Saturday, March 26, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fuldford:22:03:2016Nešto čudno se događa oko Antarktika kao ipregovori za novi financijski sustav


22. ožujka 2016Ovih dana nešto čudno se događa oko Antarktika što je obavijeno tajnom, ali također privlači mnogo profesionalnih velikih komada. Posjet Antarktiku patrijarha Kirilla, iz samog vrha ruske pravoslavne crkve, u veljači, bio je prvi znak da se događa nešto neobično. Sada ovog tjedna, američki predsjednički glasnogovornik Barack Obama posjetiti će južnoameričko nacističko sjedište u Bariloche-u, u južnoj Argentini.

Neposredno prije Obamine posjete je otkriveno da je Kina izgradila ogromnu bazu za istraživanje svemira u južnoj Argentini. Nakon ove objave, argentinska vlada je objavila da su potopili "kineski ribarski brod" blizu ograničenog područja uz obalu južne Argentine. Pentagonovi izvori kažu da je brod vjerojatno bio kineski špijunski brod jer bi normalni ribarski brod odgovorio na argentinska upozorenja.

Nadalje, pokušaj teške ruke kazarske mafije da sruši vladu Brazila sada je propao, lišavajući brazilsku kazarsku mafiju mjesta gdje mogu pobjeći sada kada se američki narod budi na zločine koji su protiv njih počinjeni, kažu izvori CIA-e u južnoj Americi.
 

Sada izvori CIA-e u Aziji govore da njihove veze "koje su iznad vlasti", sve "lete na jug", ovaj tjedan i snažno je naglašeno da se "jug" odnosi na Antarktik. Sve to je vrlo interesantno, jer prije nekoliko godina Paul Laine, izvor u Pentagonovoj vojnoj obavještajnoj službi, rekao je ovom piscu da je tada britanski raketni razarač HMS Sheffield bio zarobljen od strane nacista koji djeluju iz podmorske baze u regiji. Sheffield je navodno potopila Exocet raketa 1982. godine tijekom Falklandskog rata između Argentine i Velike Britanije.

Ova povećana vrlo tajnovita aktivnost u južnoj hemisferi blizu Antarktika na neki način je povezano s pregovorima o rudniku zlata u Papui, u Novoj Gvineji, što je Laine također ukazao da je bila lokacija tajne nacističke baze. 

Američki top špijun, James Clapper, odletio je u Australiju prošlog tjedna na ono što su australski mediji opisali kao "tajni posjet".


Jedna tema razgovora je objava da je kineska kompanija dobila u najam na 99 godina australsku luku u Darwinu koja uključuje objekte australske mornarice.


Međutim, tu je također mnogo drugačiji program o kojem se raspravlja u vezi sa zlatom i tajnim bazama. Izvori CIA-e u Aziji kažu da su također na sastanku bili prisutni dužnosnici iz vrha indonezijske i australske vojske. Na jednoj razini se diskutiralo o dopuštenju američkoj vojsci da stacionira flotu oko Badua Islanda, u blizini Južnog kineskog mora. Na drugoj razini, također se pregovaralo o ogromnim rezervama zlata i platine pronađenim u istom tom području gdje je divovski Freeport McMoRan rudnik zlata (i tajna baza), kažu indonezijski ivori.

Također se očekuje da će indonezijski predsjednik Joko Widodo ovog tjedna posjetiti spomenik ekvatoru koji bi trebao biti lokacija divovskog skrovišta zlata, kažu izvori. Američka vojska tamo želi izgraditi ogromnu novu luku, djelomično kao paravan za operaciju zlatno skrovište, kažu izvori CIA-e. 

U međuvremenu, azijska strana je otkrila više detalja o transakcijama zlata o kojima se pregovara kako bi se osigurala sredstva za stvaranje buduće agencije za planiranje. Trenutno, 8000 metričkih tona zlata (u vrijednosti od oko 32 milijarde dolara po sadašnjim tržišnim cijenama) su u ponudi Azijaca uz 13% popusta od tržišne cijene. Od toga, 4000 tona iz Kine, kažu kineski vladini izvori. Od popusta od 13%, 10% će ići za uspostavu agencija za planiranje, a preostalih 3% bilo bi za provizije, kažu vladini dužnosnici. Zlato u ponudi je ono što je poznato kao "crno zlato" ili vanknjižno zlato. Ovo zlato, uglavnom u vlasništvu azijskih kraljevskih obitelji, držano je izvan zapadnih financijskih sustava jer omogućuje Azijcima da unovče svoje zlato koje će im dati veliku financijsku, a time i globalnu moć.

U tom sporazumu, Azijci bi dobili dolare i druge čvrste valute koje se mogu koristiti u cijelom svijetu, dok zlata gladni zapadnjaci mogli bi napuniti svoje trezore zlatnim polugama. Do pisanja ovog teksta nije se dobio nikakva ponuda Zapada za 8000 tona, ali jedna se uskoro može očekivati.

U s tim vezanim vijestima, ovaj pisac je sudjelovao u snimanju japanskog prvorazrednog TV programa koji bi trebao biti emitiran 31. ožujka i koji će pokazati japanskoj publici jasan dokaz o planovima zapadne kabale da ubije 90% svjetske populacije. Emisija uključuje snimke zloglasnog Georgia Guidestones. Emisija također uključuje isječak diskusije zašto je princeza Diana ubijena i isječak o kontaktima američkih indijanaca s mogućim vanzemaljcima. Čini se da će to biti početak neke vrste procesa razotkrivanja.

Mora se napomenuti da je ova emisija morala biti odobrena od strane američkog veleposlanika u Japanu Caroline Kennedy. Kennedyjin otac, predsjednik John F. Kennedy, ubijen je dijelom i zbog toga što je želio koristiti azijsko zlato da izuzme američki dolar izvan kontrole kazarske mafije kabale.

Sada također čujemo od američke vojske da je "sjevernokorejska podmornica" nedavno potopljena bila zapravo izraelska podmornica koja je potopljena 11. ožujka "u znak sjećanja na Fukushimu". Međutim, pentagonovi izvori kažu da "Izrael još uvijek ima druge dvije podmornice i još mnogo više toga za platiti, jer 16 američkih brodova koji su pomagali Japanu u operaciji tomodachi poslije 3/11 još uvijek su kontaminirani."

Još jedan kazarski zločin koji će biti u potpunosti kažnjen je rušenje Malaysian Airlanes leta 370. Pentagonovi izvori govore da je Goldman Sachs možda bio korišten da plati malezijskom premijeru Najibu Razaku 680 milijuna dolara kako bi se prikrila otmica ovog aviona da bi se spriječio povratak kući 20 kineskih inženjera koji rade za Freescale Semiconductors. Direktor FBI Jim Comey posjetio je Kinu 14. ožujka, vjerojatno kao dio ove istrage koja također uključuje ruske istražitelje, rekli su izvori.

U SAD-u također, uklanjanje kazarske mafije napreduje sve bržim tempom. Jer jednom stvari, raznim prijetnjama smrću republikanskom kandidatu Donaldu Trumpu, odlučno se bavi tajna služba i druga tijela za provedbu zakona. Također se bavi i iznajmljivanju rulje koju iznajmljuje George Soros.

Napadi na Hillary Clinton također su eskalirali do te mjere da je čak propagansni list New York Times izašao s pričama kako su Clintonovi predali rudnike urana u SAD-u Rusima u sprezi s donacijama njihovoj fondaciji.


U međuvremenu pokušaj predsjedničkog glasnogovornika Baracka Obame da namjesti kazarskog Židova Merricka Garlanda na Vrhovni sud da zamijeni Antonina Scagliu stvorio je ogromnu protuakciju opozicije. Garland je bio umiješan u zataškavanje bombaškog napada u Oklahoma Cityju i podržava kontrolu oružja. Njegovom imenovanju protive se republikanci, Vatikan, vojska, NRA, članovi milicije i mnogi drugi. Čini se da je on bio namjerno izabran da se potakne protivljenje vladavini kazarske mafije.

Druga tvrđava kazarske mafije koja je na udaru je široko huljeni Monsanto Corporation. Njihov pokušaj da se zabrani obilježavanje GMO usjeva na prehrambenim proizvodima se izjalovio, i sada više velikih proizvođača hrane , uključujući General Mills i Campbell Soup, obećali su da će označavati GMO hranu . Nadalje, FBI sada istražuje razna izbijanja trovanja hranom koji su utjecali na Chipotle lanac brze hrane nakon što je objavio da prelazi na hranu bez GMO. Početni dokazi ukazuju na Monsanto gorile da su krivci za to, FBI izvori kažu.

Na Bliskom istoku, u međuvremenu, UN i SAD su počeli otvoreno nazivati napade Turske i Saudijske Arabije ratnim zločinom i genocidom. To utire put velikom vojnom pohodu da se očisti ta problematična regija jednom zauvijek.

Turski predsjednik Recep Erdogan čini se da gubi kontrolu nad pameću pod pritiskom, što potvrđuju i nedavne izjave u kojima naziva novinare i političare "teroristima".


Turska vojska zna da će ga morati zbaciti ako žele spasiti svoju zemlju od komadanja. 

Možda je već prekasno za Saudijsku Arabiju da učini isto. Saudijski princ, koji je sudjelovao u pokušaju da ponudi Društvu Bijelog Zmaja 25trilijuna dolara (25000000000000), nakon što je priznao: "mi smo im se pokoravali tako dugo", da vladari njihovih zemalja nisu mogli razmišljati o nijednom drugom smjeru. "Oni" bila je referenca na kazarsku mafiju ali, u kontekstu, on je očito mislio na nešto čak više drevno i zlo. To je udruga robovlasnika poznatih u povijesti kao Hiksi (Hyksos), koji su štovali biće s licem koze i rašljastim repom koje mi nazivamo Sotonom. Sigurno je da se nedavne akcije Saudijaca, kao što je bombardiranje marketa i ubijanje nevinih ljudi, mogu opisati kao sotonske.

I kao završna napomena, ruski izvori kažu da papa Franjo planira napraviti veliku najavu, možda u svibnju, i onda se povući. Dok nas je iskustvo naučilo da budemo oprezni o specificiranim datumima ili rokovima, neporecivo je da se u svijetu događaju velike promjene. Društvo Bijelog Zmaja, sa svoje strane, napravit će neku vrstu najave, ako i kada bude vidjelo da stvarno fizičko zlato bude spomenuto. 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers