Sunday, January 10, 2016

Hrvatski -- Benjamim Fulford: 05:01:2016U tijeku je zajednički napor da se završi s kazarskom mafijom ove godine


5. siječnja 2016Sadašnja geopolitička situacija, osobito na Bliskom istoku, Europi i u Sjedinjenim Američkim Državama, zrela je za promjenu režima. Najveći događaj u 2016 godini može biti pad vlade kazarske mafije u SAD-u. S ovim glavnim izvorom zla i rata uklonjenim s vlasti, svjetski mir bi trebao biti moguć u 2016 godini. Međutim, ovo se ne može napraviti pasivno promatrajući svjetske događaje; svatko mora učiniti sve što može kako bi se osiguralo planetarno oslobođenje ove godine.

Washingtonski režim koji koristi Obamu kao svoju marionetu i glasnogovornika duboko je podijeljen. Mnogi podržavaju Obamin režim. Međutim, činjenica je da je Obamin režim presjedao masovnom pokolju nevinih u Japanu 11. ožujka 2011.


Oni Amerikanci koji smatraju ubijanje stranaca kao legitimnu vanjsku politiku moraju se ipak sjetiti da ovaj režim nije procesuirao niti jednog insajdera odgovornog za ubojstvo tisuće Amerikanaca na 11. rujna 2001. Niti govore istinu o ovom događaju.


Osim toga, ovaj režim nije djelovao ni na koji način da uhvati kriminalce u Wall Streetu odgovorne za trilijune dolara vrijednu prevaru koja je osiromašila većinu Amerikanaca.

Ruska je vlada također javno i službeno optužila kazarsku mafiju koja je nezakonito preuzela vlast u SAD-u da je postavila objekte za biološko ratovanje po cijelom bivšem Sovjetskom Savezu. Kad se takve optužbe iznesu u javnoj diplomaciji, to je znak da je tužitelj spreman dokazati te optužbe. Bijeli šeširi u američkoj vojsci također su potvrdili stvaranje tih laboratorija za biološki rat.

Ovi objekti su postavljeni kao dio plana za korištenje bolesti, gladi i ratovanja za eliminaciju 90% svjetske populacije. Da ne bude zabune, unatoč pokušajima da se pokrije relativno dobronamjernim licem Obame, kazarska mafija koja vlada Sjedinjenim Američkim Državama uhvaćena je na djelu u pokušaju da ubije milijarde ljudi. To znači da oni pokušavaju ubiti gotovo svakoga tko čita ovo plus njihove prijatelje i obitelji.

Većinom svjetski građani su miroljubivi i nerado sudjeluju u nasilju. Međutim, kad netko pokušava ubiti vašu obitelj, vi imate zakonsko pravo da ga ubijete u samoobrani. Propustiti braniti svoju obitelj samo po sebi je zločin.

Društvo Bijelog Zmaja i njihovi saveznici u procesu su borbe s ovom genocidalnom bandom. U sklopu toga, slijedećeg tjedna će službeno zatražiti od Chodoin Daikaku, šefa nekih najvećih svjetskih društava borilačkih vještina, šefova svjetskih vojnih i obavještajnih agencija i drugih da djeluju u legitimnoj samoobrani i trajno unište genocidnu kazarsku mafiju.

Mnogo je već učinjeno, posebno na Bliskom istoku gdje su sve zračne snage kazarskih proksija poput Turske, Izraela i sirije prizemljene od strane Rusa, Kineza i Pentagonovog saveza bijelih šešira.

Kina je donijela novi anti-teroristički zakon koji će omogućiti njenim agentima da ulove kazarske gangstere bilo gdje u svijetu "u suradnji s američkim i ruskim specijalnim snagama", prema Pentagonovim i kineskim izvorima. Kinezi su već odaslali specijalne snage u Siriju blizu Golanske visoravni, prema izvorima. Ruske, Pentagonovi bijeli šeširi i kineske specijalne snage u Siriji, Iraku i drugdje aktivno love i ubijaju Izraelce, Turke, Saudijce pa "čak i Jenkije na pogrešnoj strani", kažu Pentagonovi izvori. Kinezi također imaju poseban interes za lov na Vighurse koji operiraju u Siriji i Iraku.

Kazarski Sotonistički režimi u Turskoj i Saudijskoj Arabiji sada su u velikoj nevolji. Saudijska Arabija "potpisala je svoju vlastitu smrtnu presudu" prošlog tjedna pogubivši voljenog šijitskog Imama Nimr al-Nimra, prema dužnosnicima CIA-e. Pravi islamski svijet nije zaboravio masakr saudijskog režima u Hajj-iu prošle godine. Na taj način oni priznaju da saudijski režim nije sposoban čuvati svete islamske zemlje. To je razlog zašto Saudijski poziv upućen 34 islamskim zemljama za "anti-teroristički" savez samo će se sresti s praznim obećanjima u najboljem slučaju. Predviđeno je da se Saudijska Arabija podijeli i samo je pitanje vremena kada će kralj Saman i njegovi zamjenici naći svoje glave na panju krvnika, rekli su.

Turska, u međuvremenu, vidi kako njeni planovi za obnovu Osmanskog Carstva ne uspijevaju dugo vremena. Kurdistan, uključujući veliki dio Turske, na dobrom je putu da postane samostalna država, čime bi se poništila jedna od najvećih nepravdi Prvog svjetskog rata. U samoj Turskoj, ekonomski problemi, uključujući slabu valutu, inflaciju, pad prihoda od turizma i nestašice dobara stvaraju uvjete za vojni državni udar, kažu izvori u Pentagonu.

Rusi, sa svoje strane, ozbiljno razmišljaju o velikoj kopnenoj invaziji na Tursku i Saudijsku Arabiju kao način trajnog okončanja radikalne islamske hereze i beskonačnog terora koji proizvode, prema ruskim FSB izvorima. Ruska ortodoksna crkva, sada stvarna snaga u Rusiji, podržava takav sveti rat kao neophodan za obranu kršćanstva kao i pravog islama. Budući da oružane snage SAD-a se neće boriti protiv Rusije da brane sadašnji turski režim, NATO neće biti prepreka za takav potez.

Također imamo vrlo uspješno uklanjanje kazarskih proksija koje se odvija u Libiji i Nigeriji. U Nigeriji, američka vojska pomogla je lokalnim snagama poraziti Boko Haram. Ime "Boko Haram", usput, znači "knjige su zabranjene", što vam govori kakvi su to ljudi.

U Južnoj Africi također, u tijeku je potjera za Bush/Clinton sljedbenicima u poslovima s drogom "El Chapo". To je dio tekuće kampanje za presjecanje dotoka novca od droge koji podržava kazarske mafioze i njihove mega-banke.

Brazil se također probudio na opasnosti od Kazara i otkazao je 2,2 milijarde dolara vrijedan dogovor koji je napravio s izraelskom firmom da se brine o sigurnosti za Olimpijske igre. Uključene tvrtke, International Security i Defense Systems, povezane su s odredima smrti južnoafričkih diktatora. Brazilci su također potpuno svjesni da je izraelska tvrtka, Magna BSP, ta koja je bila saučesnik u 3/11 niklearnom i tsunami napadu na Japan.

Kineski obavještajni agenti iz ministarstva državne sigurnosti također su sada u SAD-u, Izraelu i drugdje tražeći osvetu za mini-nuklearni napad na grad Tianjin prošlog ljeta, kažu azijski izvori tajnog društva.

Unutar SAD-a, također, kazarska mafija brzo gubi moć što se vidi na mnogo načina. Pod prvo, američki korporativni predsjednički glasnogovornik Barack Obama prisiljen je od strane Pentagonovih bijelih šešira da odstupi od raketnih sankcija koje je najavio protiv Irana.

Nadalje, korporativni mediji u SAD-u prisiljeni su od strane Pentagona i agencije bijelih šešira da objave o anti-kazarskim bitkama koje se odvijaju unutar strukture vlasti SAD-a. Jedan rezultat toga bio je široko objavljen članak Seymor Hersha koji kaže (kao što su te novine odavno detaljno izvještavale) da američka vojska prkosi Washingtonskoj politici političkog establišmenta na Bliskom istoku. Nadalje, Pentagonovi izvori kažu da je Rupert Murdoch (Marduk https://en.wikipedia.org/wiki/Marduk)

bio prisiljen da objavi izvješće u Wall Street Journalu o bitci koja se vodi između NSA i Kazara i da to uključuje NSA špijuniranje Kongresnih kurvi koje rade za kazarsku mafiju.

Režim kontroliran od strane kazarske mafije u Izraelu sa zakašnjenjem se probudio na činjenicu da je već odavno naučio o njihovom međunarodnom anti-socijalnom ponašanju. To je razlog zašto je Izrael pokušao lažni napad u Tel Avivu prošlog tjedna da bi izgledalo da su i oni bili "pod napadom ISIS-a", ali apsolutno nitko nije prevaren.

Izraelska vlada počela je čitati napise na zidu, što je razlog da su se nedavno pokušali distancirati od njihovih turskih i saudijskih saveznika. Izraelski aparat sigurnosti priznaje da, s gubitkom američke podrške, preživljavanje Izraela će ovisiti o dobroj volji onoga tko pobijedi u borbi koja je u tijeku za Bliski istok. Ovih dana to vjerojatno znači da će Izraelci morati početi klanjati se i puzati pred Rusima. U svakom slučaju, budućnost izraelskog, saudijskog i turskog režima sve ovisi o ravnoteži u ovoj godini.

Budućnost Europe također će postati vezana za Rusiju u ovih godinu dana otkako američka vojska nije nikako raspoložena da vodi rat s Rusijom u ime Rotschilda. Europska kazarska elita već je prekinula veze s američkim Kazarima pristavši da se pridruži Azijskoj infrastrukturnoj investicijskoj banci (AIIB) koju su potaknuli Kinezi.

Pravo pitanje za 2016 ipak, ostaje ono što će se dogoditi na visokoj razini financijskog rata koji je bjesnio ovih prošlih godina. Na ovom frontu, najnoviji razvoj je da je japanska vlada odlučila pridružiti se od Kine pokrenutoj Azijskoj infrastrukturnoj investicijskoj banci (AIIB), prema dužnosnicima Azijske razvojne banke koju vode Japanci na Filipinima. Ako se to dogodi, Wall Street i Washongtonski kazarski financijski vladari biti će izolirani i suočit će se s konačnim porazom.

Krajem prošle godine, Vatikanska P2 masonska loža i koministički Kinezi zamolili su Društvo Bijelog Zmaja da pomogne u pregovorima o predaji kazarskih financijera i mafijaša. Društvo Bijelog Zmaja inzistira na jubileju (otpis svih dugova javnih i privatnih), na preraspodjeli nepošteno stečene kazarske imovine, te uspostavljanje buduće meritokratske agencije za planiranje. Društvo Bijelog Zmaja također inzistira da barem 7 trilijuna dolara bude odmah dostupno na transparentan način za financiranje masivne kampanje za okončanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša i postavljanje čovječanstva na put eksponencijalnog širenja u budućnost.

Dok se predaja Kazara ne završi, Društvo Bijelog Zmaja i njegovi saveznici će nastaviti svoju multidimenzionalnu ofenzivu.

Izvor:Preveo: FrediKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers