για να καταφύγει, τώρα που ο αμερικανικός λαός έχει ξυπνήσει απέναντι στα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εις βάρος του, λένε πηγές της CIA στη Νότια Αμερική.

Τώρα, πηγές της CIA στην Ασία λένε, ότι οι σύνδεσμοί τους «που είναι πάνω από την κυβέρνηση», όλοι «πετούν προς τα Νότια» αυτή την εβδομάδα και άφησαν να εννοηθεί σαφώς, ότι με το «Νότια» αναφέρονται στην Ανταρκτική. Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα, επειδή χρόνια πριν ο Paul Laine, μια πηγή στην στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών του Πενταγώνου, είπε στον γράφοντα, ότι ο τότε εξαιρετικής τεχνολογικής αρτιότητας καταστροφέας πυραύλων HMS Sheffield του Ηνωμένου Βασιλείου είχε αρπαγεί από τους Ναζί, που επιχειρούσαν έξω από μια υποθαλάσσια βάση στην περιοχή. Υποτίθεται ότι το Sheffield βυθίστηκε το 1982, κατά τη διάρκεια του πολέμου των Νησιών Φόλκλαντ μεταξύ της Αργεντινής και του Ηνωμένου Βασιλείου από έναν πύραυλο Exocet.
Αυτή η αύξηση της εξαιρετικά μυστικής δραστηριότητας στο νότιο ημισφαίριο, κοντά στην Ανταρκτική, συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις γύρω από ένα χρυσορυχείο στην Παπούα της Νέας Γουινέας, που ο Laine επίσης ανέφερε, ότι ήταν η θέση μιας μυστικής ναζιστικής βάσης.
Ο κορυφαίος Αμερικανός κατάσκοπος James Clapper πέταξε στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιώντας αυτό που οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης της Αυστραλίας περιέγραψαν ως «μυστική επίσκεψη».


Ένα θέμα συζήτησης είναι η αποκάλυψη, ότι μια κινεζική εταιρεία έχει αποκτήσει μίσθωση 99 χρόνων του αυστραλιανού λιμανιού στο Darwin, που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις του Αυστραλιανού Ναυτικού.


Ωστόσο, υπάρχει επίσης υπό συζήτηση μια πολύ διαφορετική ατζέντα, που συνδέεται με χρυσό και μυστικές βάσεις. Πηγές της CIA στην Ασία λένε, ότι επίσης παρόντες στη συνάντηση ήταν κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι της Ινδονησίας και της Αυστραλίας. Σε ένα επίπεδο, οι συζητήσεις αφορούσαν στην αδειοδότηση του στρατού των ΗΠΑ να σταθμεύσει ένα στόλο γύρω από τη νήσο Badua, κοντά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Σε ένα άλλο επίπεδο, οι διαπραγματεύσεις αφορούν επίσης γιγαντιαία νέα αποθέματα χρυσού και πλατίνας, που βρέθηκαν στην ίδια γενική περιοχή που βρίσκεται το γιγαντιαίο ορυχείο Freeport McMoRan (και η μυστική βάση), λένε πηγές της Ινδονησίας.
Ο Πρόεδρος της Ινδονησίας Joko Widodo αναμένεται επίσης να επισκεφθεί αυτή την εβδομάδα το ινδονησιακό μνημείο του ισημερινού, που υποτίθεται ότι είναι η θέση μιας τεράστιας κρύπτης χρυσού, λένε οι πηγές. Ο στρατός των ΗΠΑ είναι πρόθυμος να κατασκευάσει ένα γιγαντιαίο, νέο λιμάνι εκεί, εν μέρει ως προκάλυμμα για την επιχείρηση ανάκτησης του χρυσού, λένε πηγές της CIA,
Εν τω μεταξύ, η ασιατική πλευρά έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με μια υπό διαπραγμάτευση συναλλαγή χρυσού, προκειμένου να παρασχεθεί χρηματοδότηση για τη δημιουργία μιας υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού. Επί του παρόντος, οκτώ χιλιάδες μετρικοί τόνοι χρυσού (αξίας περίπου 320 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε τρέχουσες τιμές της αγοράς) είναι σε προσφορά από τους Ασιάτες, με έκπτωση 13% επί της τιμής της αγοράς. Από αυτή την ποσότητα, τέσσερις χιλιάδες τόνοι θα έρθουν από την Ταϊλάνδη και τέσσερις χιλιάδες τόνοι από την Κίνα, λένε πηγές της κινεζικής κυβέρνησης. Από την έκπτωση του 13%, το 10% θα διατεθεί για τη δημιουργία της υπηρεσίας σχεδιασμού και το υπόλοιπο 3% θα είναι για προμήθειες, λένε οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Ο χρυσός σε προσφορά είναι αυτό που έχει γίνει γνωστό ως «μαύρος χρυσός» ή χρυσός εκτός εμπορικών πράξεων. Αυτός ο χρυσός, που ως επί το πλείστον βρίσκεται στα χέρια των ασιατικών βασιλικών οικογενειών, έχει κρατηθεί έξω από το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, επειδή αν επιτρεπόταν στους Ασιάτες να εξαργυρώσουν τον χρυσό τους, αυτό θα τους έδινε συντριπτική οικονομική, και επομένως παγκόσμια, εξουσία.
Σε αυτή τη συμφωνία, οι Ασιάτες θα πάρουν δολάρια και άλλα σκληρά νομίσματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλον τον κόσμο, ενώ οι πεινασμένοι για χρυσό Δυτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν τα θησαυροφυλάκιά τους. Ως την ώρα που γράφονται αυτά, καμία επίσημη Δυτική απάντηση δεν έχει ληφθεί για την προσφορά των οκτώ χιλιάδων τόνων, όμως κάποια αναμένεται σύντομα.
Σε σχετικές ειδήσεις, ο γράφων συμμετείχε στην μαγνητοσκόπηση μιας εκπομπής της επίσημης ιαπωνικής τηλεόρασης, που αναμένεται να βγει στον αέρα στις 31 Μαρτίου, που θα παρουσιάσει στο ιαπωνικό κοινό σαφή στοιχεία για τα σχέδια της Δυτικής συμμορίας, να σκοτώσει το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Η εκπομπή περιλαμβάνει βιντεοσκοπημένα πλάνα από τις διαβόητες Πέτρες Οδηγιών της Γεωργίας [Georgia Guide Stones, https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B9_%CE%BB%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CE%B9_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CE%B6%CF%8E%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B1 , https://www.youtube.com/watch?v=uKcsKbU4zHU ] Η εκπομπή περιλαμβάνει επίσης ένα τμήμα στο οποίο συζητείται το γιατί δολοφονήθηκε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και ένα τμήμα για επαφές των ιθαγενών της Αμερικής με πιθανούς εξωγήινους. Αυτή φαίνεται να είναι η αρχή κάποιου είδους διαδικασίας αποκάλυψης.
Πρέπει να σημειωθεί, ότι αυτή η εκπομπή πρέπει να εγκριθεί από την Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ιαπωνία Caroline Kennedy. Ο πατέρας της Kennedy, ο Πρόεδρος John F. Kennedy, δολοφονήθηκε εν μέρει επειδή ήθελε να χρησιμοποιήσει τον ασιατικό χρυσό για να βγάλει το δολάριο ΗΠΑ από τον έλεγχο της χαζαρικής μαφίας.
Ακούμε, επίσης, τώρα από τον στρατό των ΗΠΑ, ότι το «υποβρύχιο της Βόρειας Κορέας», που βυθίστηκε πρόσφατα, ήταν στην πραγματικότητα ένα ισραηλινό υποβρύχιο που βυθίστηκε στις 11 Μαρτίου «σε ανάμνηση της Φουκουσίμα». Ωστόσο, πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι «το Ισραήλ εξακολουθεί να έχει άλλα δύο υποβρύχια και πολλά ακόμα να πληρώσει, γιατί δεκαέξι αμερικανικά πλοία που βοήθησαν την Ιαπωνία στην Επιχείρηση Tomodachi μετά την 11η Μαρτίου, εξακολουθούν να είναι μολυσμένα».
Ένα άλλο έγκλημα των Χαζάρων, που πρόκειται να τιμωρηθεί πλήρως, είναι η κατάρριψη της Πτήσης 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι η Goldman Sachs μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Najib Razak με 680.000.000 δολάρια για να βοηθήσει στην συγκάλυψη της αεροπειρατείας αυτού του αεροπλάνου, προκειμένου να αποτραπεί η επιστροφή στην πατρίδα τους των είκοσι Κινέζων μηχανικών, που εργάζονταν για την Freescale Semiconductors. Ο Διευθυντής του FBI Jim Comey επισκέφθηκε την Κίνα στις 14 Μαρτίου, πιθανώς ως μέρος αυτής της διερεύνησης, η οποία περιλαμβάνει επίσης Ρώσους ερευνητές, δήλωσαν οι πηγές.
Μέσα στις ΗΠΑ, επίσης, η κατάργηση της χαζαρικής μαφίας προχωρά με επιταχυνόμενο ρυθμό. Σαν ένα παράδειγμα, οι διάφορες απειλές θανάτου εναντίον του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου Donald Trump αντιμετωπίζονται σταθερά από την Μυστική Υπηρεσία και άλλες αρχές επιβολής του νόμου. Αντιμετωπίζεται, επίσης, ένας όχλος που έχει προσληφθεί από τον George Soros.
Οι επιθέσεις κατά της Hillary Clinton έχουν, επίσης, κλιμακωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε ακόμη και το κουρέλι της προπαγάνδας New York Times έχει παρουσιάσει ιστορίες, ότι οι Clintons παρέδωσαν ορυχεία ουρανίου των ΗΠΑ στους Ρώσους, σε συνδυασμό με δωρεές προς το ίδρυμά τους.


Εν τω μεταξύ, η προσπάθεια του προεδρικού εκπροσώπου Barack Obama να τοποθετήσει τον Χαζάρο Εβραίο Merrick Garland στο Ανώτατο Δικαστήριο σε αντικατάσταση του Antonin Scalia έχει δημιουργήσει μια τεράστια αντίδραση της αντιπολίτευσης. Ο Garland έχει συμμετάσχει στην συγκάλυψη των βομβιστικών επιθέσεων της πόλης της Οκλαχόμα και υποστηρίζει τον έλεγχο των όπλων. Στον διορισμό του αντιτίθενται οι Ρεπουμπλικανοί, το Βατικανό, ο στρατός, η NRA, τα μέλη της πολιτοφυλακής και πολλοί άλλοι. Είναι σχεδόν σαν να είχε επιλεγεί σκόπιμα, για να κινητοποιήσει αντίθεση προς τον κανόνα του χαζαρικού όχλου.
Το άλλο προπύργιο της χαζαρικής μαφίας που δέχεται επίθεση, είναι η ευρέως στιγματισμένη Monsanto Corporation. Η προσπάθειά της να απαγορεύσει την σήμανση των ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών) στα τρόφιμα έχει προκαλέσει αντίδραση, και τώρα αρκετοί μεγάλοι κατασκευαστές τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των General Mills και Campbell Soup, έχουν υποσχεθεί να τοποθετούν σήμανση στα τρόφιμα με ΓΤΟ. Επί πλέον, το FBI διερευνά τώρα τα διάφορα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης, που επηρέασαν την αλυσίδα καταστημάτων fast food Chipotle, αφότου αυτή ανακοίνωσε, ότι απαλλάσσεται από ΓΤΟ. Αρχικά αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν μπράβους της Monsanto ως ενόχους, λένε πηγές του FBI.
Στη Μέση Ανατολή, εν τω μεταξύ, ο ΟΗΕ και οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει ανοιχτά να αποκαλούν τις επιθέσεις της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία. Αυτό ανοίγει το δρόμο σε μια μεγάλη στρατιωτική εκστρατεία, για να καθαρίσει αυτή η ταραγμένη περιοχή μια για πάντα.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Erdogan φαίνεται να χάνει τον έλεγχο των αισθήσεών του κάτω από την πίεση, όπως αποδεικνύεται από πρόσφατες δηλώσεις, που αποκαλούν «τρομοκράς, ο οποίος είχε εμπλακεί σε μια προσπάθεια να προσφέρουν στην Κοινότητα Του Λευκού Δράκου εικοσιπέντε τρισεκατομμύρια δολάρια για να αποτραβηχτεί, παραδέχθηκε κάποτε «υπακούμε σ’ αυτούς για τόσο πολύ καιρό», ώστε οι κυβερνήτες της χώρας του δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν οποιαδήποτε άλλη πορεία. Το «αυτούς» ήταν μια αναφορά στον χαζαρικό όχλο, αλλά, στο πλαίσιο αυτό, αναφερόταν σαφώς σε κάτι ακόμα πιο αρχαίο και κακό. Πρόκειται για την ανθρώπινη συντεχνία δουλεμπόρων, γνωστή στην ιστορία ως οι Υξώς, οι οποίοι λάτρευαν μια τραγόμορφη οντότητα με διχαλωτή ουρά, την οποία αναφέρουμε ως Σατανά. Βέβαια, οι πρόσφατες ενέργειες των Σαουδαράβων, όπως το να βομβαρδίζουν αγορές και να σκοτώνουν αθώους ανθρώπους, μπορούν να περιγραφούν μόνο ως σατανικές.
Σε μια τελική σημείωση, ρωσικές πηγές αναφέρουν, ότι ο Πάπας Francis σχεδιάζει να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση, πιθανώς τον Μάιο, και στη συνέχεια να παραιτηθεί. Παρόλο που η εμπειρία μας έχει διδάξει να είμαστε δύσπιστοι όσον αφορά συγκεκριμένες ημερομηνίες ή προθεσμίες, είναι αναμφισβήτητο ότι συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές του κόσμου. Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, από την πλευρά της, θα κάνει κάποια ανακοίνωση, αν και όταν δει τον πραγματικό, φυσικό χρυσό που αναφέραμε.
Πηγή: Antimatrix.org
Μεταφραστής: Νίκοςτες» τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς.


Ο τουρκικός στρατός γνωρίζει ότι θα πρέπει να τον πετάξει, εάν είναι να σώσει τη χώρα του από τον διαμελισμό.
Ίσως είναι ήδη πολύ αργά για τη Σαουδική Αραβία να κάνει το ίδιο. Ένας Σαουδάραβας πρίγκιπα


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers