CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, February 28, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 26:02:2018Tempeliers na 711 jaar opnieuw toegelatenin het in belangrijkste heiligdom van monotheïsme

26 februari 2018

Voor de eerste keer sinds vrijdag, 13 oktober 1307 zijn de Tempeliers weer uitgenodigd in het belangrijkste heiligdom van het monotheïsme, volgens Tempelier en P2 Vrijmetselarij lodge bronnen. Dus een 711 jaar oud onrecht, eentje dat het bijgeloof heeft verhoogd dat vrijdag de 13e een ongeluksdag is, is eindelijk aangepakt. Dit is weer een ander teken dat we gebeurtenissen ervaren die alleen maar beschreven kunnen worden als Bijbels. Bedenk dat in februari 2016, de Romeinse en Russische kerken hun duizendjarige splitsing hebben beëindigd. Zal de Moslim, Joodse en Christelijke scheiding de volgende zijn die beëindigd wordt? Misschien zullen we dit snel genoeg weten.
Hoe dan ook, nu de Tempeliers opgaan in de Knights of Malta zal dit volgens Andrew Heim van de Soevereine Militaire Orde van de Tempel van Jeruzalem, ook bekend als de Tempeliers, “voor de Tempeliers toegang betekenen tot het Vaticaan zelf.” Verder, zal de Tempeliers “toegang worden gegeven tot het belangrijkste heiligdom van het bisdom van de Abraham religies, met eveneens toegang tot het Vaticaan en het Heilige Land. Ter aanvulling, het belangrijkste heiligdom zal inclusief toegang tot het controversiële Prieure de Sion zijn, populair gemaakt door Dan Brown’s novelle De DaVinci Code…”zegt Heim.
http://www.chevaliersfideles.com/international-news-2018

Deze gebeurtenis is gewoon het laatste teken van een fundamentele verandering van richting voor de Westerse Civilisatie weg van oorlog naar vrede en ontwikkeling, volgens deze bronnen. Als alles goed gaat, zullen binnenkort biljoenen dollars beschikbaar worden gemaakt voor zowel betalen van schulden van de V.S. regering en de private sector, als de financiering van een enorme campagne om een einde te maken aan armoede, het stoppen van de milieu verontreiniging en om de planeet aarde te veranderen in het paradijs dat het bedoeld was te zijn, zeggen de bronnen. Hier wordt nu openlijk over gesproken door Westerse leiders en verslag over uitgebracht aan de gezamenlijke media. Herinner je dat je het in deze nieuwsbrief het eerste hebt gelezen.
De aarde alliantie die vecht om de mensheid te bevrijden uit de Babylonische schuldenslavernij wint ook op meerdere fronten, met senior satanische caballisten die sterven, verdwijnen of hun macht verliezen in een steeds sneller tempo. CIA bronnen bevestigen nu bijvoorbeeld dat Jacob Rothschild vorig jaar in november werd vermoord door een suïcidale aanval op zijn helikopter. Als dit waar is, vergezeld hij David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, George Soros en vele andere leiders van het instortende regiem. De top satanist nog aan de macht is Benyamin Netanyahu van Israël die meerdere aanklachten heeft wegens corruptie en die hoogst waarschijnlijk vermoord zal worden voordat hij kan getuigen over meerdere oorlogsmisdaden als die van de Fukushima massa moord aanval op Japan.
Met de meeste top cabalisten nu buiten beeld, worden nu lagere rangen het doelwit. Dat is waarom casino mogol Steve Wynn (Weinberg) werd gedwongen ontslag te nemen, ogenschijnlijk voor reden van seksueel misbruik, merken Pentagon bronnen op. Nu Mark Cuban, de biljonair, eigenaar van de Dallas Mavericks, “ontmaskerd is voor het autoriseren van een misogynistische (vrouwenhater) cultuur en misschien levenslang wordt geschorst en gedwongen door de NBA om zijn team te verkopen,” zeggen de bronnen. Een andere cabal machtshandelaar in de problemen is Senator Dianne Feinstein van Californië, die niet in staat was om steun te krijgen van haar eigen partij om zich verkiesbaar te stellen.
De Pentagon en P2 Vrijmetselaar bronnen, zeggen onder andere dat de verwijdering van senior en junior cabal leiders samenvalt met groeiend bewijs dat er een soort van geheime ruimte oorlog aan de gang is om deze planeet te bevrijden. Pentagon bronnen, bijvoorbeeld, zeggen dat de ruimte vloot van de cabal boven Nevada werd vernietigd.” Een video die een deel van deze gemelde vernietiging lijkt te laten zien kan hier worden gezien:
https://www.youtube.com/watch?v=xEmNLadC144&feature=youtu.be
Ook werd een basis voor onderzeeërs in Papua, Nieuw Guinea vernietigd door energie wapens en werd dus “ zo verhinderd om de Yellowstone krater te doen uitbarsten,” zeggen de bronnen. Dit was de basis van waaruit de 11 maart 2011 nucleaire Fukushima en tsunami aanval op Japan in scene werd gezet. Een kijkje naar het epicentrum van de aardbeving, 6.08 S en 142.70 E op Google Earth, laat wat nogal vreemde objecten zien.
Het VK dat niet bekend staat om zijn aardbevingen heeft ook 21 aardbevingen meegemaakt in de afgelopen 50 dagen en de seismograaf draagt de stempels van kunstmatige aardbevingen. Pentagon bronnen zeggen dat de bevingen worden veroorzaakt door de voortgaande vernietiging van de ondergrondse bases van de cabal in Wales en Ierland.
https://www.express.co.uk/news/uk/923237/uk-earthquakes-twenty-one-fifty-days-british-geological-survey
Ook, ambtenaren van de Canadese Geheime Dienst zeggen dat de anonieme “Q” posts die nu door 20 miljoen mensen worden bekeken deel uitmaken van een militaire geheime strijd tegen de diepe staat. Hij zegt dat V.S. President Donald Trump zich voorbereid op het openbaar maken van het geheime ruimte programma. De artikelen via deze links ondersteunen deze zienswijze:
In ieder geval verandert, terug hier op aarde, de laatste opgevoerde massale schietpartij gebeurtenis door de cabal in de V.S., in een enorme ramp voor de cabal en hun propaganda media, terwijl het verhaal verder gaat ondanks wanhopige pogingen van CNN en Google om de waarheid over crisis acteurs enz. te censureren. “De valse vlag aanval op de invloedrijke Joodse Parkland High School, wiens slachtoffers tussen twee haakjes niet bestaan volgens publieke verslagen, was een ander poging om de wapens af te pakken van de Amerikaanse burgers,” volgens een Joodse CIA bron. De bron legt uit dat ze geen enkel geboortecertificaat konden vinden van de zogenaamde slachtoffers.
“De cabal anti wapen afleiding had een averechtse werking, terwijl corporaties als MetLife, Chubb, United Airlines, Delta Airlines en Hertz dat de NRA dumpte na de Parkland schietpartij, zien misschien enorme boycots tegemoet van niet NRA wapeneigenaren en militaire veteranen terwijl de NRA zelfs nog meer leden erbij krijgt,” voegen Pentagon bronnen toe.
Verder, “in een klap omlaag naar frivole Israëlische wettelijke tarieven, oordeelde het V.S. Hoger Gerechtshof, in Rubin tegenover Iran, 8-0 dat de Joodse slachtoffers van Jeruzalem 1997 zelfmoordbom geen geld kunnen ontvangen van Iran door middel van het in beslag nemen van hun museum artefacten in Chicago,” brengen ze naar voren.
De cabal verlies ook op vele fronten in de financiële oorlog. De laatste actie tegen hen was de uitgave van een door olie ondersteunde cryptovaluta door Venezuela welke al $735 miljoen dollar heeft opgeleverd voor dat land op de eerste dag van de voorverkoop. “Het moet een slimme actie zijn geweest van de kant van Maduro terwijl het de diepe staat erg nerveus maakt,” bracht een CIA bron naar voren.
https://sputniknews.com/world/201802261061987516-menendez-us-venezuela-petro/
Rusland en Turkije bereiden ook de uitgave van cryptovaluta uit als een tegenactie voor V.S. sancties, merkt de CIA bron op. Met ASEAN dat ook richting genationaliseerde centrale banken in cabal bezit gaat en China dat begint met een toekomstige door goud ondersteunde yuan olie handel, zullen alleen Japan, Israël en delen van de V.S. overblijven onder enige vorm van financiële cabal controle.
De legerleiding in de V.S. zal door gaan met de strijd tegen de cabal totdat het volledig verslagen is, beloven Pentagon bronnen. Wanneer we zien dat er een jubelfeest wordt aangekondigd en uitgevoerd, zullen we weten dat het Amerikaanse volk eindelijk is bevrijd. Hoewel, op dit moment worden 77 miljoen Amerikanen opgejaagd door private schuldeneisers en velen worden in gevangenissen in privé bezit gezet voor schulden zo laag als $28 dollar, volgens de Amerikaanse Civil Liberties Union. Waarom worden deze schuldeisers niet in de gevangenis gezet? Waarom worden de slaven in de private gevangenissen netwerk niet bevrijd?
https://www.veteranstoday.com/2018/02/21/thousands-of-americans-jailed-for-debts-chased-by-private-collectors/
In een laatste aantekening, kunnen we melden dat deze week de White Dragon Society (WDS) betrokken is bij onderhandelingen op hoog niveau met de het Militaire industriële complex van de V.S., de P2 Vrijmetselarij, Aziatische geheime genootschappen, de Russen en anderen om de planeet voor te bereiden op de uiteindelijke bevrijding van de cabal.
Hoewel er veel is dat we niet openbaar kunnen maken op dit moment, kunnen we zeggen dat biljoenen dollars beschikbaar zullen komen voor Westerse landen om hun zaakjes op orde te brengen. We kunnen ook zeggen dat er niet slechts één wereldvaluta zal komen en dat er geen fascistische wereldregering zal komen. Echter de WDS is gezegd dat tenzij de mensheid er in slaagt om wereldvrede te bereiken, de quarantaine van de planeet aarde niet opgeheven zal worden. Dit is waarom het belangrijk is voor de gehele planeet om een Koreaanse hereniging te bereiken en een einde te maken aan het Israëlische Palestijnse conflict.
Als we onze kaarten goed spelen, zal datgene wat zich in het komende jaar of zo uitvouwt iets zijn waarover historici zullen schrijven in de komende duizend jaren. We maken een werkelijke kans om duizenden jaren van menselijke slavernij te beëindigen en om een nieuw tijdperk te beginnen.

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers