Thursday, January 21, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulfor: 19:01:2016


De revolutie gaat door met het bevriezen van scheepsvervoer, sterk in waarde verminderde voorraden, het dumpen van VS dollars, $20 olie, aanvallen op goudmijnen en meer


Maandag 19 januari 2016


Er is een systematische poging onderweg om alle fraude uit het financiële systeem van de wereld te verwijderen. Deze campagne komt nu op een punt waar enkele belangrijke financiële instituten en landen, inclusief de gezamenlijke regering van de VS, op het punt staan van een faillissement. Dit maakt allemaal deel uit van een hybride oorlog waar super computers voor financiën, speciale troepen operaties, nieuws, propaganda, nauwkeurig uitgevoerde moordaanslagen en meer deel van uitmaken.

Misschien is het meest dramatische en te weinig gerapporteerde nieuwsaspect van deze voortgaande strijd het bevriezen van wereldwijde scheepvaart geweest. Met het doel bevestiging van verslagen van het internet over een bevriezing van scheepvaart te vinden, belde deze schrijver NYK Lines, een groot internationaal scheepvaartbedrijf, en er werd verteld: “we kunnen niet namens de hele wereld spreken maar wat ons bedrijf betreft, met de huidige prijzen voor verscheping, verliezen we geld elke keer dat we een schip sturen dus zijn we er mee gestopt.” Chinese regeringsbronnen vertelden deze nieuwsbrief dat deze scheepvaartbedrijven nu eisen betaald te worden in Chinese Yuan en niet in dollars en dat is een belangrijke reden voor deze wereldwijde bevriezing van scheepvaart. Als dit zo doorgaat, zal dit leiden naar lege schappen in supermarkten en sociale onrust, vooral in de VS. De aankondiging vorige week door Walmart dat het 269 winkels sluit is maar een begin.


Een andere belangrijke dimensie van deze hybridische oorlog is de aanval op het oliekartel geweest en de controle van de petrodollar. Het is deze aanval, en niet over-bevoorrading, die de reden is voor olieprijzen die dalen naar $20 per vat, en in het geval van bitumen, de Canadese olie van de minste kwaliteit, $8 per vat. Wat er gebeurt, is dat China er op staat om met Yuan te betalen voor deze olie. Verder, nu de sancties tegen Iran zijn beëindigd, zal Iran, dat een van de laagste productiekosten ter wereld heeft, de markt overstromen met een extra miljoen vaten olie per dag. China helpt beide, Iran en Rusland om te gaan met lage olieprijzen door hen Chinese goederen te sturen tegen lage prijzen in ruil voor hun olie. India vermijdt ook de petrodollar wanneer het Iranese en Russische olie koopt.


Deze campagne zal doorgaan totdat Saudi Arabië, de coöperatie van Golfstaten en de grote Khazariaanse banken ten onder gaan, volgens de witte hoeden bij het Pentagon. De eerste Khazariaanse megabank dominosteen waarvan wordt verwacht dat hij zal vallen is de Citibank, een bank in het bezit van Saudi Arabië welke ongeveer $58 miljard aan verliezen heeft geleden door de lage olieprijzen. Dit is echter maar het topje van de ijsberg. De Dallas tak van de Federale Reserve Raad heeft bedrijven opdracht gegeven te stoppen met het bepalen van hun olieprijzen en energieportefeuille aan de hand van de marktwaarde. Wat dat betekent is dat ze gezegd wordt te liegen over hoeveel ze waard zijn. De bank van Japan probeerde hetzelfde met de prijzen van huizen nadat in Japan de bom barstte, ze leerden dat net doen alsof de waarheid niet bestaat er niet voor zorgt dat deze verdwijnt.

Verder, het Pentagon en witte hoeden bij het agentschap denken er serieus over na om de buitenlandse waardefondsen van Saudi Arabië en GCC naties als Katar, te confisqueren zeggen bronnen bij het Pentagon. De door de Kataren gerunde Al Jazeera nieuwszender werd gedwongen om zijn Noord Amerikaanse operaties te stoppen als een deel van deze campagne, zeggen de bronnen.

Deze week zal de Chinese President Xi Jinping een bezoek brengen aan Saudi Arabië, Iran en Egypte met de steun van Rusland, Pakistan, het Pentagon en anderen, met als doel een manier te vinden om vrede en stabiliteit te vestigen in de regio. China en de BRICS alliantie zal enorme infrastructurele ontwikkeling worden aangeboden samen met Russische controle van de olieprijzen en veiligheid in het Midden Oosten, zeggen Pentagon en Chinese bronnen. Hier volgt wat het Chinese officiële Xinhua nieuwsbureau te zeggen heeft over het bezoek:
http://news.xinhuanet.com/english/2016-01/18/c_135019122.htm

Aan het militaire front, is Jordanië nu samen gegaan met het Russische reizend Midden Oosten orkest en het heeft Rusland toestemming gegeven om een commando hoofdkwartier op te zetten in hun land. Bovendien, worden Turkse overzeese bases in Katar en Somalië aangevallen door een Multi-natie strijdkracht.

Er is ook een hoop activiteit aan het goudfront. Terwijl Rusland de olieprijzen zal overnemen, zal China nu het goud gaan regelen, zijn meerdere bronnen het over eens. De recente aanvallen op hotels die in buitenlands bezit zijn in Mali en nu vorige week in Burkino Fasso waren gericht op het overnemen van de goudmijnen daar.

Er broeit ook een enorm conflict in Indonesië terwijl de nieuwe regering daar actie onderneemt om de door de cabal gecontroleerde Freeport McMoran mijn in Papua, over te nemen. Indonesië wil de controle over de goudmijn om zo een onderpand met een waarde van $35miljard dollar voor infrastructuur ontwikkeling te verschaffen aan China, zeggen Indonesische bronnen. Echter, de eigenaren van de mijn zeggen tegelijkertijd dat de mijn maar $16miljard dollar waard is. Zelfs wanneer ze $18miljard dollar investeren om het verder te ontwikkelen. Kijk voor jezelf via onderstaande link, naar het Reuters artikel
 
http://finance.yahoo.com/news/freeport-submits-1-7-billion-063852923.html

De recente bomexplosie in Indonesië werd gelinkt aan de poging van het bedrijf om zijn mijnen buiten Indonesische controle te houden. De mijn heeft eigenlijk 16.000 ton aan goud, zeggen de Indonesische bronnen. Verder, hebben bronnen bij het Pentagon lang beweerd dat het ook de locatie is van een geheim Nazi/Khazariaanse onderzeeërbasis welke betrokken was bij de 311 aanval tegen Japan. De White Dragon Society biedt de hulp aan van Chinese, Pentagon en Japanse strijdkrachten om de Indonesiërs te helpen de mijn te bevrijden van controle door de cabal. CIA bronnen zeggen ondertussen dat ze geloven dat de mijn gebruikt werd voor het witwassen van goud dat gestolen werd van de globale onderpand rekeningen, wat, als het waar is, een goede reden is om het uit Khazariaanse controle te halen.

Los van goud en olie, is het andere aspect aan de huidige oorlog tegen te Khazariaanse maffia de aanval op hun drugsgelden. Op dat front, maakte, VS generaal Joseph Dunford vorige week propaganda voor zijn assistent, Admiraal Kurt W. Tidd, om hem hoofd te maken van het Zuidelijke commando dat strijdt tegen de aan Bush gelinkte drugskartels in Latijns Amerika. De paus helpt daar door het zeker te stellen dat Zuid Amerikaanse drugsgelden niet langer naar de Khazariaanse maffia gaan. Het verlies van oliegelden, gestolen goud en drugs betekent dat de Khazariaanse maffia vlug zonder munitie raakt.

De Chinese devaluatie van de Yuan en zijn instructies aan banken om uit de buurt te blijven van VS dollars helpt de Khazarianen definitief uit te schakelen. De Khazarianen worden gedwongen om hun derivatencontracten te ontbinden tegen enorme verliezen.

De marktwerking door Khazariaanse super bankcomputers werkt ook niet langer meer. Een teken hiervan was te zien toen de bank recentelijk, extreem vijfvoudig de hoeveelheid van een fraude bekend als quote stuffing verhoogde maar er toch in faalde het instorten van aandelenmarkten te stoppen. Quote stuffing is net als het hebben van een groepje insiders die hoog bieden bij een veiling met niet echt de bedoeling te kopen maar met het doel een echte koper voor de gek te houden met een hoge prijs. Het is gewoon een van de vele fraudes die de Khazariaanse banken uitvoeren met hun supercomputers.
http://www.zerohedge.com/news/2016-01-14/machines-are-going-mad-hft-quote-stuffing-desperation-spikes-record-high

De door Chinezen geleidde AIIB is nu officieel geopend voor zaken met de meeste Europese landen aan boord. De Europeanen hebben gereageerd door China uit te nodigen samen te gaan met de Europese Bank voor Reconstructie en Ontwikkeling (European Bank for Recontstruction and Development). Dit betekent dat een enorme vlucht in de infrastructuur welke Azië verbindt met Europa, het Midden Oosten en Afrika, op het punt staat te beginnen. Wanneer de Amerikaanse tak van de Khazariaanse maffia zich eindelijk overgeeft, is het erg waarschijnlijk dat het niet lang meer zal duren voordat er een supersnelle trein van New York naar Londen via Alaska en China gaat rijden. Het Chinese en BRICS CIPS alternatief voor het door de Khazarianen gecontroleerde SWIFT international betalingssysteem, is nu ook actief en werkend.

De Europeanen lieten ook zien dat ze ook op het politiek front, niet langer bevelen uitvoeren van de VS Khazarianen. Victoria Nuland, hoofd van de Europees/Aziatische politiek voor het door de Khazarianen gecontroleerde VS Departement van Staten, werd gedwongen vorige week naar Rusland te vliegen waar haar verteld werd, in woorden waarover niet te twijfelen viel dat ze akkoord moest gaan met de Franse, Russische en Duitse effectenmakelaar Minsk akkoorden. Zich hier niets van aantrekkend, heeft de nieuwe Poolse rechtse regering een geheime overeenkomst gesloten met Rusland met als doel het opsplitsen van de Oekraïne waarbij het oude Poolse gedeelte terug gaat naar Polen en het oude Russische gedeelte terug gaat naar Rusland. De Khazariaanse nazi’s houden dan alleen een klein pariastukje over dat er tussenin ligt.
http://www.veteranstoday.com/2016/01/17/poland-will-begin-dividing-ukraine

In een ander overduidelijk Europese ontwikkeling, tekende Griekenland vorige week een militaire overeenkomst met zijn maatje de Orthodox Christelijke natie Rusland. Oostenrijk op zijn beurt heeft opnieuw grenscontroles ingevoerd wat ongehoorzaamheid betekent aan de Europese Unie. De Britten, hebben ondertussen al de VS Khazariaanse bende verlaten en zijn het er over eens samen te gaan met de AIIB, en overwegen nu serieus om uit het falende Khazariaanse EU project te stappen.

Het was in deze situatie dat Barack Obama, Presidentieel woordvoerder van het bestuur VAN DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA, vorige week zijn state of de Union toespraak hield. De toespraak begon precies om 9.11uur. Tijdens de toespraak, knipperde Obama in een woedend tempo met zijn ogen, elke keer wanneer hij loog, bijvoorbeeld toen hij sprak over Syrië of de economie. Het blijkt dat hij uiteindelijk niet zo een goede leugenaar is. Een ander punt, voor degenen die dit hebben gemist, was dat wanneer Obama verwees naar de Verenigde Staten als de machtigste natie op aarde, het hoofd van de Joint Chiefs of Staff weigerde op te staan.

Ze weten wie de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika heeft vernietigd en ze zullen klaar staan om op te staan en te salueren wanneer de VS van A een echte president heeft.

Webpage: Antimatrix.org

Vertaling: Lia
Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers