Friday, March 18, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 15:03:2016Indonezijski predsjednik će posjetiti Nizozemsku i razgovarati o zlatu s P2 masonima


15. ožujka 2016Pregovori iza zatvorenih vrata za oslobađanje sredstava za financiranje velikog svjetskog čišćenja dobili su dramatičan zaokret prošlog tjedna jer je indonezijski predsjednik Joko Widodo donio iznenadnu odluku da odleti u Nizozemsku da razgovara o zlatu, kažu izvori CIA-e u Indoneziji. Widodo, ili Jokowi kako je poznat, odlučio je posjetiti Nizozemsku, bivše kolonijalne vladare Indonezije, da izbjegne građanski rat, rekli su. 

S tim u vezi, američki državni tajnik John Kerry kontaktirao je predstavnike Društva Bijelog Zmaja u Indoneziji i pitao za zlato, kažu izvori CIA-e. Sotonist lubanje i kosti Kerry neće dobiti ništa, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.

Kerry i njegove kolege kabalisti su u panici jer stvarno američko gospodarstvo je u velikim nevoljama. Najnoviji znak toga je činjenica da se zalihe u veleprodaji sada gomilaju do rekordnih razina.


Kineski izvoz u veljači također je pao za 25% na godišnjoj razini uglavnom zbog pada prodaje u Americi, koja nema novca da palti robu. Ova američka ekonomska slabost je razlog zašto su pregovori za uspostavljanje buduće agencije za planiranje iznenada uzeli maha. Agencija za planiranje će biti sretna da podrži američki narod ali ne i kazarske mafijaše koji sada vode zemlju, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. 

Američka vojska, sa svoje strane, jasno je dala do znanja da bi željela imati dozvolu indonezijske mornarice da stacionira flotu oko Benua Islanda, kako bi se dobila "svijest pomorskog dobra" u regiji. Drugim riječima, oni žele biti sigurni da imaju ključnu bazu u blizini Južnog kineskog mora kako bi se osiguralo da Kina ne postane agresor u regiji. To je njihov uvjet za postizanje dogovora s azijskom Dragon obitelji da bi se omogućilo stvaranje buduće agencije za planiranje, kažu razni izvori. 

U međuvremenu, kupci koji sebe nazivaju "Zlatna Dragon opbitelj" pojavili su se spremni kupiti početnih 20 metričkih tona zlata, kažu Pentagonovi i CIA izvori. Kineski vladini izvori, sa svoje strane, radije bi počeli posao s 50 tona i kažu da 100 tona može biti dostupno unutar 3 mjeseca. Dokumenti su poslani i zbog marljivosti je učinjeno da se taj posao pretvori u stvarnost, potvrđuju predstavnici obiju strana. Zlato se prodaje, kao što je spomenuto prošlog tjedna, s popustom od 13% s 3% za provizije i 10% za uspostavu buduće agencije za planiranje s meritokratskim  osobljem. Društvo Bijelog Zmaja će se uključiti kada stvarno fizičko zlato bude na raspolaganju za inspekciju u Hong Kongu, vjerojatno krajem ovog mjeseca ili početkom sljedećeg.

Ako se ovaj posao ne uspije ostvariti, ili bude sabotiran od kazarske mafije, to će biti vrijeme da se izvade vile, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.

U međuvremenu, velemajstor gnostičkih iluminata "Alexandar Romanov", došao je prošlog tjedna u posjet predstavnicima Društva Bijelog Zmaja na "zahtjev NSA". NSA je željela detalje o sastanku koji je održan 10. ožujka 2011. godine, neposredno prije 3/11 nuklearnog i tsunami napada. Društvo Bijelog Zmaja moglo je otkriti da GPS signali poslani u 12:34 11. ožujka, par sati prije tsunami i nuklearnog napada, su bili poslani da aktiviraju zaštitnu barijeru koja čuva da valovi i radijacija ne prođu  Ogasawara Island lanac blizu Tokija. To je bio razlog zašto nije bilo potrebno evakuirati 50 milijuna ljudi iz cijelog Tokija kao što su namjeravali počinitelji ovog zločina. To je ujedno i razlog zašto je radijacija iz Fukushime uglavnom izčerznula.

Ta ista tajanstvena zaštitnička agencija također je spriječila nastajanje tsunamija nakon potresa magnitude 7,8 koji je pogodio obalu Indonezije 2. ožujka, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. 


"Aleksandar Romanov", također je objasnio zašto je bio opet zatvoren od strane japanskih vlasti sve do nedavno. Ispostavilo se da je sjedio pijan u parku kad mu je lokalni japanski policajac zatražio identifikacijski dokument. Budući da nije imao nijedan (svi njegovi dokumenti su mu bili oduzeti) bio je odveden u stanicu sve dok nisu policajci višeg ranga naredili da ga se pusti. Kad se vratio u svoju kuću, tamo je bio automobil s registarskim brojem 666 parkiran ispred nje. Pijan i ljut Romanov je tada ubo vozača ovog automobila u vrat s kombiniranim otvaračem za boce i konzerve. Ubrzo nakon toga dvadesetorica policajaca su ga odvukli i stavili u "zaštitni pritvor". Romanov je pušten nakon što je obećao da više neće izazivati takve incidente. Takav je život velemajstora iluminata.

U svakom slučaju, Romanov je također rekao da je dobio poruku od  kolonije CIA-e poznate kao Sjeverna Koreja. Kim Jung Un želi biti car budućeg ujedinjenih entiteta Koreje i Japana. Kim bi bio stvarniji car nego Rotschildova marioneta koja trenutno sjedi na prijestolju, rekao je Romanov.

Sjevernokorejci znaju kako kontaktirati Društvo Bijelog Zmaja bez da idu preko Romanova, tako da je teško znati što učiniti s tim. Međutim, nedavne sankcije koje su Koreji uvele Rusija, Kina, Sad i Japan trenutno jako bole i prisiljavaju sjevernokorejce da sjednu za pregovarački stol. To može biti pravi pregovarački manevar. 

U vezi s tim, nedavno izvješće o potapanju "sjevernokorejske podmornice" od strane američke vojske za vrijeme američko-južnokorejskih ratnih igara bila je zapravo izraelska podmornica koja je planirala lansirati nuklearnu raketu na SAD i okriviti Sjevernu Koreju, prema japanskim vojnim obavještajnim izvorima. Bila je to podmornica koju je nedavno Izraelu isporučila Njemačka, kažu Pentagonovi izvori.

Govoreći o Izraelu, američki predsjednik Joe Biden otišao je tamo 8. ožujka da kaže premijeru sotonisti Benjaminu Netanyahuu da će novi rusko-vatikanski savez prisiliti izrael da zaustavi svoje međunarodno anti-socijalno ponašanje, kažu pentagonovi izvori. Planirana rezolucija UN-a će pozvati za "rješenje dvije države prisiljavajući Izrael da se povuče na linije iz 1949. godine, prekine genocidalnu opsadu Gaze i da se napravi da istočni Jeruzalem bude glavni grad Palestine, rekli su. Nepoštivanje će dovesti do sankcija UN-a i embarga na oružje, dodali su. Osim toga vojska UN-a na čelu s Rusijom može izbaciti naoružane doseljenike i zaštititi Gazu, kažu oni.

Povrh toga, Rusija vrši pritisak na SAD da proglasi da ISIS vrši genocid protiv kršćana. Na taj način bi se omogućile sankcije protiv ISIS-ovih sponzora: Turske, Saudijske Arabije i Izraela, kažu izvori. To bi također otvorilo procesuiranje izraelskih, turskih i saudijskih zločinaca, istaknuli su. 


Pored donošenja zakona Izraelcima o njihovom stvaranju nevolja na Bliskom istoku, Biden je također rekao Netanyahuu da drži izraelski lobi dalje od američkih predsjedničkih izbora, kažu izvori. Vojska, FBI i agencija časnika odlučila je da ne dopusti da bilo koja marioneta kazarske mafije poput Hillary Clinton ovaj put bude izabrana kao predsjednik.

Pentagonovi izvori govore da će izbor vjerojatno biti onaj između Donalda Trumpa i potpredsjednika Bidena. Biden kupuje vrijeme i čeka da nastupi nakon što Hillary Clinton bude optužena, kažu izvori Pentagona i agencije. Na tom polju "vojska je uključena s velikom tajnom porotom koja može postati nezgodna prema onima koji pokušavaju zaustaviti istragu o Hillary", kaže jedan od izvora.

Još jedna istraga, koja uključuje vlasti u SAD-u, Maleziji, Singapuru, Abu Dhabiju i Švicarskoj također se zatvara oko kazarske mafije. Trenutno vijesti kažu da istražni centar oko korumpiranih malezijskih državnih službenika i Tim Leissnera, donedavno voditelja Goldmana Sachsa u jugoistočnoj Aziji. Međutim, izvori Društva Bijelog Zmaja u jugoistočnoj Aziji kažu da je stvarni cilj istrage da se dođe do dna s istragom oko nestalog leta 370 Malaysian Airlinesa i njegovoj reinkarnaciji kao let 17 oboren iznad Ukrajine. 

FBI izvori sada otkrivaju da su u 2013. godini oni razbili terorističku operaciju izraelskog Mossada koja je planirala koristiti kioske da organiziraju kenijski stil masakra u trgovačkim sentrima SAD-a. Izraelci vlasnici ciljanih centara su se nadali da će pokupiti veliki novac od osiguranja isplaćen iz ovoga, kažu izvori.

U međuvremenu, u Europi, general Philip Breedlove, voditelj snaga NATO-a, dobio je otkaz prošlog tjedna "jer je bio Strangelove (zagovornik nuklearnog Armagedona) i preblizu neokonzervativcu Victoria Nulandu", kažu pentagonovi izvori. Drugim riječima, Breedlove ne ide zajedno s novim savezom Pentagon-Rusija koji je učvršćen na prvom u 962 godine sastanku između pape i ruskog patrijarha 12. veljače. Očekuje se da će Breedloveova zamjena, general Curtis Scaparrotti, imati manje konfrontirajući stav prema Rusiji, kažu izvori. Promjena u menadžmentu NATO-a vjerojatno će imati veliki utjecaj na kazarsku mafiju koja stvara probleme u Ukrajini i u Europi.

Izvor:


Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers