Thursday, January 14, 2016

Nederlands - Benjamin Fulford: 12:01:2016Khazariaanse financiële systeem en maffiosi ondersystematische aanval terwijl de wereldrevolutie zich ontvouwt


12 januari 2016De record val van de meeste aandelenmarkten in de wereld in de eerste week van het jaar was gewoon het begin van een systematische aanval om het op Babylonische schuldenslavernij gebaseerde financiële systeem van de Khazariaanse maffia te ontmantelen. Meerdere geheime dienstbronnen van regeringen bevestigen dit.

De meeste aandelenmarkt indexen worden verwacht 50 tot 60% te dalen voordat deze campagne eindigt, volgens een senior beambte bij de Aziatische Development Bank, bronnen bij het Pentagon en een CIA agent betrokken bij een operatie die het faillissement van de Sovjet Unie veroorzaakte
De aanval is gericht op het veroorzaken van een faillissement van de Khazariaanse maffia banken die achter zo veel van de wereldproblemen zitten. Het gevolg is dat de Khazarianen geen opties meer hebben terwijl de olieprijzen instorten, drugsgelden worden afgesneden en manipulaties van aandelenmarkten worden beëindigd.


Richard Fisher, voormalig hoofd van de Dallas tak van het Federale Reserve Raad misdaad syndicaat, gaf toe dat “wat de Fed deed, en ik maakte hier deel van uit, liet aan de buitenkant een enorme opleving van de markt zien met de bedoeling om een effect van welstand te creëren…..” en voegde toe “De Fed is een enorm wapen dat geen munitie meer over heeft.”

Vergis je niet, wanneer hij zegt: “buitenkant” bedoelt hij distribueren van Fed gelden naar Khazariaanse maffiosi door kunstmatig de waarde van de aandelenmarkt te laten stijgen. Hier is nu een einde aan gemaakt dat is waarom markten instorten. Er volgt nog meer over de financiële aanval op de Khazarianen hieronder, maar eerst moeten we de wettelijke acties noemen die gedaan worden tegen deze slangen.
Het is heel interessant dat Hillary Clinton op het punt staat om de grootste senior Khazariaanse gangster te worden die al gearresteerd is, tijdens de zich ontvouwende campagne om hun regering te beëindigen. Volgens het Pentagon en andere bronnen, heeft FBI directeur James Comey gedreigd ontslag te nemen als deel van een opstand van het agentschap tegen de Obama administratie tenzij het Departement van Justitie criminele aantijgingen uitbrengt tegen Hillary Clinton voor meerdere, bewezen misdaden.
Ook , de gevangenneming van de Mexicaanse drugsbaron Joaquin “El Chapo”Guzmán vorige week betekent dat hij uitgeleverd zal worden aan de Verenigde Staten zodat hij “uit de school klapt om zo de vernietiging te veroorzaken”van de Wall Street banken, ISIS en de Bushes, volgens een bron bij de geheime dienst van het ministerie van defensie.
Het neerhalen van de Khazariaanse maffia politici is al begonnen op een lager niveau. Vooral de NSA heeft een stapel bewijs tegen politici die werden omgekocht door Israël om tegen te stemmen bij het nucleaire akkoord tussen de regering van de VS en Iran. Tot dusver is Senator Tom Cotton ontmaskerd voor het ontvangen van een miljoen dollar omkoopgeld om tegen de deal te stemmen. Cotton overtuigde 47 senatoren om de brief te ondertekenen die tegen de vredesovereenkomst met Iran betuigde. Hij gaat binnenkort naar de gevangenis.
Congresman Steve Israel, hoofd van de Democratische Partijvergadering van het Congres werd ook gedwongen om ontslag te nemen vanwege zijn oppositie tegen de deal met Iran, zeggen de Pentagon bronnen. Hij zal misschien ook binnenkort de binnenkant van een gevangeniscel zien.
Dit is wat een financieel expert bij de CIA, die betrokken was bij het faillissement van de Sovjet Unie, te zeggen had over deze politici: “Dit zijn de ratten waar ik over sprak…. Deze Senator zou opgepakt moeten worden in het openbaar zodat iedereen kan zien hoe een rat er uit ziet.
Andere ratten worden ook nu opgejaagd. Laten we ook niet vergeten dat de gangen van voormalig Frans President Nicholas Sarkozy ook onderzocht werden vanwege het gebruik van zijn eigen vliegtuig om grote hoeveelheden cocaïne te smokkelen. Ook, een Saudische Prins werd recentelijk gearresteerd in Libanon terwijl hij 2 ton amfetamines bij zich had in zijn privé vliegtuig.
Een ander erg zichtbaar teken dat de wereldwijde campagne tegen de Khazariaanse Satanaanbidders steeds sneller vordert is dat, de oudere broer van de paus die recentelijk ontslag nam, Maledict (Benedict XVI), werd ontmaskerd als een persoon die 231 koorjongens seksueel heeft mishandeld en geslagen.
Ook in Israël, is “de Kabbalistische leider van de Wereld” en “adviseur voor miljardairs,” Rabbi Josef Pinto, naar de gevangenis gestuurd vanwege aanklachten voor omkoping.
Er vonden vorige week vele andere arrestaties van Khazariaanse gangsters plaats waar we het hier niet over zullen hebben we zullen alleen melden dat er nog vele arrestaties volgen.
De situatie in Israël en het Midden Oosten komt nu ook tot een hoogtepunt. Generaal Joseph Dunford, hoofd van de Joint Chiefs of Staff bij het Pentagon, vloog vorige week naar Turkije waar hij, volgens bronnen bij het Pentagon, een geheime ontmoeting had met Valery Gerasimov, Chief of Staff van de Russische strijdkrachten. Bij deze ontmoeting, bespraken Dunford en Gerasimov volgens Russische bronnen, de Russische eis dat de “VN een Tribunaal benoemt om de betrokkenheid en interactie van de Israëlische geheime dienst en de Israëlische regering te onderzoeken bij het oprichten van terroristische organisaties.” Veel van de terreur was gerelateerd aan het nu instortende Zionistische project om een groter Israël op te richten in een groot deel van het Midden Oosten, zeggen de Russen. Ze hebben de VN al uitvoerig bewijs hiervan overhandigd, zeggen ze.
De Turkse president Recep Erdogan werd toestemming geweigerd om deze bijeenkomst bij te wonen, volgens bronnen bij het Pentagon. In plaats daarvan vertelden de Russische en Amerikaanse top generaals de Turkse generale staff dat ze Erdogan, een Khazariaanse pseudo-Moslim, uit de macht moeten verwijderen. Dunford vertelde de Turken ook om hun grenzen met Syrië af te sluiten of anders “serieuze tegenmaatregelen” te kunnen verwachten.
De Amerikaanse generaal vertelde kortgeleden de Russen ook dat ze hellevuur raketten naar Cuba moeten sturen om ze zo te helpen drones neer te schieten die gebruikt worden door de Khazariaanse gangsters om hun drugsoperaties in Zuid Amerika en Afghanistan te beschermen.
Verder, een Russisch gerechtshof, geleid door Rechter Nina Antonevich deed ook kortgeleden de uitspraak dat “Judeo-Zionisten” schuldig waren aan massa moord op het Russische volk en de bronnen zeggen ook dat er gerechtigheid voor deze historische misdaad ook op de Russische agenda staat.
Ondertussen, stuurde de president van Saudi Arabië, in een poging om hun instortende pseudo-Moslim koninkrijk te redden, plaatsvervangend kroonprins en minister van defensie Mohammed bin Salman naar Pakistan om militaire bescherming te verkrijgen. Alles wat hij niettemin kreeg, ondanks het aanbieden van enorme omkoopsommen aan belangrijke Pakistaanse beambten, was lippendienst. Het is een feit dat het Pakistaanse volk niet in een oorlog zal vechten om schijn-Moslim, terroristen sponsors, Wahab Khazariaans Saudische criminelen te beschermen.
Meer tot de kern, VN Secretaris Generaal Ban Ki Moon bracht een verklaring uit dat het lukraak bombarderen van burgers in Jemen door Saudi Arabië, een “ oorlogsmisdaad” was. Oorlogsmisdadigers krijgen gewoonlijk de doodstraf of levenslange opsluiting.
Dit is belangrijk omdat het formele erkenning door de VN laat zien van de al in het Midden Oosten aanwezige verenigde legers van de Russen, Pentagon, Chinezen en Iran die tegen de Khazariaanse gangsterstaten en hun huurlingenlegers in de regio vechten. De VN zelf, is natuurlijk een diep door de cabal geïnfiltreerd instituut en Ban Ki Moon zal waarschijnlijk binnenkort worden vervangen, waarschijnlijk door een Rus.
Het was Ban Ki Moon die in 2009 vertegenwoordigers van de Dragon familie een omkoopsom aanbood van $100 miljoen in ruil voor het opgeven van pogingen om $134,55 miljard waarde aan obligaties te verzilveren gevolgd door het Chiasso incident. De geheime financiële oorlog waar dit incident deel van uitmaakte bereikt nu eindelijk een soort van climax. Het blijkt dat deze obligaties alleen maar de top van de ijsberg waren en sindsdien werden ontelbare, buiten de officiële boeken gehouden, door de Khazarianen gebruikte obligaties met een waarde van quadriljoenen dollars naar buiten gebracht.
Het gebruik van een tweede boekhouding, een met een waarde van ontelbare biljoenen dollars van de cabal en andere eeuwigdurende schuld en financiële tekorten voor de massa, worden aldus onthuld.
De financiële oorlog is ook aan het escaleren in China, waar de Chinese regering hedge fondsen heeft bevolen om hun aandelen te verkopen en zo de Chinese markt te verlaten. De Chinezen hebben ook als een deel hiervan, hun dollarbezit geliquideerd met een snelheid van $100 miljard per maand.
Een Chinese agent werd er vorige week op uitgestuurd om de White Dragon Society te bezoeken om hen te vertellen dat als een deel van de onderhandelingen om Taiwan en China opnieuw te verenigen, de Chinese Communistische Partij het er over eens was om andere parijen toe te staan deel te nemen aan het Chinese politieke wereldje. Vermoedelijk betekent dit dat de uit Taiwan afkomstige Kuomintang een soort van rol krijgt in de regering van het vasteland van China en dat het de mogelijkheid vergroot voor verkiezingen in de toekomst, zegt de bron.
Belangrijke veranderingen vinden ook plaats in de Japanse scene, welke na de Verenigde Staten, de tweede grote economie is die nog steeds door de Khazariaanse bende wordt geregeerd.
De bron bij de Japans bestuurde Aziatische Development Bank zegt dat Japan al een besluit heeft genomen om met de Khazariaanse bende te breken en samen te gaan met de door de Chinezen gesponsorde Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB). “De Japanse yen heeft geen werkelijke achtergrondsteun en Japan heeft goud van de dragonfamilie nodig, daarom moeten ze wel samenwerken met de AIIB,” vertelde hij.
De recente schommeling van de yen en instorting van Japanse aandelenmarkten is ook het resultaat van een afsnijden van fondsen van de Bank van Japan voor de Khazarianen. Dit betekent dat ze gedwongen worden om hun Japanse aandelen te verkopen met de bedoeling om hun verliezen elders in de wereld te dekken.
De recente Britse, Japanse aankondiging van verhoogde militaire banden is ook een teken dat de Britten beloofd hebben de Japanners te helpen te vechten tegen de Khazarianen. Dit is belangrijk vanwege de nauwe persoonlijke banden tussen de Britse en Japanse Koninklijke families. Het betekent dat James Bond types al de Khazariaanse agenten opjagen die betrokken waren bij de 3/11 nucleaire en tsunami massa moord aanval tegen Japan. Er is overduidelijk van alles gaande waarover we geen gedetailleerd verslag kunnen geven om bestaande operaties niet in gevaar te brengen.
De ADB en Pentagon bronnen zijn het er ook over eens dat aandelenmarkten misschien worden afgeschaft omdat ze als instrumenten werden gebruikt om alle gezamenlijke macht te centraliseren en de controle in de handen van een kleine elite te brengen. Ze praten er ook over om alles openbaar en vrij toegankelijk te maken.
In ieder geval, hopen de WDS en hun bondgenoten het huidige systeem van frauduleuze markten en centrale banken in het bezit van de Khazariaanse familie maffia te vervangen (d.w.z. schulden creërende monopolies) door transparante en meritocratisch geleide instituten die werken ten behoeve van de mensheid.
 Webpage: Antimatrix.org
Vertaling: Lia

Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers