bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Friday, January 29, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 26:01:2016Izaslanik Pekinga kaže da će svi američki dolari imati kineski potpis na sebi do2018. godine


26. siječnja 2016Promjena u centru globalne moći ubrzava se s jakim pritiskom koji je učinjen kako bi se oasiguralo da se sva nafta i druga međunarodna roba trguje u kineskim dolarima ili juanima a ne kazarskim takozvanim američkim dolarima, slažu se mnogi izvori. Svi "američki dolari" će imati potpise kineskih osoba na sebi do 2018. godine, prema specijalnom izaslaniku poslanom Društvu Bijelog Zmaja od strane kineske kraljevske obitelji sa sjedištem u Pekingu. On je obećao da će poslati fotografiju tih dolara ovom biltenu nakon što se vrati u Kinu.

Kao dio ovog pritiska, kineski predsjednik Xi Jinping posjetio je Saudijsku Arabiju, Egipat i Iran da obeća veliku industrijsku i infrastrukturnu razvojnu mrkvu ako bliskoistočna nafta bude prodavana u juanima, kažu Pentagonovi izvori. Kinezi su bili previše pristojni da bi spomenuli šibu koja je bila alternativa ovoj mrkvi. Međutim, dolaze izvješća nakon posjeta Xi-a Saudijskoj Arabiji koja navode da je Xi bio bijesan što je bio ignoriran od strane Saudijskog prijestolonasljednika Mohammeda Bin Nayefa. Umjesto toga, on je samo mogao vidjeti senilnog kralja Salmana i njegova sina, "zamjenskog princa".


Nayef je dugo bio blizak Amerikancima i duboko je uključen u ISIS i druge takve stvari, kažu dužnosnici CIA-e.

Da bi se vidjelo kako su se stvari promijenile u SAD-u za Saudijsku Arabiju, pogledajte 6-minutnu raspravu u Kongresu koju je vodio kongresmen Hank Johnson pridobivši nedavno umirovljenog američkog veleposlanika u Siriji Roberta Forda da prizna da je Saudijska Arabija glavni sponzor radikalnog Wehhabist Islam-a.


Saudijci su sada u modu predaje i samo čekaju da se borbe na višoj razini završe prije nego što poljube noge pobjednika, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.

Pentagonovi izvori su bili mnogo dalekosežniji, objašnjavajući da problem sada vodi do Turske, Njemačke i naravno do Bush/Clinton neo-con nacističke kazarske frakcije u SAD-u.

Iz tog razloga, američka vojska je pridobila predsjedničkog glasnogovornika Baracka Obamu da nazove ruskog predsjednika Valdimira Putina 13. siječnja. Na toj konferenciji, Pentagon i Rusija su se dogovorili da pojačaju međusobne odnose izvan borbe protiv ISIS-a u Siriji i krenu u borbu protiv kazarske mafije širom svijeta. Šef obavještajne agencije obrane general Mike Flynn sada je kanal za podršku u komunikaciji između ruskog zapovjednika vojnog stožera Valeryja Gerasimova i generala Josepha Dunforda, de facto američkog vrhovnog zapovjednika. 

Uz podršku ruske i kineske vojske, kao i Pentagona, nadmoćno najjače vojne sile na planetu, Dunford se zatim sastao prošlog tjedna s čelnicima NATO-a u Bruxellesu da im kaže da će turski predsjednik Recep Erdogan i njemačka kancelarka Angela Merkel morati otići zbog umješanosti u stvaranju sadašnje europske izbjegličke krize, između ostalog.

Da bi to podvukao, turski milijarder Mustafa Koc "sastao se sa svojim tvorcem u onome što se čini da je poruka oligarsima da bace u smeće Erdogana". Mustafa, koji je bio "napadnut srčanim udarom" 21. siječnja, bio je član Vijeća za vanjske odnose i glavni Rockefellerov predstavnik u Turskoj. 

Pentagonovi izvori također krive kazarsku mafiju, i njihove turske surogate za smrt 12 marinaca na Havajima 14. siječnja. Osveta protiv Turske će uključiti "krvavi državni udar, kao i napade na tursku infrastrukturu i inozemne baze u Azerbejdžanu, Gruziji, Kataru i Somaliji."

General Dunford se pored toga sastao sa svojim francuskim kolegama prošlog tjedna da koordinira napad na kazarske zastupnike u Libiji. Francuska vojska također traži da se pridruži borbi protiv kazarske mafije, s čime su se složili.

U međuvremenu, kazarska mafija i njihovi agenti se bore da zadrže matricu svoje financijske kontrole od raspada. Japanski yakuza gangster i iranski vladini izvori kažu da kazarska mafija prodaje zlato perzijske kraljevske obitelji čuvano u Tajlandu za novac od droge koji je isključen iz zapadnih banaka! Određeni lranci će onda oprati dolare od droge sada kada su sankcije protiv Irana ukinute. Izvorni Iran/Contra skandal uključuje George Busha starijeg i njegovu bandu, tako da je dobro pretpostaviti da su opet isti ljudi u tome. 

Japanski car također je trebao odletjeti ovog tjedna na Filipine, navodno kako bi proslavili normalizaciju odnosa između Japana i Filipina. Međutim, s obzirom na očaj mafije zbog zlata, dobra je pretpostavka da će japanski car biti u potrazi za zlatom da podupre japanski jen.

Japanski povjesničar Tsutomu Kuji, u nedavno objavljenoj knjizi, kaže da je carev djed, Meili car, bio Toranosuke Omura, osoba ne-carske krvi odabran za ulogu cara od strane Iwasaki obitelji od Choshu klana. Choshu klan je bio instrument Rotschildove obitelji za preuzimanje Japana. Iwasaki su obitelj koja stoji iza Mitsubishi grupe koju je premijer Shinzo Abe doveo na vlast. Mitsubishi Group također je glavni Rockefellerov zastupnik u Japanu. Rockefelleri su postali kao glavni kazarski rukovoditelji za Japan poslije Drugog svjetskog rata. 

Japanske vijesti kažu da je Abe morao pojačati doze lijekova za svoju misterioznu crijevnu bolest.

U međuvremenu, u SAD-u, napadi na vladavinu kazarske mafije nastavljaju se ubrzavati s tekućim uklanjanjem Hillary Clinton i druge kazarske rulje pseudo-političara. Kako je Pentagon stavio "Hillary na tost", sa 100 FBI agenata plus drugih 50 umirovljenih agenata za njezin slučaj. Poseban tužitelj se imenuje da je optuži za izdaju, špijunažu i "korištenje Clinton Foundation za vođenje vlade u sjeni", rekao je izvor. Da bi se pomoglo pripremiti američku javnost za zbacivanje Hillary, neo-con general David Petreaus uskoro će biti degradiran zbog prodaje američkih državnih tajni Izraelu, kaže više izvora. Tu je također bio značajan prelom u kazarskoj medijskoj tvornici laži prošlog tjedna, kada je stranica vrlo praćenog portala vijesti Drudge Report provela anketu o predstojećim američkim predsjedničkim izborima koja je imala preko milijun ispitanika. Prema ovoj anketi podrška Hillary Clinton bila je 0,88%, a podrška za Jeb Busha je bila 0,90%. Donald Trump je imao 36% u istoj anketi. 


Suprotno od toga, mediji kontrolirani od strane kazarske mafije kao što je New York Times koji kaže da Clinton ima 48% podrške, dok Bush ima preko 10%.

Napad na svjetske burze, u međuvremenu, uzeo je kratak predah, ali se očekuje da će se nastaviti kao dio kampanje da se ukloni glavni stup moći kazarske mafije: kontrola tržišta dionica kroz zaklade.

Da bi se vidjelo gdje su koncentrirane snage korporativne kazarske mafije, bacite pogled na ovu kartu svijeta prema vrednovanju burze:
Ono što ova slika pokazuje je da su SAD, Engleska, Japan i Europa ogromne, dok vojna i robna velesila Rusija je samo mala mrlja a Kina, sada daleko najjača svjetska ekonomija (oni proizvode 11 puta više čelika nego SAD i koristila je više betona u protekle 3 godine nego što su SAD učinile tijekom 20-tog stoljeća) je malena.

Kazari koriste napuhane procjene cijena dionica da peru svoj novac u realnom gospodarstvu. To je razlog zašto sada tako očajnički pokušavaju da precijene tržišta dionica. Međutim, burze su toliko izvan temeljne stvarnosti da će svaki umjetni pokušaj da se ojača tržišta biti osuđen na neuspjeh.

Pokazatelji realnog gospodarstva, poput Baltic Dry Indexa, cijena dostave nastavlja dostizati rekordno niske razine.

U Europi, talijanski bankarski sustav propada, vodeći do raširena očekivanja da će Italija biti sljedeća Grčka. Međutim, talijanski BDP od 2144000000000 dolara je 10 puta veći od grčkog, tako da će najvjerojatnije biti slijedeća Grčka puta deset. Onda, Francuska je također proglasila izvanredno stanje u gospodarstvu, prošlog tjedna, što znači da prava europska kriza tek počinje.

To je pozadina za sastanak direktora MMF-a Christine Lagarde koja je imala s papom Franjom. Na tom sastanku, prema američkoj vojnoj obavještajnoj službi, papa Franjo je pristao da prenese Vatikanova imovinu za jubilej globalnog duga, i onda se povlači. MMF će i dalje postojati, ali samo sa savjetodavnom ulogom, jer neće imati mogućnost stvaranja i distribucije novca, rekao je izvor iz Azijske razvojne banke. CIA izvori, u međuvremenu, poslali su ovom piscu e-mailove prošli tjedan rekavši: "Kazarska vladavina će završiti u roku od mjesec dana." Mnogo takvih predviđanja je došlo i prošlo bez da se išta dogodilo, ali, letimičan pogled na svjetske vijesti, na internetu i u korporativnim medijima, jasno pokazuju da je na putu nešto vrlo veliko.

Preveo: Fredi

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA