Tuesday, January 19, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 12:01:2016Το χρηματοπιστωτικό σύστημα των Χαζάρων και οι μαφιόζοι υπό συστηματική επίθεση καθώς η παγκόσμια επανάσταση ξεδιπλώνεται


12 Ιανουαρίου 2016


 Η πτώση ρεκόρ στις περισσότερες χρηματιστηριακές αγορές παγκοσμίως στην πρώτη εβδομάδα του έτους ήταν μόνο η αρχή μιας συστηματικής επίθεσης για τη διάλυση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χαζαρικής μαφίας, που βασίζεται στη βαβυλωνιακή σκλαβιά του χρέους, επιβεβαιώνουν πολλές πηγές κυβερνητικών υπηρεσιών. Οι περισσότεροι δείκτες της χρηματιστηριακής αγοράς αναμένεται να μειωθούν κατά 60 ως 50% πριν από τη λήξη αυτής της εκστρατείας, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης, πηγές του Πενταγώνου και έναν πράκτορα της CIA, που είχε εμπλακεί στην επιχείρηση που οδήγησε σε χρεοκοπία την Σοβιετική Ένωση.

Η επίθεση έχει ως στόχο την πτώχευση των μεγάλων τραπεζών της χαζαρικής μαφίας, η οποία έχει βρεθεί πίσω από τόσα πολλά από τα προβλήματα του κόσμου. Ως αποτέλεσμα, οι Χαζάροι ξεμένουν από επιλογές, καθώς οι τιμές του πετρελαίου καταρρέουν, τα χρήματα από τα ναρκωτικά κόβονται και η χειραγώγηση των χρηματιστηρίων σταματάει.


Ο Richard Fisher, πρώην επί κεφαλής του υποκαταστήματος του Ντάλας του εγκληματικού  συνδικάτου της Federal Reserve, παραδέχθηκε πως «αυτό που έκανε η Fed, και εγώ ήμουν ένα μέρος από αυτό, ήταν να πραγματοποιήσει πρώιμα ένα τεράστιο ράλι της αγοράς, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα πλούτου..." και πρόσθεσε: «Η Fed είναι ένα γιγάντιο όπλο, που έχει ξεμείνει από πυρομαχικά"

Μην κάνετε λάθος, όταν λέει «πρώιμα» εννοεί τη διανομή των χρημάτων της Fed στους Χαζάρους μαφιόζους, μέσω της τεχνητής αύξησης της αξίας της χρηματιστηριακής αγοράς. Αυτό τελειώνει τώρα, γι' αυτό και οι αγορές καταρρέουν. Θα υπάρξουν περισσότερα σχετικά με την οικονομική επίθεση στους Χαζάρους παρακάτω, αλλά πρώτα θα πρέπει να αναφέρουμε τα νομικά μέτρα που λαμβάνονται εναντίον αυτών των φιδιών.

Το πιο ενδιαφέρον, η Hillary Clinton πρόκειται να γίνει ο κυριότερος Χαζάρος γκάνγκστερ που θα συλληφθεί στην εξελισσόμενη εκστρατεία για τον τερματισμό της κυριαρχίας τους. Σύμφωνα με το Πεντάγωνο και άλλες πηγές, ο Διευθυντής του FBI James Comey απείλησε να παραιτηθεί ως μέρος μιας εξέγερσης της υπηρεσίας εναντίον της κυβέρνησης Obama, εκτός εάν το Υπουργείο Δικαιοσύνης υποβάλει ποινική δίωξη εναντίον της Hillary Clinton για πολλά, αποδεδειγμένα εγκλήματα.

Επίσης, η σύλληψη του Μεξικανού άρχοντα των ναρκωτικών Joaquín "El Chapo" Guzmán την περασμένη εβδομάδα σημαίνει ότι θα εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να "τραγουδήσει για να καταστρέψει" τις τράπεζες της Wall Street, τον ISIS και τους Bush, σύμφωνα με μια πηγή της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας.

Η πτώση των πολιτικών της χαζαρικής μαφίας έχει ήδη αρχίσει σε χαμηλότερο επίπεδο. Ειδικότερα, η NSA έχει συγκεντρώσει στοιχεία εναντίον πολιτικών που είχαν δωροδοκηθεί από το Ισραήλ για να αντιταχθούν στην συμφωνία για τα πυρηνικά μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του Ιράν. Μέχρι στιγμής, ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Tom Cotton έχει απομακρυνθεί ως αποδέκτης δωροδοκίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να αντιταχθεί στην συμφωνία. Ο Cotton έπεισε σαρανταεπτά γερουσιαστές να υπογράψουν μια επιστολή, που αντιτίθενται στην ειρηνευτική συμφωνία με το Ιράν. Αυτός θα πάει σύντομα στη φυλακή.

 Το μέλος του Κονγκρέσου Steve Israel, επί κεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος στο Κονγκρέσο, επίσης, αναγκάστηκε να παραιτηθεί εξ αιτίας της αντίθεσής του προς την ειρηνευτική συμφωνία με το Ιράν, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Κι αυτός, επίσης, μπορεί να δει σύντομα το εσωτερικό της φυλακής.

 Να τι είχε να πει για τους συγκεκριμένους πολιτικούς ένας οικονομικός εμπειρογνώμων της CIA, ο οποίος είχε εμπλακεί στην πτώχευση της Σοβιετικής Ένωσης: «Αυτοί είναι οι αρουραίοι που έλεγα... Αυτός ο γερουσιαστής πρέπει να συρθεί έξω και να κρεμαστεί στον κήπο του Καπιτώλιου, για να δουν όλοι πώς είναι ένας αρουραίος».

Άλλοι αρουραίοι, επίσης, διώκονται τώρα. Ας μην ξεχνάμε ακόμα, ότι ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος Nicholas Sarkozy είναι υπό έρευνα για τη χρήση του ιδιωτικού του αεροσκάφους για να περάσει λαθραία μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Επίσης, ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας συνελήφθη πρόσφατα στον Λίβανο, μεταφέροντας δύο τόνους αμφεταμινών στο ιδιωτικό αεροπλάνο του.

Σε ένα άλλο,  πολύ ορατό σημάδι, ότι η παγκόσμια εκστρατεία εναντίον των πιστών του Σατανά Χαζάρων προχωράει με αυξανόμενο ρυθμό, ο μεγαλύτερος αδελφός του πρόσφατα παραιτηθέντος Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ' έχει αποπεμφθεί με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης και του ξυλοδαρμού διακοσίων τριάντα ενός αγοριών της χορωδίας.

 Στο Ισραήλ, επίσης, "το παγκοσμίως ηγετικό μέλος της συμμορίας" και "σύμβουλος για δισεκατομμυριούχους" Ραββίνος Josef Pinto έχει σταλεί στη φυλακή με την κατηγορία της δωροδοκίας.

 Υπήρξαν πολλές άλλες συλλήψεις Χαζάρων μαφιόζων την περασμένη εβδομάδα, που δεν θα μπούμε στον κόπο να απαριθμήσουμε εδώ, παρά μόνο θα πούμε, ότι πολλές ακόμα συλλήψεις θα έρθουν.

Η κατάσταση στο Ισραήλ και στη Μέση Ανατολή φτάνει, επίσης, τώρα σε μια κορύφωση. Ο στρατηγός Joseph Dunford, επί κεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού στο Πεντάγωνο, πέταξε στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα, όπου, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, είχε μια μυστική συνάντηση με τον Valery Gerasimov, αρχηγό του επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Κατά τη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με ρωσικές πηγές, ο Dunford και ο Gerasimov συζήτησαν τις ρωσικές απαιτήσεις «να θεσπίσουν τα Ηνωμέναι Έθνη ένα δικαστήριο που θα ερευνήσει τη συμμετοχή των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και της ισραηλινής κυβέρνησης στη δημιουργία διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων και τη συνεργασία με αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις". Μεγάλο μέρος του τρόμου είχε σχέση με το καταρρέον τώρα σιωνιστικό σχέδιο για τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου Ισραήλ σε μια μεγάλη έκταση της Μέσης Ανατολής, λένε οι Ρώσοι. Έχουν ήδη παρουσιάσει στον ΟΗΕ άφθονες αποδείξεις γι' αυτό, λένε.

Στον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Erdogan δεν δόθηκε άδεια για συμμετοχή στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Αντί αυτού, οι Ρώσοι και Αμερικάνοι κορυφαίοι στρατηγοί είπαν στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο, ότι πρέπει να απομακρύνουν τον Erdogan, έναν ψευτομουσουλμάνο Χαζάρο, από την εξουσία. Ο Dunford είπε επίσης στους Τούρκους να κλείσουν τα σύνορά τους με τη Συρία, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν "σοβαρές επιπτώσεις".

Ο Αμερικανός στρατηγός είπε επίσης στους Ρώσους, ότι είχαν στείλει πυραύλους Hellfire στην Κούβα πρόσφατα, για να τους βοηθήσουν στην κατάρριψη  μη επανδρωμένων αεροσκαφών, που χρησιμοποιούνται από Χαζάρους μαφιόζους για την προστασία των σχετικών με τα ναρκωτικά δράσεών τους στη Νότια Αμερική και στο Αφγανιστάν.

Επί πλέον, ένα ρωσικό δικαστήριο υπό την προεδρεία της δικαστού Nina Antonevich αποφάνθηκε, επίσης, πρόσφατα, ότι οι «Ιουδαιο-Σιωνιστές" ήταν ένοχοι για τη μαζική δολοφονία του ρωσικού λαού και η απόδοση δικαιοσύνης για το εν λόγω ιστορικό έγκλημα είναι επίσης στη ρωσική ατζέντα, δήλωσαν οι πηγές.

Εν τω μεταξύ, σε μια προσπάθεια να σώσει το καταρρέον ψευδο-μουσουλμανικό χαζαρικό βασίλειό της, η Σαουδική Αραβία έστειλε τον Αναπληρωτή Πρίγκιπα του Στέματος και Υπουργό Άμυνας Mohammed bin Salman στο Πακιστάν, για να ζητήσει στρατιωτική προστασία. Όλα όσα πήρε, όμως, παρά τις τεράστιες μίζες που προσέφερε σε βασικούς Πακιστανούς αξιωματούχους, ήταν λόγια. Το γεγονός είναι, ότι ο πακιστανικός λαός δεν θα εμπλακεί σε πόλεμο για την προστασία των ψευδο-μουσουλμάνων, χρηματοδοτών των τρομοκρατών Ουάχαμπ Χαζάρων Σαουδαράβων εγκληματιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Ban Ki Moon εξέδωσε μια δήλωση, ότι ο τυφλός βομβαρδισμός της Σαουδικής Αραβίας κατά αμάχων στην Υεμένη αποτελεί «έγκλημα πολέμου». Οι εγκληματίες πολέμου συνήθως αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή ή ισόβια κάθειρξη.

 Αυτό είναι σημαντικό, γιατί δείχνει την επίσημη αναγνώριση από μέρους του ΟΗΕ του κοινού στρατού Ρωσίας, Πενταγώνου, Κίνας και Ιράν, που βρίσκεται ήδη στη Μέση Ανατολή για να πολεμήσει ενάντια στα κράτη των Χαζάρων γκάνγκστερς και των μισθοφορικών στρατών τους στην περιοχή. Ο ίδιος ο ΟΗΕ, βέβαια, είναι ένας βαθιά προβληματικός, διαβρωμένος από τη συμμορία οργανισμός, και είναι πιθανό ο Ban Ki Moon να αντικατασταθεί σύντομα, πιθανώς από έναν Ρώσο.

Ήταν ο Ban Ki Moon εκείνος που προσέφερε στους εκπροσώπους της Οικογένειας Του Δράκου μια δωροδοκία εκατό εκατομμυρίων δολαρίων το 2009, σε αντάλλαγμα για την εγκατάλειψη των προσπαθειών για ρευστοποίηση ομολόγων αξίας 134.550.000.000 δολαρίων, μετά το λεγόμενο περιστατικό Chiasso. Ο μυστικός οικονομικός πόλεμος, του οποίου αυτό το περιστατικό ήταν ένα μέρος, φτάνει τώρα τελικά σε κάποιου είδους αποκορύφωμα. Προκύπτει, ότι τα ομόλογα αυτά ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου και από τότε έχουν αποκαλυφθεί ομόλογα αξίας αμέτρητων τετράκις εκατομμυρίων δολαρίων, που έχουν χρησιμοποιηθεί από τους Χαζάρους.

Έτσι αποκαλύπτεται η χρήση διπλών βιβλίων, ένα με αξία αμέτρητων τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τη συμμορία και ένα άλλο του διαρκούς χρέους και των οικονομικών στερήσεων για τις μάζες.

Ο οικονομικός πόλεμος κλιμακώνεται, επίσης, στην Κίνα, όπου η κινεζική κυβέρνηση διέταξε τα hedge funds να πουλήσουν τα αποθέματά τους και να βγουν από την κινεζική αγορά. Οι Κινέζοι ρευστοποιούν, επίσης, τις μετοχές τους σε δολάρια, με ρυθμό άνω των εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων το μήνα, ως μέρος αυτού.

Ένας Κινέζος πράκτορας στάλθηκε για να επισκεφθεί την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου την περασμένη εβδομάδα για να τους ενημερώσει, ότι, ως μέρος των διαπραγματεύσεων για την εκ νέου ενοποίηση της Ταϊβάν με την Κίνα, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έχει συμφωνήσει να επιτρέψει σε άλλα κόμματα να συμμετάσχουν στην κινεζική πολιτική σκηνή. Προφανώς αυτό σημαίνει την παραχώρηση στο Κουόμινταγκ, που εδρεύει στην Ταϊβάν, κάποιου ρόλου στη διακυβέρνηση της ηπειρωτικής Κίνας και την αύξηση της δυνατότητας εκλογών εκεί στο μέλλον, είπε η πηγή.

Σημαντικές αλλαγές, επίσης, λαμβάνουν χώρα πίσω από τη σκηνή στην Ιαπωνία, η οποία, μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία που εξακολουθεί να ελέγχεται από τον όχλο των Χαζάρων.

Η πηγή στην ιαπωνικής ηγεσίας Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης λέει, ότι η Ιαπωνία έχει ήδη πάρει την απόφαση να τα σπάσει με τους Χαζάρους και να ενταχθεί στην κινεζικής χορηγίας Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών (AIIB). "Το ιαπωνικό γεν δεν έχει καμία πραγματική υποστήριξη και η Ιαπωνία χρειάζεται τον χρυσό της Οικογένειας Του Δράκου, έτσι θα πρέπει να ενταχθεί στην AIIB», είπε.

Η πρόσφατη άνοδος του γεν και η κατάρρευση των ιαπωνικών χρηματιστηρίων είναι επίσης το αποτέλεσμα μιας αποκοπής των κεφαλαίων της Τράπεζας της Ιαπωνίας προς τους Χαζάρους. Αυτό σημαίνει, ότι αναγκάζονται να ξεπουλούν τις μετοχές τους στο ιαπωνικό χρηματιστήριο, προκειμένου να καλύψουν τις απώλειές τους σε άλλα μέρη του κόσμου.

Η πρόσφατη βρετανοϊαπωνική ανακοίνωση περί ενισχυμένων στρατιωτικών δεσμών είναι επίσης ένα σημάδι, ότι οι Βρετανοί έχουν υποσχεθεί να βοηθήσουν τον ιαπωνικό αγώνα κατά των Χαζάρων. Αυτό είναι σημαντικό, λόγω των στενών προσωπικών δεσμών μεταξύ των βασιλικών οικογενειών της Βρετανίας και της Ιαπωνίας. Αυτό σημαίνει ότι τύποι σαν τον James Bond είναι ήδη στην Ιαπωνία, κυνηγώντας πράκτορες των Χαζάρων, που εμπλέκονται στην μαζική δολοφονία με την πυρηνική επίθεση και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου εναντίον της Ιαπωνίας. Υπάρχουν προφανώς πράγματα που συμβαίνουν τώρα, τα οποία δεν μπορούμε να αναφέρουμε με περισσότερες λεπτομέρειες, προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι πηγές της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης και του Πενταγώνου συμφώνησαν, επίσης, ότι οι χρηματιστηριακές αγορές μπορεί να καταργηθούν, επειδή έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέσα για τη συγκέντρωση όλης της επιχειρηματικής ισχύος και του ελέγχου στα χέρια μιας μικρής ελίτ. Συζητούν, επίσης, για τη μετατροπή όλων σε αντικείμενα ανοικτού κώδικα [open source] και ελεύθερης πρόσβασης.
Σε κάθε περίπτωση, η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου και οι σύμμαχοί της, ελπίζουν να αντικαταστήσουν το σημερινό σύστημα των στημένων αγορών και τις κεντρικές τράπεζες που ανήκουν στην μαφία της οικογένειας των Χαζάρων (δηλαδή τα μονοπώλια που δημιουργούν χρέος) με ιδρύματα που θα διοικούνται με διαφάνεια και αξιοκρατία και θα λειτουργούν για τους ανθρώπους.


 
Ιστοσελίδα
: Antimatrix.org
Translator: NikosKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers