FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, February 14, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 12:02:2018


Het Vaticaan, de Chinese Communistische Partij, het Britse Koninkrijk en het Pentagon plannen een wereldregering

12 februari 2018
Groeiend bewijs laat zien dat het Vaticaan, de Chinese Communistische Partij, Het Britse Koninkrijk en het Pentagon onderhandelen over het creëren van een wereldregering.
Het laatste teken kwam in een overeenkomst om samen bisschoppen te kiezen voor de Katholieke Kerk in China welke bereikt werd tussen het Vaticaan en de Chinese regering. Hoewel dit misschien lijkt op een onbelangrijk iets wat alleen van toepassing is op ongeveer 9 miljoen Chinese Katholieken, is het eigenlijk een overeenkomst voor een gezamenlijk delen van de macht, volgens Aziatische Geheime dienst en P2 Vrijmetselarij bronnen.
De overeenkomst betekent dat elke kant stemrecht heeft over wie er gekozen wordt als bisschop—wat betekend dat beiden het eens moeten zijn—en dat dit een blauwdruk is voor een toekomstig Oost/West proces voor het selecteren van wereld regering leiders, leggen de bronnen uit. Bedenk dat de meeste zogenaamde wereldleiders een grote soms geld op een rekening krijgen bij de Vaticaan Bank wanneer ze aan de macht komen en hen wordt gezegd dat ze de keuze hebben tussen zilver of lood (omgekocht worden of de kogel). De meesten kiezen het zilver. Met andere woorden, de meesten van “de wereldleiders” die zich vertonen bij de UN nemen orders aan van de Vaticaanse P2 Vrijmetselaars lodge. Dus een overeenkomst tussen het Vaticaan en de Chinezen betekent dat deze overeenkomst is tussen de Westerse gedomineerde wereldorde en de Aziatisch gedomineerde New Age beweging.
Volgens een lid van de Britse Koninklijke familie, kondigen de Chinezen misschien ook aan dat ze als onderdeel van de overeenkomst een “christendom met Chinese karakteristieken” zullen gebruiken als hun nationale religie. In een aanwijzing dat dit misschien waar is; de Voorzitter van de Bisschoppelijke Academie voor Sociale Wetenschappen, de Argentijnse Bisschop Marcelo Sánchez Sorondo, stond er op dat in een Spaanstalig interview met de Vaticaanse insider werd gezegd dat “Op dit moment de Chinezen degenen zijn die het Katholieke sociale onderwijs het beste implementeren.
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=93111
Het Britse Koninkrijk heeft al openlijk partij gekozen voor de Aziatische plannen voor een wereldregering door het samenvoegen van hun financiële markten met die van China, door het ondersteunen van de AIIB en de One Belt One Road (OBOR) infrastructuur campagne en door het in het geheim ondersteunen van een door goud ondersteunde yuan om de zogenaamde V.S. dollar te vervangen.
De Britse Commonwealth, de Katholieke Kerk en de Chinezen zijn verantwoordelijk voor het lot van 5 miljard mensen op een wereldbevolking van 7.6 miljard. Voeg hier landen als Duitsland, Indonesië, Pakistan, Rusland en Iran aan toe, wiens regeringen ook dit plan ondersteunen, dan wordt het duidelijk dat de wereld richting een nieuw tijdperk gaat.
Voormalig cabal vertegenwoordiger, Henry Kissinger heeft in het geheim heen en weer gependeld in de hele wereld terwijl hij onderhandelde over het oprichten van deze regering, bevestigen meerdere bronnen. Na zijn eerdere ontmoeting met V.S. President Donald Trump in oktober zei Kissinger: “De Trump administratie voorziet een moment dat de mogelijkheid om een constructieve, vredige wereldorde te construeren op zijn best is.” Vorige week nadat hij een ontmoeting met Trump had, zei hij: “iets nieuws en opmerkelijks,” zal voortkomen uit de Trump administratie.
http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1378417/Henry-Kissinger-calls-Donald-Trump-phenomenon.html
Een opmerkelijk ding dat Kissinger Trump vorige week vertelde was dat “Noord en Zuid Korea misschien op 24 maart de hereniging van het Koreaanse Schiereiland zouden aankondigen,” volgens een bron uit de Japanse Koninklijke familie die recentelijk een ontmoeting had met Kissinger. “Noord Korea werd gecontroleerd door de Rothschilds en Zuid Korea door David Rockefeller, maar nu David is gestorven is er geen reden meer om het schiereiland verdeeld te houden,” zegt deze bron.
In het geval van Koreaanse hereniging, zou de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong Un een ceremoniële rol hebben die lijkt op die van de Japanse Keizer, terwijl het dagelijkse bestuur van de regering overgelaten wordt aan politici en technocraten, zegt de bron. V.S. troepen zouden blijven waar ze nu zijn—ten zuiden van de 38e breedtecirkel—om Koreaanse onafhankelijkheid van China te verzekeren, zegt de bron.
De andere zaak die Kissinger naar voren bracht bij Trump was het Midden Oosten en het lot van de Khazariaanse oligarchen, zeggen Pentagon bronnen. “De cabal is in volledige paniek nadat ze geen overeenkomst kregen van Trump,” dus was Kissinger snel om zich van hem te distantiëren, zeiden de bronnen.
Bijvoorbeeld, een Joodse CIA bron en anderen zeggen dat de satanische Israëlische Eerste Minister Benyamin Netanyahu af wil treden en vervolgens naar de gevangenis zal gaan voor zes maanden. “Als de Khazariaanse maffioos Netanyahu naar de gevangenis gaat, komt hij er niet meer levend uit,” zeggen de bronnen. Netanyahu werd verwijderd omdat hij diep betrokken was bij de Fukushima massa moord aanval op Japan en omdat hij tegen een twee staten oplossing is met de Palestijnen, volgens deze en andere bronnen.
https://www.youtube.com/watch?v=alssten8OvE&feature=youtu.be
Netanyahu probeerde vorige week en faalde weer opnieuw om uit deze situatie te komen, door middel van een poging om een oorlog te beginnen met Iran en een tussen de V.S. en Rusland. In plaats daarvan verloor hij militaire steun nadat de Israëlische gewapende strijdkrachten en hun proxies op verschillende fronten hun neus stootten.
De cabal vecht ook hard om zijn sporen uit te wissen en getuigen kwijt te raken, terwijl een wettelijk sleepnet hen aan alle kanten insluit.
Aan dit front, zeggen Pentagon bronnen: “het lijkt er op dat een Russisch vliegtuig is neergestort op 11 februari met 71 doden alleen maar om één doelwit te verwijderen een persoon die verbonden was met Uranium Een en met het dossier—Rosatom directeur Vyacheslav Ivanov.”
“er zou snel een einde aan Ivanov gemaakt kunnen worden, dus de crash is misschien vergelding van de cabal voor toegenomen Russische/V.S. samenwerking tussen geheime diensten na de nooit eerder vertoonde trip naar Washington D.C door SVR, FSB en GRU bazen,” zeggen de bronnen.
De bronnen zeggen dat het erop lijkt dat vooral de Rothschild familie probeert om hun sporen uit te wissen. De bronnen merkten op dat “het 13.000 are grote landgoed in Oostenrijk bestemd voor de jacht, van de Rothschilds en dat ze sinds 1875 in hun bezit hebben werd verkocht tegen een eerste verkoopprijs om zo te vermijden dat het door de presidentiële Trump order van 21 december 2018 in beslag zal worden genomen, omdat het misschien gebruikt werd om op mensen te jagen.”
“Leden van Koningshuizen zijn doodsbang omdat ze op kinderen jagen en ze doden, baby’s fijnhakken en ze gezien zijn terwijl ze kinderoffers brachten,” gingen ze verder. “De jagers zijn nu degenen op wie gejaagd wordt, zoals bijvoorbeeld een Carlyle directeur die gearresteerd werd in Shanghai, terwijl er stront aan de knikker is voor [Californisch Congreslid] Adam Schiff, schuldig aan hoogverraad in zijn 42 minuten telefoongesprek met [voormalig V.S.President Barack] Obama maatje Valerie Jarrett,” zeiden ze.
Ter aanvulling, de Rothschilds “dumpen misschien aandelen in Apache, Chevron, Cisco en andere bezittingen, maar hun criminele aansprakelijkheid blijft,” zeggen de Pentagon bronnen.
 “Een militaire parade wordt misschien gebruikt om de Nationale Garde, nadat massale arrestaties hebben plaatsgevonden, naar D.C. te brengen dit dient als vertoon van macht om Trump en de militaire rechtbanken te beschermen” zeggen ze, hieraan toevoegend dat “in een draai van poëtische rechtvaardigheid, officieren die door Obama werden ontslagen hem misschien zullen veroordelen wegens hoogverraad.”
Natuurlijk moeten, voordat de militaire rechtbanken zullen plaatsvinden, de militaire salarissen wel betaald blijven worden. Dat is waarom de voorgaande financiële oorlog net zo belangrijk is als de arrestaties en moordaanslagen die plaatsvinden tijdens deze epische machtstrijd. Een teken van de intensiteit van deze strijd werd gezien toen de aandelenprijzen een record val maakten net toen Jerome Powell op 5 februari door Trump aangewezen werd als hoofd van de Federale Reserve Raad.
De aandelen duik en de voorafgaande duik van crypto valuta, maakten allemaal deel uit van een plan om eerst te plunderen en dan het financiële systeem te sluiten voor het weer wordt opgestart volgens aan Rotschilds verbonden CIA bronnen in Azië.
Om er zeker van te zijn dat het barsten van de aandelenluchtbel geen problemen veroorzaakt voor de echte economie en voor het leger van de V.S. en witte hoeden agentschap, hebben de White Dragon Society en hun bondgenoten gewerkt aan hun eigen alternatieve financiële systeem voor het Westen.
Er is op dit moment genoeg goud veilig gesteld om een G7 antwoord op China’s multi biljoen dollar OBOR project, te financieren. Dit zal inclusief de bouw zijn van een tunnel welke Alaska aan de Europees/Aziatische landmassa verbindt en tunnels die Japan aan Korea en Rusland verbinden. De vervallende V.S. infrastructuur zal volledig gemoderniseerd worden, inclusief andere projecten zoals plannen om woestijnen en poolgebieden groen te maken, de oceanen weer te vullen met vis en het Koloniseren van andere planeten. Er zal ook een multi biljoen dollar project zijn om een genezing te vinden voor alle ziekten en kwalen, inclusief de dood zelf.
Natuurlijk, zal de bevolking van de planeet de grootste keuze hebben in wat voor soort toekomst we zullen gaan bouwen. Nu dat we bevrijd worden van de onzichtbare boeien van schuldenslavernij van de banken in privé bezit, kunnen we allemaal beginnen met ons voor te stellen wat voor soort toekomst we samen willen. Dus vragen we onze lezers om je een ideale wereld voor te stellen en te komen met plannen om van hier naar daar te komen.
Tenslotte, doen de vechters van de planeet wat ze moeten doen en zorgen ze ervoor dat het zeker is dat de goede jongens winnen. De zachtmoedigen staan op het punt om de aarde te erven.
Bron: Antimatrix.org
Vertaler:  Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers