Thursday, March 17, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 15:03:2016


Indonesische president brengt bezoek aan Nederland om over goud te praten met P2 vrijmetselaars


Auteur: Benjamin Fulford
15 maart 2016

De achterkameronderhandelingen over het vrijgeven van fondsen om een enorme wereldschoonmaak te financieren nam een dramatische wending vorige week terwijl de President van Indonesië Joko Widodo een plotseling besluit maakte om naar Nederland te vliegen om te praten over goud, zeggen CIA bronnen in Indonesië. Widodo, of Jokowi zoals hij bekend staat, besloot een bezoek aan Nederland te brengen, de voormalige koloniale heersers van Indonesië, om een burgeroorlog te voorkomen, zeggen ze. De burgeroorlog zou zijn tussen facties die China ondersteunen en degenen die naar het Westen leunen, zeggen de bronnen. In Nederland zal Jokowi vertegenwoordigers van de P2 vrijmetselaarsloge ontmoeten die zullen vragen om toegang tot goud dat opgeslagen ligt in Indonesische bunkers, zeggen ze. Het Indonesische persbericht over het geplande bezoek citeert een Indonesisch regeringsbeambte die zegt: “er zal een enorme verrassing plaatsvinden binnen de komende twee weken.”

In verband hiermee, heeft VS Secretaris van Staten John Kerry contact opgenomen met vertegenwoordigers van de White Dragon Society in Indonesië om ook naar het goud te vragen, zeggen de CIA bronnen. Schedel en botten Satanist Kerry zal niets hiervan krijgen, zeggen WDS bronnen.

Kerry en zijn kabbalisten maatjes zijn in paniek omdat de werkelijke economie van de VS in grote problemen verkeert. Het laatste teken hiervan is het feit dat groothandel voorraden zich nu opstapelen in een record tempo.
Chinese export in februari stortte ook jaar op jaar in met 25% grotendeels door een terugval in verkoop aan de VS, dat geen geld heeft om ervoor te betalen. Deze economische malaise in de VS is waarom onderhandelingen voor het opzetten van het bureau voor toekomstplanning plotseling een vaart hebben genomen. Het planningbureau zou met plezier de mensen in de VS ondersteunen alleen niet de Khazariaanse maffiosi die nu het land besturen, zeggen bronnen bij de WDS.
Het leger van de VS heeft het op zijn beurt duidelijk gemaakt dat het toestemming zou willen hebben van de Indonesische marine om een vloot te stationeren rondom het Benua Eiland, met de bedoeling om “maritiem domeinbewustzijn te krijgen,” in de regio. Met andere woorden, ze willen er zeker van zijn dat ze een sleutelbasis hebben dicht bij de Zuid Chinese Zee om er zo van verzekerd te zijn dat China geen agressor wordt in de regio. Dit is hun voorwaarde voor het sluiten van een overeenkomst met de Aziatische dragon familie over het toestaan van de oprichting van het bureau voor toekomstplanning, zeggen meerdere bronnen.
Ondertussen, zijn er kopers komen opdagen die zichzelf de “Gouden Dragon Familie”noemen en die bereid zijn om een eerste 10 ton goud te kopen, zeggen Pentagon en CIA bronnen. Chinese regeringsbronnen geven op hun beurt de voorkeur aan een eerste deal voor 50 ton en zeggen 1000 ton kan ter beschikking zijn binnen drie maanden. Documenten worden verstuurd en er wordt ijverig gewerkt aan het verwezenlijken van deze overeenkomst, bevestigen vertegenwoordigers van beide zijden. Het goud werd zoals vorige week werd genoemd verkocht voor een 13% discount met 3% voor commissies en 10% voor het vestigen van het meritocratisch bemande toekomstplanning bureau. De WDS zal betrokken worden wanneer het fysieke goud beschikbaar is voor inspectie in Hong Kong, mogelijk later deze maand of begin volgende maand.
Als deze overeenkomst faalt werkelijk te worden, of gesaboteerd wordt door de Khazariaanse maffia, wordt het tijd om de hooivorken tevoorschijn te halen, zeggen WDS bronnen.
Ondertussen, bracht de gnostische illuminatie grootmeester “Alexander Romanov” vorige week op het verzoek “van de NSA” een bezoek aan een vertegenwoordiger van de WDS. De NSA wilde details over een ontmoeting die plaatsvond op 10 maart 2011, net voor de 311 nucleaire en tsunami aanval. De WDS was in staat om te onthullen dat GPS signalen werden verzonden om 12.34 op 11 maart, een paar uur voor de tsunami en nucleaire aanval, om een beschermingsbarrière in werking te zetten die voorkwam dat beide golven en straling de Ogasawara Eilandenreeks vlakbij Tokyo zouden passeren. Dit was waarom het niet nodig was om 50 miljoen mensen vanuit het aanzienlijke Tokyo te evacueren zoals de bedoeling was van de daders van deze wreedheid. Dit is ook waarom de straling in Fukushima grotendeels verdwenen is.


Deze zelfde mysterieuze beschermingsmacht heeft ook voorkomen dat een opkomende tsunami met een grootte van 7.8 op de schaal van Richter op 2 maart op de kust van Indonesië sloeg, zeggen de WDS bronnen.


“Alexander Romanov,” legde ook uit waarom hij tot voor kort opnieuw werd opgesloten door de Japanse autoriteiten. Het bleek dat hij dronken in een park zat toen locale Japanse politie hem vroeg zich te identificeren. Sinds hij er geen heeft (zijn identificatiebewijzen zijn allemaal in beslag genomen) werd hij afgevoerd naar het bureau totdat hogere politieambtenaren de opdracht gaven hem te laten gaan. Toen hij terugkeerde naar zijn huis stond voor het huis een auto met het kenteken 666 geparkeerd. De dronken en boze Romanov stak toen de bestuurder van deze auto in de nek met een fles en blik opener. Kort daarna werd hij opgehaald door ongeveer 20 politiemannen en in “voorlopige bewaring gesteld.” Romanov werd vrij gelaten nadat hij beloofd had om niet meer van dit soort incidenten te veroorzaken. Zo is het leven van een echte illuminatie grootmeester.

In ieder geval, zei Romanov ook dat hij een boodschap had van de CIA kolonie bekend als Noord Korea. Kim Jong Un zou graag keizer worden van het toekomstige verenigde Korea en Japan. Kim zou een meer oprechte Keizer worden dan de Rothschild marionet die momenteel op de troon zit, zegt Romanov.

De Noord Koreanen weten hoe contact op te nemen met het WDS zonder dit via Romanov te doen dus het is moeilijk te bepalen wat we hiervan moeten denken. Echter, de recente sancties die door Rusland op Noord Korea, China, de VS en Japan zijn opgelegd doen erg veel pijn en dwingen de Noord Koreanen om aan de onderhandelingstafel te gaan zitten. Dit kan aldus misschien een oprechte onderhandelingsmanoeuvre zijn.In relatie hiermee staat de onlangs door het leger van de VS, tijdens VS/Zuid Koreaanse oorlogsspelletjes tot zinken gebrachte “Noord Koreaanse onderzeeër”, welke eigenlijk een Israëlische onderzeeër was die van plan was een atoomraket te lanceren naar de VS en hiervan de schuld te geven aan Noord Korea, volgens bronnen bij de Japanse militaire geheime dienst. Dit was een onderzeeër die onlangs werd geleverd aan Israël, zeggen Pentagon bronnen.

Nu we het over Israël hebben, VS Vice President Joe Biden ging op 8 maart daarheen om Satanisch eerste minister Benyamin Netanyahu te vertellen dat de nieuwe Russische/Vaticaanse alliantie Israël zal dwingen om zijn internationale anti sociale gedrag te stoppen, zeggen Pentagon bronnen. Een geplande VN resolutie zal roepen om een “twee staten oplossing en zal Israël hiermee dwingen zich terug te trekken tot de 1949 lijnen, de genocidale Gaza belegering op te heffen en Oost Jeruzalem tot hoofdstad van Palestina te maken,” zeggen ze. Niet meewerken, zal leiden tot VN sancties en een wapenembargo, voegen ze toe. Nog ter aanvulling, VN troepen geleid door Rusland verdrijven misschien gewapende kolonisten en beschermen Gaza, zeggen ze.

Hier bovenop oefent Rusland druk uit op de VS om te verklaren dat ISIS genocide pleegt tegen Christenen. Als ze dit doen zijn VN sancties tegen ISIS sponsors als Turkije, Saudi Arabië en Israël toegestaan, zeggen de bronnen. Het ontmaskert ook Israëlische, Turkse en Saudische oorlogsmisdadigers voor vervolging, merken ze op. 

Ter aanvulling op het opleggen van de wet aan de Israëliërs over hun problemen maken in het Midden Oosten, vertelde Biden ook aan Netanyahu om het Israëlische uitoefenen van druk, buiten de presidentsverkiezingen van de VS te houden, zeggen de bronnen. Het leger, FBI en bureauagentschap zijn vastbesloten om deze keer geen Khazariaans maffiaknechtje gekozen te laten worden tot president.

De Pentagon bronnen zeggen dat de verkiezing waarschijnlijk zal zijn tussen Donald Trump en Vice President Biden. Biden wacht zijn tijd af en staat klaar om naar voren te treden wanneer Hillary Clinton aangeklaagd wordt, zeggen bronnen bij het Pentagon en de macht. Áan dat front, is “het leger betrokken door middel van een hogere jury die misschien bloedlink geworden is tegen degenen die proberen het onderzoek naar Hillary Clinton te stoppen,“ zegt een van de bronnen.Een ander onderzoek, waarbij autoriteiten binnen de VS, Maleisië, Singapore, Abu Dhabi en Zwitserland zijn betrokken brengt ook de Khazariaanse maffia steeds meer in het nauw. Huidige nieuwsrapporten melden dat het onderzoek zich centreert rondom corrupte Maleisische regeringsambtenaren en Tim Liessner, tot voor kort hoofd van Goldman Sachs in Zuid Oost Azië. Echter, WDS bronnen in Zuid Oost Azië melden dat het werkelijk doel van het onderzoek was om tot op de bodem uit te zoeken hoe het zit met de vermiste Maleisische vlucht 370 en zijn reïncarnatie als vlucht 17 welke neergeschoten werd boven de Oekraïne.


FBI bronnen onthullen nu dat ze in 2013 een Israëlische Mossad terreur operatie hebben laten mislukken waarbij het plan was om Kiosken te gebruiken om een bloedbad in Kenya stijl te veroorzaken in winkelcentra in de VS. De Israëlische eigenaars van de beoogde winkelcentra hoopten hiermee een enorme verzekeringspremie op te strijken, zeggen de bronnen.


Ondertussen, lag in Europa Generaal Philip Breedlove, het hoofd van NATO strijdkrachten, onder vuur “voor zijn rol van Strangelove [een voorstander van nucleair Armageddon] en het te dicht in de buurt te komen van neoconservatief Victoria Nuland,” zeggen Pentagon bronnen. Met andere woorden, Breedlove ging niet mee met de nieuwe Pentagon Russische alliantie die hersteld werd tijdens de eerste ontmoeting sinds 962 jaar tussen de Paus en de Russische Patriarch op 12 februari. De vervanger van Breedlove, Generaal Curtis Scarparrotti, wordt verwacht een minder confronterende houding te hebben richting Rusland, zeggen de bronnen. De verandering in management bij de NATO zal waarschijnlijk een grote impact hebben op het veroorzaken van problemen door de Khazariaanse maffia in de Oekraïne en in Europa.

Webpage: Antimatrix.orgVertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers