FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Sunday, January 24, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 19:01:2016


Revolucijanastavlja sa zamrzavanjem pomorskog transporta, pad dionica, odbacivanjeameričkog dolara, nafta po 20 dolara, napadi na rudnike zlata i još više


19. siječnja 2016Provodi se sustavni napor za uklanjanje svih prevara svjetskog financijskog sustava. Ova kampanja dolazi sada do točke gdje će neke velike financijske institucije i zemlje, uključujući korporativnu vladu SAD-a, bankrotirati. To je sve dio hibridnog rata koji uključuje financije, super-računala, operacije specijalnih snaga, vijesti, propagandu, točno određena ubojstva i još mnogo toga.

Možda najdramatičniji, i slabo izvješćivani, novi aspekt ove borbe koja se vodi bilo je zamrzavanje globalne špedicije. Da potvrdi izvješća na internetu o zamrzavanju špedicije, ovaj pisac je nazvao NYK lines, veliku međunarodnu brodarsku tvrtku, i rekli su: "Mi ne možemo govoriti za cijeli svijet, ali, kad je naša tvrtka u pitanju, sa sadašnjim cijenama prijevoza mi ćemo izgubiti novac svaki put kad pošaljemo brod. pa smo stali." Kineski vladini izvori su rekli ovom biltenu da brodarske kompanije sada traže da budu plaćene u kineskim juanima, a ne u dolarima i da je to glavni razlog za zamrzavanje špedicije u svijetu. Ako se to nastavi, to će dovesti do praznih polica u super-marketima i socijalnih nemira, posebno u SAD-u. Walmartova najava prošlog tjedna da se zatvara 269 trgovina samo je početak.


Još jedna velika dimenzija ovog hibridnog rata bio je napad na naftni kartel i kontrolu petrodolara. Ovaj napad, a ne prevelika ponuda,  je pravi razlog poniranja cijena nafte do razine 20 dolara po barelu, a u slučaju bitumena, 8 dolara po barelu. Ono što se događa je da Kina inzistira na plačanju u juanima za svoju naftu. Nadalje, sada kad su sankcije protiv Irana završile, Iran, koji ima jedne od najnižih troškova proizvodnje u svijetu, preplavit će tržište s dodatnih milijun barela nafte dnevno. Kina pomaže Iranu i Rusiji da se nose s niskim cijenama nafte šaljući im kinesku robu po povoljnim cijenama u zamjenu za naftu. Indija također izbjegava petrodolar kad kupuje iransku i rusku naftu.

Ova kampanja će se nastaviti sve dok Saudijska Arabija, Zaljevske zemlje i velike kazarske banke ne propadnu, prema Pentagonovim bijelim šeširima. Prvi domino kazarske megabanke koji se očekuje da će pasti je Citybank, banka u vlasništvu Saudijaca koja sjedi na 58 milijardi dolara gubitka povezanog s niskim cijenama nafte. Međutim, to je samo vrh ledenog brijega. Ogranak Odbora Federalnih Rezervi u Dallasu rekao je kompanijama da prestanu označavati vrijednost svojih naftnih i energetskih portfelja na tržištu. Što to znači je da im je rečeno da lažu o tome koliko vrijede. Bank of Japan je pokušala istu stvar s cijenama nekretnina nakon što je japanski balon prsnuo, ali oni su naučili da pretvarajući se da stvarnost ne postoji to im nije pomoglo. 

Nadalje, Pentagon i agencija bijeli šeširi ozbiljno razmišljaju o konfiskaciji neograničenih bogatih fondova Saudijske Arabije i GGC zemalja poput Katara, kažu Pentagonovi izvori.

Ovaj tjedan kineski predsjednik Xi Jiping posjetit će Saudijsku Arabiju, Iran i Egipat uz potporu Rusije, Pakistana, Pentagona i drugih da se pronađe način za mir i stabilnost u regiji. Kina i BRICS savez će ponuditi veliki infrastrukturni razvoj u tandemu s ruskom kontrolom cijena nafte i bliskoistočne sigurnosti, kažu Pentagonovi i kineski izvori. Ovdje je ono što kineski dužnosnik Xinhua agencije vijesti ima reći o posjetu:


Na vojnom frontu, Jordan se sada pridružio ruskim bliskoistočnim paradnim kolima i dopustio Rusiji da postavi objekte zapovjedništva u njihovoj zemlji. Osim toga, turske inozemne baze u Kataru i Somaliji sada su napadnute od strane multi-nacionalnih snaga.

Tu je također i puno aktivnosti na zlatnom frontu. Dok će Rusija preuzeti cijene nafte, Kina će sada upravljati zlatom, višestruki izvori se slažu. Najnoviji napadi na strance u hotelu na Maliju, a sada prošlog tjedna u Burkina Fasso bili su s ciljem preuzimanja kontrole nad tamošnjim rudnicima zlata.

Tu je također veliki sukob koji kuha u Indoneziji jer je nova vlada krenula da preuzme od kabale kontrolirani Freeport McMoRan rudnik u Papui. Indonezija želi kontrolirati rudnike zlata kako bi Kini osigurala zalog od 35 milijardi dolara za infrastrukturni razvoj, kažu indonezijski izvori. Međutim, vlasnici rudnika istovremeno kažu da rudnik vrijedi samo 16 milijardi dolara čak i ako oni planiraju investirati 18 milijardi dolara u razvoj. Pogledajte to u Reutersovom članku na linku:


Nedavno bombaški napad bio je povezan s naporima kompanije da zadrži rudnik izvan indonezijske kontrole. Rudnik u stvari ima 16.000 tona zlata, kažu indonezijski izvori. Nadalje, Pentagonovi izvori odavno su rekli da je to također mjesto tajne nacističko-kazarske podmorničke baze koja je bila uključena u 3/11 napad na Japan. Društvo Bijelog Zmaja nudi pomoć Indonežanima da oslobode rudnik od kabaline kontrole. CIA izvori, u međuvremenu, kažu da vjeruju da se rudnik koristio za pranje ukradenog zlata s globalnih računa rezervi zlata, što, ako je istina, također je dobar znak da se oduzme iz kazarske kontrole. 

Osim zlata i nafte, drugi aspekt tekućeg rata protiv kazarske mafije je napad na njihov novac od droge. Na tom frontu, glavni američki general Joseph Dunford prošlog tjedna promovirao je svog pomoćnika, admirala Kurta W. Tidda, kao šefa zapovjedništva da preuzme borbu protiv s Bushom povezanim kartelima u Latinskoj Americi. Papa u tome pomaže osiguravajući da južnoamerički novac od droge više neće ići kazarskoj mafiji.

Gubitak novca od nafte, ukradenog zlata i droge znači da kazarskoj mafiji brzo ponestaje municije. Kineska devalvacija juana i njihove upute bankama da se drže podalje od američkog dolara pomažu završiti s Kazarima. Kazari su prisiljeni olabaviti svoje ugovore za derivate s ogromnim gubicima.

Manipulacija tržišta super-računalima kazarskih banaka također sada više ne radi. Jedan znak toga bio je da je banka Als nedavno povećala količinu prevara poznatih kao nedavno petostruko kotiranje punjenja, ali nije uspjela zaustaviti tržište dionica od poniranja. Kotiranje popunjavanja je kao da hrpa insajdera nudi visoke iznose na aukciji bez stvarne namjere za kupnju kako bi prevarili pravog kupca u kupnji po visokoj cijeni. To je samo jedna od prevara kazarskih banaka koje provode sa svojim računalima.


Sada je AIIB pod kineskom upravom službeno otvorena za poslovanje s većinom europskih zemalja u njenom sklopu. Europljani su uzvratili pozivajući Kinu da se pridruži Europskoj banci za obnovu i razvoj. To znači da će početi veliki infrastrukturni bum povezivanjem Azije, Europe, Bliskog istoka i Afrike. Kad se američki ogranak kazarske mafije konačno preda, dobro se kladiti da neće proći dugo prije nego što će se ljudi i teret moći voziti super-brzim vlakom od New Yorka do Londona preko Aljaske i Kine. Kinezi i BRICS CIPS alternativa međunarodnom SWIFT platnom sustavu pod kazarskom kontrolom od sada je tu i radi.

Europljani su također pokazali da više ne slušaju naredbe američkih Kazara na političkom planu. Victoria Nuland, šef euroazijske politike američkog State Departmenta koji kontroliraju Kazari, bila je prisiljena odletiti u Rusiju prošlog tjedna gdje su joj rekli, otvoreno, da je trebala ići zajedno s Francuzima, Rusima i Nijemcima koji su posredovali u sporazumu iz Minska. Propustivši to, nova desničarska poljska vlada postigla je tajni sporazum s Rusijom da se podijeli Ukrajina kako bi se stari poljski dio vratio natrag Poljskoj, a da se stari ruski dio pripoji natrag Rusiji. Kazarski nacisti bili bi ostavljeni s malim ostatkom omražene države u sredini.


U još jednom značajnom europskom razvoju, Grčka je prošlog tjedna potpisala vojni sporazum s obližnjom pravoslavnom kršćanskom nacijom Rusijom.  Austrija, sa svoje strane, ponovno je uvela granične kontrole u inat europskoj uniji. U međuvremenu, Britanci koji su već napustili američku kazarsku mafiju pristavši se pridružiti AIIB-u, sada ozbiljno razmišljaju da izađu iz neuspješnog kazarskog EU projekta. 

U ovoj situaciji Barack Obama, predsjednički glasnogovornik korporacije SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA, održao je svoj govor o stanju nacije prošlog tjedna. Govor je počeo točno u 9:11 sati. Tijekom govora, kad god je Obama lagao, na primjer, kada je govorio o Siriji ili gospodarstvu, oči su mu treperile žestokim tempom. Ispada da nikako nije dobar lažljivac. Druga stvar, za one koji su to propustili, bilo je kada se Obama obratio Sjedinjenim Državama kao najmoćnijoj naciji na Zemlji, šef Združenog stožera odbio je ustati.

Oni znaju tko je uništio Republiku Sjedinjenih Država Amerike i oni će biti spremni da ustanu i pozdrave kad Sjedinjene Američke Države budu imale pravog predsjednika. Webpage: Antimatrix.org 


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers