CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, February 22, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 19:02:2018
Financijska bitka će eskalirati krajem veljače i početkom ožujka


19. veljače 2018Tajna bitka za planet Zemlju ulazi u kritičnu fazu tijekom narednih tjedana, posebno u području financija, gdje se vodi epska trosmjerna bitka, slaže se više izvora. U ovoj bitci, kriptovalute i kineski juan bore se jedni protiv drugih, kao i borba da se zamijeni petrodolar koji je u vlasništvu privatne zapadnjačke središnje banke, euro i japanski jenski sustav.

U najvećem potezu, rukavicu su bacili Kinezi jer oni izazivaju američki petrodolar, sa službenom najavom, na dan 26. ožujka, početka trgovanja sirove nafte za juan sa zlatnom podlogom. Izvori Azijskog tajnog društva kažu da Godina psa, koja upravo počinje, obično donosi nepostojanost (u ovom slučaju na financijskim tržištima) prije nego što se stvari stabiliziraju u novu normalu tijekom godine. To znači da su Kinezi spremni za financijski rat nakon što se ovog i idućeg tjedna vrate s novogodišnjeg odmora.Ovaj kineski potez protiv petrodolara podudara se s ruskom prijetnjom da će se povući iz SWIFT međunarodnog platnog sustava koji kontrolira Zapad. Izvor CIA-e u Aziji kaže da je informiran od strane svojih ruskih kolega da, ako Rusija započne trgovinu bez korištenja SWIFT međunarodne organizacije za trgovinu i u potpunosti se prebaci na kineski prekogranični međunarodni platni sustav (CIPS), „bit će barem desetine drugih nacija koje će napraviti ovo prebacivanje unutar nekoliko dana.U međuvremenu, agent kanadske tajne obavještajne službe napominje da je Premijer Rusije Dmitrij Medvedev također predsjednik Ruske Federacije, licenciran za rad van Londona. Dakle, ako se da naređenje da se odmakne od SWIFT sustava, američki dolar umire i vidjet ćemo veliku inflaciju. Ono što on pod tim podrazumijeva je da će se londonska financijska četvrt, a slijedom toga i 2,4 milijarde članova Britanskog Komonvelta, pridružiti Rusima i Kinezima u borbi podrivanja američkog dolara.

Tu je također i veliki poticaj da se zamijeni petrodolar s kriptovalutom sa zlatnom podlogom kao suparnikom kineskog juana za utjecaj, prema CIA-i, Pentagonu, ruskoj i kineskoj vladi, i drugim izvorima uključenim u ovaj projekt, o čemu ćemo detaljnije raspravljati u nastavku.

Takav razvoj stvari je vjerojatni razlog zašto su viši članovi P2 masonske lože, kontrolori postojećeg dolar-euro-jen sustava kontaktirali Društvo Bijelog Zmaja (WDS) prošlog tjedna da mole za mir. Više o tim razgovorima s P2 masonskom ložom bit će u nastavku.

Također prošlog tjedna, bivši agent CIA-e i osnivač Odjela mornaričke obavještajne službe (ljudi koji su nedavno izvršili prepad na sjedište CIA-e) Robert David Steele pojavio se prošlog tjedna u Japanu s članovima WDS-a.


Zapamtite, visoki generali u Trumpovom režimu, uključujući ministra obrane Jima Matisa, načelnika stožera Bijele kuće Johna Kellyja i predsjednika Zajedničkog stožera Josepha Dunforda, svi su bili generali mornarice, tako da vrijeme Steeleovog dolaska u Japan ne može biti slučajnost.

U Japanu, Steele se sastao s članovima Azijskih tajnih društava, visoko utjecajnim ljudima desnice, članovima japanske kraljevske obitelji i drugima. Rasprave su se fokusirale na ideje za alternativu postojeće zapadne ekonomske paradigme. Pogled Steelea je da stvarni troškovi proizvodnje artikala moraju biti uključeni u cijenu proizvoda. Primjer koji je dao bio je kako će uporaba opasnih karcinogenih spojeva u proizvodnji smartfona dovesti do raka među radnicima tvornice telefona, i da troškovi ovog raka bidu uključeni u cijenu telefona. Razne strane su se dogovorile da bi troškove zagađenja, na primjer, trebali platiti u cijelosti zagađivači.

Također je postignut opći dogovor da sadašnji sustav središnjih banaka u privatnom vlasništvu uništava planet i da ga treba ukinuti. CIA-in izvor stacioniran u Aziji uključen u raspravama rekao je da se ASEAN narodi (Singapur, Malezija, Tajland, Brunej, Indonezija, Filipini, Kambodža, Laos, Vijetnam i Mijanmar) pripremaju za pokretanje procesa nacionalizacije svojih središnjih banaka.

Međutim, bilo je neslaganja oko kriptovaluta. Predstavnici Azijskog tajnog društva su rekli da su Kinezi donijeli odluku u siječnju 2017. godine da će prestati podržavati kriptovalute jer se boje da bi nestašna AI mogla preuzeti kontrolu nad njima a time preuzeti kontrolu nad ljudskim društvom.

Međutim, predstavnik Azijskog tajnog društva je rekao da su spremni podržati WDS-ovu ideju za kriptovalutu sa zlatnom podlogom, ali samo ako im se da dokaz da zlato stvarno postoji. WDS je obećao da će pružiti detaljne dokaze Azijatima u obliku statistički vrijedne količine jezgrovitih uzoraka. Naslage zlata su u Bougainvilleu u Indoneziji i drugdje, a nisu povezane s legendarnim špiljama punim već iskopanog globalnog kolateralnog računa zlata. Oni će biti kopani koristeći ekološki prihvatljivu tehnologiju.

U svakom slučaju, čak i sadašnje kriptovalute, podržane samo računalima i ljudskom psihologijom, plaše vlasnike postojećeg sustava financijskog tržišta. Na primjer, Arizona, Florida, i Wyoming sada dopuštaju plaćanje poreza putem kriptovaluta unatoč njihove nestabilnosti. Neće proći dugo prije nego što i druge države to učine.

To može biti razlog zašto je Agustin Carstens, generalni direktor Banke za međunarodna poravnanja (BIS), središnje banka za središnje banke, rekao u svom prvom govoru 6. veljače da Ako vlasti ne djeluju preventivno, kriptovalute bi se mogle više povezati s glavnim financijskim sustavom i postati prijetnja. Ono što je najvažnije, meteorski rast kriptovaluta ne bi nas trebao dovesti do toga da zaboravimo važnu ulogu koju središnje banke igraju kao upravitelji povjerenja javnosti. Privatni digitalni žetoni koji se lažno prikazuju kao valute ne smiju potkopati ovo povjerenje.


Usput, BIS je mjesto gdje se teorija urote sreće s takozvanim glavnim medijima vijesti. Publikacije kao što su The Wall Streat Journal i The Financial Times obiluju člancima o tajanstvenim izjavama BIS-a koje utječu na cijeli planet, ali BIS nije odgovoran niti jednoj vladi na Zemlji i nitko ih nije izabrao (u to se možete uvjeriti pozivanjem BIS-a na +41 61 280 8080).

Drugo je da s namještanjem tržišta dionica, Liborovim skandalom, Lehmanovim šokom, itd., oni su već srušili bilo kakvo povjerenje koje se imalo u njih.

U svakom slučaju, kažu izvori Pentagona, Novi globalni financijski sustav dolazi, jer su kabalini DUMB-i (Deep Underground Military Bases = Duboke podzemne vojne baze), laboratoriji, sateliti, podvodne baze i druga vojna imovina uništeni.

Također, pripreme za novu pan-afričku valutu idu dalje sada kada je Zimbabve politički stabilan za svoj dolar koji će postati rezervna valuta za Afriku, jer dugogodišnji vođa opozicije Morgan Tsvangirai je mrtav, kažu izvori.

Razvoj događaja poput svih onih prethodno spomenutih, posebno početak trgovanja naftom za juan sa zlatnom podlogom, su razlog zašto P2 masonska loža, vladari starog petrodolarskog sustava, pregovaraju o miru s Društvom Bijelog Zmaja. P2 masonskoj loži je savjetovano da mora objaviti jubilej, ili jednokratni otpis svih dugova u cijelom svijetu, kao i preraspodjelu prevarom stečene imovine, kao polazište za novu financijsku paradigmu.

Od njih se također tražilo da narede svojim UN, G7, Svjetskoj banci, i drugim podružnicama da objave kampanju vrijednu više trilijuna dolara za spas planeta. Kao dio toga, novostvorena, meritokratska i transparentna buduća Agencija za planiranje bi bila stvorena da provede te planove u konzultaciji s ljudima planeta Zemlje.

Do trenutka dok se ovo piše, iz P2 nije primljen nikakav pozitivan odgovor, tako da će se postupak njihovog trajnog uklanjanja sa svih položaja vlasti nastaviti sve do završetka.

Uklanjanje s vlasti sotoniste i masovnog ubojice Benjamina Netanyahua, sada kada je optužen od strane izraelske policije, biti će sljedeći korak u tom procesu. Netanyahu pokušava držati građane Izraela kao taoce prijeteći suicidalnim ratom s Iranom. Međutim, židovski izvori CIA-e kažu da je neizbježno da Netanyahu ode u zatvor i Ako kazarski mafijaš Netanyahu ode u zatvor, neće izaći živ. Čini se da se Židovi konačno bude na činjenicu da su još uvijek u svom babilonskom ropstvu nakon tisuća godina i da će se konačno osloboditi.

U tom kontekstu, najnoviji „slučaj pucnjave na Floridi izgleda kao da je bio pokušaj da se zastraše Židovi kako bi i dalje ostali potlačeni. Evo što su izvori iz Pentagona rekli o tome: Ovo nije bila obična pucnjava u školi, nego poruka židovskoj mafiji, budući da je Parkland, na Floridi, srednja škola s 40% Židova, i 5 od 17 mrtvih su Židovi.

To mnogo govori o stanju u SAD-u da postoji takva stvar kao “obična pucnjava u školi. U svakom slučaju, kaže ovaj izvor, Parkland je također Teksaška bolnica koja je obrađivala Johna F. Kennedyja kada je ustrijeljen, pa je to također bila poruka Bushovima i Izraelu.

Ovaj izvor nas također obavještava da anti-Trump glumac Robert De Niro može biti izložen kao klijent jednog međunarodnog prstena maloljetničke prostitucije.

Također, izvor iz Pentagona kaže da je NSA sada potvrdila da je američki predsjednik Donald Trump dobio 70 milijuna glasova naroda, naspram 57 milijuna za Hillary Clinton.

Želimo Trumpu sve najbolje, ali je još uvijek teško vidjeti kako će Washington moći izbjeći formalno proglašenje stečaja.


Izvor: Antimatrix.org

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers