FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, January 28, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 26:01:2016


26 januari 2016
Auteur: Benjamin Fulford

“De verschuiving in het centrum van globale macht accelereert met een sterke actie die werd uitgevoerd om ervan verzekerd te zijn dat alle olie en andere internationale handelsartikelen verhandeld worden in Chinese dollars of Yuan en niet in de zogenaamde Khazariaanse VS dollars, zijn meerdere bronnen het over eens. Alle “VS dollars” zullen tegen 2018 een Chinees merkteken hebben, volgens een speciaal gezant die naar de White Dragon Society gestuurd werd door Chinese koninklijken gevestigd in Peking. Hij beloofde een foto van deze dollars aan deze nieuwsbrief te sturen nadat hij in China is teruggekeerd.
Als een deel van deze actie, bracht Chinees President Xi Jinping een bezoek aan Saudi Arabië, Egypte en Iran om de belofte te doen van een enorme infrastructurele en industriële ontwikkelingswortel wanneer olie uit het Midden Oosten werd verkocht in Yuan, vertelden bronnen bij het Pentagon. De Chinezen waren te beleefd om de stok te noemen als alternatief voor de wortel. Echter, nieuwsrapporten die uitkomen na Xi’s bezoek aan Saudi Arabië wijzen er op dat Xi woedend was omdat hij bits werd afgewezen door de Saudische kroonprins Mohammed Bin Nayef. In plaats daarvan was hij alleen in staat om de seniele Koning Salman en zijn zoon, de “vervangend kroonprins” te ontmoeten.


Nayef was lange tijd nauw verbonden met de Amerikanen en is diep betrokken bij ISIS en andere dit soort zaken zeggen officiële beambten.
Om te zien hoeveel er voor Saudi Arabië is veranderd in de VS, kijk dan de volgende 6 minuten verhoor van het Congres van de Syrische Robert Ford, met in de hoofdrol Congresman Hank Johnson, recentelijk met pensioen VS Ambassadeur, met het doel hem te laten toegeven dat Saudi Arabië de hoofdsponsor is van de radicale Wahhabist Islam


De Saudi’s staan nu in de overgave modus en wachten gewoon op gevechten op hogere niveaus voordat ze de conclusie trekken wie de winnaar is wiens voeten ze kussen, zeggen bronnen bij de White Dragon Society.

De Pentagon bronnen waren toeschietelijker, en legden uit dat het probleem nu terug gevolgd is naar Turkije, Duitsland en natuurlijk, de Bush/Clinton neo-con Nazi Khazariaanse factie in de VS.

Om deze reden kreeg het leger van de VS presidentieel woordvoerder Barack Obama zo ver om de Russische Vladimir Poetin te bellen op 13 januari. In die conferentie kwamen het Pentagon en Rusland overeen om militaire betrekkingen te vermeerderen naast het gevecht tegen ISIS in Syrië en wereldwijd eensgezind te zijn tegen de Khazariaanse maffia. De chef van de geheime dienst van het
Ministerie van Defensie, Generaal Mike Flynn, is nu een ondersteunend kanaal voor communicatie tussen de Russische Militaire Stafchef Valery Gerasimov en Generaal Joseph Dunford, de de-facto VS Opperbevelhebber. Met de steun van het Russische en Chinese leger, als ook het Pentagon, de meest overweldigende sterkste militaire strijdmacht van de planeet, had Dunford vorige week een ontmoeting met de hoofden van de NATO in Brussel om hen te vertellen dat de Turkse President Recep Erdogan en Duits Kanselier Angela Merkel moeten opstappen vanwege onder andere hun betrokkenheid bij het creëren van de huidige Europese vluchtelingencrisis.

Om dit te onderstrepen, “ontmoette Turks miljardair Mustafa Koc zijn schepper in wat een boodschap lijkt te zijn aan de oligarchen om Erdogan te laten vallen.” Mustafa, die op 21 januari een “hartaanval” kreeg, was een lid van de Raad voor Buitenlandse Relaties en top vertegenwoordiger voor Rockefeller in Turkije.

Pentagon bronnen geven de Khazariaanse maffia en hun Turkse surrogaten, ook de schuld van de dood van 12 mariniers in Hawaï op 14 januari. Het terugbetalen aan Turkije zal een “bloedige coup betekenen evenals aanvallen op Turkse infrastructuur en overzeese bases in Azerbeidzjan, Georgië, Katar en Somalië.”

Generaal Dunford ontmoette zijn Franse tegenhangers vorige week om een aanval tegen Khazariaanse proxies in Libië te coördineren. Het Franse leger is ook gevraagd om zich te voegen bij de strijd tegen de Khazariaanse maffia, waar ze mee akkoord zijn gegaan.
Ondertussen, worstelen de Khazariaanse maffia en hun agenten om te voorkomen dat hun financiële controlematrix uit elkaar valt. Japanse Yakuza gangster en Iranese regeringsbronnen zeggen dat de Khazariaanse maffia goud van de Perzische Koninklijke familie verhandelen dat bewaard werd in Thailand voor drugsgelden dat wordt buitengesloten van Westerse banken. Zekere Iraniërs zullen dan de drugsdollars witwassen nu financiële sancties tegen Iran zijn opgeheven. Bij het originele Iranese/Contra schandaal zijn George Bush Sr. en zijn bende betrokken en dus is het een goede gok dat dezelfde mensen zich hiermee opnieuw bezig houden.

De Japanse Keizer wordt ook verondersteld naar de Filippijnen te vliegen deze week, ogenschijnlijk om de normalisatie van de relaties tussen Japan en de Filippijnen te vieren, Echter, gegeven de wanhopige behoefte aan goud van de Khazariaanse maffia, is het een goede gok dat de Japanse keizer op zoek is naar goud om de Japanse yen te ondersteunen.
Japans historicus Tsutomu Kuji, zegt in een boek dat binnenkort uit komt, dat de grootvader van de Keizer, de Meiji Keizer, Toranosuke Omura, een persoon van niet keizerlijk bloed was geselecteerd voor de rol van Keizer door de Iwasaski familie van de Choshu clan. De Choshu clan was het instrument van de Rothschild familie voor de overname van Japan. De Iwasakis zijn de familie achter de Mitsubishi groep die Eerste Minister Shinzo Abe aan de macht brachten. De Mitsubishi Groep is ook de belangrijkste Rockefeller proxy in Japan. De Rockefellers namen het over en werden de belangrijkste Khazariaanse managers van Japan sinds de Tweede Wereldoorlog.
Japanse nieuwsverslagen zeggen dat Abe recentelijk de medicijndosis voor zijn mysterieuze darmziekte moest verhogen.

Ondertussen gaat in de VS de aanval op de Khazariaanse maffiaregering versneld door met het neerhalen van Hillary Clinton en andere Khazariaanse bende pseudopolitici. Zoals een bron bij het Pentagon het zei: “Hillary is toast net als 100 FBI agenten plus nog een vijftigtal gepensioneerde agenten die aan haar kant staan. Een speciale aanklager wordt aangewezen om haar aan te klagen voor verraad, spionage en “het gebruiken van de Clinton Foundation om een schaduwregering te runnen,” zegt de bron. Om te helpen het publiek in de VS voor te bereiden op dit neerhalen van Hillary, zal neoconservatief Generaal David Petreaus binnenkort worden gedegradeerd vanwege het verkopen van VS staatsgeheimen aan Israël, zeggen meerdere bronnen.
Er was vorige week ook een opmerkelijke breuk in de Khazariaanse media leugen fabriek toen de veel gelezen nieuwssite Drudge Report een opiniepeiling deed over de opkomende presidentiële verkiezingen in de VS welke meer dan een miljoen reacties kreeg. Volgens deze peiling was de steun voor Clinton 0,88% en steun voor Jeb Bush 0,9%. Donald Trump had 36% in dezelfde peiling. 
http://drudgereport.com/nosp.htm
Als contrast, zeiden door de Khazariaanse media gecontroleerde uitlaatkleppen als de New York Times dat Clinton 48% steun kreeg terwijl Bush meer dan 10% had.

Ondertussen, heeft de aanval op de aandelenmarkten van de wereld een pauze bereikt maar wordt verwacht door te gaan als onderdeel van de campagne om de belangrijkste pilaar van macht van de Khazariaanse maffia te verwijderen: de beheersing van aandelenmarkten via fondsen.

Neem eens kijkje naar deze kaart van de wereld om te zien waar gezamenlijke Khazariaanse maffia macht is geconcentreerd volgens aandelenmarkt taxaties.

Wat het laat zien is dat de VS, Engeland, Japan en Europa enorm zijn, terwijl militaire en handelsartikel supermacht Rusland alleen maar een klein vlekje is en China, nu veruit de grootste economie, maar klein is. (ze produceren 11 keer meer staal dan de VS en gebruiken meer beton in de afgelopen 3 jaar dan de VS deed tijdens de 20ste eeuw)
De Khazarianen gebruiken opgeblazen aandelenprijstaxaties om hun geld wit te wassen in de werkelijke economie. Dat is waarom ze zo wanhopig proberen om alles uit de aandelenmarkten te halen. Echter, aandelenmarkten staan zo ver van de achterliggende werkelijkheid dat enig kunstmatige poging om de markten te verhogen gedoemd is te mislukken.

Volgens aanwijzers van de echte economie, als de Baltische Dry Index, gaat de prijs van verscheping door met het bereiken van record diepten.

In Europa, schiet de Italiaanse bankensector te kort, wat leidt naar wijdverspreide verwachtingen dat Italië Griekenland opvolgt. Echter, het BBP (bruto binnenlands product) van Italië van $2.144 biljoen is tien keer groter dan dat van Griekenland dus, dit zal meer lijken op het volgende Griekenland maal tien. Dan declareerde Frankrijk ook een economisch noodgeval vorige week, wat betekent dat de echte Europese crisis pas begint.

Dat is de achtergrond voor een ontmoeting die IMF directeur Christine Lagarde had op 18 januari met Paus Francis. Bij deze ontmoeting, volgens de geheime dienst van het leger van de VS, ging Paus Francis akkoord om Vaticaanse tegoeden ter beschikking te stellen voor een globale schulden jubeljaar en dan terugtrekking. Het IMF zal blijven bestaan maar alleen in een adviserende rol zijn, aangezien het niet de macht zal hebben om geld te creëren en distribueren, vertelde een bron bij de Asian Devolopment Bank.

Bronnen bij de CIA stuurden ondertussen deze schrijver vorige week e-mails waarin stond: “Khazariaanse regering zal binnen een maand eindigen.” Vele van de voorspellingen zijn gekomen en gegaan zonder dat er iets gebeurde maar, een vluchtige kijk naar het wereldnieuws, beide op het internet en in de gezamenlijke media, maken het duidelijk dat er iets groots aan komt.
Source: Antimatrix.org
Vertaling: Lia 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers