Thursday, March 3, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 01:03:2016Westerse implosie gaat door terwijl G20 eindigt in patstelling


1 maart 2016

Auteur: Benjamin Fulford
                                                                                                                                                                                                                                           

Een impasse tijdens de ontmoeting van de G20 ministers van financiën in China vorige week wordt weerspiegeld in publieke oproepen van China om de VS dollar te vervangen en dreigingen door het leger van de VS om een nucleaire oorlog te beginnen. Het leger van de VS zegt ook dat ze klaar staan om elke beslissing van het internationale gerechtshof in Den Haag betreffende territoriale disputen in de Zuid Chinese Zee, uit te voeren


Met andere woorden, er is wat serieuze paardenhandel en met de vuist op tafel slaan gaande op de hoogste niveaus van de financiën in de wereld.
Sinds de Khazariaanse bankiers vorige week weigerden Chinese voorstellen te accepteren om de internationale financiële architectuur te hervormen, lanceerden ze formeel de BRICS ontwikkelingsbank om de al bestaande en in werking zijnde Asian Infrastructure Investment Bank compleet te maken. Met andere woorden ze zeggen: “als je ons niet in je club toelaat, gaan we gewoon verder en beginnen we onze eigen club zonder jullie.”


Het is een feit dat de BRICS weten dat de tijd aan hun kant staat omdat de Westerse landen niet langer de basis van industriële of hulpbronnen hebben die nodig is om hun wereldheerschappij te ondersteunen. In andere woorden, er is niet meer genoeg werkelijkheid om hun geldillusie te ondersteunen. Dat is waarom de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde Westerse economische en financiële systemen langzaam imploderen. Dit kan gezien worden in de val van aandelenmarkten, prijzen van handelsartikelen enz. en de wanhopige actie naar negatieve rentetarieven.

De Khazariaanse bankiers werden ook, onder het oppervlak, al gedwongen om het door de BRICS gecontroleerde internationale regelingen systeem te testen en te gebruiken wat is vastgesteld om het door de Khazarianen gecontroleerde SWIFT systeem te vervangen.

Dit heeft een erg gevaarlijke situatie geschapen omdat ambtenaren bij het Pentagon het duidelijk hebben gemaakt dat  wanneer ze voor de keuze staan tussen een Sovjet Unie soort van instorting of oorlog, ze voor oorlog kiezen. Dat is waarom we nucleaire raketproeven zien door de VS en agressief gepraat.

Er ontwikkelt zich nu ook een erg gespannen situatie in Indonesië en in de Zuid Chinese Zee, welke kan uitbarsten in oorlog en verandering van regiem in Indonesië. Aan Indonesisch President Joko Widodo, werd volgens WDS bronnen enorme omkoopsommen aangeboden door de eigenaren van de Freeport McMoRan goudmijn om zo met toestemming de controle over de mijn en geheime militaire bases daar te behouden. Echter, Widodo heeft ook een $ 35 miljard infrastructuur aanbod gekregen van de Chinezen, die willen dat de basis wordt gesloten.

De White Dragon Society biedt aan de situatie op te lossen door een bureau voor toekomstplanning op te zetten om een transitie, van het Westerse militaire industriële complex naar iets meer welwillends, te overzien. Aziatische bondgenoten boden vorige week aan om de WDS te ondersteunen door grote hoeveelheden goud ter beschikking te stellen, klaar om op te halen in Hong Kong, tegen een 10% korting op marktprijzen. De voorwaarde hiervoor is dat wat van de 10% gaat naar hulp voor het opzetten van het planbureau. Om zijn oprechtheid te laten zien kan de WDS onthullen dat er een voorraad van 4000 ton goud is dat gezien kan worden op 0 graden 00′03.69″N, 109 graden 19′19.85″ E. op Google earth. Het wordt gemarkeerd door een witte lijn.

Er is ook een hoop intrige gedoe gaande met de gnostische illuminatie, de Khazariaanse maffia en geheime dienst van het leger van de VS die allemaal vorige week agenten stuurden naar een WDS vertegenwoordiger in Tokyo


The gnostice illuminati agent “Alexander Romanov,” recently emerged from yet another bout of forcible confinement in a mental hospital, said there was a hydrogen bomb in
De gnostische illuminatie agent “Alexander Romanov,” recentelijk opgedoken na opnieuw weer een andere periode van gewelddadige opsluiting in een psychiatrisch ziekenhuis, zei dat er een waterstofboom was in Aleppo in Syrië welke onder de controle van “ISIS” huurlingen staat. Romanov is de eerste persoon die publiekelijk waarschuwt voor ISIS en 311 dus, zijn informatie is geloofwaardig. Hij zei ook dat de ISIS strijdkrachten klaar stonden om een dam op te blazen waardoor “de groene strook,”in Bagdad, Irak wordt overstroomd. Hij bracht verder dreigingen over voor het starten van willekeurige acties in Japan, Europa en de VS. De Nazi ‘s, achter ISIS en de problemen in de Oekraïne, zijn duidelijk niet blij met de verenigde campagne van de Russen en het Pentagon tegen hun strijdkrachten. De bombardementen, door de Russen en het Pentagon, van hun strijdkrachten in Syrië, Irak en Libië vergt zijn tol. Net als de afsnijding van hun drugsgelden. Dat is waarom ze gevaarlijke dreigingen uiten.
In een andere duidelijkere aantekening, lijkt het of de ISIS en Nazi huurlingen bereid zijn om afgekocht te worden voor een redelijke prijs. De WDS vertegenwoordiger vertelde Romanov dat als zijn groep onschuldige mensen kwaad toebrengt, ze opgejaagd zouden worden en vermoord. Het werd gesuggereerd dat willekeurige terreuracties tegen onschuldige mensen hun zaak zou schaden maar dat ze welkom waren om achter de schuldigen aan te gaan. We weten allemaal wie dat zijn.
Een ander persoon en Amerikaanse vrouw die we “Eva” zullen noemen, communiceerde door middel van persoonlijk afgeleverde, handgeschreven briefjes voor het organiseren van een ontmoeting met de WDS. Ze beweerde dat ze interessante informatie had over het netwerk van de Khazariaanse maffia in Japan.
Ze zei dat het werd geleid door een ex beambte van het Departement van Staten van de VS met de naam van Alfredo Salazar die een groep Winstone genaamd bestuurd. Salazar krijgt informatie over overleden mensen met de bedoeling om een belastingvrij slijkfonds voor zijn agenten in Japan te creëren, volgens Eva. Eva die oprecht doodsbang leek, zei dat ze contact had opgenomen met de WDS omdat ze verwachtte de schuld te krijgen van een komende terroristische aanval in Japan en dan vermoord zou worden. Deze schrijver was niet in staat om contact op te nemen met meneer Salazar om zijn kant van het verhaal te horen maar hoopt spoedig van hem te horen. In ieder geval, gaf Eva de WDS de namen en adressen van alle leden van het Salazar netwerk in Japan. Mocht er iets met Eva gebeuren, dan zal het netwerk ontmanteld worden.
De derde agent die opdaagde was, zoals hij zelf omschreef, een zoon van een Japanse CIA agent die zei dat hij de drug scopolamine slikte. Hij oogde zeker als iemand die vreemd in elkaar zat. Hij bracht een fles wijn mee van het Nieuwe Sanno Hotel in Tokyo, welke alleen is voorbehouden voor het militaire personeel van de VS of regeringsbeambten. Het is bekend als de plaats waar de Japanse VS agenten hun orders geven aan hun Japanse lakeien. Dit individu claimde ook dat hij de persoon was die verantwoordelijk was voor de incidenten in 2014 toen een totaal van 300 verscheurde kopieën van het dagboek van Anne Frank werden gevonden in 38 bibliotheken.

Hij leek een onvervalste mk-ultra (op trauma gebaseerde mind control) slachtoffer te zijn maar het werd niet duidelijk wat zijn zaken waren met de WDS.
In ieder geval, de aankomst van deze menselijke, analoge (tegenovergestelde van digitale of internet gebaseerd) communicatie laten zien dat er een serieuze machtsstrijd tot een hoogtepunt komt.
Dit wordt erg duidelijk gezien in de VS. Pentagon bronnen zeggen dat Hoger Gerechtshof Antonin Scalia werd vermoord niet alleen omdat hij tegenstander was van de koolstofhandel zwendel maar ook omdat hij belangrijke rechtszaken ondersteunde tegen grote bedrijven van de Khazariaanse bende en omdat hij samenwerkte met het leger van de VS. Ter aanvulling van het vermoorden van Scalia, zette de Khazariaanse bende kortgeleden een mislukte moordpoging in elkaar tegen Hoger Gerechtshof rechter John Roberts en top VS generaal Joseph Dunford. Ook George Bush Sr bedreigde openlijk om presidentskandidaat Donald Trump te vermoorden.

Bush is van streek omdat zijn zoon Jeb gedwongen werd officieel afscheid te nemen  vanwege zijn banden met 911, drugshandel, cocaïne gebruik, moord en meer. Echter, Pentagon bronnen zeggen Jeb’s terugtrekken uit de presidentiële race “zal de Bushes niet sparen.”
De succesvolle en mislukte moordaanslagen hebben alleen de vastberadenheid van een coalitie van het leger van de VS, de maffia, het Vaticaan, de Vrijmetselaars en alle patriotten in de VS, versterkt om de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia te vernietigen.
De machtsmakelaar en casino baas van de Khazariaanse bende, Sheldon Adelson werd gedwongen een stapje terug te doen bij zijn bemoeienis in de VS politiek tijdens de arrestatie van omgekochte politie beambten in Macau, China en Chinese dreigingen voor de sluiting van zijn geld en macht gokbron in Macau. Dat is waarom Adelson afzijdig blijft tijdens de huidige presidentsrace in de VS. De Koch Brothers, een andere set van VS machtshandelaren, hebben op hun beurt de WDS benaderd met voorlopige aanbieding van steun.
Het leger van de VS overweegt, om hun alliantie met Rusland te versterken, door Rusland toe te staan spionagevluchten over de VS uit te voeren voor het opsporen van atoomwapens of vuile bommen die misschien onder controle staan van Khazariaanse maffia agenten binnen de VS, zeggen bronnen bij het Pentagon.
In het Midden Oosten is ondertussen de Saudische Arabische hulp aan Libanon die is afgesneden een erkenning dat de Khazariaanse maffia dat land niet langer controleert. Hezbollah regeert nu de facto Libanon ondersteund door Rusland en Iran. Verder, Hezbollah en Iranese troepen zijn nu gelegerd aan de Israëlische grens in de Golan Hoogte. Ze zijn daar om te voorkomen dat er nog verder hulp aan ISIS vanuit Israël binnen komt in Syrië.
Ook, het door de Khazariaanse bende gecontroleerde land Saudi Arabië is “onder druk gezet voor vernietiging,” met de bedoeling om hun steun aan ISIS te beëindigen, volgens bronnen bij het Pentagon. Dit zal ook de regering van de VS toestemming geven om hun $5 biljoen aan VS staatsbezittingen af te schrijven, zeggen de bronnen.
Tenslotte, laten we dit verslag beëindigen met wat restjes goed nieuws. Ten eerste, het geheim achter gratis energie uit water is nu publiekelijk vrij gegeven en is nu openlijk ter beschikking.

Er is ook genoeg goed nieuws met betrekking tot het milieu zoals China en India die hun belangrijkste riviersystemen schoon maken en de monarchvlinder populatie die verdriedubbeld is. De kracht van het leven slaat terug tegen het Satanische anti-leven.

 Webpage: Antimatrix.org
Vertaling: Lia V.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers