Sunday, March 13, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 08:03:2016Μαρτίου 2016
Την περασμένη εβδομάδα ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin απείλησε τον Τούρκο πρόεδρο Recep Erdogan, ότι θα «αποκαταστήσει την Κωνσταντινούπολη (Istanbul) στην Χριστιανοσύνη και θα προστατεύσει την ρωσική ναυτική ασφάλεια με την απελευθέρωση των στενών των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου», λένε πηγές του Πενταγώνου. «Αυτό ήταν το σχέδιο από καιρό, καθώς τα σύνορα θα επανασχεδιαστούν, με την Τουρκία να εκδιώκεται από την Κύπρο και να βαλκανοποιείται», πρόσθεσαν.
Αυτό μπορεί να είναι εκείνο, που ώθησε τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Ahmet Davutoglu να πετάξει στο Ιράν και να επιδιώξει την ειρήνη μεταξύ των παρατάξεων Σουνιτών και Σιιτών του Ισλάμ.


Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε μια ειρηνευτική συμφωνία, αυτό θα μπορούσε να σημάνει, ότι το σχίσμα των 1384 χρόνων μεταξύ των δύο παρατάξεων του Ισλάμ θα μπορούσε να πάρει τέλος. Αυτό είναι ό,τι ελπίζουν οι Τούρκοι, για να αντιμετωπίσουν την στρατιωτική συμμαχία Ρωσίας-Δύσης, που επισημοποιήθηκε όταν ο Πάπας και ο Ρώσος Ορθόδοξος Πατριάρχης συναντήθηκαν στις 12 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά μετά από 962 χρόνια.
Ωστόσο, η κατάσταση μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να επιλυθεί, λόγω της βαθιάς τουρκικής ανάμειξη στο ναζιστικό πραξικόπημα, που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Φαίνεται τώρα, ότι η επιλογή αυτής της ημερομηνίας για την επίθεση στις ΗΠΑ ήταν συνδεδεμένη με το γεγονός, ότι η 11η Σεπτεμβρίου 1683 ήταν η ημερομηνία που απέτυχε η τελευταία προσπάθεια της Τουρκίας να μετατρέψει τη χριστιανική Ευρώπη με τη δύναμη των όπλων. Ήταν τότε που έληξε η πολιορκία της Βιέννης από μια χριστιανική συμμαχία, ώρες μόλις πριν κατασκευαστεί ένα τεράστιο τουρκικό όρυγμα πυρίτιδας, για να ανατινάξει τα τείχη που προστάτευαν τη Βιέννη.

Η σύνδεση Τούρκων-Ναζιστών έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία. Μπορεί να εντοπιστεί στον Νο 3 του Χίτλερ, τον Rudolf Hess, ο οποίος ανατράφηκε στην Αίγυπτο. Η δυσαρέσκειά του για τη Δύση οδηγεί στο γεγονός, ότι η περιουσία της οικογένειάς του κατασχέθηκε από τους νικηφόρους συμμάχους μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. ΟHess ήταν επίσης μέλος μιας τουρκικής μυστικής κοινότητας, με αρχαίους ιστορικούς δεσμούς με τη γερμανική Κοινότητα της Θούλης και την ιταλική φασιστική στοά Ελευθεροτεκτόνων P2. Αυτές οι ομάδες έχουν από καιρό αναζητήσει εκδίκηση εναντίον της Δύσης για την καταστροφή των αυτοκρατοριών των Γερμανών, των Αψβούργων και των Οθωμανών Τούρκων, μετά από εκείνον τον πόλεμο.
Στην πορεία προς τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και άλλες πηγές, οι Γερμανοί και οι Τούρκοι εκπαίδευαν εκατοντάδες χιλιάδων ακτιβιστές της μουσουλμανικής αδελφότητας, για να πολεμήσουν εναντίον της βρετανικής και της γαλλικής διοίκησης στη Μέση Ανατολή. Έστειλαν πολλούς από αυτούς τους εκπαιδευμένους μαχητές και ψευδομουσουλμάνους «φονταμενταλιστές» στη Σαουδική Αραβία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτή η ομάδα μεταμορφώθηκε στην Αλ Κάιντα και τώρα στον ISIS.

Ο τελευταίος ελιγμός τους ήταν να κατακλύσουν την Ευρώπη με μουσουλμάνους πρόσφυγες, με αυτό που ο Πάπας έχει καταγγείλει ως «αραβική εισβολή». Οι Τούρκοι και οι Σαουδάραβες, συν οι ναζιστές σύμμαχοί τους, εκδικήθηκαν γι αυτή την κριτική σκοτώνοντας τέσσερις μοναχές και δώδεκα άλλους στην Υεμένη.


Οι δράστες αυτής της επίθεσης δεν είναι μουσουλμάνοι, αλλά μάλλον λατρεύουν μια οντότητα, που αποκαλούν Μαύρο Ήλιοτου οποίου όμως οι αληθινοί πιστοί από καιρό γνωρίζουν ως Σατανά.

Αυτό το σατανικό δίκτυο αποσυναρμολογείται τώρα συστηματικά, με τρόπους που είναι ορατοί ακόμη και στα ελεγχόμενα επιχειρηματικά δυτικά μέσα ενημέρωσης. Η άνοδος του προεδρικού υποψήφιου των ΗΠΑ Donald Trump είναι ένα βασικό παράδειγμα αυτού. Την περασμένη εβδομάδα ο Newt Gingrich, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, στο εθνικής εμβέλειας Fox TV, είπε ότι το Ρεπουμπλικανικό κατεστημένο ήταν τρομοκρατημένο λόγω του Trump, διότι «Αυτός δεν είναι ένας από αυτούς ... αυτός δεν έχει περάσει από τις τελετές μύησης, δεν ανήκει στην μυστική κοινότητα».
Αυτό έχει προκαλέσει πολλές απειλές θανάτου εναντίον του Trump, ξεκινώντας με τον Φύρερ George Bush τον πρεσβύτερο, περιλαμβάνοντας όμως και άλλους.


Ωστόσο, το γεγονός είναι, ότι αυτή τη φορά είναι οι Bush εκείνοι που τρέχουν φοβισμένοι. Σύμφωνα με τις πηγές του Πενταγώνου, το πρόσφατο ταξίδι του Ρώσου αρχηγού της Ορθοδοξίας Κύριλλου στην Παραγουάη «ήταν ένα μήνυμα προς τους Bush, ότι πουθενά δεν είναι ασφαλείς»Ο συλληφθείς Μεξικανός άρχοντας των ναρκωτικών και πράκτορας των Bush El Chapo υποβάλλεται σε στέρηση ύπνου, μέχρι να συμφωνήσει να εκδοθεί στις ΗΠΑ, για να καταθέσει εναντίον της μαφίαςBush/Clinton, προσθέτουν οι πηγές.

Επίσης, η πτώση της Hillary Clinton προχωράει πολύ γρήγορα. Η λεσβία ερωμένη και βοηθός της Hillary Huma Abedin έχει παραπεμφθεί σε δίκη, στον τεχνικό της για ζητήματα πληροφορικής έχει δοθεί ασυλία, σε αντάλλαγμα για την κατάθεσή του και μια μεγάλη κριτική επιτροπή είναι απασχολημένη σε συνεντεύξεις με ανθρώπους, για να δει ποιος θα κληθεί για το επερχόμενο κατηγορητήριό της. Οι κατηγορίες θα περιλαμβάνουν διαρροή κρατικών μυστικών και χρήση του Ιδρύματος Κλίντον σαν μια μυστική κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, λένε πηγές του FBI.

Μια άλλη προφανής ένδειξη, ότι δεν υπάρχουν μπίζνες ως συνήθως, είναι το γεγονός, ότι ο David de Rothschild, επί κεφαλής του ελβετικού κλάδου της οικογένειας τραπεζιτών Rothschild, έχει τρεχάματα από την αστυνομία.
Το όνομα του David de Rothschild ήρθε συχνά στο προσκήνιο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου και άλλων, δυτικών μυστικών κοινοτήτων, πριν από την πυρηνική επίθεση και το τσουνάμι εναντίον της Ιαπωνίας, στις 11 Μαρτίου του 2011.
Μετά από την 11η Μαρτίου, ο εκπρόσωπος των Rothchilds Δρ Michael Van de Meer (γνωστός και ως Michael Meiring) είπε στον γράφοντα, ότι η επίθεση είχε ως στόχο να αναγκάσει πενήντα εκατομμύρια Ιάπωνες να μετακινηθούν από την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο προς τη Βόρεια Κορέα, όπου οι Rothschildσχεδίαζαν να δημιουργήσουν το νέο ασιατικό αρχηγείο τους.

Λίγο μετά τις επιθέσεις της 11ης Μαρτίου, ο τότε πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Naoto Kan δήλωσε σε μια κατάμεστη συνέντευξη τύπου στη Λέσχη Ξένων Ανταποκριτών, ότι είχε έντονα ενθαρρυνθεί μετά τις επιθέσεις να εκκενώσει το ευρύτερο Τόκιο. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες δυτικές ειδησεογραφικές επιχειρήσεις και όλα τα μεγάλα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης είχαν δημοσιογράφους εκεί, κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτά τα σχόλια. Τώρα ξαφνικά, η ιστορία τουKan, ότι είχε πιεστεί για να μετακινήσει πενήντα εκατομμύρια ανθρώπους, βρίσκεται σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου, καθώς πλησιάζει η 5η επέτειος αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης.

Ενώ ο Rothschild καταζητείται σήμερα για απάτη, είναι μόνο θέμα χρόνου να τεθεί επίσης υπό διερεύνηση ο ρόλος ο δικός του και της οικογένειάς του σε αυτό το περιστατικό μαζικής δολοφονίας.

Η αποικία των Rothschild των εγκεφαλοπλυμένων Ευρωπαίων, που είναι γνωστή ως Ισραήλ, είναι επίσης υπό σοβαρή πολιορκία τώρα. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν πει στους ρώσους ομολόγους τους, ότι το Ισραήλ είναι ύποπτο για τη χρήση της Τουρκίας ως πληρεξουσίου, «για να αποφύγει τη ρωσική οργή», στην πρόσφατη δολοφονία του επί κεφαλής της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU, Igor Sergun. Αυτή έχει φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, επειδή «έχει μόνο βαθύνει τη συνεργασία των στρατών και των μυστικών υπηρεσιών Ρωσίας / ΗΠΑ», λένε οι αμερικανικές πηγές.

Για να το υπογραμμίσω αυτό, ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford πήγε στο Ισραήλ στις 3 Μαρτίου και προειδοποίησε τους Ισραηλινούς να μην δολοφονήσουν τον Trump «ή οποιονδήποτε άλλον από τους καλούς». Τους είπε, επίσης, να σταματήσουν οποιαδήποτε διείσδυση τρομοκρατών στην Ιορδανία, στον Λίβανο και στη Συρία. Επί πλέον, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden θα είναι στο Ισραήλ στις 8 Μαρτίου, για να τους προειδοποιήσει να σταματήσουν τη συνεργασία τόσο με την Τουρκία όσο και με τη Σαουδική Αραβία.

Οι Κινέζοι έχουν επίσης δείξει σε ποια πλευρά του φράχτη κάθονται, θεσπίζοντας ένα πρόγραμμα έξι ημερών χωρίς visa για την περιοχή της Σαγκάης, που περιλαμβάνει πενηνταμία χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Ρωσία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σκόπιμα εξαιρούν το Ισραήλ. Η ιαπωνική κυβέρνηση έχει επίσης περιορίσει τις χορηγήσεις visa για τους Ισραηλινούς.

Εν τω μεταξύ, τα πράγματα ζεσταίνονται, επίσης, στο μέτωπο της οικονομίας. Η παγκόσμια ναυτιλία παραμένει στη «χειρότερη ύφεση από την εποχή των Βίκινγκς».
Source: Antimatrix.org

Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers