bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Monday, January 4, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 29:12:2015Το περασμένο έτος είδεπροεπαναστατική αναταραχή, στοεπόμενομπορείνα έρθει μεταεπαναστατική αναταραχή


29 Δεκεμβρίου 2015Αυτή είναι η τελευταία εβδομαδιαία Έκθεση Γεωπολιτικών Ειδήσεων και Ανάλυσης για το 2015 και είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξουμε πίσω και να δούμε πόσα έχουν αλλάξει μέσα στο παρελθόν έτος. Με πολλούς τρόπους η κατάσταση τώρα είναι παρόμοια με την κατάσταση στην Ανατολική Ευρώπη λίγο πριν την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Το μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Ευρώπης είχε ανατρέψει τους σταλινικούς αφέντες του, και μόνο ο μεγάλος αρχηγός, η Σοβιετική Ένωση, παρέμενε όρθιος. Η Ευρώπη έχει ήδη απορρίψει τον κανόνα της χαζαρικής μαφίας και αυτό που ο κόσμος περιμένει είναι η κατάρρευση των φαύλων εγκληματικών καθεστώτων, που έχουν ακόμα τον έλεγχο στο Ισραήλ, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε μερικά υποτελή κράτη, όπως η Ιαπωνία. Αυτό μπορεί να γίνει το 2016, αλλά μόνο αν η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, συν οι BRICS και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους, διατηρήσουν την επιθετική στάση .
Το μεγαλύτερο σημάδι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν απορρίψει το γκανγκστερικό καθεστώς που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, είναι η απόφασή τους να απορρίψουν την πίεση των ΗΠΑ και να προσχωρήσουν στην κινεζικής πρωτοβουλίας Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών, η οποία άνοιξε επίσημα τις πόρτες της την περασμένη εβδομάδα. Στην κίνηση αυτή πρωτοστάτησε το Ηνωμένο Βασίλειο, ο σταθερότερος συνήθως σύμμαχος των ΗΠΑ, και ακολουθήθηκε γρήγορα από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία και άλλους
Οι Γάλλοι και οι Γερμανοί, από την πλευρά τους, απέρριψαν την προσπάθεια του εγκληματικού καθεστώτος της Ουάσιγκτον να ξεκινήσει έναν πόλεμο στην Ουκρανία, παρακάμπτοντας τις ΗΠΑ και διαπραγματευόμενοι απευθείας τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Μινσκ με τη Ρωσία.

Υπάρχει επίσης μια συστηματική προσπάθεια για την διακοπή κάθε χρηματοδότησης της Σιωναζιστικής (Νεοσυντηρητικής) φατρίας του χαζαρικού όχλου. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ήθελαν να ξεκινήσουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 90% και να υποδουλώσουν το επιζήσαν 10%. Αυτή η παράταξη, με επικεφαλής τον George Bush τον πρεσβύτερο και τους συναδέλφους του Σιωναζιστές, επιβιώνει κυρίως από το πετρέλαιο, τα ναρκωτικά, τη δουλεία και το εμπόριο όπλων.
Η βουτιά των τιμών του πετρελαίου από περισσότερα των εβδομήντα δολαρίων το βαρέλι, στα τέλη του περασμένου έτους, στα τριάντα δολάρια πρόσφατα, θα αρχίσει να χτυπά για τα καλά αυτούς τους γκάνγκστερς τον Ιανουάριο, καθώς τα ετήσιας προθεσμίας χρεόγραφά τους αρχίζουν να λήγουν.
Οι αντάρτες του FARC στην Κολομβία εν τω μεταξύ, έχουν ανακοινώσει, ότι δεν θα ξεπλένουν πλέον τα πενήντα δισεκατομμύρια δολάριά τους ετησίως, ως έσοδα από την κοκαΐνη, μέσω της Citibank (Σαουδική Αραβία και οικογένεια Rockefeller), της Bank of America (Vanguard, State Street Corp.) και των οικογενειών του εγκλήματος Bush/Clinton.
Η μάχη για το κόψιμο των εσόδων του χαζαρικού όχλου από τα ναρκωτικά  έχει επίσης γίνει φανερή στην κίνηση του αμερικανικού Κογκρέσου, της κυβέρνησης της Κολομβίας και της κυβέρνησης του Μεξικού για τη νομιμοποίηση της ιατρικής μαριχουάνας.
Οι Ρώσοι, επίσης, εξοπλίζουν τόσο τους Κούρδους όσο και τους Ταλιμπάν για να κόψουν τα χρήματα του χαζαρικού όχλου από την ηρωίνη του Αφγανιστάν. Οι Βορειοκορεάτες συνεχίζουν, επίσης, να κόβουν τα χρήματα από τις αμφεταμίνες, που περνούσαν μέσω των Χαζάρων.
Η πλευρά Bush αυτών των οικογενειών του εγκλήματος έχει ήδη περιθωριοποιηθεί με την ευρεία αναγνώριση, ότι ήταν υπεύθυνη για την 11η Σεπτεμβρίου, αλλά η πλευρά Clinton, μολονότι βρίσκεται κάτω από επίθεση, συνεχίζει να είναι ισχυρή. Για μια ματιά στο πόσο ακριβώς έχουν εκφυλιστεί η πολιτική σκηνή και τα μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαβάστε το παρακάτω από τον αρθρογράφο της Miami Herald Dave Barry:
 «Αλλού στο πολιτικό μέτωπο, η Hillary Clinton δηλώνει την υποψηφιότητά της για την προεδρία και προσπαθεί να αποδείξει, ότι είναι ένας κανονικός άνθρωπος, που ταξιδεύει προς την Αϊόβα με ένα εξατομικευμένο βαν, οδηγούμενο από πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών. Στο Maumee του Οχάιο, σταματά σε ένα Chipotle για φαγητό σε πακέτο, μια είδηση που προκαλεί σπασμό στην πολιτική δημοσιογραφία. Οι New York Times (εμείς δεν διασκευάζουμε αυτή τη δημοσιογραφία) δημοσιεύουν την ιστορία, αναφέροντας ότι η Clinton φόρεσε γυαλιά ηλίου και παρήγγειλε ένα μπολ burrito κοτόπουλου [σ.τ.μ.: https://en.wikipedia.org/wiki/Burrito ].
Το Bloomberg πραγματοποιεί μια αναδημοσίευση του θέματος, αναφέροντας ότι ο λογαριασμός του κόμματος της Clinton ήταν «είκοσι δολάρια και κάτι ψιλά», αλλά η Clinton «δεν άφησε φιλοδώρημα». Το Politico [σ.τ.μ.: http://www.politico.com/ ] βγάζει μια ιστορία χιλίων διακοσίων λέξεων με τίτλο (εξακολουθούμε να μη τα διασκευάζουμε) «Οι "καθημερινοί άνθρωποι" που έφτιαξαν το μπολ με burrito της Hillary Clinton».


Οι New York Times και άλλες ελεγχόμενες από τους Χαζάρους πηγές προπαγάνδας των εταιρικών μέσων ενημέρωσης βρίσκουν το γεγονός ότι η Clinton «τρώει ένα μπολ burrito κοτόπουλου» πιο αξιόλογο ειδησεογραφικά από τα καλά τεκμηριωμένα στοιχεία περί βιασμού, διακίνησης ναρκωτικών, δολοφονίας και άλλων εγκλημάτων, που συνδέονται με την εγκληματική οικογένεια Clinton.


Μπορείτε να δείτε γιατί ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στο αηδιαστικό, αξιόποινο καρτέλ, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, στην Ουάσιγκτον και στο Τελ Αβίβ.
Αυτό συμβαίνει παρά τον ταχέως αυξανόμενο ρυθμό των γεγονότων ψευδούς συναγερμού (με μειούμενο ψυχολογικό αντίκτυπο) και άλλες υστερικές προσπάθειες του χαζαρικού όχλου να ξεκινήσει τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το Πεντάγωνο έχει ήδη αποστασιοποιηθεί από τον χαζαρικό όχλο, αρνούμενο να εξαπατηθεί και πάλι με ψευδείς συναγερμούς («Μαλαισιανή πτήση 17») ή ψέματα («επιθέσεις της Συρίας με αέριο sarin») μπαίνοντας σε πολέμους για λογαριασμό αυτών των μαφιόζων.
Ακόμη και τα ελεγχόμενα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναγκαστεί να παραδεχτούν, μέσω του προπαγανδιστή τους Seymour Hersh [σ.τ.μ.: https://en.wikipedia.org/wiki/Seymour_Hersh ], ότι το Πεντάγωνο πάει ενάντια στην πολιτική της Ουάσιγκτον, με την παροχή χρήσιμων πληροφοριών στο συριακό καθεστώς. Αξιωματούχοι του Πενταγώνου λένε, πως ο Hersh έκανε λάθος λέγοντας, ότι η πληροφόρηση εστάλη μέσω των Ισραηλινών «γιατί κανείς που είναι στα συγκαλά του δεν θα περνούσε πληροφορίες στους Σύρους μέσω των εχθρούς τους, τους Ισραηλινούς, όταν η Ρωσία είναι πολύ πιο αξιόπιστη».
Υπάρχει στην πραγματικότητα ένας εμφύλιος πόλεμος δια μεσολαβητών σε εξέλιξη τώρα στη Δύση, με το Πεντάγωνο να συμμαχεί με τη Ρωσία και το Ιράν εναντίον των μισθοφορικών στρατών, που πληρώνονται από τους μπράβους της Ουάσιγκτον. Τώρα προωθούν ενεργά την παύση του σάπιου χαζαρικού, ψευδο-μουσουλμανικού καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας.
Η πτώση του οίκου των Σαούντ μπορεί να είναι ένα μοιραίο πλήγμα για τους Χαζάρους. Το καθεστώς αυτό είναι πιθανό να χάσει ένα μεγάλο μέρος των 650 δισεκατομμυρίων δολαρίων του σε ξένα περιουσιακά στοιχεία, ως αποζημιώσεις για τις θηριωδίες που διαπράχθηκαν από τα διάσπαρτα ψευδο-ισλαμικά τρομοκρατικά κινήματα που αυτό έχει χρηματοδοτήσει, λένε πηγές της CIA.
Επί πλέον, πηγές του Πενταγώνου λένε τώρα, ότι η Υεμένη σχεδιάζει να προσαρτήσει τις νότιες σαουδαραβικές επαρχίες του Asir, του Jizan και Najran, ως αποζημίωση για τη Σαουδική επίθεση εναντίον της χώρας. Αυτές οι επαρχίες συνορεύουν με την Υεμένη και κατοικούνται από εθνοτικούς πολίτες της Υεμένης.


Οι Χαζάροι, φυσικά, δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί. Η συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Ισραήλ έχει εφοδιάσει με διαβατήρια, και έχει πληρώσει, πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες, προκειμένου να κατακλύσουν την Ευρώπη, ως τιμωρία για την περιφρόνηση των κυβερνήσεών της προς τις εντολές των Χαζάρων.
Επίσης αξιοποιούν πλήρως την τουρκική ιστορική δυσαρέσκεια για τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μετά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, για να ενθαρρύνουν τους Τούρκους να ανακτήσουν την αυτοκρατορία τους. Αυτό έχει οδηγήσει σε έναν πόλεμο στην περιοχή, στον οποίον έχουν εμπλακεί οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ρωσία, το Ισραήλ, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, η Υεμένη, ο Λίβανος, η Συρία, η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ιράν, το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου και άλλοι. Η αναταραχή στην περιοχή έχει πλέον καταστεί ο μεγαλύτερος πόλεμος από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Υπήρξε επίσης μια ύποπτη αλλαγή καθεστώτος στην Αργεντινή, υπαινισσόμενη ότι πολλοί Χαζάροι Σιωναζιστές μαφιόζοι μπορεί να σχεδιάζουν να το σκάσουν προς τα εκεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, καθώς τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας συνεχίζουν να αποκαλύπτονται.
Οι Σιωναζιστές έχουν ήδη αγοράσει μια μεγάλη λωρίδα της παράκτιας χώρας στη νότια αργεντίνικη επαρχία της Παταγονίας και μπορεί να προετοιμάζονται για εξορία εκεί. Ο Θεός να βοηθήσει τους Αργεντινούς αν συμβεί αυτό.
Οι Χαζάροι έχουν επίσης χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Ιαπωνίας, της Συρίας, της Υεμένης και της ανατολικής Ουκρανίας τα τελευταία χρόνια και μπορεί να αναμένεται, ότι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα όπλα και πάλι. Γι' αυτό και η ισραηλινή κυβέρνηση τελεί υπό στρατιωτική καραντίνα. Ο συνεχιζόμενος στρατιωτικός αποκλεισμός του Ισραήλ και η καθήλωση της αεροπορίας του μπορεί να είναι η μεγαλύτερη υπο-δημοσιευμένη είδηση του 2015.
Επίσης, παρά την αναταραχή που προκαλούν οι Χαζάροι, εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, πλήθος καλών ειδήσεων εμφανίστηκαν στον κόσμο το 2015. Η μεγαλύτερη είναι, ότι οι ηγέτες του κόσμου έχουν αρχίσει σοβαρές προσπάθειες για την καταπολέμηση της φτώχειας και τον τερματισμό της καταστροφής του περιβάλλοντος, όπως φάνηκε στις πρόσφατα υπογραφείσες συμφωνίες του Παρισιού. Είναι ντροπή, φυσικά, που η αντιεπιστημονική υπερθέρμανση του πλανήτη χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία τους, αλλά, παρ' όλα αυτά, οι πλούσιες χώρες έχουν υποσχεθεί να καταβάλουν στις φτωχές χώρες εκατό δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, για να καθαρίσουν το περιβάλλον τους.
Κάποιες παλιές διαμάχες, επίσης, διευθετούνται. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο πολύχρονος κολομβιανός εμφύλιος πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του. Η Κούβα και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης αρχίσει να θάβουν το πενηντάχρονο τσεκούρι τους. Τώρα το Πακιστάν και η Ινδία έχουν αρχίσει σοβαρές κινήσεις για τον τερματισμό των εξηνταοκτάχρονων προστριβών τους, με σοβαρές ειρηνευτικές προσπάθειες. Ο στρατός των ΗΠΑ, επίσης, πιέζει την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα να τερματίσουν τις ατέλειωτες διαμάχες τους, που μηχανεύονται οι Χαζάροι, για έναν πόλεμο που τελείωσε πριν από εβδομήντα χρόνια. Οι Βορειοκορεάτες είναι επίσης έτοιμοι να κάνουν ειρήνη με τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, δύο χώρες που τελούν υπό κατάληψη από τον στρατό των ΗΠΑ από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Επίσης, σε μια ένδειξη ότι οι άνθρωποι αφυπνίζονται απέναντι στους κινδύνους του να επιτρέπουν σε ιδιωτικές τράπεζες τη δύναμη να δημιουργούν χρήμα από το πουθενά, οι Ελβετοί πρόκειται να διεξαγάγουν δημοψήφισμα, για να αποφασίσουν αν μόνο μια κυβέρνηση που εκπροσωπεί τους ανθρώπους θα πρέπει να έχει αυτό το δικαίωμα.


Τέλος, σε μια μάλλον περίεργη σημείωση, ο γράφων άκουγε την περασμένη εβδομάδα το Δίκτυο Της  Άπω Ανατολής [σ.τ.μ.: Far East Network], έναν ραδιοφωνικό σταθμό που διοικείται από τον στρατό των ΗΠΑ και απευθύνεται στους Αμερικανούς στρατιώτες στην Ιαπωνία, όταν ο σταθμός μετέδωσε διαφήμιση για προσωπικό για την «Διαστημική Διοίκηση των ΗΠΑ». Η διαφήμιση έλεγε, ότι η υπηρεσία σε μια διαστημική διοίκηση θα είναι «παρόμοια με υπηρεσία σε πλοίο». Μην κρατάτε την αναπνοή σας, αλλά, ίσως, απλά ίσως, οι άνθρωποι που διενεργούν τις αποκαλύψεις έχουν δίκιο και ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα είναι έτοιμο να βγει από το ντουλάπι.
Πάντως, η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου δεν πρόκειται να περιμένει έναν γιγαντιαίο διαστημικό στόλο να μας σώσει, αντίθετα η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου θέλει η ανθρωπότητα να σώσει τον εαυτό τηςΙστοσελίδα: Antimatrix.orgbruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers