Friday, January 15, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 05:01:2016


Μια συντονισμένη πίεση βρίσκεται  σε εξέλιξη για τον τερματισμό του  κανόνα της χαζαρικής  μαφίας αυτό το έτος5 Ιανουαρίου, 2016Η τρέχουσα  γεωπολιτική κατάσταση, ειδικά στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ώριμη για αλλαγή καθεστώτος. Το μεγαλύτερο γεγονός του 2016 μπορεί κάλλιστα να είναι η πτώση της κυβέρνησης της χαζαρικής  μαφίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με αυτή την κύρια  πηγή του κακού και του πολέμου να έχει  απομακρυνθεί από την εξουσία, η παγκόσμια ειρήνη θα μπορούσε  επίσης να είναι δυνατή μέσα στο 2016. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει με παθητική παρατήρηση των παγκόσμιων γεγονότων. Όλοι  πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να εξασφαλίσουν την πλανητική απελευθέρωση αυτό το έτος.
Το καθεστώς της Ουάσιγκτον, που χρησιμοποιεί τον Obama ως μαριονέτα και εκπρόσωπό του, είναι βαθιά διχασμένο. Πολλοί υποστηρίζουν το καθεστώς Obama. Ωστόσο, είναι γεγονός, ότι το καθεστώς Obama πρωτοστάτησε στη μαζική σφαγή αθώων στην Ιαπωνία, στις 11 Μαρτίου του 2011Εκείνοι οι Αμερικανοί, που θεωρούν τη δολοφονία των αλλοδαπών ως νόμιμη εξωτερική πολιτική πρέπει, ωστόσο, να θυμηθούν, ότι αυτό το καθεστώς δεν έχει ασκήσει δίωξη προς οποιονδήποτε από τους άμεσα  υπεύθυνους για την δολοφονία χιλιάδων Αμερικανών στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Ούτε λέει την αλήθεια γι' αυτό το γεγονός.
Επί πλέον, το καθεστώς αυτό δεν έχει ενεργήσει με οποιονδήποτε τρόπο για να συλλάβει τους εγκληματίες της Wall Street, που είναι  υπεύθυνοι για την απάτη τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που έχει αποδυναμώσει τους περισσότερους Αμερικανούς.
Η ρωσική κυβέρνηση έχει επίσης δημόσια και επίσημα κατηγορήσει την χαζαρική μαφία, ότι παράνομα άρπαξε στις ΗΠΑ την εξουσία για τη δημιουργία εγκαταστάσεων βιολογικού πολέμου σε όλη την έκταση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Όταν τέτοιες  κατηγορίες διατυπώνονται στη δημόσια διπλωματία, αυτό αποτελεί ένδειξη, ότι ο κατήγορος είναι έτοιμος να αποδείξει αυτές τις κατηγορίες. Τα Λευκά Καπέλα στο στρατό των ΗΠΑ έχουν επίσης επιβεβαιώσει τη δημιουργία αυτών των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου.
Οι εγκαταστάσεις αυτές συστάθηκαν ως μέρος ενός σχεδίου για τη χρήση των ασθενειών, της πείνας και του πολέμου για την εξάλειψη του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Μην απατάσθε, παρά την προσπάθεια να φορέσει ένα σχετικά θετικό πρόσωπο στον Obama, ο όχλος των Χαζάρων που κυβερνάει τις ΗΠΑ έχει βάψει τα χέρια του με αίμα, προσπαθώντας να δολοφονήσει δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι στην πράξη προσπαθούν να σκοτώσουν σχεδόν όλους όσους διαβάζουν αυτό το κείμενο, συν τους φίλους και τις οικογένειές τους.
Η πλειοψηφία των πολιτών του κόσμου είναι ειρηνικοί και απρόθυμοι να συμμετέχουν στη βία. Ωστόσο, όταν κάποιος προσπαθεί να σκοτώσει την οικογένειά σου, έχεις το νόμιμο δικαίωμα να τον σκοτώσεις σε αυτοάμυνα. Η αποτυχία στο να υπερασπιστείς την οικογένειά σου είναι από μόνη της ένα έγκλημα.
Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου και οι σύμμαχοί της βρίσκονται στη διαδικασία της καταπολέμησης αυτής της γενοκτονικής συμμορίας. Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, την επόμενη εβδομάδα θα απαιτήσει επισήμως από τον Chodoin Daikaku, επί κεφαλής μερικών από τις μεγαλύτερες κοινότητες  πολεμικών τεχνών στον κόσμο, από τους επί κεφαλής των στρατιωτικών και των μυστικών υπηρεσιών του κόσμου και από άλλους, να δράσουν στο πλαίσιο νόμιμης άμυνας και να καταστρέψουν οριστικά τον γενοκτονικό χαζαρικό όχλο.
Πολλά έχουν ήδη γίνει, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή, όπου όλες οι αεροπορικές δυνάμεις των πληρεξουσίων των Χαζάρων, όπως η Τουρκία, η Συρία και το Ισραήλ, έχουν καθηλωθεί στο έδαφος από μια συμμαχία Ρώσων, Κινέζων και των Λευκών Καπέλων του Πενταγώνου.
Η Κίνα έχει ψηφίσει έναν νέο αντιτρομοκρατικό νόμο, που θα επιτρέπει στους πράκτορές της να καταδιώκουν τους Χαζάρους γκάνγκστερς οπουδήποτε στον κόσμο "σε συνεννόηση με τις αμερικανικές και ρωσικές ειδικές δυνάμεις", σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της Κίνας. Οι Κινέζοι έχουν ήδη αποστείλει ειδικές δυνάμεις στη Συρία, κοντά στα σύνορα του Ισραήλ, στα Υψώματα του Γκολάν, σύμφωνα με τις πηγές. Ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας, των Λευκών Καπέλων του Πενταγώνου και της Κίνας στη Συρία, στο Ιράκ και αλλού καταδιώκουν ενεργά και σκοτώνουν Ισραηλινούς, Τούρκους, Σαουδάραβες, "ακόμη και Γιάνκηδες στη λάθος πλευρά", λένε πηγές του Πενταγώνου. Οι Κινέζοι δίνουν, επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην καταδίωξη των Ουιγούρων, που επιχειρούν στη Συρία και στο Ιράκ.
Τα σατανιστικά χαζαρικά καθεστώτα της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας είναι σήμερα σε μεγάλο πρόβλημα. Η Σαουδική Αραβία βασικά "υπέγραψε τη δική της θανατική καταδίκη" την περασμένη εβδομάδα με την εκτέλεση του πολύ προσφιλούς Σιίτη ιμάμη Nimr al-Nimr, σύμφωνα με αξιωματούχους της CIA. Ο πραγματικός μουσουλμανικός κόσμος δεν έχει ξεχάσει τη σφαγή από το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας στη Χατζ το προηγούμενο έτος. Αναγνωρίζουν, επομένως, ότι το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι κατάλληλο για τη φύλαξη των ισλαμικών Αγίων Τόπων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η έκκληση της Σαουδικής Αραβίας για μία Ισλαμική "αντιτρομοκρατική" συμμαχία τριαντατεσσάρων εθνών θα υλοποιηθεί μόνο στα λόγια, στην καλύτερη περίπτωση. Η Σαουδική Αραβία έχει οριστεί να διαμελιστεί και είναι μόνο θέμα χρόνου ώσπου ο Βασιλιάς Salman και οι αναπληρωτές του να βρουν το δικό τους κεφάλι στον πάγκο του δημίου, είπαν.
Η Τουρκία, εν τω μεταξύ, βρίσκει τα σχέδιά της για ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας να  αποτυγχάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Κουρδιστάν, περιλαμβάνοντας ένα μεγάλο μέρος της Τουρκίας, είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ένα ανεξάρτητο έθνος, ανατρέποντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Στην ίδια την Τουρκία, τα οικονομικά προβλήματα, που περιλαμβάνουν ένα αδύναμο νόμισμα, πληθωρισμό, πτώση των τουριστικών εσόδων και ελλείψεις αγαθών, δημιουργούν προϋποθέσεις για ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, λένε πηγές του Πενταγώνου.
Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, σκέφτονται σοβαρά μια μεγάλη χερσαία εισβολή στην Τουρκία και στη Σαουδική Αραβία, σαν ένα τρόπο μόνιμου τερματισμού της ριζοσπαστικής ισλαμικής αίρεσης και του ατελείωτου τρόμου που παράγει, σύμφωνα με πηγές του ρωσικού FSB. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, η πραγματική εξουσία στη Ρωσία σήμερα, επικυρώνει έναν τέτοιο ιερό πόλεμο, ως αναγκαίο για την υπεράσπιση του Χριστιανισμού, αλλά και του αληθινού Ισλάμ. Δεδομένου ότι οι ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα πολεμήσουν τη Ρωσία για να υποστηρίξουν το σημερινό τουρκικό καθεστώς, το ΝΑΤΟ δεν θα αποτελέσει εμπόδιο σε μια τέτοια κίνηση.
Συμβαίνει επίσης μια πολύ επιτυχημένη κατάργηση των πληρεξουσίων των Χαζάρων στη Λιβύη και στη Νιγηρία. Στη Νιγηρία, ο στρατός των ΗΠΑ έχει βοηθήσει τις τοπικές δυνάμεις να νικήσουν το Boko Haram. Το όνομα «Boko Haram», παρεμπιπτώντως, σημαίνει "τα βιβλία απαγορεύονται", κάτι που σας λέει τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί.
Στη Νότια Αμερική, επίσης, ένα ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για το πρωτοπαλίκαρο στα ναρκωτικά των Bush/Clinton "El Chapo". Αυτό είναι μέρος της συνεχιζόμενης εκστρατείας για να κοπούν όλα τα χρήματα από ναρκωτικά, που έχουν υποστηρίξει τους Χαζάρους μαφιόζους και τις μεγα-τράπεζές τους.
Η Βραζιλία έχει επίσης αφυπνιστεί απέναντι στους κινδύνους που απορρέουν από τους Χαζάρους και ακύρωσε μια συμφωνία 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είχε συνάψει με μια ισραηλινή εταιρεία για την παροχή ασφάλειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η εταιρεία που συμμετείχε στη συμφωνία, τα Διεθνή Συστήματα Ασφάλειας και Άμυνας, έχει συνδεθεί με τα τάγματα θανάτου των δικτατοριών της Νότιας Αμερικής. Οι Βραζιλιάνοι γνωρίζουν επίσης πολύ καλά,  ότι ήταν μια ισραηλινή εταιρεία, η Magna BSP, που ήταν συνένοχη στην πυρηνική τρομοκρατική επίθεση και το τσουνάμι εναντίον της Ιαπωνίας.
Κινέζοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών από το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας είναι επίσης σήμερα στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ και αλλού, ζητώντας εκδίκηση για την επίθεση με μικροπυρηνικά στην πόλη Tianjin το περασμένο καλοκαίρι, λένε πηγές ασιατικής μυστικής κοινότητας.
Μέσα στις ΗΠΑ, επίσης, η ταχεία απώλεια ισχύος του χαζαρικού όχλου είναι ορατή με πολλούς τρόπους. Ένας είναι, ότι ο εταιρικός προεδρικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ  Barack Obama αναγκάστηκε από τα Λευκά Καπέλα του Πενταγώνου να υπαναχωρήσει στις πυραυλικές κυρώσεις που είχε εξαγγείλει κατά του Ιράν.
Επί πλέον, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες πιέζονται από τα Λευκά Καπέλα του Πενταγώνου και των υπηρεσιών να αποκαλύψουν τις μάχες εναντίον των Χαζάρων, που λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της δομής εξουσίας των ΗΠΑ. Ένα αποτέλεσμα ήταν το ευρέως δημοσιευμένο άρθρο από τον Seymour Hersh, που λέει (όπως αυτό το ενημερωτικό δελτίο από καιρό αναφέρει με λεπτομέρειες), ότι ο στρατός των ΗΠΑ, αψήφησε τις πολιτικές του πολιτικού κατεστημένου της Ουάσιγκτον για τη Μέση Ανατολή. Επί πλέον, πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι ο Rupert Murdoch αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μια έκθεση στην Wall Street Journal σχετικά με τη συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ της NSA και των Χαζάρων και ότι αυτό περιλαμβάνει την κατασκοπεία της NSA πάνω στις πόρνες του αμερικανικού Κογκρέσου, που εργάζονται για τον χαζαρικό όχλο.
Το ελεγχόμενο από τον χαζαρικό όχλο καθεστώς του Ισραήλ έχει καθυστερημένα ξυπνήσει στο γεγονός, ότι χάνει τον έλεγχο των ΗΠΑ και ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει από καιρό γίνει σοφός σε ό,τι αφορά την διεθνή αντικοινωνική συμπεριφορά του. Αυτός είναι ο λόγος, που, όταν το Ισραήλ επιχείρησε έναν ψευδή συναγερμό στο Τελ Αβίβ την περασμένη εβδομάδα, για να φανεί ότι και αυτοί ήταν "κάτω από επίθεση από τον ISIS", απολύτως κανείς δεν εξαπατήθηκε.
Η ισραηλινή κυβέρνηση έχει αρχίσει να διαβάζει αυτό που είναι γραμμένο  στον τοίχο, γι' αυτό προσπάθησε πρόσφατα να αποστασιοποιηθεί από τους συμμάχους της Τούρκους και Σαουδάραβες. Οι Ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας αναγνωρίζουν, ότι, με την απώλεια της υποστήριξης των ΗΠΑ, η επιβίωση του Ισραήλ θα εξαρτηθεί από την καλή θέληση όποιου κερδίσει τη μάχη, που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη Μέση Ανατολή. Αυτές τις μέρες, αυτό πιθανότατα σημαίνει, ότι οι Ισραηλινοί θα πρέπει να αρχίσουν να υποκλίνονται και να τρίβονται στη Ρωσία. Σε κάθε περίπτωση, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης [σ.τ.μ.: ο όρος στο πρωτότυπο: futures - http://www.investopedia.com/terms/f/futures.asp] των καθεστώτων του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας κρέμονται από μια κλωστή στο έτος που έρχεται.
Το μέλλον της Ευρώπης θα συνδέεται, επίσης, όλο και περισσότερο με τη Ρωσία μέσα στο έτος που έρχεται, αφού ο στρατός των ΗΠΑ δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί σε πόλεμο με τη Ρωσία για λογαριασμό των Rothschilds. Η ευρωπαϊκή χαζαρική ελίτ έχει ήδη κόψει τους δεσμούς της με τους Χαζάρους των ΗΠΑ, συμφωνώντας να ενταχθεί στην κινεζικής έμπνευσης Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών (AIIB).
Το πραγματικό ερώτημα για το 2016 όμως, παραμένει το τι θα συμβεί στον υψηλού επιπέδου οικονομικό πόλεμο που μαίνεται αυτά τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το μέτωπο, η πιο πρόσφατη εξέλιξη είναι, ότι η ιαπωνική κυβέρνηση έχει κρυφά αποφασίσει να ενταχθεί στην κινεζικής πρωτοβουλίας Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών (AIIB), σύμφωνα με αξιωματούχους στην ιαπωνικής ηγεσίας Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης στις Φιλιππίνες. Αν συμβεί αυτό, οι Χαζάροι οικονομικοί κυβερνώντες της Wall Street και της Ουάσιγκτον θα απομονωθούν και θα αντιμετωπίσουν την τελική ήττα.
Στη λήξη του έτους, η Στοά Ελευθεροτεκτόνων Ρ2 του Βατικανού και οι κομμουνιστές Κινέζοι ζήτησαν αμφότεροι από την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου να βοηθήσει στη διαπραγμάτευση της παράδοσης των Χαζάρων χρηματοδοτών και μαφιόζων. Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου επιμένει για ένα ιωβηλαίο (μια διαγραφή όλων των χρεών δημόσιων και ιδιωτικών), την ανακατανομή των παράνομα αποκτηθέντων περιουσιακών στοιχείων των Χαζάρων, καθώς και την δημιουργία ενός οργανισμού αξιοκρατικού μελλοντικού σχεδιασμού. Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου επιμένει επίσης, να διατεθούν αμέσως με διαφανή τρόπο  τουλάχιστον επτά τρισεκατομμύρια δολάρια, για τη χρηματοδότηση μιας μεγάλης εκστρατείας για τον τερματισμό της φτώχειας, τη λήξη της καταστροφής του περιβάλλοντος και την τοποθέτηση της ανθρωπότητας σε μια πορεία εκθετικής επέκτασης προς το μέλλον.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοση των Χαζάρων, η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου και οι σύμμαχοί της θα συνεχίσουν την πολυδιάστατη επιθετική στάση τους.


Πηγή: Antimatrix.org
Translator: Nikos
Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers