Friday, January 15, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 12:01:2016Kazarski financijski sustav i mafiozi su pod sustavnim napadom dok se svjetska revolucija odvija


12. siječnja 2016Rekordni pad na većini svjetskih burzi u prvom tjednu ove godine bio je samo početak sustavnog napada za razbijanje babilonskog dužničkog ropstva kazarske mafije temeljenog na financijskom sustavu, potvrđuju mnoge vladine agencije. Očekuje se da će većina ineksa na burzi pasti od 60 do 50% prije nego što ova kampanja završi, prema visokom dužnosniku Azijske razvojne banke, kažu Pentagonovi izvori i agent CIA-e koji je bio uključen u operaciju koja je dovela do bankrota Sovjetskog Saveza.

Napad je usmjeren na dovođenje u stečaj banaka kazarske mafije koje su bile iza mnogih svjetskih problema. Kao rezultat toga, Kazarima ponestaju opcije kako su cijene nafte pale, novac od droge odsjećen, a manipulacije tržišta dionica zaustavljene. 


Richard Fisher, bivši šef ogranka kriminalne skupine Odbora Federalnih rezervi u Dallasu, priznao je da "ono što je Fed učinio, a ja sam bio dio toga, bilo je pred-opterećenje ogromnog oživljavanja tržišta kako bi se stvorio efekt bogatstva..." i dodao "Fed je divovsko oružje kojem je ponestalo municije."


Da ne bude zabune, kad on kaže "pred-opterećenje", on označava distribuciju Fed novca kazarskim mafijašima koji umjetno podižu vrijednost tržišta dionica. To se sada privodi kraju što je razlog zašto se tržište urušava. O financijskom napadu na Kazare bit će više u nastavku, ali prvo, treba spomenuti da su poduzete pravne radnje protiv tih zmija.

Najzanimljivije je da će Hillary Clinton postati najviši kazarski gangster uhićen još u odvijajućoj kampanji da se završi njena vladavina. Prema Pentagonu i drugim izvorima, direktor FBI-a James Comey zaprijetio je da će podnijeti ostavku u ime revolta agencije protiv Obamine administracije osim ako Ministarstvo pravosuđa ne podnese kaznenu prijavu protiv Hillary Clinton za mnoge, dokazane zločine. Također, hvatanje meksičkog narko bosa Joagina "El Capo" Guzmána prošlog tjedna znači da će biti izručen SAD-u da "propjeva da se unište" Wall Street banke, ISIS i obitelj Bush, prema izvoru obavještajne agencije ministarstva obrane.

Uklanjanje političara kazarske mafije već je počela na nižoj razini. Konkretno, NSA je prikupila dokaze protiv političara koji su bili potkupljeni od strane Izraela za suprotstavljanje niklearnom sporazumu između vlade SAD-a i Irana. Do sada, republikanski senator Tom Cotton je deklariran kao taj koji je dobio milijun dolara mita da se suprostavi sporazumu. Cotton je uvjerio 47 senatora da potpišu pismo koje se protivi mirovnom sporazumu s Iranom. On će uskoro ići u zatvor.


Kongresmen Steve Israel, šef zastupničkog kluba Demokratske stranke koji je procesuiran u Kongresu bio je također prisiljen dati ostavku zbog svog protivljenja mirovnom sporazumu s Iranom, kažu Pentagonovi izvori. Također i on uskoro može vidjeti zatvor iznutra. 


To je ono što je financijski stručnjak CIA-e koji je sudjelovao u stečaju Sovjetskog Saveza imao reći o tim političarima: "To su štakori o kojima sam govorio... Ovaj senator treba biti uhvaćen i obješen u glavnom parku da svi vide kako štakor izgleda."

I ostali štakori sada se također love. Ne zaboravimo da je i bivši francuski predsjednik Nikolas Sarkozy pod istragom zbog korištenja njegovog vlastitog plana za krijumčarenje velike količine kokaina. Također, saudijski princ nedavno je bio uhićen u Libanonu jer je nosio 2 tone amfetamina u svom privatnom avionu.

U drugom vrlo vidljivom znaku svjetske kampanje protiv kazarskih obožavatelja Sotone odvijalo se sve većim tempom, stariji brat pape Maledicta (Benedict XVI) deklariran je da je seksualno zlostavljao i tukao 231 korskih dječaka. 


U Izraelu, "vodeći svjetski kabalist" i "savjetnik milijardera", rabin Josef Pinto poslan je u zatvor na temelju optužbi za mito.


Bilo je i drugih uhićenja kazarskih mafijaša prošlog tjedna pa nećemo gnjaviti s popisom ovdje osim da kažemo da će doći do još mnogo više uhićenja.

Situacija u Izraelu i na Bliskom istoku i sada dolazi do vrhunca. General Joseph Dunford šef Združenog stožera u Pentagonu, odletio je u Tursku prošlog tjedna gdje je, prema Pentagonovim izvorima, imao tajni susret s Valeryjem Gerasimovim, načelnikom stožera ruskih oružanih snaga. Na tom sastanku, prema ruskim izvorima, Dunford i Gersasimov su razgovarali o ruskim zahtjevima da "UN uspostavi sud za istragu o uključenosti izraelskih obavještajnih sužbi i izraelske vlade u stvaranju međunarodnih terorističkih organizacija i interakcija s ovim terorističkim organizacijama." Većina terorističkih akcija povezana je sa sada urušavajućim cionističkim projektom za stvaranje velikog Izraela na većem dijelu Bliskog istoka, kažu Rusi. Oni su već predstavili Ujedinjenim Narodima mnoštvo dokaza o tome, kažu.

Turskom predsjedniku? Recepu Erdoganu nije bilo dopušteno prisustvovati ovom sastanku, prema Pentagonovim izvorima. Umjesto toga, ruski i američki generali rekli su turskom stožeru da moraju ukloniti Erdogana, kazarskog pseudo-muslimana, s vlasti. Dunford je rekao Turcima da zatvore svoje granice sa Sirijom ili će se suočiti s "ozbiljnim posljedicama". 

Također, američki general je rekao da su Rusi nedavno poslali svoje rakete na Kubu da im pomognu oboriti dronove koje koriste kazarski mafijaši kako bi zaštititli svoje poslove s drogom u Južnoj Americi i Afganistanu. 

Nadalje, ruski sud kojim je presjedavala sutkinja Nina Antonevich također je presudio da su "židovski cionisti" krivi za masovna ubojstva ruskog naroda i pravda za taj povijesni zločin je također u planu Rusa, kažu izvori.

U međuvremenu, u nastojanju spašavanja njihovog pseudo-muslimanskog kazarskog kraljevstva, Saudijska Arabija je poslala zamjenika prestolonasljednika i ministra obrane Mohammeda bin Salmana u Pakistan da traži vojnu zaštitu. Sve što je postignuto, unatoč ponuđenog ogromnog mita ključnim pakistanskim dužnosnicima, bila su samo obećanja. Činjenica je da pakistanski narod neće ratovati da bi zaštitio pseudo-muslimansko terorističko sponzorstvo Wehab kazarskih Saudijskih kriminalaca. 

Preciznije, glavni tajnik UN-a Ban Ki Moon objavio je priopćenje da neselektivno bombardiranje civila u Jemenu od strane Saudijske Arabije predstavlja "ratni zločin". Ratni zločinci se najčešće suočavaju sa smrtnom kaznom ili doživotnim zatvorom.


To je važno jer to pokazuje formalno UN-ovo priznanje zajedničke ruske, Pentagonove, kineske i iranske vojske koja je već na Bliskom istoku da se bori protiv kazarskih gangsterskih država i njihove plaćeničke vojske u regiji. Sami Ujedinjeni Narodi, naravno, su duboko manjkava institucija s infiltriranom kabalom i Ban Ki Moon će vjerojatno uskoro biti smijenjen, možda od strane Rusa.


Ban Ki Moon je bio onaj koji je ponudio Dragon obitelji 100 milijuna dolara mita 2009-te godine u zamjenu za odustajanje od nastojanja da naplate 134.550.000.000 dolara vrijedne obveznice nakon tzv Chiasso incidenta. Tajni financijski rat čiji je dio bio ovaj incident sada konačno dostiže neku vrstu klimaksa. Ispada da su ove obveznice samo vrh ledenog brijega i od tada bezbrojne kvadrilijune dolara vrijedne izvanknjižne obveznice koje su koristili Kazari izašle su na vidjelo.


Korištenje dvostrukih knjiga, jedne s bezbrojnim trilijunima dolara vrijednosti za kabalu i druge s vječnim dugom i financijskim nestašicama za mase, time je izloženo.

Financijski rat se također ubrzava u Kini gdje je kineska vlada naredila da posebni (hedge) fondovi prodaju svoje dionice i izađu s kineskog tržišta. Kinezi također likvidiraju svoje dolarske zalihe po stopi od preko 100 milijardi dolara mjesečno u sklopu toga. Jedan kineski agent bio je poslan da posjeti Društvo Bijelog Zmaja prošlog tjedna da ih informira da je, kao dio pregovora za ponovno ujedinjenje Tajvana s Kinom, kineska komunistička partija pristala dopustiti drugim strankama da sudjeluju na kineskoj političkoj sceni. To vjerojatno znači davanje Koumintangu (Kuo-min Tang -  KMT; Nacionalna narodna partija, op.prev.) sa sjedištem u Tajvanu neku vrstu uloge u upravljanju kopnenom Kinom i podizanje mogućnosti izbora u budućnosti, rekao je izvor.

Isto tako, iza kulisa se odvijaju važne promjene u Japanu koji, nakon Sjedinjenih Američkih Država, drugo je najveće gospodarstvo koje još uvijek kontrolira kazarska mafija.

Izvor i od Azijske razvojne banke, koju vode Japanci, kaže da je Japan već donio odluke da prekine s Kazarima i pridruži se Azijskoj infrastrukturnoj investicijskoj banci (AIIB), koja je pod kineskim pokroviteljstvom. "Japanski jen nema stvarnu potporu i Japan treba zlato dragon obitelji tako da će se oni morati pridružiti AIIB-u," rekao je. 

Najnovija kompenzacija u jenima i slom japanskih burzi također su rezultat odsjecanja novčanih sredstava Kazarima od strane Bank of Japan. To znači da su prisiljeni prodati svoje dioničarske udjele kako bi prikrili svoje gubitke drugdje u svijetu.

Nedavna britansko-japanska najava poboljšanih vojnih veza također je znak da su Britanci obećali pomoći Japancima u borbi protiv Kazara. To je važno, zbog osobnih bliskih veza između britanskih i japanskih kraljevskih obitelji. To znači da James Bond tipovi u Japanu već love kazarske agente uključene u 3/11 nuklearnom i tsunami masovnom ubojstvu u napadu na Japan. Tu se očito sada događaju stvari o kojima ne možemo objaviti više detalja kako ne bi ugrozili operacije koje su u tijeku. 

Azijska razvojna banka i Pentagonovi izvori također se slažu da se tržišta dionica mogu ukinuti, jer su korištena kao instrumenti da se centralizira sva korporativna moć i kontrola u ruke malobrojne elite. Oni također govore da sve bude otvoreni izvor i slobodno dostupno.

U svakom slučaju, Društvo Bijelog Zmaja i njegovi saveznici se nadaju da će zamijeniti sadašnji sustav krutog tržišta i kazarske obiteljske mafije koja ima u vlasništvu središnje banke (tj monopol stvaranja duga) s transparentnim i meritokratski upravljanim institucijama koje rade za narod.

Izvor:Preveo: FrediKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers