Tuesday, January 12, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford:05:01:2016 5 januari 2016De huidige geopolitieke situatie, vooral in het Midden Oosten, Europa en de Verenigde Staten, is er een die rijp is voor een verandering van regiem. De grootste gebeurtenis in mei 2016 is misschien wel de val van de Khazariaanse maffia regering in de Verenigde Staten. Met deze primaire bron van kwaad en oorlogvoering verwijderd uit de macht, zou wereldvrede ook mogelijk moeten zijn in 2016. Hoewel, dit kan niet worden gedaan door het passief observeren van de wereldgebeurtenissen; iedereen moet doen wat hij kan om verzekerd te zijn van planetaire bevrijding dit jaar.

Het regiem in Washington DC dat Obama gebruikt als marionet en woordvoerder is enorm verdeeld. Velen ondersteunen het Obama regiem. Het is echter een feit dat het Obama regiem aan het hoofd stond van de massale afslachting van onschuldigen in Japan op 11 maart 2011.

http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2015/12/statement-of-benjamin-fulford-tokyo-japan-witness-statement.html

Die Amerikanen die de moord op buitenlanders overwegen als een legitieme buitenlandse politiek moeten zich niettemin herinneren dat dit regiem geen enkele van de daders heeft vervolgd die verantwoordelijk waren voor het vermoorden van duizenden Amerikanen op 11 september 2001, noch vertellen ze de waarheid over deze gebeurtenis.


Ter toevoeging, dit regiem heeft op geen enkele manier actie ondernomen om de criminelen in Wall Street te arresteren die verantwoordelijk zijn voor de fraude met een waarde van biljoenen dollars wat de meeste Amerikanen armer heeft gemaakt.

De Russische regering heeft ook publiekelijk en officieel de Khazariaanse maffia beschuldigd van het op illegale manier grijpen van de macht in de VS en het opzetten van faciliteiten voor biologische oorlogsvoering overal in de voormalige Sovjet Unie. Wanneer zulke beschuldigen in publieke diplomatie gedaan worden, is het een teken dat de beschuldiger klaar is om deze beschuldigingen te bewijzen. Witte hoeden (personen die eerbaar zijn) in het leger van de VS hebben ook de vervaardiging van deze biologische oorlogslaboratoria bevestigd.

Deze faciliteiten warden opgezet als een onderdeel van een plan om ziekte, sterfte en oorlogsvoering te gebruiken om 90% van de wereldbevolking te elimineren. Vergis je niet, ondanks het proberen een vriendelijk gezicht op te zetten door middel van Obama, is de Khazariaanse bende terwijl ze de VS regeerden op heterdaad betrapt terwijl ze probeerden miljarden mensen te vermoorden. Dat betekent dat ze proberen om bijna iedereen te vermoorden die dit leest plus hun vrienden en familie.De meerderheid van de wereldburgers zijn vredelievend en aarzelen om mee te doen met geweld. Echter, wanneer iemand probeert je familie te vermoorden, heb je wettelijke bevoegdheid om hen te doden om jezelf te verdedigen. Je familie onvoldoende verdedigen is op zichzelf een misdaad.

De White Dragon Society en hun bondgenoten zijn bezig met het vechten tegen deze uitroeiingbende. Als een deel hiervan, zal het volgende week formeel vragen om actie van Chodoin Daikaku, hoofd van enkele van de grootste martial arts (vechtsport) verenigingen van de legers, geheime diensten en anderen in wereld. Deze actie is bedoeld als legitieme zelfverdediging en permanente vernietiging van de genocidale Khazariaanse bende.

Een hoop is al gedaan, vooral in het Midden Oosten waar al de luchtmachten van Khazariaanse proxies als Turkije, Israël en Syrië aan de grond gezet zijn door de Russische, Chinese en Pentagon witte hoeden alliantie.

China heeft een nieuwe antiterreur wet uitgevaardigd waardoor het zijn agenten wordt toegestaan om Khazariaanse gangsters overal in de wereld na te jagen “eenstemmig met de VS en Russische speciale strijdkrachten,” volgens Pentagon en Chinese bronnen. De Chinezen hebben al speciale strijdkrachten naar Syrië gestuurd vlakbij de grens van Israël in de Golan Hoogte, volgens de bronnen. Russische, Pentagon witte hoeden en Chinese speciale strijdkrachten in Syrië, Irak en elders jagen actief op, en vermoorden Israëliërs, Turken, Saudisch en “zelfs yanks die aan de verkeerde kant staan,” zeggen Pentagon bronnen. De Chinezen hebben ook een speciaal belang bij het najagen van Uighurs (etnische minderheid) die in Syrië en Irak opereren.

De Satanaanbiddende Khazariaanse regiems van Turkije en Saudi Arabië zitten nu diep in de problemen. Saudi Arabië heeft “vorige week eigenlijk “zijn eigen doodsbevel ondertekend” door de executie van de geliefde Sjiietische Imam Nimr al-Nimr, volgens beambten bij de CIA. De echte Moslim wereld heeft de massaslachting van het Saudische regiem tijdens de Hajj vorig jaar niet vergeten. Ze herkenden aldus dat het Saudische regiem niet geschikt is om de Islamitische Heilige Landen te bewaken. Dat is waarom de Saudische roep voor een verbond van 34 Islamitische anti terreur naties op zijn best alleen in woord tot stand komt. Saudi Arabië zal verdeeld worden en het is alleen een kwestie van tijd voordat Koning Salman en zijn hulpen hun eigen hoofden op het slagblok zullen vinden, zeggen ze.

Turkije, ondertussen, ziet dat zijn plannen voor de oprichting van een Ottomaans Imperium enorm mislukt. Koerdistan, inclusief een groot deel van Turkije, is goed op weg een onafhankelijke natie te worden, aldus een van de grootste onrechtvaardigheden van de Eerste Wereldoorlog ongedaan makend. In Turkije zelf, economische rampspoed inclusief een zwakke valuta, inflatie, een terugval in inkomsten uit toerisme en te kort aan goederen, scheppen de voorwaarden voor een militaire staatsgreep, zeggen bronnen bij het Pentagon.

De Russen op hun beurt, denken serieus over een enorme invasie van Turkije en Saudi Arabië als een manier om voorgoed de radicale Islamitische heerschappij en de nooit eindigende terreur dat het veroorzaakt, te beëindigen, volgens Russische FSB bronnen. De Russische Orthodoxe Kerk, de echte macht in Rusland nu, keurt een dergelijke heilige oorlog goed als een noodzakelijkheid voor het verdedigen van het christendom net als van de ware Islam. Sinds de strijdkrachten van de Verenigde Staten niet wil vechten tegen Rusland om het huidige Turkse regiem te verdedigen, zal de NATO geen obstakel vormen voor zo een actie.

Er is ook een erg succesvolle omverwerping van Khazariaanse proxies gaande in Libië en Nigeria. In Nigeria, heeft het leger van de VS locale strijdkrachten geholpen Boko Haram te verslaan. De naam “Boko Haram,” tussen twee haakjes, betekent “boeken zijn verboden,” wat je duidelijk maakt wat voor soort mensen dit zijn.

Ook in Zuid Amerika is een razzia onderweg voor Bush/Clinton narcotica handlanger “El Chapo.” Dit maakt deel uit van de campagne om alle drugsgelden af te snijden die de Khazariaanse maffiosi en hun megabanken ondersteunen.

Brazilië is ook wakker geworden voor gevaren die dreigen vanuit de Khazarianen en ze hebben een deal van $2,2 biljoen afgezegd die ze maakten met een Israëlische firma om veiligheid te verschaffen tijdens de Olympische spelen. Het bedrijf betrokken bij, Internationale Veiligheid en Defensie Systemen, wordt geassocieerd met de doodseskaders van Zuid Amerikaanse dictators. De Brazilianen zijn zich er ook volledig van bewust dat het een Israëlische firma was, Magna BSP, die medeplichtig was aan de 311 nucleaire en tsunami terreur aanval tegen Japan.

Chinese geheime agenten van het ministerie van staatsveiligheid zijn nu ook in de VS, Israël en elders aan het zoeken naar wraak voor de micro kernwapen aanval op de stad Tianjin vorige zomer, zeggen bronnen bij het Aziatische geheim genootschap.

Ook in de VS, wordt op vele manieren het verlies van macht van de Khazariaanse bende gezien. Een is, dat de gezamenlijk presidentieel woordvoerder van de VS Barack Obama, werd gedwongen door de witte hoeden van het Pentagon om terug te komen op raket sancties die hij had aangekondigd tegen Iran.

Verder, de gezamenlijke media in de Verenigde Staten worden gedwongen door het Pentagon en witte hoeden van het agentschap om de anti Khazariaanse gevechten te onthullen die plaatsvinden in de machtsstructuur van de VS. Een resultaat was het breed gepubliceerde artikel door Seymour Hersh waarin stond dat (net als waar deze nieuwsbrief al lang in detail over rapporteerde) het leger van de VS het politieke beleid in het Midden Oosten van de politieke macht van Washington DC trotseerde. Verder, bronnen bij het Pentagon zeggen dat Rupert Murdoch (Marduk

https://en.wikipedia.org/wiki/Marduk)

werd gedwongen een verslag te publiceren in de Wall Street Journal over de voortgaande strijd tussen de NSA en de Khazarianen en dat dit ook gold voor de NSA die spioneerde in de VS bij Amerikaanse congreshoeren die werkten voor de Khazariaanse bende.

Het door de Khazariaanse bende in Israël gecontroleerde regiem is te laat wakker geworden voor het feit dat ze de controle verliezen over de VS en dat de rest van de wereld al lang op de hoogte was van hun internationale asociale gedrag. Dat is waarom absoluut niemand er in trapte toen Israël vorige week in Tel Aviv onder valse vlag probeerde het te laten lijken dat ze ook “werden aangevallen door ISIS.”

De Israëlische regering is begonnen de tekenen aan de wand te lezen, wat is waarom ze recentelijk geprobeerd hebben afstand te nemen van hun Turkse en Saudische bondgenoten. Het Israëlische veiligheidsapparaat erkent dat, met het verlies van steun van de VS, het Israëlische overleven afhangt van de goedheid van wie dan ook de gaande strijd om het Midden Oosten wint. Dit betekent deze dagen dat waarschijnlijk de Israëliërs moeten gaan buigen en pleiten bij Rusland. In ieder geval, hangt de toekomst van de Israëlische, Saudische en Turkse regiems het komende jaar allemaal aan een zijden draadje.

De toekomst van Europa raakt ook steeds meer verbonden met Rusland in het komende jaar omdat het leger van de VS niet in de stemming is om te vechten tegen Rusland ten voordele van de Rothschilds. De Europese Khazariaanse elite hebben hun banden al verbroken met de Khazarianen uit de VS door het er over eens te zijn om zich te verbinden aan de door China geïnspireerde Aziatische Infrastructurele Investering Bank (AIIB)
Hoewel, de werkelijke vraag voor 2016, blijft wat er zal gaan gebeuren in de financiële oorlog die de afgelopen jaren aan de gang is en wordt gevoerd op hoog niveau. Aan dit front, is de laatste ontwikkeling dat de Japanse regering in het geheim heeft besloten samen te gaan met de door China ingevoerde Aziatische Infrastructurele InvesteringsBank in de Filippijnen. Als dit gebeurt, zullen de Wall Street en Washington DC Khazariaanse financiële regeerders geïsoleerd raken en nederlaag tegemoet zien.

Tijdens het jaareinde, vroegen de Vaticaanse P2 vrijmetselarij lodge en de Communistische Chinezen beiden aan de WDS om te helpen onderhandelen bij de overgave van de Khazariaanse financiers en gangsters. De WDS staat op een jubelfeest (een kwijtschelden van alle schulden publiek en privé), een herverdeling van illegaal verkregen Khazariaanse tegoeden en de vestiging van een meritocratisch bureau voor toekomstplanning. De WDS staat er op dat tenminste $7biljoen onmiddellijk ter beschikking komt op een transparante manier om een enorme campagne te financieren die een einde maakt aan armoede, milieu verontreiniging en de mensheid in de toekomst op een pad zet van exponentiële expansie.

Totdat de Khazariaanse overgave volledig is zullen het WDS en zijn bondgenoten doorgaan met hun multi-dimensionale offensief.
 Webpage: Antimatrix.org

Vertaling: LiaKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers