bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Friday, March 25, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fuldford:22:03:2016Nešto čudno se događa oko Antarktika kao ipregovori za novi financijski sustav


22. ožujka 2016Ovih dana nešto čudno se događa oko Antarktika što je obavijeno tajnom, ali također privlači mnogo profesionalnih velikih komada. Posjet Antarktiku patrijarha Kirilla, iz samog vrha ruske pravoslavne crkve, u veljači, bio je prvi znak da se događa nešto neobično. Sada ovog tjedna, američki predsjednički glasnogovornik Barack Obama posjetiti će južnoameričko nacističko sjedište u Bariloche-u, u južnoj Argentini.

Neposredno prije Obamine posjete je otkriveno da je Kina izgradila ogromnu bazu za istraživanje svemira u južnoj Argentini. Nakon ove objave, argentinska vlada je objavila da su potopili "kineski ribarski brod" blizu ograničenog područja uz obalu južne Argentine. Pentagonovi izvori kažu da je brod vjerojatno bio kineski špijunski brod jer bi normalni ribarski brod odgovorio na argentinska upozorenja.

Nadalje, pokušaj teške ruke kazarske mafije da sruši vladu Brazila sada je propao, lišavajući brazilsku kazarsku mafiju mjesta gdje mogu pobjeći sada kada se američki narod budi na zločine koji su protiv njih počinjeni, kažu izvori CIA-e u južnoj Americi.
 

Sada izvori CIA-e u Aziji govore da njihove veze "koje su iznad vlasti", sve "lete na jug", ovaj tjedan i snažno je naglašeno da se "jug" odnosi na Antarktik. Sve to je vrlo interesantno, jer prije nekoliko godina Paul Laine, izvor u Pentagonovoj vojnoj obavještajnoj službi, rekao je ovom piscu da je tada britanski raketni razarač HMS Sheffield bio zarobljen od strane nacista koji djeluju iz podmorske baze u regiji. Sheffield je navodno potopila Exocet raketa 1982. godine tijekom Falklandskog rata između Argentine i Velike Britanije.

Ova povećana vrlo tajnovita aktivnost u južnoj hemisferi blizu Antarktika na neki način je povezano s pregovorima o rudniku zlata u Papui, u Novoj Gvineji, što je Laine također ukazao da je bila lokacija tajne nacističke baze. 

Američki top špijun, James Clapper, odletio je u Australiju prošlog tjedna na ono što su australski mediji opisali kao "tajni posjet".


Jedna tema razgovora je objava da je kineska kompanija dobila u najam na 99 godina australsku luku u Darwinu koja uključuje objekte australske mornarice.


Međutim, tu je također mnogo drugačiji program o kojem se raspravlja u vezi sa zlatom i tajnim bazama. Izvori CIA-e u Aziji kažu da su također na sastanku bili prisutni dužnosnici iz vrha indonezijske i australske vojske. Na jednoj razini se diskutiralo o dopuštenju američkoj vojsci da stacionira flotu oko Badua Islanda, u blizini Južnog kineskog mora. Na drugoj razini, također se pregovaralo o ogromnim rezervama zlata i platine pronađenim u istom tom području gdje je divovski Freeport McMoRan rudnik zlata (i tajna baza), kažu indonezijski ivori.

Također se očekuje da će indonezijski predsjednik Joko Widodo ovog tjedna posjetiti spomenik ekvatoru koji bi trebao biti lokacija divovskog skrovišta zlata, kažu izvori. Američka vojska tamo želi izgraditi ogromnu novu luku, djelomično kao paravan za operaciju zlatno skrovište, kažu izvori CIA-e. 

U međuvremenu, azijska strana je otkrila više detalja o transakcijama zlata o kojima se pregovara kako bi se osigurala sredstva za stvaranje buduće agencije za planiranje. Trenutno, 8000 metričkih tona zlata (u vrijednosti od oko 32 milijarde dolara po sadašnjim tržišnim cijenama) su u ponudi Azijaca uz 13% popusta od tržišne cijene. Od toga, 4000 tona iz Kine, kažu kineski vladini izvori. Od popusta od 13%, 10% će ići za uspostavu agencija za planiranje, a preostalih 3% bilo bi za provizije, kažu vladini dužnosnici. Zlato u ponudi je ono što je poznato kao "crno zlato" ili vanknjižno zlato. Ovo zlato, uglavnom u vlasništvu azijskih kraljevskih obitelji, držano je izvan zapadnih financijskih sustava jer omogućuje Azijcima da unovče svoje zlato koje će im dati veliku financijsku, a time i globalnu moć.

U tom sporazumu, Azijci bi dobili dolare i druge čvrste valute koje se mogu koristiti u cijelom svijetu, dok zlata gladni zapadnjaci mogli bi napuniti svoje trezore zlatnim polugama. Do pisanja ovog teksta nije se dobio nikakva ponuda Zapada za 8000 tona, ali jedna se uskoro može očekivati.

U s tim vezanim vijestima, ovaj pisac je sudjelovao u snimanju japanskog prvorazrednog TV programa koji bi trebao biti emitiran 31. ožujka i koji će pokazati japanskoj publici jasan dokaz o planovima zapadne kabale da ubije 90% svjetske populacije. Emisija uključuje snimke zloglasnog Georgia Guidestones. Emisija također uključuje isječak diskusije zašto je princeza Diana ubijena i isječak o kontaktima američkih indijanaca s mogućim vanzemaljcima. Čini se da će to biti početak neke vrste procesa razotkrivanja.

Mora se napomenuti da je ova emisija morala biti odobrena od strane američkog veleposlanika u Japanu Caroline Kennedy. Kennedyjin otac, predsjednik John F. Kennedy, ubijen je dijelom i zbog toga što je želio koristiti azijsko zlato da izuzme američki dolar izvan kontrole kazarske mafije kabale.

Sada također čujemo od američke vojske da je "sjevernokorejska podmornica" nedavno potopljena bila zapravo izraelska podmornica koja je potopljena 11. ožujka "u znak sjećanja na Fukushimu". Međutim, pentagonovi izvori kažu da "Izrael još uvijek ima druge dvije podmornice i još mnogo više toga za platiti, jer 16 američkih brodova koji su pomagali Japanu u operaciji tomodachi poslije 3/11 još uvijek su kontaminirani."

Još jedan kazarski zločin koji će biti u potpunosti kažnjen je rušenje Malaysian Airlanes leta 370. Pentagonovi izvori govore da je Goldman Sachs možda bio korišten da plati malezijskom premijeru Najibu Razaku 680 milijuna dolara kako bi se prikrila otmica ovog aviona da bi se spriječio povratak kući 20 kineskih inženjera koji rade za Freescale Semiconductors. Direktor FBI Jim Comey posjetio je Kinu 14. ožujka, vjerojatno kao dio ove istrage koja također uključuje ruske istražitelje, rekli su izvori.

U SAD-u također, uklanjanje kazarske mafije napreduje sve bržim tempom. Jer jednom stvari, raznim prijetnjama smrću republikanskom kandidatu Donaldu Trumpu, odlučno se bavi tajna služba i druga tijela za provedbu zakona. Također se bavi i iznajmljivanju rulje koju iznajmljuje George Soros.

Napadi na Hillary Clinton također su eskalirali do te mjere da je čak propagansni list New York Times izašao s pričama kako su Clintonovi predali rudnike urana u SAD-u Rusima u sprezi s donacijama njihovoj fondaciji.


U međuvremenu pokušaj predsjedničkog glasnogovornika Baracka Obame da namjesti kazarskog Židova Merricka Garlanda na Vrhovni sud da zamijeni Antonina Scagliu stvorio je ogromnu protuakciju opozicije. Garland je bio umiješan u zataškavanje bombaškog napada u Oklahoma Cityju i podržava kontrolu oružja. Njegovom imenovanju protive se republikanci, Vatikan, vojska, NRA, članovi milicije i mnogi drugi. Čini se da je on bio namjerno izabran da se potakne protivljenje vladavini kazarske mafije.

Druga tvrđava kazarske mafije koja je na udaru je široko huljeni Monsanto Corporation. Njihov pokušaj da se zabrani obilježavanje GMO usjeva na prehrambenim proizvodima se izjalovio, i sada više velikih proizvođača hrane , uključujući General Mills i Campbell Soup, obećali su da će označavati GMO hranu . Nadalje, FBI sada istražuje razna izbijanja trovanja hranom koji su utjecali na Chipotle lanac brze hrane nakon što je objavio da prelazi na hranu bez GMO. Početni dokazi ukazuju na Monsanto gorile da su krivci za to, FBI izvori kažu.

Na Bliskom istoku, u međuvremenu, UN i SAD su počeli otvoreno nazivati napade Turske i Saudijske Arabije ratnim zločinom i genocidom. To utire put velikom vojnom pohodu da se očisti ta problematična regija jednom zauvijek.

Turski predsjednik Recep Erdogan čini se da gubi kontrolu nad pameću pod pritiskom, što potvrđuju i nedavne izjave u kojima naziva novinare i političare "teroristima".


Turska vojska zna da će ga morati zbaciti ako žele spasiti svoju zemlju od komadanja. 

Možda je već prekasno za Saudijsku Arabiju da učini isto. Saudijski princ, koji je sudjelovao u pokušaju da ponudi Društvu Bijelog Zmaja 25trilijuna dolara (25000000000000), nakon što je priznao: "mi smo im se pokoravali tako dugo", da vladari njihovih zemalja nisu mogli razmišljati o nijednom drugom smjeru. "Oni" bila je referenca na kazarsku mafiju ali, u kontekstu, on je očito mislio na nešto čak više drevno i zlo. To je udruga robovlasnika poznatih u povijesti kao Hiksi (Hyksos), koji su štovali biće s licem koze i rašljastim repom koje mi nazivamo Sotonom. Sigurno je da se nedavne akcije Saudijaca, kao što je bombardiranje marketa i ubijanje nevinih ljudi, mogu opisati kao sotonske.

I kao završna napomena, ruski izvori kažu da papa Franjo planira napraviti veliku najavu, možda u svibnju, i onda se povući. Dok nas je iskustvo naučilo da budemo oprezni o specificiranim datumima ili rokovima, neporecivo je da se u svijetu događaju velike promjene. Društvo Bijelog Zmaja, sa svoje strane, napravit će neku vrstu najave, ako i kada bude vidjelo da stvarno fizičko zlato bude spomenuto.PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA