Sunday, March 13, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 08:03:2016

Trag dokaza vodi do Turske dok se svjetska mrežakazarske mafije i dalje raspada


8. ožujka 2016Prošlog tjedna ruski predsjednik Vladimir Putin zaprijetio je turskom predsjedniku Recepu Erdoganu da će "vratiti Carigrad (Istanbul) u kršćanstvo i štititi rusku pomorsku sigurnost oslobađajući Dardanele i Bosposrski tjesnac", kažu Pentagonovi izvori. "To je bio plan cijelo vrijeme jer će granice biti ponovno nacrtane, s Turskom protjeranom s Cipra i balkaniziranom", dodali su. 

To može biti ono što je potaknulo turskog premijera Ahmeta Davutoglua da odleti u Iran i traži mir između Sunitskih i Šiitskih frakcija islama.


Ako dvije strane postignu mirovni sporazum, to bi moglo značiti da bi 1.384 godine stara podjela između dvije frakcije islama mogla završiti. To je ono što se Turci nadaju kako bi se suprotstavili vojnom savezu Rusije i Zapada koji je formuliran kada su se papa i ruski pravoslavni patrijarh sastali 12. veljače po prvi puta od 962 godine. 

Međutim, situacija ne može biti tako lako rješiva zbog dubokog turskog angažmana u nacističkom državnom udaru koji se dogodio u SAD-u 11. rujna 2001. Sada se čini da je odabir datuma za napad na SAD povezan s činjenicom da je 11. rujan 1863. datum posljednjeg turskog pokušaja da konvertira kršćansku Europu vojnom silom propala. To je bilo kada je opsada Beča bila probijena od strane kršćanske koalicije samo nekoliko sati prije nego što je gigantski turski minerski barut bio postavljen da digne u zrak zidove koji štite Beč.

Veza nacista i Turaka ima duboke korijene u povijesti. To može dovesti do Hitlerovog broja 3, Rudolfa Hessa, koji je odrastao u Egiptu. Njegovo ogorčenje prema Zapadu vodi do činjenice da su bogatstvo njegove obitelji konfiscirali saveznički pobjednici poslije Prvog svjetskog rata. Hess je također bio član turskog tajnog društva s drevnim povijesnim vezama s njemačkim Thule društvom i talijanskom fašističkom P2 masonskom ložom. Te skupine su dugo tražile osvetu protiv Zapada za uništenje njemačkog, habsburškog i turskog osmanskog carstva nakon tog rata. 

U pripremama za Drugi svjetski rat, prema britanskoj tajnoj službi i drugim izvorima, Nijemci i Turci su obučavali stotine tisuća aktivista muslimanskog bratstva da se bore protiv britanske i francuske vladavine na Bliskom istoku. Oni su poslali mnoge od tih obučenih boraca i pseudo-muslimanskih "fundamentalista" u Saudijsku Arabiju poslije Drugog svjetskog rata. Ova grupa je prerasla u Al-Qaidu i sada ISIS. 

Njihov nedavni manevar je bio da preplave Europu s muslimanskim izbjeglicama u onome što je papa osudio kao "arapsku invaziju". Turci i njihovi Saudijci plus nacistički saveznici uzvratili su na ove kritike ubivši četiri časne sestre i 12 drugih u Jemenu.


Počinitelji ovog napada nisu muslimani, nego poklonici entiteta kojeg zovu Black Sun (Crno Sunce) čiji su pravi vjernici odavno poznati kao Sotona.

Ova Sotonska mreža sada se sistematski razbija na način koji je vidljiv čak i u kontroliranim zapadnim korporativnim medijima. Pojava američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa je ključni primjer toga. Prošlog tjedna Newt Gingrich, bivši glasnogovornik američkog Zastupničkog doma, na američkoj nacionalnoj Fox TV, rekao da se republikanski establišment bojao Trumpa jer "on nije jedan od njih... on nije prošao obrede inicijacije, on ne pripada tajnom društvu."

To je potaknulo mnogostruke prijetnje smrću protiv Trumpa, počevši s Führerom Georgom Bushom starijim, ali uključujući i druge.


Međutim, činjenica je da su ovaj put Bushovi u strahu. Prema Pentagonovim izvorima, nedavno putovanje ruskog pravoslavnog patrijarha Kirilla u Paragvaj "bilo je poruka Bushovima da nigdje nisu sigurni:" Uhićeni meksički narko boss i Bushov agent El Chapo lišava se sna sve dok ne pristane da bude izručen SAD-u da svjedoči protiv Bush/Clinton mafije, dodali su izvori.

Također, uklanjanje Hillary Clinton kreće se prilično brzo. Lezbijka ljubavnica i  Hillaryjin pomoćnik Huma Abedin je optužena, njen IT dečko dobio je imunitet u zamjenu za svjedočenje i porota provodi razgovore s ljudima da vidi tko će biti pozvan na sud za njenu dolazeću optužnicu. Optužbe će uključiti curenje državnih tajni i korištenje Clinton Foundation kao tajnu vladu među ostalim, kažu FBI izvori. 

Još jedan očiti znak da to nije uobičajeni posao je činjenica da je David de Rotschild, šef švicarskog ogranka Rotschildove bankarske obitelji, u bijegu od policije. 


Ime Davida de Rotschilda često se pojavljivalo u pregovorima između Društva Bijelog Zmaja i drugih zapadnih tajnih društava prije tsunamija i niklearnog napada protiv Japana 11 ožujka 2011.

Nakon 3/11, predstavnik Rotschilda, Dr. Michael Van de Meer ( također poznat kao Michael Meiring) rekao je ovom piscu da je napad bio usmjeren da se prisili 50 milijuna Japanaca da se presele iz većeg dijela Tokija u Sjevernu Koreju gdje Rotschildi planiraju uspostaviti njihovonovo azijsko sjedište.

Nešto poslije 3/11 napada, japanski premijer Naoto Kan rekao je upakiranoj konferenciji za novinare na Klubu stranih dopisnika da je bio snažno potican nakon napada da evakuira većinu Tokija. Unatoč činjenice veliki dio zapadnog tiska i svi veći japanski mediji koji su tamo izvješćivali, nitko nije izvjestio o tim komentarima. Sada odjednom, Kanova priča da je bio pod pritiskom da evakuira 50 milijuna ljudi sada je iznenadno u svim izdanjima svjetskih vijesti kako se 5. godišnjica ovog terorističkog napada približava.


Dok se Rotschildi trenutno traže zbog prevare, samo je pitanje vremena prije nego što će oni i uloga njihove obitelji u incidentu masovnog ubojstva također biti istražena.

Rotschildova kolonija Europljana opranih mozgova poznata kao Izrael sada je također pod ozbiljnom opsadom. Američka tajna služba rekla je svojim ruskim kolegama da je Izrael osumnjičen da koristi Tursku kao proxyje "kako bi se izbjegao gnjev Rusa", zbog nedavnog ubojstva šefa ruske GRU vojne obavještajne službe, Igora Serguna. To se izjalovilo jer to "je samo produbilo rusko-američku vojnu i obavještajnu suradnju", kažu američki izvori.

Da bi se to naglasilo, visoki američki general Joseph Dunford otišao je u Izrael 3. ožujka i upozorio je Izraelce da ne ubiju Trumpa "ili bilo kojeg dobrog dečka." Također im je rečeno da zaustave bilo kakvo ubacivanje terorista u Jordan, Libanon i Siriju. Nadalje, američki potpredsjednik Joe Biden će biti u Izraelu 8. ožujka kako bi ih upozorio da prestanu surađivati s Turskom ili Saudijskom Arabijom.

Kinezi su također pokazali s koje strane ograde su sjedili uspostavljajući 6 dnevni program bez vize za Shangai regiju koji uključuje 51 zemlju kao što su SAD, Japan, Rusija, Francuska i Velika Britanija, ali namjerno isključuje Izrael. Japanska vlada također ograničava vize za Izraelce.

U međuvremenu, stvari se također zagrijavaju na ekonomskom planu. Svjetsko brodarstvo ostaje u "najgorem padu još od Vikinga."


Nacistički marionetski režim u Ukrajini otišao je u stečaj i disfunkcionalan je dok velike zapadne banke nastavljaju preživljavati uz pomoć lažnih računovodstvenih izvještaja. Kanadska vlada sada je javno priznala da je prodala posljednje od svojih službenih rezervi zlata.


To je zanimljivo, jer su Kanađani zadnji narod na Zemlji spremni trgovati zlatom za obveznice Federalnih Rezervi pogrešno nazvanim "US dolarima."

Banka za međunarodna plaćanja u Bazelu, u Švicarskoj, svjetskom sjedištu  središnjih banaka u privatnom vlasništvu, i sama je gotovo sigurno u velikoj nevolji. Od njihovih 21 guvernera, samo 4 nisu Europljani ili Sjevernoamerikanci (postoji jedan token za Brazil, Kinu, Indiju i Japan). Možda čak i BIS-u ponestaje zlata u ovom trenutku.

To može biti razlog zašto se podgrijavaju intrige na zlatnom frontu. Društvo Bijelkog Zmaja u Darwinu, Australija, kaže da američka vojska ima 4.000 vojnika u Freeport McMoRan rudniku zlata i nacističkoj podmorničkoj bazi u Papui. Možda američka vojska planira krenuti na njega, nagađaju izvori. 

CIA-in izvor u jugoistočnoj Aziji, u međuvremenu, bio je zaintrigiran izvješćem ovog biltena da zlato perzijske kraljevske obitelji u Tajlandu putuje u Hong Kong. On je rekao da je perzijsko zlato napravljeno da bude malo radioaktivno tako da bi se moglo pratiti putem satelita, te da je u izvješću bilo točno rečeno da je Hong Kong bio mjesto gdje ono završava.

Azijski saveznici sada kažu da će zlato biti dostupno uz popust od 13% od tržišne cijene za minimalne narudžbe od 20 tona. Od tog popusta od 13%, 10% je za financiranje buduće nove agencije za planiranje, a 3% za provizije, rekli su. Dokaz za postojanje zlata pretpostavlja se da će biti dano Društvu Bijelog Zmaja u Hong Kongu možda krajem ovog mjeseca, kažu kineski vladini izvori. Kad dokaz bude osiguran, to će biti objavljeno javnosti, kaže Društvo Bijelog Zmaja.

Kako sve do sada pokazuje, a višestruki izvori se slažu, nešto vrlo veliko dolazi u cijelom svijetu. Mnogi insajderi kažu da bi se moglo dogoditi još prije 24. ovog mjeseca ožujka, kada glasnogovornik američke korporativne vlade Barack Obama posječuje sjedište južnoameričkih nacista u Barilocheu u Argentini.Izvor:


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers