FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, March 22, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 15:03:2016


Ο Πρόεδρος της Ινδονησίας επισκέπτεται την Ολλανδία για να συζητήσει για χρυσό με τους Ελευθεροτέκτονες της P2


15 Μαρτίου 2016Οι διαπραγματεύσεις στο πίσω δωμάτιο, για την απελευθέρωση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση μιας μεγάλης απορρύπανσης του κόσμου, πήραν μια δραματική τροπή την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο Πρόεδρος της Ινδονησίας Joko Widodo πήρε μια ξαφνική απόφαση να πετάξει στην Ολλανδία, για να συζητήσει για χρυσό, λένε πηγές της CIA στην Ινδονησία. Ο Widodo, ή Jokowi όπως είναι γνωστός, αποφάσισε να επισκεφθεί την Ολλανδία, τους πρώην αποικιοκράτες της Ινδονησίας, για να αποφευχθεί ο εμφύλιος πόλεμος, λένε.
Ο εμφύλιος πόλεμος θα συνέβαινε μεταξύ φατριών που υποστηρίζουν την Κίνα και εκείνων που κλίνουν προς τη Δύση, λένε οι πηγές. Στην Ολλανδία ο Jokowi θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Στοάς Ελευθεροτεκτόνων P2, οι οποίοι θα ζητήσουν πρόσβαση σε χρυσό αποθηκευμένο σε αποθήκες της Ινδονησίας, λένε.
Το άρθρο του ινδονησιακού Τύπου σχετικά με τη σχεδιαζόμενη επίσκεψη παραθέτει τη φράση ενός αξιωματούχου της ινδονησιακής κυβέρνησης, που λέει «θα υπάρξει μια μεγάλη έκπληξη μέσα σε δύο εβδομάδες».


Σε σχέση με αυτό, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry έχει έρθει σε επαφή με εκπροσώπους της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου στην Ινδονησία, για να ζητήσει επίσης χρυσό, λένε οι πηγές της CIA. Ο σατανιστής Kerry της οργάνωσης Skull and Bones (Κρανίο και Οστά) δεν θα πάρει καθόλου, λένε πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.

Ο Kerry και οι συνάδελφοί του στη συμμορία βρίσκονται σε πανικό, γιατί η πραγματική οικονομία των ΗΠΑ είναι σε μεγάλο πρόβλημα. Η πιο πρόσφατη ένδειξη περί αυτού είναι το γεγονός, ότι τα αποθέματα αγαθών χονδρικής πώλησης συσσωρεύονται τώρα σε επίπεδα ρεκόρ.


Οι κινεζικές εξαγωγές τον Φεβρουάριο υποχώρησαν επίσης κατά 25% από το προηγούμενο έτος, κυρίως λόγω της μείωσης των πωλήσεων στις ΗΠΑ, οι οποίες δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν γι' αυτές. Αυτή η οικονομική δυσπραγία των ΗΠΑ είναι ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού έχουν ξαφνικά αποκτήσει δυναμική. Η υπηρεσία σχεδιασμού θα ήταν ευτυχής να υποστηρίξει τον λαό των ΗΠΑ, όχι όμως τους Χαζάρους μαφιόζους, που κυβερνούν τώρα τη χώρα, λένε πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.
Ο στρατός των ΗΠΑ, από την πλευρά του, έχει καταστήσει σαφές, ότι θα ήθελε να έχει άδεια από το ινδονησιακό πολεμικό ναυτικό για τη στάθμευση ενός στόλου γύρω από τη νήσο Benua, προκειμένου να αποκτήσει «επίγνωση του θαλάσσιου τομέα» στην περιοχή. Με άλλα λόγια, θέλουν να είναι βέβαιοι, ότι έχουν μια βάση-κλειδί κοντά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, για να εξασφαλιστεί ότι η Κίνα δεν θα αναπτύξει επιθετική δράση στην περιοχή.
Αυτός είναι ο όρος τους για την επίτευξη μιας συμφωνίας με την ασιατική οικογένεια του δράκου, προκειμένου να επιτρέψουν τη δημιουργία της υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού, λένε διάφορες πηγές.
Εν τω μεταξύ, αγοραστές αυτοαποκαλούμενοι η  «Οικογένεια του Χρυσού Δράκου» έχουν εμφανιστεί, πρόθυμοι να αγοράσουν μια αρχική ποσότητα είκοσι μετρικών τόνων χρυσού, λένε πηγές του Πενταγώνου και της CIA. Κινεζικές κυβερνητικές πηγές, από την πλευρά τους, θα προτιμούσαν μια αρχική συμφωνία για πενήντα τόνους και λένε ότι χίλιοι τόνοι μπορούν να είναι διαθέσιμοι εντός τριών μηνών.
Έγγραφα αποστέλλονται και ασκείται η δέουσα επιμέλεια, για να εξασφαλιστεί ότι αυτή η συμφωνία μετατρέπεται σε πραγματικότητα, επιβεβαιώνουν οι εκπρόσωποι και των δύο πλευρών. Ο χρυσός πωλείται, όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, με μια έκπτωση 13%, με 3% για τις προμήθειες και 10% για την ίδρυση της αξιοκρατικά στελεχωμένης υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού.
Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου θα εμπλακεί όταν ο πραγματικός φυσικός χρυσός διατεθεί για επιθεώρηση στο Χονγκ Κονγκ, ενδεχομένως αργότερα αυτό το μήνα ή στις αρχές του επόμενου μήνα.
Εάν αποτύχει η υλοποίηση αυτής της συμφωνίας, ή σαμποταριστεί από τη χαζαρική μαφία, θα είναι η ώρα να βγουν τα δίκρανα, λένε πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.
Εν τω μεταξύ, ο Μέγας Άρχων των Γνωστικών Ιλλουμινάτων Alexander Romanov ήρθε να επισκεφτεί έναν εκπρόσωπο της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου την περασμένη εβδομάδα, μετά από «αίτημα της NSA». Η NSA ήθελε λεπτομέρειες σχετικά με μια συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου του 2011, λίγο πριν από την πυρηνική επίθεση και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.
Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου ήταν σε θέση να αποκαλύψει, ότι σήματα GPS που εστάλησαν στις 12:34 της 11ης Μαρτίου, δυο ώρες πριν την πυρηνική επίθεση και το τσουνάμι, στάλθηκαν για να ενεργοποιήσουν ένα προστατευτικό φράγμα, που εμπόδιζε τόσο τα κύματα όσο και την ακτινοβολία να περάσουν την αλυσίδα της νήσου Ogasawara, κοντά στο Τόκιο.
Αυτός ήταν ο λόγος, που δεν υπήρχε ανάγκη να μετακινηθούν πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι από την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο, όπως είχε σχεδιαστεί από τους δράστες αυτής της θηριωδίας. Αυτός είναι επίσης ο λόγος, που η ακτινοβολία από την Fukushima έχει ως επί το πλείστον εξαφανιστεί.
Αυτή η ίδια μυστηριώδης προστατευτική υπηρεσία εμπόδισε επίσης την εκδήλωση ενός τσουνάμι μετά από ένα σεισμό μεγέθους 7,8, που έπληξε ανοικτά των ακτών της Ινδονησίας, στις 2 Μαρτίου, λένε οι πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.


Ο “Alexander Romanov εξήγησε επίσης γιατί τέθηκε και πάλι υπό περιορισμό από τις ιαπωνικές αρχές μέχρι πρόσφατα. Αποδεικνύεται ότι καθόταν μεθυσμένος σε ένα πάρκο, όταν η τοπική ιαπωνική αστυνομία του ζήτησε ταυτότητα. Δεδομένου ότι δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (όλα τα στοιχεία ταυτότητάς του έχουν κατασχεθεί) μεταφέρθηκε στον σταθμό, ώσπου υψηλότερα επίπεδα της αστυνομίας έδωσαν εντολή να αφεθεί ελεύθερος.
Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, υπήρχε σταθμευμένο μπροστά του ένα αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας 666. Τότε ο μεθυσμένος και θυμωμένος Romanov χτύπησε τον οδηγό αυτού του αυτοκινήτου στο λαιμό με τον συνδυασμό από ένα μπουκάλι και ένα ανοιχτήρι.
Λίγο μετά από αυτό απομακρύνθηκε από περίπου είκοσι αστυνομικούς και τέθηκε «υπό προστατευτική κράτηση». Ο Romanov αφέθηκε ελεύθερος, αφού υποσχέθηκε να μην προκαλέσει περισσότερα τέτοια περιστατικά. Τέτοια είναι η ζωή ενός γνήσιου Μεγάλου Κυρίου των Ιλλουμινάτων.
Σε κάθε περίπτωση, ο Romanov είπε επίσης ότι είχε ένα μήνυμα από την αποικία της CIA, γνωστή ως Βόρεια Κορέα. Ο Kim Jong Un θα ήθελε να γίνει ο αυτοκράτορας της μελλοντικής ενωμένης οντότητας της Κορέας και της Ιαπωνίας. Ο Kim θα ήταν πιο γνήσιος αυτοκράτορας από τη μαριονέτα των Rothschild, που σήμερα κάθεται στο θρόνο, λέει ο Romanov.
Οι Βορειοκορεάτες γνωρίζουν πώς να επικοινωνήσουν με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου χωρίς να περάσουν μέσω του Romanov, έτσι είναι δύσκολο να ξέρεις τι να σκεφτείς γι’ αυτό. Ωστόσο, οι πρόσφατες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Βόρεια Κορέα από τη Ρωσία, την Κίνα, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία είναι πραγματικά οδυνηρές και ωθούν τους Βορειοκορεάτες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Επομένως μπορεί αυτό να είναι ένα γνήσιο διαπραγματευτικό τέχνασμα.
Σε σχέση με αυτό, το «υποβρύχιο της Βόρειας Κορέας», που πρόσφατα αναφέρθηκε ότι βυθίστηκε από τον στρατό των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων ΗΠΑ / Νότιας Κορέας, ήταν στην πραγματικότητα ένα ισραηλινό υποβρύχιο, που σκόπευε να εκτοξεύσει έναν πυρηνικό πύραυλο εναντίον των ΗΠΑ και να κατηγορήσει γι’ αυτό τη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με πηγές της υπηρεσίας πληροφοριών του ιαπωνικού στρατού. Ήταν ένα υποβρύχιο που πρόσφατα παραδόθηκε στο Ισραήλ από τη Γερμανία, λένε πηγές του Πενταγώνου.
Μιλώντας για το Ισραήλ, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden πήγε εκεί στις 8 Μαρτίου για να πει στον σατανιστή πρωθυπουργό Benyamin Netanyahu, ότι η νέα συμμαχία Ρωσίας / Βατικανού θα αναγκάσει το Ισραήλ να σταματήσει την διεθνή αντικοινωνική συμπεριφορά του, λένε πηγές του Πενταγώνου.
Ένα προγραμματισμένο ψήφισμα του ΟΗΕ θα καλέσει σε «λύση δύο κρατών, αναγκάζοντας το Ισραήλ να αποσυρθεί ως τις γραμμές του 1949, να άρει τη γενοκτονική πολιορκία της Γάζας και να κάνει την Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα της Παλαιστίνης», λένε. Η μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε κυρώσεις του ΟΗΕ και σε εμπάργκο όπλων, προσθέτουν. Επί πλέον, τα στρατεύματα του ΟΗΕ, διοικούμενα από τη Ρωσία, μπορεί να εκδιώξουν τους ενόπλους εποίκους και να προστατεύσουν τη Γάζα, λένε.
Στην κορυφή αυτών, η Ρωσία πιέζει τις ΗΠΑ να διακηρύξουν, ότι ο ISIS διαπράττει γενοκτονία κατά των χριστιανών. Κάτι τέτοιο θα επέτρεπε την επιβολή κυρώσεων του ΟΗΕ κατά των χορηγών του ISIS, Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Ισραήλ, λένε οι πηγές. Θα άνοιγε, επίσης, την ποινική δίωξη των εγκληματιών πολέμου του Ισραήλ, της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας, σημειώνουν.
Εκτός από την επιβολή του νόμου στους Ισραηλινούς για την ταραχή που προκαλούν στη Μέση Ανατολή, ο Biden είπε επίσης στον Netanyahu να κρατήσει το ισραηλινό λόμπι έξω από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, λένε οι πηγές. Το υψηλόβαθμο και χαμηλόβαθμο προσωπικό του στρατού, του FBI και των υπηρεσιών είναι αποφασισμένο να μην αφήσει κανένα ανδρείκελο της χαζαρικής μαφίας, όπως η Hillary Clinton, να εκλεγεί ως πρόεδρος αυτή τη φορά.
Οι πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι οι εκλογές είναι πιθανό να γίνουν μεταξύ του Donald Trump και του Αντιπροέδρου Biden. Ο Biden παραμένει αδρανής και περιμένει να παρέμβει μετά την απαγγελία κατηγοριών προς τη Hillary Clinton, λένε πηγές του Πενταγώνου και των υπηρεσιών. Σε αυτό το μέτωπο «ο στρατός εμπλέκεται με μια μυστική μεγάλη κριτική επιτροπή, που μπορεί να έχει ανεξαρτητοποιηθεί στη δράση της εναντίον εκείνων που προσπαθούν να σταματήσουν την έρευνα εναντίον της Hillary», λέει μία από τις πηγές.
Μια άλλη έρευνα, που περιλαμβάνει αρχές στις ΗΠΑ, στη Μαλαισία, στη Σιγκαπούρη, στο Αμπού Ντάμπι και στην Ελβετία προσεγγίζει επίσης την χαζαρική μαφία. Επί του παρόντος, οι ειδησεογραφικές αναφορές λένε, ότι η έρευνα επικεντρώνεται στους διεφθαρμένους αξιωματούχους της κυβέρνησης της Μαλαισίας και τον Tim Liessner, μέχρι πρόσφατα επί κεφαλής της Goldman Sachs στη Νοτιοανατολική Ασία.
Ωστόσο, πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου στη Νοτιοανατολική Ασία λένε, ότι ο πραγματικός σκοπός της έρευνας είναι να φτάσει στο βάθος της χαμένης πτήσης 370 της Malaysian Airlines  και της μετενσάρκωσής της ως καταρριφθείσας πτήσης 17 πάνω από την Ουκρανία.
Πηγές του FBI, επίσης, αποκαλύπτουν τώρα, ότι το 2013 εξουδετέρωσαν τρομοκρατική επιχείρηση της ισραηλινής Μοσάντ, που σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει περίπτερα, για να στήσει σφαγές τύπου Κένυας σε εμπορικά κέντρα στις ΗΠΑ. Οι ισραηλινοί ιδιοκτήτες των στοχοποιημένων εμπορικών κέντρων ήλπιζαν να αποκομίσουν μια σημαντική ασφαλιστική αποζημίωση από αυτό, λένε οι πηγές.
Εν τω μεταξύ στην Ευρώπη, ο στρατηγός Philip Breedlove, ο επί κεφαλής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα «επειδή ήταν Strangelove [υπέρμαχος ενός πυρηνικού Αρμαγεδδώνα] και πολύ κοντά στη Νεοσυντηρητική Victoria Nuland» λένε πηγές του Πενταγώνου. [σ.τ.μ.: Dr. Strangelove ήταν το όνομα ενός χαρακτήρα σατιρικής κινηματογραφικής ταινίας στην εποχή του ψυχρού πολέμου, ανώτερου αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, ο οποίος διέταξε την εκτέλεση πρώτου πυρηνικού πλήγματος κατά της ΕΣΣΔ - https://en.wikipedia.org/wiki/Dr._Strangelove
Με άλλα λόγια, ο Breedlove δεν συμβάδιζε με τη νέα συμμαχία Πενταγώνου-Ρωσίας, που εδραιώθηκε με την ιστορική πρώτη συνάντηση ύστερα από εννιακόσια εξήντα δύο χρόνια μεταξύ του Πάπα και του Ρώσου Πατριάρχη, στις 12 Φεβρουαρίου.
Ο αντικαταστάτης του Breedlove, στρατηγός Curtis Scaparrotti, αναμένεται να έχει μια λιγότερο συγκρουσιακή στάση απέναντι στη Ρωσία, λένε οι πηγές. Η αλλαγή στη διοίκηση του ΝΑΤΟ είναι πιθανό να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην πρόκληση ταραχών από την χαζαρική μαφία στην Ουκρανία και στην Ευρώπη.Πηγή: Antimatrix.org

            Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers